Eylül dostluğumuza burada devam (:

yağmurlu ve fırtınalı bir sabahtan günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlar...

hayırlı cumalar.

Dün gece tuvalete kalktım. ışığı yakmadan geri yatağa dönmek istedim dizimi yatağa öyle kötü vurdum ki sabah kalktığımda kanamıştı ve sanırım gece ağlamışım ağlayarak uyumuşum :26:

teşekkür ederim kızlar :)) işyerindeyim şu an, bilgisayarıma bişiler yükleniyor onu bekliyorum :)

ahh speedy sorma benim bacaklarımı görsen bi tarafı geçmeden diğer tarafı morarıyo şu an dizimin altı yine mosmor resmen siyahlaşmış hafta sonu temizlik yaparken çarpıştım

vafi ; sen iyi misin canım günaydın yazdın kaçtın

İyiyim canım geçmişi okumaya çalışıyorum, bir yandan da iş, karıştı herşey birbirine..

Aklımda kaldığı kadarıyla hasta olanlara geçmiş olsun

landflovesim işin hayırlı olsun canım

speedyim heycanla sonucu bekliyorum, test yapınca sonucu yaz hemen, bencede teyzenle aynı zamanlarda hamile kalman sorun olmaz bu sürede ne güzel birbirinize destekte olursunuz..

Bizde çarş.günü oğluşumu görmeye gittik,bu sefer edepli davrandı açmadı bacaklarını ikili test sonuçlarımıda aldım şükür bir sorun yok..eşim ilk defa gördü bebişi Casper diye seviyor şimcik o minnak ayakları hiç durmadı, kıpır kıpırdı yavrum

ahh speedy sorma benim bacaklarımı görsen bi tarafı geçmeden diğer tarafı morarıyo şu an dizimin altı yine mosmor resmen siyahlaşmış hafta sonu temizlik yaparken çarpıştım

aynen canım ya kötü oluyor. ama benimki yarılmış resmen hala kanıyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim
sabah bide kalktım yatakta kan görünce dedim gece hastalanmışım. :44: yataktan kalkıp yürüyemeyince anladım..
bide tayt giydim sürtttükçe daha çok dağılıyor yara sivri yerine denk getirmişim

önemli bişey olmasında canım işleri yavaş yavaş halledersin.
ben hala yapamadım işlerimi ve bugün bitirmem lazım mutlaka

akşam yaparım canım olumlu yada olumsuz yazarım buraya beklemek lazım mı bilmiyorum
yarın mı yapsam diye düşünmüyor değilim .

casper he çok seviyorum sevimli hayalet casper

Bende cok sakarimdir.banyoda musluga vururum hep..ebeveyn banyosu cok kucuk sigmiyorum..ellerimdeki yaniklarda hic gecmez.mutlaka yakarim

valla birikmiş kaç haftalık işim 3 günde bitti yeni elemanım canavar yapması gerekenleri şimdiden yapıyo ben de rahat rahat işimi bitiriyorum ayrıca yakında beni idare edecek hale gelir ben yokken

Vafi bak bizim yumurcağa büyümüşte annesinin karnında şimarıyormuş Sizi görünce bakın ben neler yapabiliyorum diye hünerlerini göstermiş

valla birikmiş kaç haftalık işim 3 günde bitti yeni elemanım canavar yapması gerekenleri şimdiden yapıyo ben de rahat rahat işimi bitiriyorum ayrıca yakında beni idare edecek hale gelir ben yokken

Hanzadem Allah gönlüne göre birini verdi yanına. Çok sevindim senin adına...

silikte olsa çıkar diye düşünüyorum, ama sabredebilirsen bi kaç günde bekleyebilirsin, ben hayatta sabredemezdim

Vafi bak bizim yumurcağa büyümüşte annesinin karnında şimarıyormuş Sizi görünce bakın ben neler yapabiliyorum diye hünerlerini göstermiş

Sorma daphnem ya, onu görünce dr.dan her seferinde salak bi gülümsemeyle çıkıyorum

Buarada sınavın çoook güzel geçer, sonraki aydada güzel haberini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…