- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.601
testi yapmaya gittim tuvalete annem geldi hızlı hızlı yaptım testi.
test yaparken 1. yanında toz pembe gibi bir çizgi geçti sonra baktım kayboldu anlamadım.
şimdi 5 dkaika kadar daha bekledim negatif kızla
resim bile düzgün çekemedim çok hızlı oldu
Eki Görüntüle 658293
Negatif kızlar şimdi rengi netleşti. atmamıştım daha
geç döllenme olmuş olabilrmi acaba speedyim..
bekle tatlım adet olmazsan tekrarlarsın ilerki günlerde..herşeyin hayırlısı kuzum
Benıde aranıza alırmısınız bende 8ekım 2011 de evlendım bırkac kez sıze yazdım o sıralar kpss calışıyordum gelemedım ugrayıp okuyorum altte görmüşşünüzdür belkı
Bu akşam annemleri çaya çağırdım. Babannemle dedemde annemlerde kalıyor. Kadıncağız zaten çalışıyor birde babannemle dedemin kaprislerini laf çarpmalarını çekiyor. Bari bu akşam bize gelsinler dedim annem yemekten sonra biraz oturur dinlenir en azından. Yalnız babannemle dedeme bir şeyi beğendirmek imkansız neredeyse böyle herkesin sevebileceği bir şey yapmak istiyorum çayın yanına ama hala karar veremedim. Sigara böreği yapayım diyorum. Yanına kek yapsam yerler mi yemezler mi? Basit ve güzel bir şey yapmak istiyorum ama işte biraz huysuz oldukları için kararsız kalıyorum.
Walla cnm saol aramiza katilma istegin icin fakat biz 2 senedir ayni kisilerle burada konusuyoruz...
Bu akşam annemleri çaya çağırdım. Babannemle dedemde annemlerde kalıyor. Kadıncağız zaten çalışıyor birde babannemle dedemin kaprislerini laf çarpmalarını çekiyor. Bari bu akşam bize gelsinler dedim annem yemekten sonra biraz oturur dinlenir en azından. Yalnız babannemle dedeme bir şeyi beğendirmek imkansız neredeyse böyle herkesin sevebileceği bir şey yapmak istiyorum çayın yanına ama hala karar veremedim. Sigara böreği yapayım diyorum. Yanına kek yapsam yerler mi yemezler mi? Basit ve güzel bir şey yapmak istiyorum ama işte biraz huysuz oldukları için kararsız kalıyorum.
Senin bir sikintin vardi yazdiysan kusura bakma gormedim ben
zaten yaşlılar yiyemezler yumuşak şeyler yap
bence yemezler bile
yapmazsan da yapmadı derler
kek yap gitsin
ıslak kek yap canım hem yumuşak hemde çayın yanına iyi gider
Hanzade senin adına sevindim iş yükünü almış sonunda bi eleman
kızlar burda bir rüzgar var ankara uçuyo sanki
Canım işte babannemle dedem annemi çok üzüyorlar. Bir haftadır annemin yanındalar. Normaldede annem çok dişli kadındır ama saygısızlık yapmak istemiyor. Annem çalışıyor. Sabah 5 te kalkıp kahvaltılarını hazırlayıp işe gidiyor. Akşam koştur koştur işten gelip taze yemek yapıyor ama hiç bir şeyi beğenmiyorlar. Dedem taze babannem bayat ekmek severmiş ikiside sevdiği ekmek olmazsa yemiyorlar. Annemin yaptığı çayı döküp kendilerine sabah yeni çay demliyorlar. Birde dün babannem diyorki bu kadın beni hiç dinlemiyor işe gitme diyorum işe gidiyor beni evde bırakıp. Masadan 10 kere kaldırıyorlar kadını. Daha neler neler. Annemi çileden çıkarıyorlar. Dün 11:30 da tekrar gittim hala ayaktaydı annem. Babamda sağolsun hiç korumuyor. Saliha kalk annem bayat ekmek istiyor, saliha yemek sulu olmuş git annemin yemeğinin suyunu dök. Annem hiç sesini çıkarmıyor ama ben onlara ağzının payını vereceğim yakında. Şu akşamı bir atlatalım. Vallahi annemi üzen babam olsada onuda karşıma alırım. Birde bunu yapan babannemi ve dedemi ben ömrüm boyunca 5 kere bile görmemişimdir. İlk babanne ve dedeyi 10 yaşında gördüm düşünün artık. Annemin düğününe bile gelmemiş hatta istemeye ve nişanada. Annem onları evlendikten bir kaç sene sonra görmüş. İçim şişti akşamdan beri düşün düşün. Bunaldım vallahi. Tüm evlatlarına maddi yardımda bulundular annem hariç. Sebebide senin karında çalışıyor oldu. Ne yapayım ben bu terbiyesizlere şimdi. Aklımdan bin tane şey geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?