- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.421
Miracle geçmiş olsun tatlım. Senin pıt pıtlarda başlamış
Sormadan sakin attirma allah korusun..
Evdeyim tatlim sabah esim hadi sende gel dedi..gelemem dedim :) sabah sabah firmalari aradim bir para istedim :) carsiya gidicem alyansimi alamadim hala kaldi kuyumcuda.annem inci getirmis medineden..onu kolye yaptircm..isim var biraz ondan gitmedim
selam kızlar çeneniz düşmüş ben akşamdan beri çok kötüyüm hastalandım malum dönem ama çok feci ağrım var akşam ve sabah en etkilisinden ağrı kesici içtim ama hala sancım var sanırım bu ay üşüttüm kendimi
selam kızlar çeneniz düşmüş ben akşamdan beri çok kötüyüm hastalandım malum dönem ama çok feci ağrım var akşam ve sabah en etkilisinden ağrı kesici içtim ama hala sancım var sanırım bu ay üşüttüm kendimi
çok sağol speedy canım ama artık yatamıyorumda,birde benim hormonlara bağlı vucudum kaşınıyor,benim oturup kalkmamı kaşıntılarım yönnlendiriyor.uyuz gibi hatır hatır kaşınıyorum.
hepiniz aynı zamanda adet oluyorsunuz aynı zamanda bebişlerde gelse ne güzel olur :
birde hamişler belki biliyorsunuzdur ama ben yinede söyleyeyim günde 2 yada 3 tane medine hurması yemek hem bebek hemde sizin bağışıklık sisteminizi koruyor.sizin süt hormonlarınızı etkişliyor doğum sonrası süt için hazırlık yapıyor.doğum sancısı sırasındada yerseniz sancılarınız açısından sizi rahatlatıyormuş.ve biliyorsunuz doğal şeker var kilodan yana korkmayın
capon ; bebeğinle kavuşama az kaldı ne güzel. uzat ayaklarını şimdi en rahat olacağın bu şekildir herhalde uzak bacaklarını da yat yada dinlen.. bebeğini düşünç.
miracle ; inşallah bişey olmamıştır canım. ateş olacağını falan söylemediler mi bilinçlendirmeleri lazım Allah korusun ateşine ona göre dikkat ederdin ...
geçmiş olsun canım benim ağrım var ilaç içmek istemiyorum kesilmesin diye bi an önce olmak istiyorum artık
merabalaarr geçmişi okusam yazamıyorum
yazsam okuyamıyorum
annelik zor iş vesselam
hep son sayfalara bakınabiliyorum
hanzadeciğim geçmiş olsun tatlışım ayagını sıcak tutmaya bak
üşütünce çok sancılı geçer benim adet dönemim
capon sen hala doğurmadın mı on günün kalmış vaktin dolmasına
bir kaç güne sancın gelir heralde
kızlar rüyamda karnımda bebek vardı ve oynuyordu. Ben telaş ediyorum, meger hamileymişim diyorum haberim yokmuş
o kadar üzülüyorum ki daha berra küçük ben iki çocuga nasıl bakcam diye zırlayıp duruyodum
bu arada berra dünden beri kaka yapmıyordu, bu sabah ıkındı ıkındı bir kaka yaptı taaa omuzuna kadar çıktı
inş kuzum
kızlar temizlik için bayan gelmeden önce ne gibi hazırlık yapmam gerekiyor evde.
sipidim ebe söyledi ateş olabilir dedi o yüzden ben çok endişelenmedim ama eşim deliye döndü inatla acile gitmedim diye şimdi bana kızgın bebeğe bişey olursa suçlu benmişim
Hosgeldin kuzucuk ozledik seni yaa 2 dk gelip gelip gidiyon.uzun sohbetler hayal oldu..ruyanda hayirdir ins siz korunuyomusunuz..guvenmeyesin sut koruyor fln dirmerabalaarr geçmişi okusam yazamıyorum
yazsam okuyamıyorum
annelik zor iş vesselam
hep son sayfalara bakınabiliyorum
hanzadeciğim geçmiş olsun tatlışım ayagını sıcak tutmaya bak
üşütünce çok sancılı geçer benim adet dönemim
capon sen hala doğurmadın mı on günün kalmış vaktin dolmasına
bir kaç güne sancın gelir heralde
kızlar rüyamda karnımda bebek vardı ve oynuyordu. Ben telaş ediyorum, meger hamileymişim diyorum haberim yokmuş
o kadar üzülüyorum ki daha berra küçük ben iki çocuga nasıl bakcam diye zırlayıp duruyodum
bu arada berra dünden beri kaka yapmıyordu, bu sabah ıkındı ıkındı bir kaka yaptı taaa omuzuna kadar çıktı
çok sağol speedy canım ama artık yatamıyorumda,birde benim hormonlara bağlı vucudum kaşınıyor,benim oturup kalkmamı kaşıntılarım yönnlendiriyor.uyuz gibi hatır hatır kaşınıyorum.
hepiniz aynı zamanda adet oluyorsunuz aynı zamanda bebişlerde gelse ne güzel olur :
birde hamişler belki biliyorsunuzdur ama ben yinede söyleyeyim günde 2 yada 3 tane medine hurması yemek hem bebek hemde sizin bağışıklık sisteminizi koruyor.sizin süt hormonlarınızı etkişliyor doğum sonrası süt için hazırlık yapıyor.doğum sancısı sırasındada yerseniz sancılarınız açısından sizi rahatlatıyormuş.ve biliyorsunuz doğal şeker var kilodan yana korkmayın
kaşıntı kötü canım annem bana hamileyken saç fırçası ile heryerini kaşıyormuş ne kötü ya dayanamıyormuş artık neden olur acaba.
arkadaş hamileyken bize geldiğinde açtım koltuğu oturdu tv karşısına açtı bacaklarını da ancak öyle rahat ediyordu çünkü şimdi bebeği 3 aylık oldu ve çok özledim bu haftasonu gitsem mi diye düşünüyorum
hemen hemen hepimiz aynı anda oluyoruz keşke bu ay olmasam diyeceğim ama artık umudum kalmadı sancılarım fena geliyor
hurma bende duymuştum şuanda hamileler başlaabilir yemeğe
ocwnys ; hayır olsun canım dün 2. çocuk istiyorum dedin hemen rüyana geldi..
boklu berra ya nasıl rahatlamıştır prenses.
canım hormonlar yapıyormuş ama bazı şeylerde alerji yapmış olabilir dedi doktor 33. haftadan beri kaşınıyorum tahliller temiz çıktı çok şükür.ilk zamanlar daha fenaydım meğerse c vitaminine allerjim olmuş o ara abartmıştım ben sürekli portakal yiyip suyunu içiyordum.birde içtiğim ilaç portakallıydı onuda değiştirdim biraz daha rahatladım.
bende kimse yokken aynen öyle oturuyorum oh ferah ferah .bence git bebeişide tam sevilmelik olmuştur.
hamile kaldığım ay benim acayip adet sancım vardı 2 hafta önce başladı.ben birde o sırada pilates yapıyorum.hem sancı hem pilates sonra adetim yaklaştı ark. dedim çok sancım var 2 güne kadar olacam ama duramıyorum bebek olur diye ağrı kesicide içemiyorum dedim.oda yerleşme ağrısı olabilir bırak şu pilatesi dedi kızdı bende gittim test aldım ve bebiş çıktı bu sancıları 3. aya kadar çektim 4. aya gişrdim adet sancım bitti.umutlandırmak istemem ama belki sizdede böyle olabilir ilaç almamak en iyisi.
hurmayada ne kadar erken başlarsan o kadar iyiymiş canım ben 7. ayımda öğrendim hala yiyorum.biraz iri kıyım bir bebeğim var hurmanın hikmetimi bilmiyorum
kuzum hoşgeldinnnn.
rüyan hayır olsun.berra hanımda baya sıkı çalışmış demekki omzuna kadar çıktığına göre
kuzum sende tetanoz nasıl etki yaptı 2. dozu yaptırmasam ne olur?
selam kizlar ptesinden beri perisan haldeyiz. daha once bahsetmistim esimin cocukluk arkadasinin beyninde tumor vardi. ameliyat olmustu radyoterapi gorup kurtulmustu tümorlerdn ama pazar gecesi ateslenmişacilde ates dusurucu yapip yollamislar dahada agirlasmismis jomaya girmis. nitekim menenjit olmus aslinda. durumu cok kotuydu ben ptesi sabahi hemen gittim ailesi mahvolmuslar ablasi benim sezeryanimi yapmisti her daim yanimdaydi ailece bizim icin cok onemliler yani. herkes bi kosede agliyo ben esimi arasam mi aramasam mi diye dusunurken esim ucaktaymis bile. o geldi esimi hic o kadar kotu gormemistim ona beyin ölümü gerceklesti demisler aglamis gozler kipkirmizi. ilk 24 saat aglamakla gecti kagani anneme biraktim aklim onda. gece kagani uyutup hep hastaneye gittik esimle. komadan cikmasi zor demislerdi ptesi gecesi cikti sukur. dunde annesi yanina girdiginde saat kac diye sormus el sallamis. kurtulmaz gozuyle bakiyodu herkes ama durumu gundn gune iyiye gidiyo. cok zor bi durum. nasil caresiz bekleyis. cok uzulduk cok yiprandim. drlarda artik olumlu konusuyo esimde dun aksam donmek zorunda kaldi. allah kimseye yasatmasin boyle seyler ben ilk defa yasadim allah daha yakinlarimla sinamasin
selam kizlar ptesinden beri perisan haldeyiz. daha once bahsetmistim esimin cocukluk arkadasinin beyninde tumor vardi. ameliyat olmustu radyoterapi gorup kurtulmustu tümorlerdn ama pazar gecesi ateslenmişacilde ates dusurucu yapip yollamislar dahada agirlasmismis jomaya girmis. nitekim menenjit olmus aslinda. durumu cok kotuydu ben ptesi sabahi hemen gittim ailesi mahvolmuslar ablasi benim sezeryanimi yapmisti her daim yanimdaydi ailece bizim icin cok onemliler yani. herkes bi kosede agliyo ben esimi arasam mi aramasam mi diye dusunurken esim ucaktaymis bile. o geldi esimi hic o kadar kotu gormemistim ona beyin ölümü gerceklesti demisler aglamis gozler kipkirmizi. ilk 24 saat aglamakla gecti kagani anneme biraktim aklim onda. gece kagani uyutup hep hastaneye gittik esimle. komadan cikmasi zor demislerdi ptesi gecesi cikti sukur. dunde annesi yanina girdiginde saat kac diye sormus el sallamis. kurtulmaz gozuyle bakiyodu herkes ama durumu gundn gune iyiye gidiyo. cok zor bi durum. nasil caresiz bekleyis. cok uzulduk cok yiprandim. drlarda artik olumlu konusuyo esimde dun aksam donmek zorunda kaldi. allah kimseye yasatmasin boyle seyler ben ilk defa yasadim allah daha yakinlarimla sinamasin
off canım hurca çekti bende alıyım çıkışta iyide geliyor madem bu arada ateşime bakın benim Eki Görüntüle 657156
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?