- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.621
.Canım işte babannemle dedem annemi çok üzüyorlar. Bir haftadır annemin yanındalar. Normaldede annem çok dişli kadındır ama saygısızlık yapmak istemiyor. Annem çalışıyor. Sabah 5 te kalkıp kahvaltılarını hazırlayıp işe gidiyor. Akşam koştur koştur işten gelip taze yemek yapıyor ama hiç bir şeyi beğenmiyorlar. Dedem taze babannem bayat ekmek severmiş ikiside sevdiği ekmek olmazsa yemiyorlar. Annemin yaptığı çayı döküp kendilerine sabah yeni çay demliyorlar. Birde dün babannem diyorki bu kadın beni hiç dinlemiyor işe gitme diyorum işe gidiyor beni evde bırakıp. Masadan 10 kere kaldırıyorlar kadını. Daha neler neler. Annemi çileden çıkarıyorlar. Dün 11:30 da tekrar gittim hala ayaktaydı annem. Babamda sağolsun hiç korumuyor. Saliha kalk annem bayat ekmek istiyor, saliha yemek sulu olmuş git annemin yemeğinin suyunu dök. Annem hiç sesini çıkarmıyor ama ben onlara ağzının payını vereceğim yakında. Şu akşamı bir atlatalım. Vallahi annemi üzen babam olsada onuda karşıma alırım. Birde bunu yapan babannemi ve dedemi ben ömrüm boyunca 5 kere bile görmemişimdir. İlk babanne ve dedeyi 10 yaşında gördüm düşünün artık. Annemin düğününe bile gelmemiş hatta istemeye ve nişanada. Annem onları evlendikten bir kaç sene sonra görmüş. İçim şişti akşamdan beri düşün düşün. Bunaldım vallahi. Tüm evlatlarına maddi yardımda bulundular annem hariç. Sebebide senin karında çalışıyor oldu. Ne yapayım ben bu terbiyesizlere şimdi. Aklımdan bin tane şey geçiyor.
annecim kaynanaya bak
kadın hala kaynana derdi çekiyor
babanda alem yani annei takmayan annesine babasına bişey dese ya biraz
Ayyy bu ne yaa..yaslidir dicektim ama genckende ayniymis..nie geldiki onlar?? Sen sole lafini.torunsun sen sana bisey demezler.zaten 40 yilda bir goruyomussunn...ay kiyamam yaa anneciginin kaderiyle ayni seninkide.catlak kv ler sarmis etrafinizi...
Bak simdi senin oglun olacagi dogdu icime..sen gelinine bole davranmazsin
Ne yapsam bir kusur bulurlar nasıl olsa canımın çektiğini yapayım ya ıslak kek güzelmiş bende eşimde annemlerde sever
.bu tip insanlar ölümü hiç mi düşnmezler kul hakkını ahireti..valla kuzum annen ezdirmesin kendini
kimse saolsun demez arkasından sakın sakın ha..saygıdan anlasalar böyle yapmazlr zaten..
aynı dert bizde vardı ama benim sadece babaannem.dedem melek gb insandı..annemi korur kollardı..
annem onlar yüzünden sağlığını kaybetti..
annen akıllı olsun ezdirmesin kendini..gerekirse sende konuş babaannenle fln..
ben kesinlikle babaannemin yüzünü görmeye tahammülüm yok..ne düğünüme çağırdım ne evime aldım almam da..
ben kinciyim yapılanları unutamıyorum belki ama değişemiyorum..
akşam ki menüyüde anne ve babanın sevdiği şeylere göre hazırla.nasıl olsa yaşlılar hiçbirşeyi beğenmiyorlar baksana
benim halamda annemi çok üzmüş zamanında, koca kadın oldu ama hala annemlere geldiğinde laf çarpmalar hiç bişeyi beğenmemeler babamı kışkırtmalar, annemde saygısından hep susmuş halada susuyor.. en son ben bikaç sene önce açtım ağzımı yumdum gözümü, normalde babam tel laf ettirmez ablasına ama ben bir başladım konuşmaya herkesin ağzı açık kaldı, halama neler neler söyledim, bundan sonra ayağını denk alacaksın bu kadın sahipsiz değil dedim.. öyle bir dolmuşum ki, annem çok ağlamıştı çünkü onun yüzünden zamanında.. evden cenaze çıktı sanki herkes buz kesmişti. ama gerçekleri ortaya döktüğüm içinde babam bile geldi bana helal olsun sana dedi. halamda ben bu kadar olduğunu farketmemiştim çok hatalarım oldu doğru söylüyorsun dedi.. annem de bu sefer sevincinden ağladı, yıllardır benim söyleyemediklerimi sen nasıl güzel söyledin dedi..
yada daphne koy kabuklu ceviz fındık yiyemezler zaten
Selam kızlar...
Daphne Allah annene sabır versin diyeceğimde,zaten sabırlı kadınmış.Annemde zamanında çok çekmişti babaannemden...
Erkek anneleri ve adayları,duyun bunları duyun!
Annemde bana diyor aynı anasına çekmiş kaderi diye
Öfff,yarın misafir gelecekmiş,eşimin teyzesi.Kızının nişanı var haftaya,davetiye getirecek demekki.Bizdende babamlara gideceklermiş.Bu durumda yemeği bizde yer öyle giderler.Bi misafirim daha gelecekti ama ses çıkmadı henüz,onlar son anda karar verip geliyorlar.Ne yapsamki,şimdi düşünür dururum...
hanzade yeni elamanın geldi bizi unuttun valla
kızı çok övme patronlara idare eder de hep ne olur ne olmaz
Kadınlar annelerinin kaderini yaşar derler
kim yazmıştı bana unuttum ama evet yarın akşam dönüyorum çoook mutluyum
Yayla çorbası
fırında patatesli tavuk
Pilav
Salata
ortaya zeytinyağlı sarma
Yoğurtlu havuç salatası
kadayıflı muhallebi
Bugun tavuk sote var bizim menude
Bende sabah tam kapıdan çıkarken aklıma geldi buzluktan tavuk çıkardım ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Tavuklu salatamı yapsam acaba akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?