- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.321
sınav ne zaman daphne?
bakmadan yazabiliyormusun?
ben de kızımı arabasına koysam hobbidi hobbidi gelsek şaşırır mısınız
Gunaydin ozden..mercimek nasil?
Pinar ciktimi?
günaydın canım ,
mercimek iyi ne yapsın anasını şişirip duruyor sabahın köründe açtım gözümü uyuyamadım sırt ağrısından aslında yatak odasına tek başına yayıla yayıla uyumak istiyorum ama eşim ne der bu teklifime bilmiyorum zaten adamcağız duvar kenarına sinip uyuyor..
pınar dün çıktı evinde artık cumartesi dikişleri alınacak
Günaydın bayanlar
biz eşimle hala konuşmuyoruz yaa ne evde ne işte 2 kelime ediyoz o da mecburen ben çok sıkıldım bu durumdan..dün akşam yemek yedik arkasından bgne yemeğimi hazırladım çamaşır koydum makineye biriken ütülerimi yaptım küçük oda da o da oturma odasında tv izlerken uyuyup kalmış üstünü örttüm 10 buçuk gibi odaya geçtim o da aynı anda kalktı yatağına yattı.ben uzanıp biraz tvye bakayım dedim uyuyp kalmışım saat 2de kalktım yerime geçtim.o da sıkıldı ama hiç adım atmıyo delirtcek beni sanki ben hatalıyım..
Günaydın bayanlar
biz eşimle hala konuşmuyoruz yaa ne evde ne işte 2 kelime ediyoz o da mecburen ben çok sıkıldım bu durumdan..dün akşam yemek yedik arkasından bgne yemeğimi hazırladım çamaşır koydum makineye biriken ütülerimi yaptım küçük oda da o da oturma odasında tv izlerken uyuyup kalmış üstünü örttüm 10 buçuk gibi odaya geçtim o da aynı anda kalktı yatağına yattı.ben uzanıp biraz tvye bakayım dedim uyuyp kalmışım saat 2de kalktım yerime geçtim.o da sıkıldı ama hiç adım atmıyo delirtcek beni sanki ben hatalıyım..
Günaydın bayanlar
günaydın kızlar.. ben yine yokum bugün..
Dün akşam tlf.dan baktığım kadarıyla buluşma haftaya ertelendi dimi??
Bana uyar, değişiklik olursa mesaj atarsınız
özden bu hafta kontrole gidiyr
zahter daha dönmedi..
hep birlikte olalım diye haftaya erteledik 23.03.2013 tarihine ertelendi yani canım
Günaydın kızlar, dudağımda yine uçuk çıktı ama artık alıştım makyaj çantamda ve evde mutlaka uçuk kremi bulunduruyorum.
Canım sınav 30 mart. Bakmadan yazıyorum. Normalde 3 dakikada 90 yazma şartı var. Ben 130-140 yazıyorum ama benim tek sorunum heyecan.
Ay ahsen beklerim vallahi senden
Tamam canım, öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar.. ben yine yokum bugün..
Dün akşam tlf.dan baktığım kadarıyla buluşma haftaya ertelendi dimi??
Bana uyar, değişiklik olursa mesaj atarsınız
Melisa cayi gibi sakinlestirici birseyler icerain.rahatlatir mutlaka
aynı ev içinde böyle küs olmak çok zor canım mecbur aynı yerde yiyip aynı yatakta yatılıyor çünükü..
acaba inatlaşmak yerine karşına alıp konuşsan mı diye düşündüm bi anda belki oda şöyle düşünüyordur.
ben kardeşimle sıkıntı içindeyim bide eşim bana trip yapıyor surat asıyor. o anda söylememiştir ama sakin sorduğunda belki şimdi anlacaktır.
o zaman belki anlatması için zamanı değildir.
Amma inatcıymışsınız ikinizde. Biz hiç kalamayız küs. Bir şekilde tabiki tatlıya bağlanacak ama çok uzatmamak gerekir chitlenbik.
aynı evin içinde ne zor oluyor demi
bekarken kapa telefonu tamamdı ama şimdi aynı evin için çok zor
bende çok inatcıyım ondan bir ışık görmezden adım atmam
ama biz genelde göz göze gelince gülüyoruz haliyle küslük kalmıyor
tabi olay daha ciddi ise ben asla taviz veremiyorum
selamlar. moralim çok bozuk kızlar eşimle küsüz. Akşam beni şok etti öyle çirkin bi yüzünü gördümki işin kötüsü annemde gördü. ilk defa küs gece geçirdik. barışmayı düşünmüyorum. o da beni suçlu görüyo huyudur zaten kendi suçunu kabul etmez uyuz.
selamlar. moralim çok bozuk kızlar eşimle küsüz. Akşam beni şok etti öyle çirkin bi yüzünü gördümki işin kötüsü annemde gördü. ilk defa küs gece geçirdik. barışmayı düşünmüyorum. o da beni suçlu görüyo huyudur zaten kendi suçunu kabul etmez uyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?