Eylül dostluğumuza burada devam (:

özdn hakkaten atesin cok yuksek zaman gecirmedn bi dra git mutlaka

capon kac yil ordasiniz. bizde bu sene dogu gorevine gidicez. ins terorsuz bi yer olur.

ahh canımmm sıkıntılar çok arttı.sancımda bugün yok ne zaman gelir paşam bilmiyorrum.sabahtan beride hareketi yok korkmaya başladım.biraz daha dinliyim yakın larda bir tıp merkezi var kadın doğumcusu iyi bir gidip ona göstereyim hastaneye epey uzağım çünkü.
canım biz 1,5 yıldır bingöldeyiz.şimdi bizede 2. doğu görevi çıktı 2014 haziranda bitiyordu ama çocuk küçükken aradan çıksın diyoruz 2. doğuyuda yapıp geleceğiz inşallah.askeriye ise bilememde polis ise eşin buraya gelebilrsiniz terör var ama kötünün iyisi bir hakkariyle bir tutamazsın asla.

sofiş çok büyük geçmiş olsun
ahsencim başınız sağolsun alah rahmet eylesin
speedy kıza özel msj atsana lemlem hakkında çok şaşıracak eminim

mesaj kutumu boşalttım çık ortaya lemlem ben tahmin ettim önceden ismini hatırlamadığım iki kişi var acaba onlardan birisimisin ama belki yanlışımda olabilir hamilelikten unutkanlık hat safhada

Kızlarr hasta olanlara geçmiş olsun.
Ben de dün gece hastanelik oldum.Bende gastrit vardı. Saat 4 e kadar da uyutmadı mide ağrım.

Eşimin sabah 8 de toplantısı var diye rahatsız etmek istemedim ama o da uyuyamadı. 4'de doktora gttik iğne olmaya.
Kan fobim vardı evet de iğne fobim de varmış.İğne yaparlarken bayılmışım

çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

İyiyim şimdi kızlar teşekkür ederim iğneyi yiyince düzeldim :)
Evet kimseye yaramıyor bugünler... Özden seninle aynı zamanda hamile kalan arkadasım dün kalp atış sesini duydu bebişinin.Çok mutlu suan. sen de gitsen duyarsın eminim

CAPON özel mesaj kutun dolu canım

özden 6 haftadan sonra ultrason ile bakıyorlarmış sana da büyük ihtimalle alltan muayene etmezler

Selam hatunlar nasılsınız hava mükemmel ama ben hala kırgınım sağolsun hocalar fazla dokunmuyo bana sessiz dinleniyorum bir köşede 2 gün kaldı şükür dönüyorum inşallah cumartesi de iyi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…