Eylül dostluğumuza burada devam (:

selam kizlar ptesinden beri perisan haldeyiz. daha once bahsetmistim esimin cocukluk arkadasinin beyninde tumor vardi. ameliyat olmustu radyoterapi gorup kurtulmustu tümorlerdn ama pazar gecesi ateslenmişacilde ates dusurucu yapip yollamislar dahada agirlasmismis jomaya girmis. nitekim menenjit olmus aslinda. durumu cok kotuydu ben ptesi sabahi hemen gittim ailesi mahvolmuslar ablasi benim sezeryanimi yapmisti her daim yanimdaydi ailece bizim icin cok onemliler yani. herkes bi kosede agliyo ben esimi arasam mi aramasam mi diye dusunurken esim ucaktaymis bile. o geldi esimi hic o kadar kotu gormemistim ona beyin ölümü gerceklesti demisler aglamis gozler kipkirmizi. ilk 24 saat aglamakla gecti kagani anneme biraktim aklim onda. gece kagani uyutup hep hastaneye gittik esimle. komadan cikmasi zor demislerdi ptesi gecesi cikti sukur. dunde annesi yanina girdiginde saat kac diye sormus el sallamis. kurtulmaz gozuyle bakiyodu herkes ama durumu gundn gune iyiye gidiyo. cok zor bi durum. nasil caresiz bekleyis. cok uzulduk cok yiprandim. drlarda artik olumlu konusuyo esimde dun aksam donmek zorunda kaldi. allah kimseye yasatmasin boyle seyler ben ilk defa yasadim allah daha yakinlarimla sinamasin

rabim iyi etsin inş
benim de gecen hafta halamın eşi vefat etti üzüntüden mafoldum ve akşama hemen sütüm kesildi çocugum bir buçuk gün mamayla beslendi

sen de kendini çok yıpratma bebeğini düşün, zaten iyileşmeye başlamış çok şükür

sütün kesilmesin dikkat et kendine bebeğin için

allah acilş şifalar versin canım allahım başka dert verip bu dewrdinizi unutturmasın.

aynen öle canımherşeyin fazlası zarar işte ama dayanamıyordum günde 2 bardak portakal suyu.3 tane portakal yersen böyle olur işte
ilk ay filan deme allahım hayırlısını versin belli olmaz.yerleşme ağrısı diye bir de 3ay daha bi ilaç var onuiçtim bende ilaç içmekten nefret ederim.ama hayatımda ilk defa bu kadar düzenli ilaç içtim annelik böyle birşey sanırım önce onu düşünüyorsun

özden canım yüzüne su tutu başınıda ıslat sende şimdi hormaonlar tavan yapıyor ya canım menepozlular gibi gezeceksin uzun süre

ocways canım başın sağolsun,allah rahmet eylesin.
ocwaysa katılıyorum sofistike dikkat et tatlım kendine bebişini düşün

maşallah canım sen resmen vitamin patlaması yaşamısşın
hayırlısı tabili Rabbim OL dedikten sonra zamana ne hacet mutlaka olur.
ya annem yıllarca bana B12 vitamini içirmek için savaştı sevmedim ,miğdem bulanıyor , basşımı ağrıtıyor diye hep bahane ürettim ilaç için
şimdi aynı ilacı içiyorum her sabah aynı saatte unutmamak için diyorum o benim için uğraştı şimdi ben kendi çocuğum sağlıklı olsun diye uğraşıyorum çok garip :2:

cok saolun kizlar. hemen sutum azaldi zaten. sukur iyiye gidiyo durumu.direkt tumorle alakasi yok ama tedavi surecinde bagisikligi zayiflayinca menenjit oldu.

evet canım annelik başka birşey,dün annem karşı koltukta bana elma atacak ben refleks olarak elimi uzatacağım yerde göbeğimi kapatmışım farkında değilim elmayıda ennemin zoruyla yiyecem canım istemiyor çünkü mızmızlandım.annem gülmeye başladı ne oldu dedim. ben yanarım kuzuma kuzum yanar kuzusuna dedi.hemen nasıl karnını kapatıyorsun ona atacakmışım gibi dedi.hakikaten önce onu düşün üyorsun

selam kızlarrrrrrrrr
sofis geçmiş olsun canım okurken çok kötü oldum ya ama iyileşiyormuş tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah. Capon allah kolay doğum nasip etsin canım.
dün kursum vardı çıkıştada kv ye gittim çarşamba pazarını gezdik sonra akşam eşimin arkadaşına gittik yeğeme yeni evliler, gece yattım nasıl uyumuşum bilmiyorum. Deli gibi topuklu ayakkabı giymiştim şuan ayaklarım sızlıyor resmen... Canımda fırında hamsi isityor ya bizim buranın pazarı var bugün annemleri çağırayımda akşama balık partisi yapalım

özden canım özür dilerim canını çektirdiysem hiç düşünemedim:2::2:avucunu 3 kere yala bana hep öyle diyorlar

aynen öyle canım o şarkı dün tatlı yaparken aklıam geldi ya sözleri gerçektende doğru.
elmaya bayılırım sindirim için çok iyi oluyor bu arada siz isim düşünmüş müydünüz ben kaçırdım galiba oraları

Sofiş geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatır.
Ahsen seninde başın sağolsun. Allah kalanlara sağlıklı ömür nasip etsin.

Özden ateşin çok yüksek bir dr a görün bence zaman kaybetmeden.

evi baştan aşağı temzile ayıp olmasın kadına :)

temizlik malzemeleri çıkart bekle canım

valla hemde nasıl ayıp olacak ömründe böyle pis ev görmemiştir heralde kadıncağız.

dalga geçme uleyyynnn bak ben hem hamile hem aşılı hemde evi çok pis bi bayanım

ağrı devam ediyor canım dün akşam ateşlendim birazda üzerimi sıkı sıkı örtünce yükseldi işte neyse geçti şmdilik 2. yi de yaptırayım ben o zaman

başınız saolsun kuzum mekanı cennet olsun.

sofişim çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin nolur kendine dikkat et canım kağanın sana ihityacı var kuzum biz hepimiz dua edeceğiz

capon sen daha dogurmadin mi kiz. ay son gunler ne zordur gerci ben dogurmadan bi gun once fellik geziyodum. o gezmemin sonucu ertesi gun dogurdum galiba.
ahsen ya benim oglumda dun hic kaka yapmadi bugunde az onbe zeytinyagiyla masaj yaptim ama hala yok. darisi benimkine :)

pingu esinle barismissiniz gerci ama cok buyuk ayip etmis. insallah bi daha yasanmaz

biz hep eşimle derdikki çocuklarımızın ismi şöyle olacak arda,ada,asya,bora ama düğünümden 5 ay önce babamı kaybettim ben.kaybetme korkusunu fazlasıyla yaşıyorum eşimde polis ve doğudayız. eşime dedimki sen koy ne istersen kabulum dedim oda ebnim babamın adını koymak istedi yanınada kendi isim buldu bebişimizin adı cevat altay olacak

Allah rahmet eylesin canım dedesinin ismi ile sağlılı uzun ömürlü olsun inşallah. İsmi ile yaşasın

özden senin ateşin niye okdar yüksek dr.a git bian önce..
sofişimm çok çok geçmiş olsun okurken yüreğim hopladı ama neyseki iyileşiyomuş tamamen iyileşir inş.
ahsencm sizinde başınız sağolsun..
japoncum senide allah kurtarsın enzor dönemdesin biavazda gelsin bebişin inş.hurmayı da öğrendiğim iyi oldu aklımda tutucam
biz sabahın köründe geldik dükkana depoyu taşıyoruz başka bir dükkana benide getirtti sabahın köründe..buaralar çok canım sıkkın herşeyden sıkılıyorum bunalıyorum suratım hep asık herkese çıkışıyorum sanırımm depresyondayımmmmmmmmmmm

özdn hakkaten atesin cok yuksek zaman gecirmedn bi dra git mutlaka

capon kac yil ordasiniz. bizde bu sene dogu gorevine gidicez. ins terorsuz bi yer olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…