- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.361
kesinlikle haklı ben duramazdım. ama napalımki ewde h.sonu kaldığımızda bunalıyo kendisi gelmk istiyo. bene ewimde durmak istiyorum kendim bakmak istiyorum. mesela batunun biberon ve mama krizleri var. onu almadan susmuyo mümkün değil. mamayı hazırlayana kadar biriin onu oyalaması lazım sanki dövmüşler gibi çığırıyo. önceden hazırlsamam mama bayatlıyo ve soğuyo. o kriz anında ben tek başıma ne yapayım.ya erkeklerin tek rahat ettikleri yer kendi evleri aslında kadınlar için de öyle düşünsene sen onların ailesinin evinde sürekli kalsan sen de sıkılmazmısın.ama tabi şikayet edipte seni üzmesi saçma sonuçta sen mecbur orda kalmak durumundasın.
ağlayınca biraz ilgilenme bakalım ne yapacak
dediğim bu canım
Eki Görüntüle 656397
oyun halıları falan alsan dikkatini başka yerlere odaklasa nasıl alışırsa öle gider
sen çok sabırlı birisin seni bile bezdirdiyse bu batu
kesinlikle haklı ben duramazdım. ama napalımki ewde h.sonu kaldığımızda bunalıyo kendisi gelmk istiyo. bene ewimde durmak istiyorum kendim bakmak istiyorum. mesela batunun biberon ve mama krizleri var. onu almadan susmuyo mümkün değil. mamayı hazırlayana kadar biriin onu oyalaması lazım sanki dövmüşler gibi çığırıyo. önceden hazırlsamam mama bayatlıyo ve soğuyo. o kriz anında ben tek başıma ne yapayım.
buna binmek için çok küçük ama ilerde düşünüyoruz. dönencesi var özdencim 2 dkda ondanda sııkılıyo ilginç bi çocuk. zamanla üdüzelecek işallah.
ağladığı zaman bakar yardım ediyo zaten her akşam dinlen sen diyo ilgileniyo normalde. ama dün beni şaşırttı.
dah küçüklleride var tatlım ana kucağı sallanır sallanır durur belki :/ üzüldüm şimdi ve bunları okudukça korktum:/
özden sende maşallah herkesten bilgilisin :)
kendi evinizede geçin demekle olmuyor baksana batu durmuyormuş:/ eşinle oturup açık açık konşsan belki bir sorun vardır ve ben batudan farkedemiyorumdur diye öyle olumlu bi konuşma:26:
herhalde bilgiliyim
öle manyak bir yeğenim vardı ki pınarın en küçük kardeşi
deli ederdi bizi
bide dayak yerdik ondan öle hırçın deli cocuktu
şimdi bir görsen camii imami mubarek öle mülayim ki
dün eşim zorla göbeğimin fotosunu çekti görseniz kocaman acaba ikiz mi diye bile düşünüyoruz
bu kadar büyük göbek pek hayra alamet değil
hatta özel albüme koyayım ibreti alem için
Sen bir kac aya dogurusun ozden :)))yerim o gobusun icindeki mercimegi
aynen kedi gibi yakında alırım kucağıma
dün sordum ailede ikiz var mı diye
bizim ailede yok
babaannesinin varmış ikizi teki ölmüş
hayırlısı korkuyorum kendimden
olur bencede zaten takvimdede yazıyor kalp atışı ultrasonda duyulur falan diye cumartesiye kadar dahada büyür kesede gözükür
artık ikizmi beşizmi görürürüz
anlatayım sizde sinir olun uuyuza. Dün batuş bütün gece ve bütün gün huysuzdu. doğru düzgün uyumadı ve hep kucak istedi. 5 kiloyu geçmiş çocuk bütün gece bütün gün kucağımda kollarım ağrıdı. sırtım hep kulunç olmuş zaten canım acıyo. neyse, akşam yengemler anannemler filan vardı oğlan yine hep bendeydi. eşim normalde akşamları alır yardım eder ama dün almadı hiç. misafirler gitti saat 10:30 filan batu uyumamakta direniyo. bn kucağımda hem sallıyorum hemde söyleniyorum işte oğlum çok yoruldum niye böyle yapıyosun üzüyosun falan filan diye. eşimde maç izliyodu. bu aada annemin evindeyiz. dedimki birazcık sen alırmısın okollarım ağrıdı. bana sinirli bi şekilde ver ver zaten numara yapıyosun dedi. ay öyle bi kızdım ki ne numarası yaa dedim tamam vermiyorum izle maçını . Allahıımm öyle bi bağırdıki ver diyorum sanaa diye ya tamam vermiyorum dedim. tekrar bağırdı ama nasıl çirkinleşti anlatamam size hiç öyle görmemiştim delirdi . vermicem dedim naaptığına inanamazsınız koltuğun dayanma yerindeki kocaa minderi bi fırlattı çocuk kucağımda ilk atışında gelmedi ikinci minderide fırlattı çocuğa geldi!! şok oldum öyle korktumki Çok şükürki iyi kavramıştım çocuğu ama aklım çıkıtı boynu bile kırılabilirdi. bende bağırdım gerizekalımısın nağıyosun sen die annem koştu geldi içerden beni döwüyo zannetmiş öyle şiddetli bağırıştık. y tığı cahilliğe bakarmısınız öfkeye bakarmısınız ortada hiçbişey yoktu ya. 1 saat ağladım annemin gözündede düştü.
annemler bizden 5 kuruş almıyolar pazarlığı görüyolar burda yiyip içiyoruz yemek hazır Allah razı olsun. hala kadın yaranamıyo anneme laf söyleyip duruyo. ayy çok doluyum kızlar aslında.
evet eftelya galete ununa batırıp yağda kızart harika oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?