- 19 Ekim 2009
- 1.431
- 5
- 156
- 41
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.401
capon
ağrın sızın var mı en ağır günlerini yaşıyorsun demi
allah kurtarsın canım benim bir avazda yağ gibi doğur insallah
günaydın kızlar ,
bugün çok yorgunum nedense sabah yürüyemedim bile oturdum bankta dinlendim yürüyemedim bacaklarım resmen tutmadı
sabah kalkar kalkmaz limon yedimbelki tansiyonumu etkiledi o limon hala sersem gibiyim
sana şöyle anlatayım canım,oturduğumda kucağımda koca bir göbek,yürürken beni çıkarın diye malum yerlere baskı yapıp sağa ve sola tıslayarak yürümeme neden olan bir ağrı,ve birden bire bir kasılma nefesin kesiliyor ve bebek taş gibi olmuş durumda yeterince açık oldumu
allahım hepimizi kurtarsın yarın yine doktordayım sancılar artık nstda gözüküyor.belki yarın sezeryana alabilirler beni
miracle çok geçmiş olsun canım yaa..yan etkisimi ateş aşının?eşin haklı korkmakta gerçekten.
dikkat et kendine..bebiş tıklatmaya başladı mı
çok saol kuzum aynen aşının yan etkisiymiş.
ayy hiç sorma 3-4 gün önce pi'nin yaşamı diye bi film izliyorduk karnıma bişey pı yaptı çok değişik oldum kocamın gözleri doldu
valla heyecanla devamını bekliyoruz kuzum.
ayyy çok güzel yaaa devamını heyecanla bekliyoruz
günaydın kızlar..
nasılsınız?
ben salı günü tetanoz aşısı olmuştum dün gece acayip ateşlendim havale geçirme noktasına gelmişim haberim yok tabi eşimi falan tanımamışım.neyse çok şükür geçti şimdilik ama eşim 2. dozu yaptırmamı istemiyor malum yüksek ateş bebeğin sinir sistemini etkliyor.ama yaptırmam da gerekiyor tabii neyse zamanı gelene kadar düşünürüz.
kuzum öncelikle bahsettiğin durumu 4 aydır yaşıyorum azıcık fazla haraket etme zorunda kalsam oturup ağlıyordum ağrılardan yorgunluktan ki 1 aydır evimi süpürmedim bile sen hesap et artık. ama yarın yardımcı bayan gelecek öyle mutluyum ki mis gibi olacak evimmmm.
özdn kuzum umarım bu yorgunluk durumu sende uzun sürmez ki ben 3-4 gündür daha iyiyim hatta buraya da yazmıştım.oyüzden hiiiç yorma kendini hamileliğin tadını çıkar bol bol uyu ve dinlen.
bu arada göbüş süper kız bende bile yok o göbüş
pingum barışmanıza sevindim inş. tekrar yaşamazsınız böyle birşeyi.kızların dediği gibi birbirinize vakit ayırın sinema tiyatro vs. gibi 2-3 saatlik aktiviteler yapın batu beye de anneanneciği bakıveriri zaten.
terem ve zahter çook geçmiş olsun kızlar
Her an gelebilir senin bebişBir kaç güne kucağında olur sanırım. Ne heyecanlı bir bekleyiş. Darısıda başımıza inşallah...
canım benim evde olsam oturur dinlenirim ama çalışınca öle olmuyor maalesef mecbur dinlebemiyorum
evimde olsam hiç yatakta kalkman benim için daha kötü olur sanırım
cumartesi temizlik yapmam lazım benim elbise dolabın almış başını gitmiş toz içinde kalmış ayakkabılığı düzeltmem lazım botları falan kaldırıcam yavaş yavaş
yine giymediklerim var onları ayırıcam
evet canım heran gelebilir bugünde sancım hiççç yokk ben bu gidişle 41 e kadar beklerim heralde
en kısa zamanda bebiş isteyen herkese allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim
miracle canım ateş normal ama yüksek ateşten doktoruna bilgi ver bir sıkıntı olmasın.o pıt hareketler dünyanın en güzel hareketleri biri sana vuruyor diye dünyanın en mutlu olduğun anı bence
ÖZDN çalışman çok iyi biliyo musun evde olunca psikolojin bozuluyor kendini işe yaramaz hissediyorsun.
eve geldiğinde de bol bol dinlen yemeğe annene kv ye git.
canım biraz suç bende evde yalnızdım üşüdüm diye kat kat örtündüm klimanın sıcağını sonuna kadar açtım.kendim yükselttim ama çok üşüyordum ne yapayım.şimdi iyiyim canım yine de haber vereyim mi doktoruma canım?
Gecmis olsn cnm.nie ateslendinki.enfeksiyon flnmi var bogazinda..hamilelikmi yapiyor
Caponumm allah kolay dogum nasip etsin cnm..heyecanli gunler
amin canım sağolasın
miracle bence söyle birşey olacağını zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz en azından ikinci aşı içinm seni yönlendirir.
Sormadan sakin attirma allah korusun..
saol kuzum tetanoz aşısının yan etkileriymiş canım şimdi iyiyim canım sen nasılsın evde misin?
kuzum 2. aşıdan önce randevum var zaten o zaman sorayım inş bebişime bişey olmamıştır.
selam kızlar çeneniz düşmüş ben akşamdan beri çok kötüyüm hastalandım malum dönem ama çok feci ağrım var akşam ve sabah en etkilisinden ağrı kesici içtim ama hala sancım var sanırım bu ay üşüttüm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?