- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.561
bende sabredemem sanırım şimdi rahat konuşuyorum.
annemle aynı yerde çalışmasak akşamı beklemeyeceğim nerdeyse
inşallah senin için en güzel sonucu alırsın akşam
speedy dışardan bşy almaya gitmiyo msn normalde bakkala filan gidiyorum de git al tuvalette yap çatlıcaz yoksa
Amin. Artık cinsiyetinide öğrensek hiç fena olmaz
günaydın kızlarrrr..
malum bugün temizlikçi gelecekti ama bi mazereti çıkmış salıya erteledik ama ben evim temizleneceği için çook sevinçliydim bende öğleden sonra babaanneme gideceğim.misafir gelecekmiş pasta börek yiyeyim azıcık.
kızlar bu arada benim oğlan ara ara tekmeliyor galiba tam emin olamıyorum ama içeriden bişey pıt yapıyor sanki.
dün butikbebedeki kıyafetlerden bahsetmişsiniz benden size tavsiye kız bebek kıyafetlerine kendinizi çook kaptırmayın sonra erkek bebek kıyafetlerini beğenmezsiniz bana öyle oluyor şimdi erkeklere hiç güzel bişey yok ya her ya mavi ya yeşil o yüzden şimdilik hiçbişey almıyorum.ama oğlan olması fikrine baya alıştırdım kendimi.ama sağlıklı olsun da baya zor oldu kıza fazla alıştırmışım nedense
landfloves işin hayırlı olsun cnm
sipidim testi yapar yapmaz haber ver büyük ihtimal çıkar bugün.çatliiiciiiz meraktan..
hanzade yeni arkadaşın işi kapması çok iyi hadi gözün aydın rahatlamışsındır artık.
vafim sana kesin erkek dememiş miydi doktor?o zaman hala kız olma olasılığı var desene :)
bende erkek bebek isteyen birisiyim. ama kız kıyafetlerini görünce içim gidiyor.
çok karışık bişey bu duygu sanırım.
şimdi yapsam çıkar mı acaba öğleden sonra dışarı çıkabilirsem uzaktaki bir eczaneye giderim alırımama çıkmaz derseniz gece bile yapabilirim eşim gelirken alacak zaten
bende erkek bebek isteyen birisiyim. ama kız kıyafetlerini görünce içim gidiyor.
şimdi yapsam çıkar mı acaba öğleden sonra dışarı çıkabilirsem uzaktaki bir eczaneye giderim alırımama çıkmaz derseniz gece bile yapabilirim eşim gelirken alacak zaten
günaydın kızlarrrr..
malum bugün temizlikçi gelecekti ama bi mazereti çıkmış salıya erteledik ama ben evim temizleneceği için çook sevinçliydim bende öğleden sonra babaanneme gideceğim.misafir gelecekmiş pasta börek yiyeyim azıcık.
kızlar bu arada benim oğlan ara ara tekmeliyor galiba tam emin olamıyorum ama içeriden bişey pıt yapıyor sanki.
dün butikbebedeki kıyafetlerden bahsetmişsiniz benden size tavsiye kız bebek kıyafetlerine kendinizi çook kaptırmayın sonra erkek bebek kıyafetlerini beğenmezsiniz bana öyle oluyor şimdi erkeklere hiç güzel bişey yok ya her ya mavi ya yeşil o yüzden şimdilik hiçbişey almıyorum.ama oğlan olması fikrine baya alıştırdım kendimi.ama sağlıklı olsun da baya zor oldu kıza fazla alıştırmışım nedense
landfloves işin hayırlı olsun cnm
sipidim testi yapar yapmaz haber ver büyük ihtimal çıkar bugün.çatliiiciiiz meraktan..
hanzade yeni arkadaşın işi kapması çok iyi hadi gözün aydın rahatlamışsındır artık.
vafim sana kesin erkek dememiş miydi doktor?o zaman hala kız olma olasılığı var desene :)
Simdiyle gecenin farki yokki.cikarsa cikar.sabretmek zor bende yaptim ama bence yapma.birkac gun gecsin.en azindan yarin yap
çıkanlar var canım
rabbim hangisini en güzel örnek insan olacak şekilde yetiştirbileceksek onu nasip etsin kuzum.
sipidim şimdi tekrar hesapladım senin için ben 21. gündet olurdum tam 21. günde öğrenmiştim yani adet olmam gereken kesin olan günde bence çıkma olasılığı yüksek ama yine de sen bilirsin ama yaparsan da en az 10 dk. bekle çünkü çok silik çıkabilir.hemen çıkmadı diye üzülme benim 7-8 dk. sonra 2. çizgi belirmişti.ayy hatta şimdi paşamın ağzından babamıza yazdığım ilk mektubu okudum tekrar öyle güzel anlardı ki videomuz bilem var kocamla rabbim isteyen herkese nasip etsin
teyzende sağlıkla kavuşsun bebişine inş.
Kız kıyafetlerinden sonra erkek kıyafetlerini bende zor beğenir oldum
canım ben 12+2 ken dr. erkeğe benzetmişti, söylerken kesin değil demişti.. Ben kendimi erkeğe alıştırdımda, hani daha net göstersin diye bekliyorum
çıkanlar var canım
kararsızım
amin canım vatana millete bizlere hayırlı gelecek nesillerimize örnek olsunlar inşallah
Bende az önce şeyi hesapladım. biz 21 şubatta başladık denemeye yani 3 hafta falan oldu işte. tam 21. günum hatta
neyse strese sokmayım kendimi öğleden sonra gider yaparım test çıkarsa çıkar ama bekleme işini sallardım ben ne yalan söyleyim.
2 dakika bile beklemiyorum geçen test yaptığımda direk attım tek çizgi görünce
Miracle ne videonuz var?
Ya ben simdiden zaten erkek bebis kiyafetlerini begenmiyorumki.hic guzel bisey yok.bebek kiyafetleri satislarinda bile once kiz kiyafetleri en son birkac parca arabali fln erkek tisort :)
kuzum çok güzek erkek kıyafetleri de var yok değil tommy de zara da harika şeyler var benim koca şimdiden ikisine takım olabilecek kombinleri ayarlıyo takım giyeceklermiş.
ama hani şu saç bantları fırfırlı etekler triko ceketler delirtiyordu beni.neyse 2. ye bakalım bi de millet pek bi erkek çocuk meraklısıymış uzak tanıdıklar erkek olduğunu duyunca oo çok sevindim maşallah gibi tepkiler veriyoanlamadım gitti milletin kafasını
amin canım inş.
yook kesin bekle benim çıkmadı aa hamile değilmişim diye bile düşündüm koydum çöpün yanına elimi falan yıkadım evde dolandım çöpe atmak için elime aldığımda gördüm kesin bekle ki hala saklıyoruz biz testimizi:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?