Eylül dostluğumuza burada devam (:

Tatlim ben bebek kiyafetlerini begenmiyorum.boyle 2-3 yasi icin benimde erkek olursa aynen dedigin gibi planlarim var..modaerator var blog.onun oglu var cok guzel giydiriyo.kucuk adam gibi
Kizlarin kiyafetleriyle yinede boy olcusemez bu bir gercek :) kendi oglum olsada bole.oglum olsa yine gider kiz reyonuna bakarim ben :) lcw da okadar guzel seyler vardiki tutu etekler vardi.cok guzellerdi

o konuda çok haklısın kuzum o küçücük tulumlar bile nasıl güzel oluyo kızlar için bende bakıyorum sürekli kız reyonuna ama hayırlısyla senin kızın olsun inş valla kleopatra gibi olur bol bol bize de resimlerini koyarsın içimiz erir.bizim oğlanlar birbirine girer falan

Bende babasıyla aynı giydiricem oğluşumu, bol bol fotolarını çekicem sonra

Erkek sevdası hala bazılarında var maalesef Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar versinde gerisi hiç önemli değil..

ohh bize de göster ama resimlerini vafim.

aynen ya erkek çocuğu hayat garantisi gibi görenler var ya yeni görüyorum bu tipleri oğlum olacak ya sanki hayatım garanti halbuki ne varsa kız evlattan var bence bu zamanda.

tamam canım güzel ve hayırlı haberleri bekliyoruz sipidim.

kesinlikle öyle canım sağlıklı ve hayırlı olsunlar bizde burdaki yeğenlerimizi süsler güzel cicileri onlara alırız.bi sürü kız yeğenimiz olacak burada inş.

yemekten sonra gider alırım test yaparım Allah büyük artık

yemekten sonra gider alırım test yaparım Allah büyük artık

tamam sipidi hadi hayırlısı bakalım...

Anacim burda erkek egemenligi var.kizimi gostermem size ..heheheeee

yoook ben bizim topikten gelin alamam pek uslu bi kv olmayacağımın farkındayım durduk yere aramız bozulmasın demi ama :)

Bunları gördüm canım, hepsi çok tatlı ama sayılı işte..

ayy vafim smillanın dediği bloğa baksana BA-YIL-DIIIIM ay o rüzgar nasıl güzel bir erkek ve harika giydiriyo benim koca görünce delirecek sende bi bak modaerator.blog

amin kızlar.

rüzgar saçı topluyken kıza benziyor ama maşallah öyle yakışıklı bir çocuk ki bayılıyorum bende sürekli takipteyim.
stylboom bununda oğlu olcak

kızı olanlarda lacheen buna bakabilir valla

selam kızlar hiç tadım yok bugün
ocak annelerinden biri eşini kaybetti
kızcağız 3 tane düşük yapmıştı, 4. ye hamile kalmıştı
doğurmasına 1-2 hafta kala eşi aniden rahatsızlandı ve yoğun bakıma alındı
3 aya yakın süredir yoğun bakımdaydı kızının doğdugundan bile haberi yoktu
2 gün önce vefat etmiş

o kadar üzüldüm ki çok ağır bir imtihan Rabbim sabr versin kızcağıza

Allah sabır versin.
gerçekten zor bir imtihan Rabbim güç kuvvet versin bebeğine sağlıklı ömür versin :2::2:

inanmıyorum allahım nasıl bir imtihan

offf fena ahsen ya allah sabır versin

Ahsen cok kotu ya allah sabir versin.genc olum cokk zorr..
3 dusuk yapmis..acaba dualarimizi yalnismi ediyoruz aklima direkt bu geldi..

amin kızlar
smillia herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyor tatlım
ikinci bebeğini 6 aylıkken ölü olarak doğurmuştu hatta yani yaşadıkları hiç kolay değildi
bir de eşinden çok bahseden çok seven bir kızdı eşiyle birbirlerine çok düşkünlerid
şuanki halini düşünemiyorum
tam hayal ettikleri bebeğe kavuşmuşken

bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim

hamilelere kitap tavsiyem var ama mutlaka alın bana çok dua edersiniz

bebek bakım sorunlarına mucize çözümler- tracy hogg mu öyle bişey yazarın ismi
çocuklarda uyku sorunları ve çözümleri- dr richard ferber
mahallenin en mutlu bebeği, yazarın ismini hatırlamıyorum

kızlar bu kitaplar sizin kurtarıcınız olacak ve bana her gün dua edeceksiniz
özellikle sonuncusu ilk 3 ay süper ötesi olacak zaman kaybetmeden alın ve okumaya başlayın

Son düzenleme:

Allahım sabır versin, çok zor..

Allahım güç versin ona ve bebeğine..

ocways çok çok zor bir imtihan ya..düşününce çıldırası geliyor insanın..

daphanem senin niye canın sıkkın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…