Eylül dostluğumuza burada devam (:

aynı şekilde tavuklusunu da yapıyoruz önce yumurta akına batırıp sonra galete ununa yağda kızartıyoruz harika oluyo ama normal sigara böreği gibi ince değil içini bol koyup tombul sarıyoruz

yani açıklarsam tavuğu haşlayıp garnitürve baharatla karıştırıp harç yapıyoruz normal sigara böreğinden biraz daha büyük börekler sarıyoruz öyle kızartıyoruz bi dahakine onu da dene güzel oluyo

Et sever birindende ancak böyle bir iç tarifi beklenir zaten Garnitürün içine girdiği bir böreğin tadı da güzel olur herhalde.Bunu da deneyeceğim,teşekkürler hanzadem...

Birde çok duyuyorum,mercimekli börek yaptınız mı hiç?

29.06 tarihinde 8 gün tatile gidiyoruz bugün aldığım en güzel haberdi valla :89::89::89:
Green Platan Otel Marmarise

Selam herkese pek kimse kalmamıştır ama. Bugün resmen yataktan kazidim kendimi full eğitim vardı son derse gireceğiz acayip grip oldum nefes alamıyorum kolumu kaldıramıyorum ik ya söyledim kurum doktoru varmı diye yokmuş güya özel hastaneye git rapor al dediler ama banka daha karşılamıyor bir ay dolması lazım bende o kadar para veremem dedim bir günlük rapor için hoca sağolsun ara ara uyudum derste birşey demedi gece iyi bir terlemem lazım

Herkese iyi akşamlar kızlar. Unutmadan akşamki menüm;
Tarhana çorbası
Tavuk döner
Salata

Eftelya börek demişsin canım börek istedi. Belki çayın yanına börek yapabilirim
Yarın görüşmek üzere

Geçmiş olsun zahter senin bünyen çok mu zayıf çok sık hastalanıyosun :26:

merhaba kızlar bugün kursum vardı haftaya bitiyor çok şükür. eve geldim yemeğimi yaptım, yarında işe başlıyorum.

özden yemekten sonra bir bardak ta su vs içmişsem benim göbeğimde aynen böyle, o yüzden ben çok şaşırmadım, aslında bikaç kez çekip eklemeyi düşündüm ama sonra utandım vazgeçtim..

pingu ya çok üzüldüm eşinin yaptıklarına, inşallah hatasını anlar bir daha da benzer bir hareket bile yapmaz. ne kadar sıkılmış dolmuş olursa olsun insan en azından yavrusunu düşünmez mi.. neyse inşallah barışırsınız canım.

eşim bugün özür diledi bana atmak istemediğini yanıma atmak istediğini söyledi. o da çok korkmuş üstüme gelince.
Dün biz çocuğu yere koymuştuk bakınsın diye eşim o arada odada değildi. geldiğinde maça bakarken yerde batuyu görmemiş az daha üstüne basıyodu. o olaydan çok etkilenmiş o yüzden sinirleri bozukmuş nasıl dikkat etmem çocuğuma bassam nolurdu diye kendi kendini yemiş. o yüzden çyle sinirlenmiş. hatalı sen değildin kendime kızdım ama çok moralim bozuktu filan dedi işte. sonuç barıştık napıcan küs kalınmıyo işte.

Pingucum naparsın küs kalınmıyor.. Bir şekilde barışılıyor. Önemli olan hatalarını tekrar etmemeleri erkeklerin

açılışı ben ypayım bu sabah..günaydın kızlarr...

eşimi işe gönderdim ama uyuyamadım..hala atlatamadım şu gribi ya..arka arkaya 3kere hapşırıyorum

evimi temizleyip anneme gideyim bari bana baksın

pingu eşin çok düşünmesizce davranmış..ne olursa olsun öyle bir harekette bulunmamalıydı..sonradan özür dilemiş ama bence gerçek sebebi sana söylediği değil..bence h.sonu da eşini al çıkın dışarı dolaşın ya da gidin evinizde eşinle açık açık konuş.bunaldığı bir durum var mı öğren..
senin gb o da bambaşka boyuta geçti..anne ve baba oldunuz..belki onun da sıkıntıları var açık açık konuşup halledin sorun olan birşey varsa..

Sevindim canım barışmanıza ikinizde yoruluyorsunuz.
Eşin adına düşündüm de çok kötü bi durum gerçekten Allah korusun korkusu bile yetmiş. ve ne güzel düşünüp senden özür dilemiş. inşallah bir daha olmaz

günaydın kızlar ,

bugün çok yorgunum nedense sabah yürüyemedim bile oturdum bankta dinlendim yürüyemedim bacaklarım resmen tutmadı

sabah kalkar kalkmaz limon yedim belki tansiyonumu etkiledi o limon hala sersem gibiyim

Limonun birsey yapmamasi lazim zannimca..dokunduysa yeme bidaha..isyerinde normalmisin? Anladilarmi yani yada soledinmi

Günaydın kızlar, bu gün temizlik günüm ama hiç halim yok. Yarında dedemle babannem ve annemleri çaya çağırdım. Bu günden bir şeyler yapmam lazım temizlikten sonra.

Afiyet olsun. Mercimeğin canı limon istemiş demekki annesi

Günaydın hatunlar bugün biraz daha iyiyim
pingu tam olayı anlamadım ama arkadaşkarın dediği gibi biraz kendinize zaman ayırın

herkese günaydın kızlar merak eden varsa hala doğuramadım,özden canım limon fazla yeme kan sulandırıcı etkisi var ve düşüğe neden olabilir.ben mide bulantısı için iyorum günde 3 tane neredeyse doktorum yasaklamıştı fazla yemee demişti.mide bulantısı içinse salatalık ve kalkar kalkmaz leblebi ve kraker,yiyebilirsin beni en iyi salatalık bastırıyordu tuzlayıp yiyordum ilk haftalear tuz çok önemli değil.tabi canın istedide yiyorsan olabilir,ilk zamanlar bu gibi etkiler çok normal ben tuvalete sürünerek gittiğimi hatırlıyorum heryerim uyuşmuş durumdaydı.birde misafirin gözünün içine baka baka uyuyurdum

Son düzenleme:

capon

ağrın sızın var mı en ağır günlerini yaşıyorsun demi

allah kurtarsın canım benim bir avazda yağ gibi doğur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…