Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar, dudağımda yine uçuk çıktı ama artık alıştım makyaj çantamda ve evde mutlaka uçuk kremi bulunduruyorum.

sınav ne zaman daphne?

bakmadan yazabiliyormusun?

Canım sınav 30 mart. Bakmadan yazıyorum. Normalde 3 dakikada 90 yazma şartı var. Ben 130-140 yazıyorum ama benim tek sorunum heyecan.

ben de kızımı arabasına koysam hobbidi hobbidi gelsek şaşırır mısınız

Ay ahsen beklerim vallahi senden

Gunaydin ozden..mercimek nasil?

Pinar ciktimi?

günaydın canım ,

mercimek iyi ne yapsın anasını şişirip duruyor sabahın köründe açtım gözümü uyuyamadım sırt ağrısından aslında yatak odasına tek başına yayıla yayıla uyumak istiyorum ama eşim ne der bu teklifime bilmiyorum zaten adamcağız duvar kenarına sinip uyuyor..

pınar dün çıktı evinde artık cumartesi dikişleri alınacak

Oooo ana kız şimdiden babayı yataktan atma planları yapıyorsunuz

Günaydın bayanlar
biz eşimle hala konuşmuyoruz yaa ne evde ne işte 2 kelime ediyoz o da mecburen ben çok sıkıldım bu durumdan..dün akşam yemek yedik arkasından bgne yemeğimi hazırladım çamaşır koydum makineye biriken ütülerimi yaptım küçük oda da o da oturma odasında tv izlerken uyuyup kalmış üstünü örttüm 10 buçuk gibi odaya geçtim o da aynı anda kalktı yatağına yattı.ben uzanıp biraz tvye bakayım dedim uyuyp kalmışım saat 2de kalktım yerime geçtim.o da sıkıldı ama hiç adım atmıyo delirtcek beni sanki ben hatalıyım..

aynı evin içinde ne zor oluyor demi

bekarken kapa telefonu tamamdı ama şimdi aynı evin için çok zor

bende çok inatcıyım ondan bir ışık görmezden adım atmam

ama biz genelde göz göze gelince gülüyoruz haliyle küslük kalmıyor

tabi olay daha ciddi ise ben asla taviz veremiyorum

Amma inatcıymışsınız ikinizde. Biz hiç kalamayız küs. Bir şekilde tabiki tatlıya bağlanacak ama çok uzatmamak gerekir chitlenbik.

günaydın kızlar.. ben yine yokum bugün..

Dün akşam tlf.dan baktığım kadarıyla buluşma haftaya ertelendi dimi??

Bana uyar, değişiklik olursa mesaj atarsınız

aynı ev içinde böyle küs olmak çok zor canım mecbur aynı yerde yiyip aynı yatakta yatılıyor çünükü..
acaba inatlaşmak yerine karşına alıp konuşsan mı diye düşündüm bi anda belki oda şöyle düşünüyordur.
ben kardeşimle sıkıntı içindeyim bide eşim bana trip yapıyor surat asıyor. o anda söylememiştir ama sakin sorduğunda belki şimdi anlacaktır.
o zaman belki anlatması için zamanı değildir.

özden bu hafta kontrole gidiyr
zahter daha dönmedi..

hep birlikte olalım diye haftaya erteledik 23.03.2013 tarihine ertelendi yani canım

Melisa cayi gibi sakinlestirici birseyler icerain.rahatlatir mutlaka

Günaydın vafi senin tatlış nasıl ?

Melisa cayi gibi sakinlestirici birseyler icerain.rahatlatir mutlaka

Canım dideral kullanacağım inşallah faydası olur. Normalde hiç ama hiç heyecanlı değilimdir. Hatta mülakatda bile heyecanlanacağımı düşünmüyorum ama bu klavye sınavı çok kasıyor beni...

selamlar. moralim çok bozuk kızlar eşimle küsüz. Akşam beni şok etti öyle çirkin bi yüzünü gördümki işin kötüsü annemde gördü. ilk defa küs gece geçirdik. barışmayı düşünmüyorum. o da beni suçlu görüyo huyudur zaten kendi suçunu kabul etmez uyuz.

Yok canım ya kardeşiyle can ciğer kuzu sarması gibiler her dk.ka telefonda arayıp konuşuyolar gecenin bazen 2sinde çağrı atyıo kardeşi duyunca kalkıyo konuşuyo onla benle sevgiliyken bile böyle konuşmazdı.sinir oluyorum öyle durumlarda hiç hayır diyemiyo..

Amma inatcıymışsınız ikinizde. Biz hiç kalamayız küs. Bir şekilde tabiki tatlıya bağlanacak ama çok uzatmamak gerekir chitlenbik.

ikimizde çok inatçıyız ama ben şimdi kalkıp konuşursam kızdığımla kalmış olcam galip olan o olcak öyle düşüncek

çoğu zaman bende dayanamıyorum ben daha çok küserim ama çokta dayanamam o çok nadir küser ben yanına yanaşmadan barışmaz bukez ikimizde inatlaştık.dediğin gibi bekarken herşey daha kolaydı msjda ağzıma ne gelirse sayıyordum şimdi olmuyo kızdığım ortamlar müsait olmayınca olmuyo...

hayırdır canım sizde ne oldu?erkekler hep nöyleler heralde ya suçlarını kabullenmezler

Gunaydın kızlar...

Daphne heyecanını cok ıyı anlıyorum canım...
Ben unıversıtede okurken klavye dersımız vardı ve her ders hocamız bızı sınardı, ah o 3 dakıkalar ömrümüzü yemıstı, o zamanlar tabı nerde yurtta herkeste laptop,
gıdıp sap gıbı sadece f klavye almıstım yurtta odamda yatagımn ustune oturup metnı onume koyup saatlerce deneme yapardım hey gıdı gunler hey...
Ben ınanıyorum canım allah ın ıznıyle yapacaksın sen...

Çitlenbık aynı evın ıcınde cıdden zor küsluk, hakkat ozdenın dedıgı gıbı bekarken canımız trıp atmak ısteyınce kapardık telı ohh hem sınırımızde gecerdı...
Ya kusunce ben de ılk adımı atamıyorum genelde esım laf atıyor o yanasıyor, ben daha ınatım galıba ama ıyıde genelde kızdıran da o oluyor ben sucluysam zaten uzatmam, erkekler bunu beceremıyor ıste...
ınsallah en kısa zamanda cozum bulursunuz canım?

Pingum sıze ne oldu ya ?

Sımılla, uykuyu sevmıyon demek kuzu...
Eskıden ben de sevmezdım ama sımdı sabahları zor gelyor uyanmak, bı de gece uykum süreklı bolununce wc yuzunden artık bı uyusam dıye bakıyom

Ben de bırazdan cıkcam bunaldım evde esım de yok bugun...
Pazardan parça kumaslar almıstım 1 liraya terzıye goturcem onları, yemek masasına örtu yaptırcam cok sık durcaklar sımsekler caktı kafamda bu fıkır aklıma gelınce
ordan da magaza, pazar ne bulursam gezcem, bugun ev ıslerını de kım yaparsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…