Eylül dostluğumuza burada devam (:

.
bu tip insanlar ölümü hiç mi düşnmezler kul hakkını ahireti..valla kuzum annen ezdirmesin kendini
kimse saolsun demez arkasından sakın sakın ha..saygıdan anlasalar böyle yapmazlr zaten..
aynı dert bizde vardı ama benim sadece babaannem.dedem melek gb insandı..annemi korur kollardı..
annem onlar yüzünden sağlığını kaybetti..
annen akıllı olsun ezdirmesin kendini..gerekirse sende konuş babaannenle fln..
ben kesinlikle babaannemin yüzünü görmeye tahammülüm yok..ne düğünüme çağırdım ne evime aldım almam da..
ben kinciyim yapılanları unutamıyorum belki ama değişemiyorum..

akşam ki menüyüde anne ve babanın sevdiği şeylere göre hazırla.nasıl olsa yaşlılar hiçbirşeyi beğenmiyorlar baksana

benim halamda annemi çok üzmüş zamanında, koca kadın oldu ama hala annemlere geldiğinde laf çarpmalar hiç bişeyi beğenmemeler babamı kışkırtmalar, annemde saygısından hep susmuş halada susuyor.. en son ben bikaç sene önce açtım ağzımı yumdum gözümü, normalde babam tel laf ettirmez ablasına ama ben bir başladım konuşmaya herkesin ağzı açık kaldı, halama neler neler söyledim, bundan sonra ayağını denk alacaksın bu kadın sahipsiz değil dedim.. öyle bir dolmuşum ki, annem çok ağlamıştı çünkü onun yüzünden zamanında.. evden cenaze çıktı sanki herkes buz kesmişti. ama gerçekleri ortaya döktüğüm içinde babam bile geldi bana helal olsun sana dedi. halamda ben bu kadar olduğunu farketmemiştim çok hatalarım oldu doğru söylüyorsun dedi.. annem de bu sefer sevincinden ağladı, yıllardır benim söyleyemediklerimi sen nasıl güzel söyledin dedi..

annecim kaynanaya bak

kadın hala kaynana derdi çekiyor

babanda alem yani annei takmayan annesine babasına bişey dese ya biraz

Babama ayrı sinir oldum zaten. Kadını üzüyor. 52 yaşındaki kadından gelinlik bekliyorlar. Yolucam babannemi az kaldı

Yok kuzum ya hep huyzusdur babannem yani tanıyanlar hep öyle derlerdi. Oğlum olsun mesefali olucam gelinimle öyle yüz göz olmaya gerek yok.

Ne yapsam bir kusur bulurlar nasıl olsa canımın çektiğini yapayım ya ıslak kek güzelmiş bende eşimde annemlerde sever

bence de sen sizin sevdiği neyse onu yap yemezse kalksın kendisi yapsın canım.
ve gerçekten elinden geleni de yap yaşlı başlı kadın otursun şükretsin annen çalıştığı halde onlara bakıyor saygısızlık etmiyor.
annen cevap verirse hem babanın gözünde hem annesinin gözünde kötü olur
ama sen söylersen birinin torunu diğerinin kızısın sana bişey diyemezler

çok şükür babannem 5 gelininin de kıymetini bilirdi ama oğullarına da kıyamazdı dengeyi güzel korurdu benim pamuğum :2:

Selam kızlar...

Daphne Allah annene sabır versin diyeceğimde,zaten sabırlı kadınmış.Annemde zamanında çok çekmişti babaannemden...

Erkek anneleri ve adayları,duyun bunları duyun!

Ben artık öyle düşünüyorum. Saygı görmek istiyorlarsa o çenelerini kapatacaklar. Onlar zamanında üzerlerine düşeni yapmışlar mı ki annemden gelinlik bekliyorlar.

Vallahi bende tutamayacağım kendimi.Kız kardeşim İşinize gelmiyorsa diğer oğullarınıza gidin onların eşleri evde oturuyor daha iyi bakarlar size diyeceğim dedi. Bildiğin evden kovacak yani

yada daphne koy kabuklu ceviz fındık yiyemezler zaten

Çok hayin düşünceler bunlar ama güzel fikir annemin intikamını alırım böylelikle.

Selam kızlar...

Daphne Allah annene sabır versin diyeceğimde,zaten sabırlı kadınmış.Annemde zamanında çok çekmişti babaannemden...

Erkek anneleri ve adayları,duyun bunları duyun!

Normalde annem hiç sabırlı değildir. Hiç lafınıda esirgemez aynı bizim landfloves gibi ama beni şaşırtıyor. Bana dün gece dediki dolma yaptım yememişler. Zeytinyağlı mis gibi dolma. Annem bana kayınvalidesini anlatıyor Kaderlerimiz aynı annemle ne yapacaksın kuzum. Simillanın dediği gibi kaderdaşız annemle Zamanımız olsa oturup bol bol kaynanalarımızı çekiştirirdik dün akşam

Son düzenleme:
Annemde bana diyor aynı anasına çekmiş kaderi diye

Öfff,yarın misafir gelecekmiş,eşimin teyzesi.Kızının nişanı var haftaya,davetiye getirecek demekki.Bizdende babamlara gideceklermiş.Bu durumda yemeği bizde yer öyle giderler.Bi misafirim daha gelecekti ama ses çıkmadı henüz,onlar son anda karar verip geliyorlar.Ne yapsamki,şimdi düşünür dururum...

hanzade yeni elamanın geldi bizi unuttun valla

kızı çok övme patronlara idare eder de hep ne olur ne olmaz

Kadınlar annelerinin kaderini yaşar derler
kim yazmıştı bana unuttum ama evet yarın akşam dönüyorum çoook mutluyum

Yayla çorbası
fırında patatesli tavuk
Pilav
Salata
ortaya zeytinyağlı sarma
Yoğurtlu havuç salatası
kadayıflı muhallebi

hanzade yeni elamanın geldi bizi unuttun valla

kızı çok övme patronlara idare eder de hep ne olur ne olmaz

Bencede hanzade çok övme insanların niyeti belli olmaz. Hırslı kızda diyorsun.

Kadınlar annelerinin kaderini yaşar derler
kim yazmıştı bana unuttum ama evet yarın akşam dönüyorum çoook mutluyum

Çok uzun sürüyor bu eğitimler neyseki kurtuldun

Yayla çorbası
fırında patatesli tavuk
Pilav
Salata
ortaya zeytinyağlı sarma
Yoğurtlu havuç salatası
kadayıflı muhallebi

Süpersin daphne.Ben panik biri olduğumdan kalkıp icraata geçmeden yemek konusuna karar veremiyorum.

Sarmam kalmadı buzlukta.Yerine zaytinyağlı fasulye yapayım
Tatlıda hazır şekerpare var,onu yapayım,ne zamandır duruyor

Ben burda hergün pilav yiyorum tatsız kızarma tavuk sürekli salata temiz değil eğitim beklediğim gibi olmadı banka işlemlerine yönelik sadece 2 3 ders gördük kalanı hep iletişim sohbet vs sahte para çek senet bile anlatılmadi boşa vakit kaybı oldu ama mecbur allahtan maaş alıyoruz bu günler içine

ilk iş günüm güzeldi, işlerimi bitirdim bile çok şükür.

bende eve gidince ıspanak yemeği yapacam, yanına salata yaparım ama başka ne yapsam? ıspanağı pirinçli yaptığım için pilav olmuyor yanına, üstünede yoğurt döküp yiyeceğimiz için katı da değil ki çorba yapayım. bide eşim çorbayı pek sevmiyor çorbayla doyuyorum yemek yiyemiyorum diyor.

hanzade yeni elemanının iyi çıkmasına sevindim canım iş yükün azalmıştır ne güzel.

az önce toplantı yaptık

önümüzdeki aylar çok yoğunuz hasta bile olmayın aman dedi müdürümüz şakayla

koca göbeğimle güldüm bende bir bilse hamile olduğumu

çarşamba hürremi seyredememiştim internetten izledim reklamsız arasız ohhhh
daphne canım kıyamam annene yaaaa aynı annemin çektikleri biliyomusun... hep babamı fitlerdi babannem annem içeri girince susarmış nekadar cadı o gidince hep kavga olurdu bizim evde Allah rahmet eylesin çok fesat fitne kadındı...
dün akşam annemler yemektelerdi, çorba, tavuk dolması(babam yaptı muhteşemdiiii) pazı kavurma, kırmızı biber salata vardı sanki 20 kişi gibiymişizcesine yemek yapmışız 3 gün yeriz artık akşama yemek derdim yok o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…