- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.301
tamam o zaman kızlar. haftaya yanş 23.03. tarihinde buluşuyoruz sende kocanla vakit geçir
Baktım canım 75 dolara kadar gümrüğe takılmıyormuşOnu iyce arastir.belli bir meblaya cikinca gumruk vergisi dusuyor..bloglarda goruyordum anlatiyorlardi..
biz zaten çekmeköye gidecektik orda kalıcaz eşim c.tesi izin al cumadan gidelim diyodu ama size gelicem diye c.tesi akşam gideriz demiştim izin alamasam bile işten çıkar öğlen gideriz bebişle daha çok vakit geçiririz fotosunu gösterdiğim bebek var ya onlara gidiyoruz hem de vefat eden bebeğin ailesine başsağlığı için gidicez onlara yakın oturuyolar
melis sen istanbuldasın buluşmalara neden iştirak etmiyosun :26:
ben 39. haftamda özdene gidiyodum da eşim tuttu
Aa ahsen git git walla.bebis cikabilir artik buyudu nasilsamelis sen istanbuldasın buluşmalara neden iştirak etmiyosun :26:
ben 39. haftamda özdene gidiyodum da eşim tuttu
Spedy cumayi bekliyoruz meraklahadi hayirlisi
ben de kızımı arabasına koysam hobbidi hobbidi gelsek şaşırır mısınız
dün hafiften adet sancılarım başladı gibi. sanırım bizimde olmayacak :26: ilk aydan beklemek mucizeydi zaten önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
valla ne güzel olur
günaydın herkeslere
Son gune kadar umudunu kaybetme cnm..olmazsa tabiki onumuze bakicaz vazgececek halimiz yok :) durmak yok yola devam
haklısın canım yine 15 ine kadar belli de olmaz ama benim olmazsa da stresten olmaz zaten çocuğum. müdür bey geldi daha gelmesi ile başladık
merhaba canım
benim hamileliğimde adet olacakmışım gibi sancılarım vardı
ama olmamıştım,normalmiş zaten adet olacakmışsın gibi oluyor ama olmuyorsun
tabii seninkini bilemem rabbim hayırlısını nasip etsin senin ve diğer isteyen arkadaşlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?