- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.381
Selam herkese pek kimse kalmamıştır ama. Bugün resmen yataktan kazidim kendimi full eğitim vardı son derse gireceğiz acayip grip oldum nefes alamıyorum kolumu kaldıramıyorum ik ya söyledim kurum doktoru varmı diye yokmuş güya özel hastaneye git rapor al dediler ama banka daha karşılamıyor bir ay dolması lazım bende o kadar para veremem dedim bir günlük rapor için hoca sağolsun ara ara uyudum derste birşey demedi gece iyi bir terlemem lazım
eşim bugün özür diledi bana atmak istemediğini yanıma atmak istediğini söyledi. o da çok korkmuş üstüme gelince.
Dün biz çocuğu yere koymuştuk bakınsın diye eşim o arada odada değildi. geldiğinde maça bakarken yerde batuyu görmemiş az daha üstüne basıyodu. o olaydan çok etkilenmiş o yüzden sinirleri bozukmuş nasıl dikkat etmem çocuğuma bassam nolurdu diye kendi kendini yemiş. o yüzden çyle sinirlenmiş. hatalı sen değildin kendime kızdım ama çok moralim bozuktu filan dedi işte. sonuç barıştık napıcan küs kalınmıyo işte.
eşim bugün özür diledi bana atmak istemediğini yanıma atmak istediğini söyledi. o da çok korkmuş üstüme gelince.
Dün biz çocuğu yere koymuştuk bakınsın diye eşim o arada odada değildi. geldiğinde maça bakarken yerde batuyu görmemiş az daha üstüne basıyodu. o olaydan çok etkilenmiş o yüzden sinirleri bozukmuş nasıl dikkat etmem çocuğuma bassam nolurdu diye kendi kendini yemiş. o yüzden çyle sinirlenmiş. hatalı sen değildin kendime kızdım ama çok moralim bozuktu filan dedi işte. sonuç barıştık napıcan küs kalınmıyo işte.
günaydın kızlar ,
bugün çok yorgunum nedense sabah yürüyemedim bile oturdum bankta dinlendim yürüyemedim bacaklarım resmen tutmadı
sabah kalkar kalkmaz limon yedimbelki tansiyonumu etkiledi o limon hala sersem gibiyim
Limonun birsey yapmamasi lazim zannimca..dokunduysa yeme bidaha..isyerinde normalmisin? Anladilarmi yani yada soledinmi
günaydın kızlar ,
bugün çok yorgunum nedense sabah yürüyemedim bile oturdum bankta dinlendim yürüyemedim bacaklarım resmen tutmadı
sabah kalkar kalkmaz limon yedimbelki tansiyonumu etkiledi o limon hala sersem gibiyim
günaydın kızlar ,
herkese günaydın kızlar merak eden varsa hala doğuramadım,özden canım limon fazla yeme kan sulandırıcı etkisi var ve düşüğe neden olabilir.ben mide bulantısı için iyorum günde 3 tane neredeyse doktorum yasaklamıştı fazla yemee demişti.mide bulantısı içinse salatalık ve kalkar kalkmaz leblebi ve kraker,yiyebilirsin beni en iyi salatalık bastırıyordu tuzlayıp yiyordum ilk haftalear tuz çok önemli değil.tabi canın istedide yiyorsan olabilir,ilk zamanlar bu gibi etkiler çok normal ben tuvalete sürünerek gittiğimi hatırlıyorum heryerim uyuşmuş durumdaydı.birde misafirin gözünün içine baka baka uyuyurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?