Eylül dostluğumuza burada devam (:

pingu belliki orda olmanıza sıkılmış ve birde aklıma şey geldi eskisi gib evinzde canım cicim ilgi istiyordr ama bunu kendi anlaması lazım bir süre olmayacağını
veya anlayamıyorsa birileri onu uyandırmalı akıl vermeli oğlum bak şükür halinize ne güzel kvalidene şükret herşynizi görüyor ediyor, erkekler daha kaz kafalı olduğu için birileri söylemeden idrak edemiyorlar
batu da normaldir böyle olması daha minicik o düzeni olmazki hemencik, düşünsene biz bile bu yaşımzda erken bile kalksak düzenmz bozuluyor
ama ozdenn dediği gibi belki salıncak olabilir, brde havalar nasıl orda bebek arabsyla belki temiz havada gezerken yorulur uyur

kesinlikle haklı ben duramazdım. ama napalımki ewde h.sonu kaldığımızda bunalıyo kendisi gelmk istiyo. bene ewimde durmak istiyorum kendim bakmak istiyorum. mesela batunun biberon ve mama krizleri var. onu almadan susmuyo mümkün değil. mamayı hazırlayana kadar biriin onu oyalaması lazım sanki dövmüşler gibi çığırıyo. önceden hazırlsamam mama bayatlıyo ve soğuyo. o kriz anında ben tek başıma ne yapayım.

buna binmek için çok küçük ama ilerde düşünüyoruz. dönencesi var özdencim 2 dkda ondanda sııkılıyo ilginç bi çocuk. zamanla üdüzelecek işallah.
ağladığı zaman bakar yardım ediyo zaten her akşam dinlen sen diyo ilgileniyo normalde. ama dün beni şaşırttı.

dah küçüklleride var tatlım ana kucağı sallanır sallanır durur belki :/ üzüldüm şimdi ve bunları okudukça korktum:/
özden sende maşallah herkesten bilgilisin :)

kendi evinizede geçin demekle olmuyor baksana batu durmuyormuş:/ eşinle oturup açık açık konşsan belki bir sorun vardır ve ben batudan farkedemiyorumdur diye öyle olumlu bi konuşma:26:

herhalde bilgiliyim

öle manyak bir yeğenim vardı ki pınarın en küçük kardeşi

deli ederdi bizi

bide dayak yerdik ondan öle hırçın deli cocuktu

şimdi bir görsen camii imami mubarek öle mülayim ki

deneyim olmuş işte nasıl ne yapcağını biliyorsun çok güzel birşey bu :)
ben bakakalırım öyle moralim bozulur
küçükken yaramazlar sanırım büyüyünce durgunlaşıyormu ne
benim kardeşimde küçükken huysuzluğundan annemi hastanelik etmişti, sabahlara kadar durmadan ağlardı

Pingum çok şaşırdım. Ne kadar sinirli olursa olsun bu şekilde davranmaması lazımdı ama tabi dolmuş bir şeylere.
Annenede hiç laf etmesin yaptığı çok ayıp. O kadının o kadar hakkı var üzerinizde. Çocuk varken çok zor ama birbirinize biraz vakit ayırmaya çalışın. Bazen insan neden evlendiğini bile yoğunluktan unutabiliyor. Eşim bir keresinde bana tartışırken "biz mutlu olmak için birbirimize aşık olduğumuz için evlendik" diye o an dank etti. Tabi bu tartışma eski işimin yoğunluğundan dolayı benim strese girmemden olmuştu. Batuş sizi çok yoruyor olmalı. Akşam bebeği annenene bıraksanda siz biraz dışarı çıkıp hava alsanız. Bir yerlerde oturup başbaşa yemek yeseniz stresinizi bir nebzede olsa atmış olursunuz.

dün eşim zorla göbeğimin fotosunu çekti görseniz kocaman acaba ikiz mi diye bile düşünüyoruz

bu kadar büyük göbek pek hayra alamet değil

hatta özel albüme koyayım ibreti alem için

olur bencede zaten takvimdede yazıyor kalp atışı ultrasonda duyulur falan diye cumartesiye kadar dahada büyür kesede gözükür

artık ikizmi beşizmi görürürüz

Selam kızlar...

Pingu,eşinin yaptığına bende çok sinir oldum.Düşüncesizce davranmış.Kendi evinizdede değilsiniz yani,insan biraz kendine çeki düzen verir.Büyük sıkıntısı vardı herhalde,içine mi atıyor acaba...

Kışa girerken bi dert,kış biterken ayrı bi dert.Aslında güneşle birlikte insan kendini iyi hisseder ama ben yağmur yağsın istiyorum

annemler bizden 5 kuruş almıyolar pazarlığı görüyolar burda yiyip içiyoruz yemek hazır Allah razı olsun. hala kadın yaranamıyo anneme laf söyleyip duruyo. ayy çok doluyum kızlar aslında.

Canım çok üzüldüm böyle olmasına size nazar değdi galiba
yada ikinizde batuş ile uğraşırken yıpranıyorsunuz belkide ondan olabilir mi aklıma başka bişey gelmiyor kızlar söylenmesi gereken herşeyi söylemiş zaten
eşinin bu sinirli davranışı çok yalnış olmuş okurken bile inanılmaz sinirlendim. inşallah bu akşam hatasını anlar canım

anne hakkı asla ödenmez. yatsın kalksın dua etsin annene bebeğine bakıyor seni yormuyor akşam geldi mi yemeğini yiyor yoksa sürekli ağlayan huysuz olan bebekle sen nasıl yapacaksın bunlaır

özdn ; kuzum maşallah seni 1/2 ay sonra valla düşünemiyorum bu şimdi bebek mi göbek mi anlamadım

selam kızlar geçmişe hızlıca bi göz gezdirdim geldim sabahtan beri net yok telefon yok çalışmıyo hiçbşy duysanız inanmazsanız öyle berbat bi semtte çalışıyorum ki sokaktan geçen tel ve netin olduğu kabloyu kesmişler gece 2 metre kadar onu çalmışlar şok olduk yanii şimdi yaptılar

pingu çok şaşırdım yaa ve çok kızdım eşine maçın stresi heralde ama böyle de çıkarılmaz ki...

Kızlar yufkam var,patateside haşladım ezdim ama sürekli aynı börekleri yapıyorum,sigara böreği,tava böreği,tepsi böreği.Farklı birşey yapayım diyorum.Var mı tarifiniz? Galeta unlu mu yapsam acaba...

Ya babam taşınalı 6 ay oldu,onun sigorta işlemlerini hep ben yapıyordum.Yerine giren çocuk 6 aydır hala beni arıyor ben bunu yapamıyorum nasıl olacak diye.Babamda dedi bi daha onun için aramasın,yanlış bişey olsa bizden bilirler bile bile yanlış yaptırdılar diye dedi ama az önce yine aradı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…