Eylül dostluğumuza burada devam (:

herşeyin hayırlısı

bende görümcemle hamile kalmak isterdim hatta söyledim bile hayır demedi evette demedi bakalım belki oda bir süpriz yapar birlikte büyütürüz

Tatlım dediğin gibi çok ince düşünüyorsun teyzenin 2.çocuğuymuş zaten tecrübeli bilir neyi nasıl yapacağını kaynanası eltisi görümcesi karşdei bi akrabası mutlaka vardır yardıma koşucak ilkgünler annende seninle ilgilenir.şuanda hamile bile olsan aranızda 1ay olmuş olacak sen bi hamile ol gerisini kafaya takma bence bgn 15i e hadi hani testtt

herşeyin hayırlısı

bende görümcemle hamile kalmak isterdim hatta söyledim bile hayır demedi evette demedi bakalım belki oda bir süpriz yapar birlikte büyütürüz

ala ala sizin planlı olmış ne güzel bizim istediğimizden teyzemin haberi bile yok. gerçi kimsenin yok dün annem dşyor sen bekle az daha bu doğsun büyüsün sonra doğur ayrı ayrı bebek sevelim

günaydın kızlar biz geldik yine

bugün maşallah beni rahat birakmaya karar verdi bebek

sabah sabah ayran içtim buda cuma göbeği Eki Görüntüle 658141
Bu bebis gobegi diil malesef :) gobislerimizi cekmistik ya biara.iste o gobek bu.ozden salma kendini.gereksiz seyler yeme.sut iciyosun dimi? Ayran sut yerine diil yaniiiiiii

O dogurur annende sende ziyarete gidersiniz.ananen orda kalir tabi.herkesin kendi annesi bakar.o 1 aylik olur.sonra sen dogurursun.annen kalir sende.ananende gelir arada dier bebek buyumus olur.....
Yaw spedy sen bi hamile olda sonra dusunuruz :)

haklısın canım düşünmemek en iyisi
Allah büyük bakalım aramızda ne kadar olacak. Bugün doktora gidecek korkuyorum ya olumsuz bişey çıkarsa diye
teyzemin çocuğu yaklaşık 2 yıldır olmuyo çünkü :2: şimdi mucize gibi oldu çok mutluyum
bugün 15 i ama artık akşama yaparım test acele etmek istemiyorum

ilk çocuğuda mı zorla oldu sorun neydi teyzenlerde?

canım bakmama gerek bile yok görüntü ortada normal değil

bakalım yarın gidecegiz doktora ikiz felansa görüceğiz

bi anda mı çıktı bu göbek yoksa hamile olmadan öncede var mıydı ?

ikiz olma riskiniz var mı ? ailede falan benim görümcem ikizmiş mesela 1 ihtimal yani bizim için

O dogurur annende sende ziyarete gidersiniz.ananen orda kalir tabi.herkesin kendi annesi bakar.o 1 aylik olur.sonra sen dogurursun.annen kalir sende.ananende gelir arada dier bebek buyumus olur.....
Yaw spedy sen bi hamile olda sonra dusunuruz :)

anlatınca hoşuma gitti sanki
aynen bi hamile olalım da bu ay olmazsa zaten otomatik 1 ay daha girmiş olacak araya

ilk çocuğuda mı zorla oldu sorun neydi teyzenlerde?

teyzem 11 yıllık evli ilk çocuğuna 3*4 ay evliyken hemen hamile kalmış. şimdi 10 yaşında.
Evlenmeden önce adet düzensizliği vardı bekarken yani devamlı yasmin kullanıyordu ancak öyle oluyordu ama sonra doğumdan sonra düzeldi gibi oldu normal olmaya başladı.

2 yıl önce sanırım tekrar doktora gitti adet düzensizliği için ama olmadı mı 3*4 ay falan adet olmuyordu. şişkinlik falan kötü oluyordu
Doktor neredeyse menepoza girecekmişsin sende belirtileri bile başlamış dedi ve hemen Rahim kazınması yaptı. yumurtalıkllarını temizledi ilaç falan verdi tedavisi iyileşmesi derken 2 yıldan fazla olmuştur

Hatta o doktora benim bi arkadaşımın kuzeni gitti yurtdışında yaşıyorlar kadında menepoz başlangıcı varmış bebek istiyorum diye gitmişti.
kıbrısta başka kadının yumurtalıklarından hamile şuanda bebekler ikiz hemde

Günaydın hatunlar bugün daha iyiyim sadece ses yok telefondan yazdığım için isimler aklımda kalmıyo teyze ile aynı zamanda hamile kalmak güzelmiş iki kuzen aynı yaşta olur güzel tarafından bak :)

Günaydın hatunlar bugün daha iyiyim sadece ses yok telefondan yazdığım için isimler aklımda kalmıyo teyze ile aynı zamanda hamile kalmak güzelmiş iki kuzen aynı yaşta olur güzel tarafından bak :)

inşallah canım güzel yanlarını düşünmek istiyorum bende çifte mutluluk olacak ailemize

anladım canım negüzl yüzü gülmüş sonunda rabbim daim etsin

Son düzenleme:
günaydın kızlar speedy inş.hamilesindir canım beraber hamiş hamiş takılırsınız işte ne güzel

kızlar yarın için izin aldım bugün işe hazırlıklı geldim iş çıkışı direkt amcamlara gidicez bugün orda kalıcaz yarın da çekmeköye geçicez orda kalıcaz pazar günü dönücez c.tesi çalışmıcam çok güzel bi duygu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…