- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.521
günaydın kızlar biz geldik yine
bugün maşallah beni rahat birakmaya karar verdi bebek
sabah sabah ayran içtim buda cuma göbeği Eki Görüntüle 658141
Daha doktora gitmedi ama tahminen onun ki 2 aylık falan vardır diye düşünüyorum bugün doktora gidecek bakalım
Şey düşünüyorum. şimdi teyzem doğuracak annanemle annem oraya mı gidecek bana mı gelecekler. ikisi de orta da harap olacaklar.
çok ince düşünüyorum sanırım.
bi yandan da çok sevindim. sonuçta birlikte hamile kalıcaz büyütücez dün eşim diyor göbek tokuşturursunuz
Daha doktora gitmedi ama tahminen onun ki 2 aylık falan vardır diye düşünüyorum bugün doktora gidecek bakalım
Şey düşünüyorum. şimdi teyzem doğuracak annanemle annem oraya mı gidecek bana mı gelecekler. ikisi de orta da harap olacaklar.
bi yandan da çok sevindim. sonuçta birlikte hamile kalıcaz büyütücez dün eşim diyor göbek tokuşturursunuz
herşeyin hayırlısı
bende görümcemle hamile kalmak isterdim hatta söyledim bile hayır demedi evette demedi bakalım belki oda bir süpriz yapar birlikte büyütürüz
senin 5 iz falan olacak galiba
internette karın ölçüsü bile var baktın mı hiç ona hafta hafta ne kadar olması gerektiği yazıyor
Bu bebis gobegi diil malesef :) gobislerimizi cekmistik ya biara.iste o gobek bu.ozden salma kendini.gereksiz seyler yeme.sut iciyosun dimi? Ayran sut yerine diil yaniiiiiiigünaydın kızlar biz geldik yine
bugün maşallah beni rahat birakmaya karar verdi bebek
sabah sabah ayran içtim buda cuma göbeği Eki Görüntüle 658141
Tatlım dediğin gibi çok ince düşünüyorsun teyzenin 2.çocuğuymuş zaten tecrübeli bilir neyi nasıl yapacağını kaynanası eltisi görümcesi karşdei bi akrabası mutlaka vardır yardıma koşucak ilkgünler annende seninle ilgilenir.şuanda hamile bile olsan aranızda 1ay olmuş olacak sen bi hamile ol gerisini kafaya takma bencebgn 15i e hadi hani testtt
haklısın canım düşünmemek en iyisi
Allah büyük bakalım aramızda ne kadar olacak. Bugün doktora gidecek korkuyorum ya olumsuz bişey çıkarsa diye
teyzemin çocuğu yaklaşık 2 yıldır olmuyo çünkü :2: şimdi mucize gibi oldu çok mutluyum
bugün 15 i ama artık akşama yaparım test acele etmek istemiyorum
canım bakmama gerek bile yok görüntü ortada normal değil
bakalım yarın gidecegiz doktora ikiz felansa görüceğiz
O dogurur annende sende ziyarete gidersiniz.ananen orda kalir tabi.herkesin kendi annesi bakar.o 1 aylik olur.sonra sen dogurursun.annen kalir sende.ananende gelir arada dier bebek buyumus olur.....
Yaw spedy sen bi hamile olda sonra dusunuruz :)
ilk çocuğuda mı zorla oldu sorun neydi teyzenlerde?
Günaydın hatunlar bugün daha iyiyim sadece ses yok telefondan yazdığım için isimler aklımda kalmıyo teyze ile aynı zamanda hamile kalmak güzelmiş iki kuzen aynı yaşta olur güzel tarafından bak :)
teyzem 11 yıllık evli ilk çocuğuna 3*4 ay evliyken hemen hamile kalmış. şimdi 10 yaşında.
Evlenmeden önce adet düzensizliği vardı bekarken yani devamlı yasmin kullanıyordu ancak öyle oluyordu ama sonra doğumdan sonra düzeldi gibi oldu normal olmaya başladı.
2 yıl önce sanırım tekrar doktora gitti adet düzensizliği için ama olmadı mı 3*4 ay falan adet olmuyordu. şişkinlik falan kötü oluyordu
Doktor neredeyse menepoza girecekmişsin sende belirtileri bile başlamış dedive hemen Rahim kazınması yaptı. yumurtalıkllarını temizledi ilaç falan verdi tedavisi iyileşmesi derken 2 yıldan fazla olmuştur
Hatta o doktora benim bi arkadaşımın kuzeni gitti yurtdışında yaşıyorlar kadında menepoz başlangıcı varmış bebek istiyorum diye gitmişti.
kıbrısta başka kadının yumurtalıklarından hamile şuanda bebekler ikiz hemde
anladım canım negüzl yüzü gülmüş sonunda rabbim daim etsin
günaydın kızlar speedy inş.hamilesindir canım beraber hamiş hamiş takılırsınız işte ne güzel
amin darısı başına inşallah
aminnn canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?