Eylül dostluğumuza burada devam (:

tamam o zaman kızlar. haftaya yanş 23.03. tarihinde buluşuyoruz sende kocanla vakit geçir

biz zaten çekmeköye gidecektik orda kalıcaz eşim c.tesi izin al cumadan gidelim diyodu ama size gelicem diye c.tesi akşam gideriz demiştim izin alamasam bile işten çıkar öğlen gideriz bebişle daha çok vakit geçiririz fotosunu gösterdiğim bebek var ya onlara gidiyoruz hem de vefat eden bebeğin ailesine başsağlığı için gidicez onlara yakın oturuyolar

evet canım bahsetmişsindir. o bebeği benim içinde sıkıştır ısır.
Allah ötesi aileye de sabır versin inşallah hemen bir tane daha olur acıları hafifler

Bloga sucuklu firin makarna ekledim....
Siyahdeniz gibi kendi blogumumu yapsam acaba yaw :) sadece ben takiliyrm nede olsa

melis sen istanbuldasın buluşmalara neden iştirak etmiyosun :26:

ben 39. haftamda özdene gidiyodum da eşim tuttu

smillia ben o bloga gümbür gümbür gelicem tatlışım merak etme
doğum için hastahane hazırlıklarımı fotolamıştım onları yazı halinde hazırlicam inş

melis sen istanbuldasın buluşmalara neden iştirak etmiyosun :26:

ben 39. haftamda özdene gidiyodum da eşim tuttu

Pööff yarama basma
hala kocam bu saat oldudükkanda yoğun bu aralar,kpederle oturuoz, şimdi haftasonu bnde gidicem desem metrobs vb asla izin vermicek, sen götür o zaman desem görmüyormusun yoğunluğu dicek, ben yine ağlama zırlama tripler, üzerine birde kavga hiç sesimi çıkarıp olucakları bile bile moralimi bozmak istemiyorum:26:

Bizim genelde haftasonu için birşeyler yapma durumunda böyle olur sadece bu değil

O yüzden sesimi çıkartamıyorum

Son düzenleme:
Gunaydinlar..yatmayi sevmiyorum ya ben guya ise gitmiyorum..

dün hafiften adet sancılarım başladı gibi. sanırım bizimde olmayacak :26: ilk aydan beklemek mucizeydi zaten önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

valla ne güzel olur

Son gune kadar umudunu kaybetme cnm..olmazsa tabiki onumuze bakicaz vazgececek halimiz yok :) durmak yok yola devam

haklısın canım yine 15 ine kadar belli de olmaz ama benim olmazsa da stresten olmaz zaten çocuğum. müdür bey geldi daha gelmesi ile başladık

merhaba canım
benim hamileliğimde adet olacakmışım gibi sancılarım vardı
ama olmamıştım,normalmiş zaten adet olacakmışsın gibi oluyor ama olmuyorsun
tabii seninkini bilemem rabbim hayırlısını nasip etsin senin ve diğer isteyen arkadaşlar için

belki de ondandır canım beklicez görücez artık kaldı 2 gün
allah kimseye aratmasın inşallah hepimiz güzel haberleri alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…