Eylül dostluğumuza burada devam (:

Alemsiniz kızlar valla bende de yok bebiş kıyafetleri alsak mı belki kıyafeti gelince kendide gelemk ister bana da bak herşeyi neye yoruyom :26:

Sağol terem
bebek gelsin diye gaz verir bize işte tabi benim aldıklarımı kv şimdilik görmese daha iyi olur

Öfffff,eşim geç gelecek.Perde montajına gidecekmiş.Zaten akşama kadar canım sıkılıyor,bi de geç gelecek.Karnımda acıktı.Tek başıma yiyemiyorum,o gelincede tabii o açlıkla saldırıyorum,ondanda kilo alıyorum işte...

slm kızlar
pingu eşinde sıkılmıştır canım bide maç izlerken kendinden geçmiş sanırım çocukla ilgilenmek kolay değil yıpranıyosunuzdur ikiniz de ama yaptığını haklı çıkartmaz hiç bişe
spidi iyi tatiller canım şimdiden bizde eylül de alanyaya gidiciiz inş
zahter ve terem geçmiş olsun canlar
yarın bende doktora gitcem inş kötü bişi sölemez

elifciğim şimdi okudum tatlım eşin sıkılmışa benziyor
bebek hayatımızı öyle değiştirdi ki alışmak zaman istiyor
hem tarif edeilemez kadar güzel duygular hem de yeni hayat yeni düzen oturtma çabaları, şaşkınlık, kaos derken yıpranıyoruz ama geçecek herkes bu süreçlerden geçiyo
emzirirken o küçük parmaklarıyla beni mıncıklayıp seviyor ya o bile değer herşeye

bütünn güzelliklerine ragmen gerçekten alışmak kabullenmek çok çok zor
ben burda belli etmiyorum ama resmen depresyona girdim ve hala çıkamadım
lohusa depresyonu bilimsel bir gerçek, ben size çaktırmıyorum ama hiç iyi günler geçirmedim hele başlarda çok kötüydüm

güya adı lohusa depresyonu. Lohusalığım bitti hatta kızım nerdeyse kocaya gidecek ben hala çıkamadım

Merhaba kızlar tlfdan giriyorumok uzun yazamayacağım, bugün iş görüşmesine gittim evraklarımı tamamladım yarın başlıyorum. Çok şükür evde oturmaktan çok sıkılmıştım. Bilg başında olacağım ama siteye girebilirmiyim şimdilik bilmiyorum işler çok yoğun staj yaptığım yerde çalışacam bu arada. Stajda bile yoğundu.

Miracle ve özden geçmiş olsun ateşlenmişsiniz ikinizde dikkat edin Allah korusun bişey olmasın.

Capoooon merhabaaaa

kızlar günaydın
yine sabahın köründe kalktık geldik dükkana..
dün akşam eşimle konuşmaya çalıştım iş yerinde biraz daha iyi hale gelmiştk ama hala bir mesafe koyuyordu konuşmalara.bende artık bitsin diye biraz gülümser tarzda sen nekdar inatçısın ya sana kızgın olan benm suratını asıp konuşmayan sensin bu nasıl bir inattır anlamıyom seni dedim.o sırada duşa giricekti ilk güler gibi oldu çekil banyoya gircem dedi ya dur bi konuşalım öyle gir dedim konuşcak bişey yok ne konuşcam deyince benm tepem attı nedemek yok olayı yaşatan sensin ama üste çıkmaya çalışan da sensin ben ne yapmışım dedi sadece okdar sustu girdi duşa.ama var ya elime geçeni kafasına atmayı okdar çok istedimki zor tuttum kendimi.sonra bende duşa girdim o yattı.aldım bir kalem kağıt yazdım madem konuşmuyo benle yazayım okusun dedim.
ben kaçgündür yaşadıklarımıza üzüldüğüm için kalkıp senle konuşmya çalıştım sen elinin tersiyle ittin beni.bu şekilde olmak hoşuna gidiyosa bana o gün ne yaptığını açıklamadan senle asla eskisi gibi olmucam dedim.telefonun altına koydum sabh teli çalınca okudu ama gayet rahat ve mutlu şuanda kendi kendine şarkılar söylüyo.ne bu şimdi ya buadam beni çıldırtmak mı istiyo anlamıyormm...
işte birlkte olmak en kötüsü bütüngün suratım asık durmak çok sinir bozucuu...

Günaydın herkese ;

TEYZEM HAMİLE dün akşam aldık haberi havalara uçtum resmen ya kaç aydır bekliyordu 2. çocuğu olacak Allahın iznile bugün doktora falan gidecek bakalım nasıl iyi mi bakacaklar:
ama sonra üzüldüm- aynı planlar içinde olunca teyzee yiğen hamile olmamız komik geldi gözüme bencil gibi davrandım kendi kendime

bebek kıyafetini ilk kayınvalidem aldı yeni evliyken bi arkadaşı tekstilde ona yaptırmış kız bebeği için elbisie
sonra arkadaşıma aldık hediye 2 kez ona gidemeyince bizde kaldı sakladım kk da bi arkadaş yollamış patik badi falan
yani bizd de var

canım yazmakla çok iyi etmişsin. en azından içindekileri söylemiş oldun.
bence akşama oda konuşur şimdi işyerinde kendince bak ben çok rahatım imajı çiziyordur.
daha fazla dayanacağını sanmıyorum haftasonu da geliyo

Gunaydin kizlar, aslinda cok keyfim yerinde degil bilgidayarin basina gecince yazarim. Neyse chitlenbik madem oyle sende onun gibi neseli davran. Sen elinden geleni yapmissin o kendini geri cekiyor.landfloves hayirli olsun canim yeni isin. Bu arada herkese hayirli cumalar...

gunaydinla
2 gecedir uyku uyumuyoruz artik sinirlerim yiprandi. oglum ne gunduz uyuyo ne gece hadi gunduz annem war yardim ediyoda gece tekim emerken uyuyo yatiriyorum gozler aciliyo. ayagimda salliyorum eller ayaklar kipir kipir hele sıkılınca bi aglamasi var duyan cocuga iskence yapiyoruz sanar o derece yani.kakada yapamadi surekli ikinma halinde. of off annemin kiymetini simdi anladim

Bebek sahibi olmak isteyenler cuma günleri eşler ( erkekler ) 1000 kez söylemeli.

Sayıya takılmamalı yada bana kalırsa iki kişi birden bile söyleyebilir .

el-evvelü

Herşeyin başlangıcı olan, varlığından önce yokluk geçmeyen, hiç bir şey yok iken, vâr olan.

Ya ndn bize anlatmadim iyi gun dostumuyuz biz????

Cnm kaka pobleminden dolayi huzursuz heralde.bayada oldu.poposuna ufacik bir sabun soktunmu?

Spedy gencmi teyzen ne guzel beraber gecirirsiniz o sana yol gosterir..

GUNAYDINLAR..mutsuz uyandim nedense..insaatin gurultusu tadilat gurultusu offffff yaaaaa

similla 35 yaşında şuanda birlikte olmamız güzel olabilir
ama biz çok samimiyiz bi an düşündüm de üstüste doğurursak nasıl olacak
aramızda bi kaç mı olsa diye düşündüm.

Son düzenleme:
similla 35 yaşında şuanda birlikte olmamız güzel olabilir
ama biz çok samimiyiz bi an düşündüm de üstüste doğurursak nasıl olacak
aramızda bi kaç mı olsa diye düşündüm.
Hamileysen yapacak bisey yok.tadini cikarmaya bak.ayni gun doguracak haliniz yokya.onunki nekadarlik? 2 ayliksa aranizda 1 ay olur

Speedy niye öyle düşünüyosun ki hiç bi gariplik yok bu işte herşey nasip kısmet meselesi ne şimdi teyzen hamile diye sen hamile olamzmısın bal gibide olursunn ohhh ne güzel iki bebiş birden girer aileye

günaydın kızlar biz geldik yine

bugün maşallah beni rahat birakmaya karar verdi bebek

sabah sabah ayran içtim buda cuma göbeği

Hamileysen yapacak bisey yok.tadini cikarmaya bak.ayni gun doguracak haliniz yokya.onunki nekadarlik? 2 ayliksa aranizda 1 ay olur

Speedy niye öyle düşünüyosun ki hiç bi gariplik yok bu işte herşey nasip kısmet meselesi ne şimdi teyzen hamile diye sen hamile olamzmısın bal gibide olursunn ohhh ne güzel iki bebiş birden girer aileye

Daha doktora gitmedi ama tahminen onun ki 2 aylık falan vardır diye düşünüyorum bugün doktora gidecek bakalım
Şey düşünüyorum. şimdi teyzem doğuracak annanemle annem oraya mı gidecek bana mı gelecekler. ikisi de orta da harap olacaklar.
çok ince düşünüyorum sanırım.
bi yandan da çok sevindim. sonuçta birlikte hamile kalıcaz büyütücez dün eşim diyor göbek tokuşturursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…