Eylül dostluğumuza burada devam (:

Miracle geçmiş olsun tatlım. Senin pıt pıtlarda başlamış

saol kuzum.valla şu ara pek bişey hissetmiyorum 1-2 haftaya daha sıklaşırmış bakalım.

sorarım canım kontrolde doktoruma.oh iyi olmuş boşver keyif yap bizde getirtip yaptırmıştık inci takımı ama ben takamıyorum annemde duruyo.

geçmiş olsun canım hamileliğin en güzel yönü hiç adet görmemek canım

dün hastaneye gittim,hastananenin karşısında simit sofrası tarzı bir yer var.garson kızlardan biri o kadar tuhaf yürüyorki anlatamam.birde güzel bebek gibi bir yüzü var ama eziyet çekiyor resmen.siparişimi getrdi.kulağıma eğildi abla ne kadar şanslısın senin yerinde olmak için neler vermezdim dedi.önce anlamadım gülümsedim,sonra çaktım kız adet olmuş sancıdan yürüyemiyor bile,boşları almaya geldi.bende uzandım bende sana çok özeniyorum 2 gün sonra bu sancın bitecek ve sen normal jhayatına döneceksin bense kaplumbağa gibiyim bazen yerimden bile kalakmıyorum ve hatta nefes alamıyorum dedim.kız güldü haklısın abla ben halime şükrediyim zaten yarınm sancım biter dedi.yani insanoğlunda ne eksikse bazen ona özenebiliyor.bu adet sancısı olsa bile

capon ; bebeğinle kavuşama az kaldı ne güzel. uzat ayaklarını şimdi en rahat olacağın bu şekildir herhalde uzak bacaklarını da yat yada dinlen.. bebeğini düşünç.

miracle ; inşallah bişey olmamıştır canım. ateş olacağını falan söylemediler mi bilinçlendirmeleri lazım Allah korusun ateşine ona göre dikkat ederdin ...

geçmiş olsun canım benim ağrım var ilaç içmek istemiyorum kesilmesin diye bi an önce olmak istiyorum artık

Canım bende yarın olacağım büyük ihtimalle karnım çok ağrıyor. Ayaklarına patik giy evdeyken. Birde hangi ağrı kesiciyi kullanıyorsun bilmiyorum ama arveles çok etkili.

merabalaarr geçmişi okusam yazamıyorum
yazsam okuyamıyorum
annelik zor iş vesselam
hep son sayfalara bakınabiliyorum
hanzadeciğim geçmiş olsun tatlışım ayagını sıcak tutmaya bak
üşütünce çok sancılı geçer benim adet dönemim

capon sen hala doğurmadın mı on günün kalmış vaktin dolmasına
bir kaç güne sancın gelir heralde

kızlar rüyamda karnımda bebek vardı ve oynuyordu. Ben telaş ediyorum, meger hamileymişim diyorum haberim yokmuş
o kadar üzülüyorum ki daha berra küçük ben iki çocuga nasıl bakcam diye zırlayıp duruyodum

bu arada berra dünden beri kaka yapmıyordu, bu sabah ıkındı ıkındı bir kaka yaptı taaa omuzuna kadar çıktı

çok sağol speedy canım ama artık yatamıyorumda,birde benim hormonlara bağlı vucudum kaşınıyor,benim oturup kalkmamı kaşıntılarım yönnlendiriyor.uyuz gibi hatır hatır kaşınıyorum.
hepiniz aynı zamanda adet oluyorsunuz aynı zamanda bebişlerde gelse ne güzel olur :
birde hamişler belki biliyorsunuzdur ama ben yinede söyleyeyim günde 2 yada 3 tane medine hurması yemek hem bebek hemde sizin bağışıklık sisteminizi koruyor.sizin süt hormonlarınızı etkişliyor doğum sonrası süt için hazırlık yapıyor.doğum sancısı sırasındada yerseniz sancılarınız açısından sizi rahatlatıyormuş.ve biliyorsunuz doğal şeker var kilodan yana korkmayın

canım çok sağolasın umarım en kısa zamanda bende bebişimi kucağıma alırım.senin bebişinide allah analı babalı büyütsün.rüyanda hayırla vesile olsun tatlım.bu tarz bir konuşma geçtiyse veya yatarken vesveseyle yattıysan rüyana girmiş olabilir.

kaşıntı kötü canım annem bana hamileyken saç fırçası ile heryerini kaşıyormuş ne kötü ya dayanamıyormuş artık neden olur acaba.
arkadaş hamileyken bize geldiğinde açtım koltuğu oturdu tv karşısına açtı bacaklarını da ancak öyle rahat ediyordu çünkü şimdi bebeği 3 aylık oldu ve çok özledim bu haftasonu gitsem mi diye düşünüyorum

hemen hemen hepimiz aynı anda oluyoruz keşke bu ay olmasam diyeceğim ama artık umudum kalmadı sancılarım fena geliyor

hurma bende duymuştum şuanda hamileler başlaabilir yemeğe

ocwnys ; hayır olsun canım dün 2. çocuk istiyorum dedin hemen rüyana geldi..
boklu berra ya nasıl rahatlamıştır prenses.

Son düzenleme:

sipidim ebe söyledi ateş olabilir dedi o yüzden ben çok endişelenmedim ama eşim deliye döndü inatla acile gitmedim diye şimdi bana kızgın bebeğe bişey olursa suçlu benmişim

kuzum hoşgeldinnnn.

rüyan hayır olsun.berra hanımda baya sıkı çalışmış demekki omzuna kadar çıktığına göre

kuzum sende tetanoz nasıl etki yaptı 2. dozu yaptırmasam ne olur?

sipidim ebe söyledi ateş olabilir dedi o yüzden ben çok endişelenmedim ama eşim deliye döndü inatla acile gitmedim diye şimdi bana kızgın bebeğe bişey olursa suçlu benmişim

erkeklerin geneli böyle canım bizim daha orta da bebek yok eşim şimdiden çıldırtmayı beceriyor bazen.
Evde titreşimli masaj aletimiz var geçen hafta takmak istedim. taktırmadı şimdi saklamış bi yere bulamıyorum da

Hosgeldin kuzucuk ozledik seni yaa 2 dk gelip gelip gidiyon.uzun sohbetler hayal oldu..ruyanda hayirdir ins siz korunuyomusunuz..guvenmeyesin sut koruyor fln dir

Annem taze hurma getirdi..buzluga attim 5 tane.bebisime sutten sonra verecegim ilk sey hurma ve zemzem..yakin arkadaslarimada verdim hep buzluga attilar

canım hormonlar yapıyormuş ama bazı şeylerde alerji yapmış olabilir dedi doktor 33. haftadan beri kaşınıyorum tahliller temiz çıktı çok şükür.ilk zamanlar daha fenaydım meğerse c vitaminine allerjim olmuş o ara abartmıştım ben sürekli portakal yiyip suyunu içiyordum.birde içtiğim ilaç portakallıydı onuda değiştirdim biraz daha rahatladım.

bende kimse yokken aynen öyle oturuyorum oh ferah ferah .bence git bebeişide tam sevilmelik olmuştur.
hamile kaldığım ay benim acayip adet sancım vardı 2 hafta önce başladı.ben birde o sırada pilates yapıyorum.hem sancı hem pilates sonra adetim yaklaştı ark. dedim çok sancım var 2 güne kadar olacam ama duramıyorum bebek olur diye ağrı kesicide içemiyorum dedim.oda yerleşme ağrısı olabilir bırak şu pilatesi dedi kızdı bende gittim test aldım ve bebiş çıktı bu sancıları 3. aya kadar çektim 4. aya gişrdim adet sancım bitti.umutlandırmak istemem ama belki sizdede böyle olabilir ilaç almamak en iyisi.
hurmayada ne kadar erken başlarsan o kadar iyiymiş canım ben 7. ayımda öğrendim hala yiyorum.biraz iri kıyım bir bebeğim var hurmanın hikmetimi bilmiyorum

selam kizlar ptesinden beri perisan haldeyiz. daha once bahsetmistim esimin cocukluk arkadasinin beyninde tumor vardi. ameliyat olmustu radyoterapi gorup kurtulmustu tümorlerdn ama pazar gecesi ateslenmişacilde ates dusurucu yapip yollamislar dahada agirlasmismis jomaya girmis. nitekim menenjit olmus aslinda. durumu cok kotuydu ben ptesi sabahi hemen gittim ailesi mahvolmuslar ablasi benim sezeryanimi yapmisti her daim yanimdaydi ailece bizim icin cok onemliler yani. herkes bi kosede agliyo ben esimi arasam mi aramasam mi diye dusunurken esim ucaktaymis bile. o geldi esimi hic o kadar kotu gormemistim ona beyin ölümü gerceklesti demisler aglamis gozler kipkirmizi. ilk 24 saat aglamakla gecti kagani anneme biraktim aklim onda. gece kagani uyutup hep hastaneye gittik esimle. komadan cikmasi zor demislerdi ptesi gecesi cikti sukur. dunde annesi yanina girdiginde saat kac diye sormus el sallamis. kurtulmaz gozuyle bakiyodu herkes ama durumu gundn gune iyiye gidiyo. cok zor bi durum. nasil caresiz bekleyis. cok uzulduk cok yiprandim. drlarda artik olumlu konusuyo esimde dun aksam donmek zorunda kaldi. allah kimseye yasatmasin boyle seyler ben ilk defa yasadim allah daha yakinlarimla sinamasin

off canım hurca çekti bende alıyım çıkışta iyide geliyor madem bu arada ateşime bakın benim

vitamine dikkat etmek lazım demek canım dr diyor zaten vitaminlerin ve kalsiyıumların fazlası çok zararlıymış.

oda çok rahat ediyordu öyle sevimli ki eşşek tam böyle ısırmalık artık gülüyor anlıyor da parçalıyorum gördüğümde resmen canım çekti totosundan ısırmak lazım şimdi...
bizim ilk ayımız canım onun için çok fazla olmaz gibi geliyor ama yine de dikkat ediyorum. Allah bilir ben olmaz derim Olur. yarına olmam lazım bakalım neler olacak , ilacı da hastalanırsam kesmesin diye içmek istemiyorum. ama tabi bebek varsa da zararlı
zaten çok fazla ilaç içmeyi seven birisi değilim sabahları folik asit içiyorum öyle zor geliyorki :18:
yerleşme ağrısı epey sürmüş 3 ay .

benim aklımda hurma hamile kaldıksan sonra yerim ama çok sevmiyorum çünkü
bide incir kadınlar için çok yararlıymış hamile kalmak isteyenler için özellikle evde poşet poşet kuru incir var ama sevmiyoırum tadını onu da yemeğe başlasam fena olmaz.

kuzum hoşgeldinnnn.

rüyan hayır olsun.berra hanımda baya sıkı çalışmış demekki omzuna kadar çıktığına göre

kuzum sende tetanoz nasıl etki yaptı 2. dozu yaptırmasam ne olur?

yaptır. Belli olmaz belki sezeryana alınırsın, yani önemli bir aşı
bazısına çok etki yapıyor ama bana sadece hafif bir ağrı yapmıştı
elifin kolu 2-3 gün ağrımıştı diye hatırlıyorum
sana ateş mi yaptı?
çok yüksek ateş bebek için tehlikeli ama hafiften ateşlendiysen çok önemli değil

çok geçmiş olsun canım böle seyleri duyunca çok üzülüyorum

smilla oda önemliymiş benim buzlukta depolanmış durumda zemzem suyum bingölde kaldı,koçişim getirecek ama.ankarada bir yer var sırf hurma üzerine ve hepsi medineden gelme çeşit çeşit.ben bildiğimiz hurma alıyordum bayan dediki siz bu hurmadan alacaksınız meryem suresinde geçen ve meryem anamızın doğumunu kolaylaştıran hurma bu dedi.bende onu aldım sadece differezde saklanıyormuş.hurma poleni varmış bebişi olmayanlara,sonra hurma ezmesi varmış.doğum sonrası sütü arttıran ve lohusalık sıkıntıları azaltmaya yardımcı. ben böle kalakaldımadam o kadar güzel anlatıyordu ki dükkandan çıkasım gelmedi

Allah acil şifa versin canım okurken sonu kötü oalcak diye çok korktım geçmiş olsun bir daha hiç yaşamasınlar inşallah.
sende dikkat et üzüldüğünde sütün kesilebilir. yediklerine falan dikkat et

off canım hurca çekti bende alıyım çıkışta iyide geliyor madem bu arada ateşime bakın benim Eki Görüntüle 657156

canım bi dr ile konuş istersen ateşin çok yüksek.. telefonla aç istersen bi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…