- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.341
Günaydın vafi senin tatlış nasıl ?
Canım dideral kullanacağım inşallah faydası olur. Normalde hiç ama hiç heyecanlı değilimdir. Hatta mülakatda bile heyecanlanacağımı düşünmüyorum ama bu klavye sınavı çok kasıyor beni...
anlatayım sizde sinir olun uuyuza. Dün batuş bütün gece ve bütün gün huysuzdu. doğru düzgün uyumadı ve hep kucak istedi. 5 kiloyu geçmiş çocuk bütün gece bütün gün kucağımda kollarım ağrıdı. sırtım hep kulunç olmuş zaten canım acıyo. neyse, akşam yengemler anannemler filan vardı oğlan yine hep bendeydi. eşim normalde akşamları alır yardım eder ama dün almadı hiç. misafirler gitti saat 10:30 filan batu uyumamakta direniyo. bn kucağımda hem sallıyorum hemde söyleniyorum işte oğlum çok yoruldum niye böyle yapıyosun üzüyosun falan filan diye. eşimde maç izliyodu. bu aada annemin evindeyiz. dedimki birazcık sen alırmısın okollarım ağrıdı. bana sinirli bi şekilde ver ver zaten numara yapıyosun dedi. ay öyle bi kızdım ki ne numarası yaa dedim tamam vermiyorum izle maçını . Allahıımm öyle bi bağırdıki ver diyorum sanaa diye ya tamam vermiyorum dedim. tekrar bağırdı ama nasıl çirkinleşti anlatamam size hiç öyle görmemiştim delirdi . vermicem dedim naaptığına inanamazsınız koltuğun dayanma yerindeki kocaa minderi bi fırlattı çocuk kucağımda ilk atışında gelmedi ikinci minderide fırlattı çocuğa geldi!! şok oldum öyle korktumki Çok şükürki iyi kavramıştım çocuğu ama aklım çıkıtı boynu bile kırılabilirdi. bende bağırdım gerizekalımısın nağıyosun sen die annem koştu geldi içerden beni döwüyo zannetmiş öyle şiddetli bağırıştık. y tığı cahilliğe bakarmısınız öfkeye bakarmısınız ortada hiçbişey yoktu ya. 1 saat ağladım annemin gözündede düştü.
töbe töbe bismillah
nerden çıktı bu hareket, yaptığı kabul edilesi birşey değil ama acaba başka birşeyimi sıkıldı işyerinde veya kafasına takıldığı huzursuz olduğu birşey mi vardı?
nazar mı deydi size, üzüldüm bak şimdi
hiçbişey yok hatta dün iş bile yapmamış fazla. aptallık işte bana atmak istedi minderi ama çocuk kucağımda hiçmi aklıın yok. hadi sinirle birini attın ikinciyi niye atıyosun. çocuğu farklı şekilde tutsam kesin bişeyler olurdu Allah korudu. konuşmıycam bi süre. o da garip bi şekilde kendini haklı görüyodur eminim o da özür bekler. çok başka bi yüzünü gördüm korktum. döver bile beni bu sinirle
dün eski topiği okudum hep orada size hep maşallah dedim eşin yardım ediyor falan filan diye nazaramı geldiniz pingü
benim bile çok zoruma gitti
neden yastık atarsın ki
bide annen ne üzülmüştür kadın
bence siz yavaş yavaş evinize gidin
hep benm çabalarımla iyiyiz özden ya. ewdede bunalıyoki. hem batu gerçekten huysuz bi çocuk ewde tek bakmam mümkün değil. h.sonu ewimize gidiyoruzda yardım ediyo bakıyo batuya ya mahvoluyo. ama burda kalmakta problem oluyo artık. eşim dağınık başkasının ewindeyiz eşim çocukla uğraşıyo demiyo aynı düzensizliğine dewam ediyo. annemde yazık hangibirine yetişsin. laf söyledimi eşim bana söyleniyo arada kaldım çok yıprandım çok.
Pingum ben bile kızdım yani eşine hiç yapılmaması gereken bişey yapmış artık çocuğunuz var çok çok daha düşünceli davranması lazım.bence eşin sıkılmıştır artık annenlerle aynı evde olmaktan yoksa öyle biri olmadığını düşünüyorm kızların da dediği gibi imrenerek baktığımız bir çiftsinizevinize gidince herşey yoluna gider diye düşünüyorm annen gündüzleri gelsin sana zaten yakınsınz artık akşamlarıda birlikte bakarsınz eşinle ozaman bıkmadan usanmadan bakmak zorunda kalır zaten o da.
anlatayım sizde sinir olun uuyuza. Dün batuş bütün gece ve bütün gün huysuzdu. doğru düzgün uyumadı ve hep kucak istedi. 5 kiloyu geçmiş çocuk bütün gece bütün gün kucağımda kollarım ağrıdı. sırtım hep kulunç olmuş zaten canım acıyo. neyse, akşam yengemler anannemler filan vardı oğlan yine hep bendeydi. eşim normalde akşamları alır yardım eder ama dün almadı hiç. misafirler gitti saat 10:30 filan batu uyumamakta direniyo. bn kucağımda hem sallıyorum hemde söyleniyorum işte oğlum çok yoruldum niye böyle yapıyosun üzüyosun falan filan diye. eşimde maç izliyodu. bu aada annemin evindeyiz. dedimki birazcık sen alırmısın okollarım ağrıdı. bana sinirli bi şekilde ver ver zaten numara yapıyosun dedi. ay öyle bi kızdım ki ne numarası yaa dedim tamam vermiyorum izle maçını . Allahıımm öyle bi bağırdıki ver diyorum sanaa diye ya tamam vermiyorum dedim. tekrar bağırdı ama nasıl çirkinleşti anlatamam size hiç öyle görmemiştim delirdi . vermicem dedim naaptığına inanamazsınız koltuğun dayanma yerindeki kocaa minderi bi fırlattı çocuk kucağımda ilk atışında gelmedi ikinci minderide fırlattı çocuğa geldi!! şok oldum öyle korktumki Çok şükürki iyi kavramıştım çocuğu ama aklım çıkıtı boynu bile kırılabilirdi. bende bağırdım gerizekalımısın nağıyosun sen die annem koştu geldi içerden beni döwüyo zannetmiş öyle şiddetli bağırıştık. y tığı cahilliğe bakarmısınız öfkeye bakarmısınız ortada hiçbişey yoktu ya. 1 saat ağladım annemin gözündede düştü.
ya bak ben ne düşündüm biliyor musun
akşam misafirde varmış belki bunaldı ve söyleyemiyor havalar orada nasıl bilmiyorum ama al batuyuda kocanıda çık dışarı sende bunaldın
birde evlat söz konusu olunca insanın gözü bisey görmüyor
off çok sinirlendim ama eşine pingü
bende düşünüyorum artık ewe geçmeyi ama canım bizimki akşamları huysuz eşimde panik. çocuk ağlayınca panik oluyo bana bağırıyo ağırıyo. biz annemle sakin sakin hallediyoruz. heleki annemin tecrübesi.. batuyla ben ne yemek yapabilirim ne yiyebilirm kızlar şimdi bile kucağımda uyuyo bi günü öteki güne uymuyo.annemde bana gelemezki hep. mesela batu sabaha karşı uyandı bugün 4te. 3 saat kucakta durdu yatmak istemedi.7de anneme seslendim yazık 1 saat daha uyudum sonra. ewde olsam napıcam bünyem kaldırmıyo artık. tam cesaretlenip ewe geçelim diye düşüüyorum ertesi gün bi huysuzluk vazgeçiyorum
bende düşünüyorum artık ewe geçmeyi ama canım bizimki akşamları huysuz eşimde panik. çocuk ağlayınca panik oluyo bana bağırıyo ağırıyo. biz annemle sakin sakin hallediyoruz. heleki annemin tecrübesi.. batuyla ben ne yemek yapabilirim ne yiyebilirm kızlar şimdi bile kucağımda uyuyo bi günü öteki güne uymuyo.annemde bana gelemezki hep. mesela batu sabaha karşı uyandı bugün 4te. 3 saat kucakta durdu yatmak istemedi.7de anneme seslendim yazık 1 saat daha uyudum sonra. ewde olsam napıcam bünyem kaldırmıyo artık. tam cesaretlenip ewe geçelim diye düşüüyorum ertesi gün bi huysuzluk vazgeçiyorum
annemler bizden 5 kuruş almıyolar pazarlığı görüyolar burda yiyip içiyoruz yemek hazır Allah razı olsun. hala kadın yaranamıyo anneme laf söyleyip duruyo. ayy çok doluyum kızlar aslında.
mesela batuya bu salıncaklar var hem yatırada biliyorsun ondan alsan ondan sallasan öle uyutsan bak benim yeğenime annesi anneannesi yengem ben küçük ablam 5 kişi bakamazdık asla susmaz hep ağlar kucak ilgi isterdi oda erkek bebekti bir gün hatırlıyorum beşimiz oturup ağlamıştık artık sinirden
sonra bu salıncak geldi onda uyudu onda oynadı bizi unuttu bize yaptığı işkencelere son verdi
yemek yerken annesi yedirir o benim gögüsleri sıkar yengesi güldürür annem tutardı düşün aayyy aklıma geldidene manyak bebekti şimdi 5. sınıfa gidiyor o kadar efendi o kadar uslu bir cocukki
annemler bizden 5 kuruş almıyolar pazarlığı görüyolar burda yiyip içiyoruz yemek hazır Allah razı olsun. hala kadın yaranamıyo anneme laf söyleyip duruyo. ayy çok doluyum kızlar aslında.
canım bende düşündüm onu hamak gibi salıncaklar ondanmı bahseediyosun? ama bizimki ondada durmaz insan istiyo yanında.pışpış eee kucak hep böle. gülüşüyoruz oynaşıyoruz yanlız en fazla 2 dk kalıyo sonra çığlık hemen. 2 kişiyken bakılıyo. mesela 2 gün önce çok iyiydi akşama kadarkendi kendine uyudu. sewindim düzeldi diye. dünde felaket oldu. bi öylee bi böye
eşinin çocuğun ağlamasına karşı tahammülü yok anladığım kadarıyla ama anlayışlı olması lazım yoksa eve hiç dönemezsiniz.birde bu yardımların sonu yokki canım benm bazı çocuk hep huysuz olur büyüse bile aynıdır huysuzluğu.evine geçsen bir düzen oturtursun çocuğun evine alışır hem evindeki huzuruda başka olur.tabi bu benm düşümcem başa gelmeden bilemeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?