- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.681
Bu cuma adanadan ve ist dan eltilerim geliyor.ne yemek yapacagim konusunda kararsizim bu sefer.patlicanimda kalmadi hunkar begendi yapayimpazarda varmi varsa nekadardir bi bakayim carsamba gunu...tek karar verdigim sey mantar corbasi
Bu cuma adanadan ve ist dan eltilerim geliyor.ne yemek yapacagim konusunda kararsizim bu sefer.patlicanimda kalmadi hunkar begendi yapayimpazarda varmi varsa nekadardir bi bakayim carsamba gunu...tek karar verdigim sey mantar corbasi
günaydın kızlar
speedy adetin geldi mi yok sa hamiş misin?
Gunaydinlar...biz spedy ile artik bu konuda konusmama karari aldik :)
Günaydın kızlar, dün adet oldum iki gündür ağrı kesicilerle ayaktayım ama şu anda dayanılmaz bir ağrım var. Niyeyse bu gün daha kötüyüm. Similla ne kadar kalacaklar eltilerin? Capon inşallah bu gün doğurmuştur artık
Cuma gelip pazar donecekler
Biz kavakogluna tasittik..super tasidilar.tek cizik yok..yalniz bizdeki o gunki cocuklar sabit diil anladigim kadariyla.is olunca cagiriyolar bunlari..bizim sitedede gecen gordum kamyonlarini baktim o cocuklar yoktu.yasli adamlar vardi.eger kavakogluna tasitirsaniz belirtin.bizi soyleyebilirsiniz o gunku elemanlar gelsin gibi...
Sans sanirim biraz.simdi ben sana kavakoglundan memnunum dedim.sende cagirdin.ama baska elemanlar geldi.sen memnun kalmayabilirsin.sans biraz..birde akin nakliyat var.onada iyi derler.birsuru varda.evtas guventas...eve gelip esyalara bakip fiyat veriyorlarTamam canım aklımda olsun ozaman kavakoğlunetten bakıyorum ama nekdar doğru olur ki ordan görmek taşınmışlardan sormak daha mantıklı.
Sans sanirim biraz.simdi ben sana kavakoglundan memnunum dedim.sende cagirdin.ama baska elemanlar geldi.sen memnun kalmayabilirsin.sans biraz..birde akin nakliyat var.onada iyi derler.birsuru varda.evtas guventas...eve gelip esyalara bakip fiyat veriyorlar
Kizlar siz misafirlerinize hangi ana yemekleri yapiyosunuz?
Kizlar siz misafirlerinize hangi ana yemekleri yapiyosunuz?
Dalyan kofte yapmaya karar verdim..1.yemegim tamam...yapragim yok annemde evde yok.olsaydi sarma yapardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?