Eylül dostluğumuza burada devam (:

valla akşam menüm sayende belli oldu ıspanak ımmmm yoğrutlu bizde yeriz

bende sağlık ocağına gidip geldim grip olmuşsun salgın var dedi.öksürüyorum ama allahtan ciğerlerime inenmemiş.
sonra bim,a101,tediyi dolaştım geldim
bim de çok güzel wok tava vardı 12 tl hemde aldım.ihtiyacınız varsa bakın derim..canım inanılmaz döner çekti..dedim hazırlardan alayım onlarada bakınca midem kaldırmadı resmen bakınca midem bulandı..soğan halkası aldım bende..
akşama şehriye çorbası
köfte,patates,soğan halkası
ve turşu yeter..
hastayım anca bu kadar..

ya annemle konuştum pazar teyzem nişan yapıcakmış ankaraya gidiyormuş..bende çok gitmek istiyorum yaaa

landflowes işin hayırlı olsun canım darısı başıma inşallah..
ne güzel ilk iş gününde olumlu geçmiş çok sevindim

herkese selam kızlarrrr,
ne çok konuşmuşsunuz ama hepsini okuyamıcam,çünkü sancım var.
bugün doktora gittim 2 cm açılmam varmış doğum eylwmi başlamak üzereymiş.istersen yatırayım dedi bende evde sancımı çekerim dedim.evdeyim şimdi oğluşuımda çok hareketli gelesei var heralde.tek sorunumuz nevruz nedeniyle valilik emniyetin izinlerini kaldırmış kocam gelemiyor.kocamda oğlum beni bekler gelmez diyor.heran herşey olabilir.bana dua edin hayırlısıyla doğurayım kızlar hepinizi kocaman öptüm.sancılarım arttıkça dualarımda olacaksınız.

Selam kizlar bugun smmm geldi isim coktu isten bile zor ciktim ondan giremedim kizdan memnunum hirsli derken caliskanligini kastettim ama cekingen bi kiz bana bi zarari olmaz keske dediginiz gibi olsa amaci m bu ben icikarsalar da zor biraz ama faydasi cok olacak simdi amcamlardayim telden giriuorum yarin izinliyim opuyorum sizi

günaydın kızlar;
Okuldan gelince çk yorgun oluyorum hemen bi iki saatm yatarak geçio sonra ymk bulaşık vs. çk sık giremiyorum bide y.lisans semineri yazıyorum.derken bazen sadece okuyup kaçıyorum:26: o kdr.

aslında bnde takibinizdeyim çk aktif olamasamda...

caponuma kolay doğumlar diliyorum.hepinize de güzel bi haftasonu......

eşimi işe bırakıp geldim kahvaltıyı topladım,öğleye doğru kuaföre gdcem oradan biraz alışverişe çünkü eşimin doğum günü var perş. hala ne alsam diye kararsız olsam daa...öğleden sonra 2gibi de günümüz var oraya geçicem Allahımmm:18: yetişebilecek miyim hepsine :)

Günaydın herkese şu anda işkence gibi ders işliyoruz valizler tamam herkes toplandı akşam yolcuyuz
caponum allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla oğlunu kucağına alırsın

Hanzade yok bugun topik bos...
Yinede gunaydinnnnn...
Zahter gozunaydin sonunda bitiyo evine kavusacaksin.hemen bu ptesi basliyomusun?

Evet simila pazartesi iş başı ama bir hafta da şubede eğitim varmış hemen işlem almayacakmisiz
akşam kv aradı oğlumu ozledin mi diye soruyo :)

gunaydın kızlar...
ben geldım kımsecıkler yok
sevmıyom haftasonlarını...
esım ıste bugun pc ben de ama sız yoksunuz neye yarar
bıse desem ınanmazsınız
gece burda bır lapa lapa kar basladı sabaha kadar her yer bembeyaz oldu saka gıbı demı
dısarı cıkcaktım komutandan ızın gelmedı

kafamı dagıtasım vardı aslında dun gece hıc uyuyamadım hamılelıkten dolayı hep uykum gelır yatardım ama dun ahsenın yazdıgını okudum mahvoldum resmen, o arkadası takıp edıyordum ıns esı ıyılesır dıye her aklıma geldıgınde dua edıyordum, olmamıs, hamıleyken daha da yoğunlastı duygularım, butun gece esımın elını bırakmadım o uyuyordu farkında bıle degıl ama o da gayrııhtıyarı sıkıca kavradı elımı, oyle dalabılmısım uykuya...

ufacıkcseylerı dert edıyoruz kendımıze, o kadar kızdım kı kendıme, hayat o kadar kısa, o kadar bızım degıl kı...
bugun boyleyım ıste

aydasu ben de gece her gözümü açtığımda aklıma geliyor kalbime sıkıntı çöküyor resmen

ben de dün eşimle ilk mailleşmelerimizi falan okudum çok duygulandım ya neler geçirmişiz neler yaşamışız
Allah onu başımdan eksik etmesin

capon inş kolay bir şekilde doğurursun.
Chenn ben seni anlıyorum evim berbat suan temizlik yapmam lazım.

Ben de bugün fotoğracılık kursumda 3. dersime gidiyorum.Yarın da direksiyon dersim var.
Belki hatırlarsınız eşimle araba yüzünden çok tartışıyordum.Bakalım bilerek sürdüğümde ona ihtiyacım kalmadığında ne yapacak

Erkekler her konuda egemen olmayı ne kadar da seviyorlar değil mi

Slm tatlim nbr?

Aynen ole.bizde birbirimize girmistik gittim ozel ders aldim..bosa para gitti erkekler iste.hepsi nasil ayni olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…