Eylül dostluğumuza burada devam (:

speedy dışardan bşy almaya gitmiyo msn normalde bakkala filan gidiyorum de git al tuvalette yap çatlıcaz yoksa

speedy dışardan bşy almaya gitmiyo msn normalde bakkala filan gidiyorum de git al tuvalette yap çatlıcaz yoksa

benim çalıştığım yer çocukluğumun geçtiği yer şimdi eczaneye giderim kesin bi akraba olur sonra laf anlatamam diye tırsıyorum
bide annemle çalışıyoruz gider benim şansıma elimde görür

internetten bakıyorum adet gecikmeden çıkmaz diyor. benim daha adet günüm bugün

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr..

malum bugün temizlikçi gelecekti ama bi mazereti çıkmış salıya erteledik ama ben evim temizleneceği için çook sevinçliydim bende öğleden sonra babaanneme gideceğim.misafir gelecekmiş pasta börek yiyeyim azıcık.

kızlar bu arada benim oğlan ara ara tekmeliyor galiba tam emin olamıyorum ama içeriden bişey pıt yapıyor sanki.

dün butikbebedeki kıyafetlerden bahsetmişsiniz benden size tavsiye kız bebek kıyafetlerine kendinizi çook kaptırmayın sonra erkek bebek kıyafetlerini beğenmezsiniz bana öyle oluyor şimdi erkeklere hiç güzel bişey yok ya her ya mavi ya yeşil o yüzden şimdilik hiçbişey almıyorum.ama oğlan olması fikrine baya alıştırdım kendimi.ama sağlıklı olsun da baya zor oldu kıza fazla alıştırmışım nedense

landfloves işin hayırlı olsun cnm

sipidim testi yapar yapmaz haber ver büyük ihtimal çıkar bugün.çatliiiciiiz meraktan..

hanzade yeni arkadaşın işi kapması çok iyi hadi gözün aydın rahatlamışsındır artık.

vafim sana kesin erkek dememiş miydi doktor?o zaman hala kız olma olasılığı var desene :)

Son düzenleme:

bende erkek bebek isteyen birisiyim. ama kız kıyafetlerini görünce içim gidiyor.
çok karışık bişey bu duygu sanırım.

şimdi yapsam çıkar mı acaba öğleden sonra dışarı çıkabilirsem uzaktaki bir eczaneye giderim alırım ama çıkmaz derseniz gece bile yapabilirim eşim gelirken alacak zaten

Simdiyle gecenin farki yokki.cikarsa cikar.sabretmek zor bende yaptim ama bence yapma.birkac gun gecsin.en azindan yarin yap

çıkanlar var canım

rabbim hangisini en güzel örnek insan olacak şekilde yetiştirbileceksek onu nasip etsin kuzum.

sipidim şimdi tekrar hesapladım senin için ben 21. gündet olurdum tam 21. günde öğrenmiştim yani adet olmam gereken kesin olan günde bence çıkma olasılığı yüksek ama yine de sen bilirsin ama yaparsan da en az 10 dk. bekle çünkü çok silik çıkabilir.hemen çıkmadı diye üzülme benim 7-8 dk. sonra 2. çizgi belirmişti.ayy hatta şimdi paşamın ağzından babamıza yazdığım ilk mektubu okudum tekrar öyle güzel anlardı ki videomuz bilem var kocamla rabbim isteyen herkese nasip etsin

teyzende sağlıkla kavuşsun bebişine inş.

Kız kıyafetlerinden sonra erkek kıyafetlerini bende zor beğenir oldum

canım ben 12+2 ken dr. erkeğe benzetmişti, söylerken kesin değil demişti.. Ben kendimi erkeğe alıştırdımda, hani daha net göstersin diye bekliyorum

Simdiyle gecenin farki yokki.cikarsa cikar.sabretmek zor bende yaptim ama bence yapma.birkac gun gecsin.en azindan yarin yap

çıkanlar var canım

kararsızım

amin canım vatana millete bizlere hayırlı gelecek nesillerimize örnek olsunlar inşallah

Bende az önce şeyi hesapladım. biz 21 şubatta başladık denemeye yani 3 hafta falan oldu işte. tam 21. günum hatta
neyse strese sokmayım kendimi öğleden sonra gider yaparım test çıkarsa çıkar ama bekleme işini sallardım ben ne yalan söyleyim.
2 dakika bile beklemiyorum geçen test yaptığımda direk attım tek çizgi görünce

Miracle ne videonuz var?

Ya ben simdiden zaten erkek bebis kiyafetlerini begenmiyorumki.hic guzel bisey yok.bebek kiyafetleri satislarinda bile once kiz kiyafetleri en son birkac parca arabali fln erkek tisort :)

kuzum çok güzek erkek kıyafetleri de var yok değil tommy de zara da harika şeyler var benim koca şimdiden ikisine takım olabilecek kombinleri ayarlıyo takım giyeceklermiş.

ama hani şu saç bantları fırfırlı etekler triko ceketler delirtiyordu beni.neyse 2. ye bakalım bi de millet pek bi erkek çocuk meraklısıymış uzak tanıdıklar erkek olduğunu duyunca oo çok sevindim maşallah gibi tepkiler veriyo anlamadım gitti milletin kafasını

amin canım inş.

yook kesin bekle benim çıkmadı aa hamile değilmişim diye bile düşündüm koydum çöpün yanına elimi falan yıkadım evde dolandım çöpe atmak için elime aldığımda gördüm kesin bekle ki hala saklıyoruz biz testimizi:)

Miracle ne videonuz var?

Ya ben simdiden zaten erkek bebis kiyafetlerini begenmiyorumki.hic guzel bisey yok.bebek kiyafetleri satislarinda bile once kiz kiyafetleri en son birkac parca arabali fln erkek tisort :)

eşime mektubu verip okuduğu anın videosu kuzum.

saol be kuzum ama sen benim kocanın bulduğu kombinleri bi görsen ikisi bir örnek giyineceklermiş harika pantolon hırkalar papyonlar ayakkabılar buluyo valla durdurmasam alıp koyacak ama ben 4. boyutlu ultrasondan sonra tamamen kabulleneceğim erkek olduğunu :)

Bende babasıyla aynı giydiricem oğluşumu, bol bol fotolarını çekicem sonra

Erkek sevdası hala bazılarında var maalesef Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar versinde gerisi hiç önemli değil..

tamam canım yemekten sonra çıkarım alabilirsem alırım işyerinde yaparım
erkek bebek sevdasını geri kafalılarda anlamıyorum. herkesin gönlünde mutlaka bi cinsiyet vardır ama sonuçta önemli olan sağlıklı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…