- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.541
yağmurlu ve fırtınalı bir sabahtan günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlar...
vafi ; sen iyi misin canım günaydın yazdın kaçtın
ahh speedy sorma benim bacaklarımı görsen bi tarafı geçmeden diğer tarafı morarıyo şu an dizimin altı yine mosmor resmen siyahlaşmış hafta sonu temizlik yaparken çarpıştım
İyiyim canım geçmişi okumaya çalışıyorum, bir yandan da iş, karıştı herşey birbirine..
Aklımda kaldığı kadarıyla hasta olanlara geçmiş olsun
landflovesim işin hayırlı olsun canım
speedyim heycanla sonucu bekliyorum, test yapınca sonucu yaz hemen, bencede teyzenle aynı zamanlarda hamile kalman sorun olmaz bu sürede ne güzel birbirinize destekte olursunuz..
Bizde çarş.günü oğluşumu görmeye gittik,bu sefer edepli davrandı açmadı bacaklarınıikili test sonuçlarımıda aldım şükür bir sorun yok..eşim ilk defa gördü bebişi Casper diye seviyor şimcik o minnak ayakları hiç durmadı, kıpır kıpırdı yavrum
valla birikmiş kaç haftalık işim 3 günde bitti yeni elemanım canavaryapması gerekenleri şimdiden yapıyo ben de rahat rahat işimi bitiriyorum ayrıca yakında beni idare edecek hale gelir ben yokken
İyiyim canım geçmişi okumaya çalışıyorum, bir yandan da iş, karıştı herşey birbirine..
Aklımda kaldığı kadarıyla hasta olanlara geçmiş olsun
landflovesim işin hayırlı olsun canım
speedyim heycanla sonucu bekliyorum, test yapınca sonucu yaz hemen, bencede teyzenle aynı zamanlarda hamile kalman sorun olmaz bu sürede ne güzel birbirinize destekte olursunuz..
Bizde çarş.günü oğluşumu görmeye gittik,bu sefer edepli davrandı açmadı bacaklarınıikili test sonuçlarımıda aldım şükür bir sorun yok..eşim ilk defa gördü bebişi Casper diye seviyor şimcik o minnak ayakları hiç durmadı, kıpır kıpırdı yavrum
valla birikmiş kaç haftalık işim 3 günde bitti yeni elemanım canavaryapması gerekenleri şimdiden yapıyo ben de rahat rahat işimi bitiriyorum ayrıca yakında beni idare edecek hale gelir ben yokken
önemli bişey olmasında canım işleri yavaş yavaş halledersin.
ben hala yapamadım işlerimi ve bugün bitirmem lazım mutlaka
akşam yaparım canım olumlu yada olumsuz yazarım buraya beklemek lazım mı bilmiyorum
yarın mı yapsam diye düşünmüyor değilim .
casper he çok seviyorum sevimli hayalet casper
silikte olsa çıkar diye düşünüyorum, ama sabredebilirsen bi kaç günde bekleyebilirsin, ben hayatta sabredemezdim
tedaaviye devam mı canım. çalışmaya başladınız mı
çalışmalar başlamadı canım salı günü progesteronumu ölçtürmeye gidicem nasipse
Vafi bak bizim yumurcağa büyümüşte annesinin karnında şimarıyormuşSizi görünce bakın ben neler yapabiliyorum diye hünerlerini göstermiş
Biraz daha pisince ctesileri paylasirsiniz artik
Sorma daphnem ya, onu görünce dr.dan her seferinde salak bi gülümsemeyle çıkıyorum
Buarada sınavın çoook güzel geçer, sonraki aydada güzel haberini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?