Eylül dostluğumuza burada devam (:

aynen oyle ahsencım...
aglamaktan bı fena oldum dunden berı...
kuzumu da uzmek ıstemezdım ama dayanamadım kı hala da atamıyorum aklımdan, Rabbım ayseye sabırların en buyugunu versın...
dun kucucuk bırsey yuzunden kızmıstım esıme suratımı asıp oturmustum senın yazını okuduktan sonra o kadar kızdım kı kendıme...
mınık prensesını de kokla benım ıcın canım...

Cok zor gercekteNnn..kendime onun yerine koyup ne yapardim die dusunmek bile istemiyrm..allahim saklasin..
dusuncesı bıle cıldırtmaya yetıyor demı kuzum, Rabbım ayırmasın hıcbırımızı...

slm snıperelıt, neler yapıyorsun...

canım suan tum erkeklerden yana hatta tuum ınsanlıktan yana olabılcek durumdayım...
kendıme soz verdım herseye trıp atmıcam esıme , varsın kızdırsınlar bızı, allah basımızdan eksık etmesın...

Dısarda kar yagıyor hala madem evdeyım orguye sarayım dedım
netten vıdeoalardan cozmeye calıstıgım kadarıyla model cıkarttım onunla oyalanıyorum sımdı

Orgunun rengi çok güzel
benimde kocam ısrarla ehliyet aldırdı bana daha sevgiliyken ama sıra pratiğe gelince sürekli azarlıyo bana bebek olursa hediye araba alacakmis ama bakalım

merhabaa ben annemlerdeyim eşimin akşam maçı varmış buray geldim. cmtleri çalışmıyorum.

capon belkide doğum yapmışsındır inşallah herşey yolundadır oğlunu almışsındır kucağına.

aydasu burasıda öyle sıcakki öğlen annemlere gelirken plajlardan geçtim denize girenler vardı canım o kadar denize girmek istediki, rüyamda da denize giriyordum zaten..

Kayinvalide den yazıyorum annemlerle buraya geldik. Teyzem 5 haftalik hamile ama ama biraz riskli antibiyotik içmiş.

BeNde hala hastalanmadim. Şubat ayından dolayi herkeste varmış ama bakalim.

hepiniz tatlı tatlı uykudayken ben pc başında reflüm yüzünden ve bel ağrımdan uyuyamıyorum.mesajdanda anlaşılacağı gibi hala doğurmadım geziyorum duşa giriyorum tık yok,kesin babamızı bekliyor eşek sıpasıbugün dr. gitmedim açılmam arttıysa sancım olsa bile zorla yatırırlarmış,sonraki sıkıntılar malum evimde iyice sancımı çekeyim ondan sonra gideceğim.arada bakarolurum uzun süre haber alamazsanız doğurmuşumdur.öpüyorum hepinizi

Kizlar pazar sabahindan gunaydin hepinize dun aksam esimle baristikk sudan bi sebepten kustugum icin bana ceza vermis aklinca c.tesiye kadar konusmayayimda akli basina gellsin demis giccikk.o gun kardesinin rahatsizligindan gitmis sirtindami ne bisi cikmista onun icin soylememis neyse opusup baristik aklina oyle kotu seyler gelmesin dedi.sonra ahsenin o bahsettigi ayse geldi aklima icim cok kotu oldu kkizdim kendime bosu bosuna bir hafta kus kaldik askimla.rabbim ayse sabirlar versin cok cok cok zor.

speedy test yapmıştı çıkmamıştı sanırım şubat ayının 28 gün olması sebebiyle herkesin günleri değişti örn.ayın 15 inde olmak gerekiyosa 18-19 gibi olunması gerekiyo mart ayında eğer olsa heyecanla girip çoktan hbr vermişti bence
kızlar mart ayını iyi değerlendirin artık

Regl oldu spedy..

Hımm o zaman bi dahaki aylarda güzl haberleri bekliyoruz sizden
Öyle bir ay denedim olmadı diye kafaya takmak yok

Ben 12 ay denedim olmadı en sonunda oldu

Şu anda kızımı besliyorum pekmez+ceviz+muz ve süt ahahah tam doping tosuncuk yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…