Eylül dostluğumuza burada devam (:

bu arada geçmişi hızlı geçtiğimden atladım hasta olanlara geçmiş olsun özden o ateş ne dr.gittin inş.
landfloves işe başlıyomuşsun hayırlı olsun umarım yeni işin istediğin gibidir ve orda bizi rahatlıkla takip edersin

akşama çaya misafirim var ilkokul arkadaşım ve ailesi ama nedense arkadaşımla samimiyetim yok ailesi ondan daha değerlidir

Hasta olan herkese geçmiş olsun...

Geçmişi okudum ama okuduğum hiç birşey aklımda kalmadı.Bugün salaklığım üstümde heralde

özden ateşli hatunşimdi nasılsın...
bu arada hamsiden vazgeçtim birazdan annemle babam gelecekler tavuk dolma yapacak babambende 2 saattir mutfaktayım kırmızı közlenmiş biber çorbası, kıymalı pazı kavurma, ıspanaklı revani ve sebzeli salata yaptım

3 gün sonra tam 1,5 senelik evli olcaz eşimde dün diyorki bence sen bunuda kutlarsıniyi fikir aslında

Son düzenleme:
butik bebe de bebetto kampanyası var....leoparlı hastane çıkışlarııı varrr.....allahım bayılarak bakıyorum şu annnn....melisssss aydasuuuuuu benim yerime alınnnnnnnn

Son düzenleme:
Simila valla bizde bebek yok ama biz daha mi hevesliyiz ne :) ben bebegime diye birkaç birşey aldım dayanamadim

Simila valla bizde bebek yok ama biz daha mi hevesliyiz ne :) ben bebegime diye birkaç birşey aldım dayanamadim

alsam deli derler mi ya :)

ya ben badilere bakayım dedim,önünde yazılar var ya.olurda hamile kalırsam kocama anneme babama süpriz yaparım die..anam bir baktım bunlara.şu an nasıl içim gidiyor anlatamam

Niye deli olalım ki o çocuk birgün buraya gelecek hem maddi olarakta sıkışmayiz bence yavaş yavaş alalım biz

anaannem hastalanmış annem adapzarına gitti..bütün neşem gitti..pamuğum hastalanmış ya..
97 yaşında ama yine de insan çok üzülüyor ya

Hatunlar hepinize iyi akşamlar. Öpüyorum. Bu gün temizlik günüm. Sabahtan beride klavye çalışıyorum çok uğrayamadım o yüzden. Yarın Allah tan bir mani çıkmazsa görüşürüz inşallah.... Unutmadan bebiş kıyafetleri demişken benim sıpanın iki üç parça bir şeyi vardı fotoğraflarını çekip instagramda paylaşmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…