Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bu cuma adanadan ve ist dan eltilerim geliyor.ne yemek yapacagim konusunda kararsizim bu sefer.patlicanimda kalmadi hunkar begendi yapayim pazarda varmi varsa nekadardir bi bakayim carsamba gunu...tek karar verdigim sey mantar corbasi

Bu cuma adanadan ve ist dan eltilerim geliyor.ne yemek yapacagim konusunda kararsizim bu sefer.patlicanimda kalmadi hunkar begendi yapayim pazarda varmi varsa nekadardir bi bakayim carsamba gunu...tek karar verdigim sey mantar corbasi

pazarda da manavda da var canım ama kaç para hiç bilgim yok :/

Ben yollıyım sana duruyor öyle hiç yapmayı denemedim:)

Günaydın kızlar, dün adet oldum iki gündür ağrı kesicilerle ayaktayım ama şu anda dayanılmaz bir ağrım var. Niyeyse bu gün daha kötüyüm. Similla ne kadar kalacaklar eltilerin? Capon inşallah bu gün doğurmuştur artık

günaydın kızlar
speedy adetin geldi mi yok sa hamiş misin?

Gunaydinlar...biz spedy ile artik bu konuda konusmama karari aldik :)

benimde olmadı bu ay zaten olsa mucize olurdum herhalde ilk aydan eşimde fena böbürlenirdi
15 şubat adet günümdü 28 şubattan dolayı bu ay 17 sinde oldum malum 30 günde 1 oluyorum.
artık önümüzdeki maçlara bakacağız bakalım nisan ayında olacak mı kendime hamilelik ile ilgili 6 ay veriyorum ondan sonrasında da olmazsa telaş edebilirim

bu ay olmamasına çok sevindim çünkü teyzm 5 haftalık bide ben çıkarsam bebekler birbirine karışacaktı
nisan ayında olursa en azından arasında 1 yada 1,5 ay olmuş olacak tek kötü yanı doğumu aralık olacak tam yılsonu

bide nisanda hemen olsun ki haziran da tatile giderken rahat olayım.

neleri düşünüyorum yalnız hep kendimi düşünüyorum

Allah kimseye aratmasın valla herkese nasip etsin çatır çatır doğurtsun

smilla siz evinizi hangi taşıma şirketine taşıttınız nasıl güzel taşıdlar mı?ya biz şimdiden araştırıyoruz şöyle işin ehli asansörlü bi taşıama şirketi.taşırken eşyalarımızı mahvetmesinler diye..

Biz kavakogluna tasittik..super tasidilar.tek cizik yok..yalniz bizdeki o gunki cocuklar sabit diil anladigim kadariyla.is olunca cagiriyolar bunlari..bizim sitedede gecen gordum kamyonlarini baktim o cocuklar yoktu.yasli adamlar vardi.eger kavakogluna tasitirsaniz belirtin.bizi soyleyebilirsiniz o gunku elemanlar gelsin gibi...

Tamam canım aklımda olsun ozaman kavakoğlu netten bakıyorum ama nekdar doğru olur ki ordan görmek taşınmışlardan sormak daha mantıklı.

Tamam canım aklımda olsun ozaman kavakoğlu netten bakıyorum ama nekdar doğru olur ki ordan görmek taşınmışlardan sormak daha mantıklı.
Sans sanirim biraz.simdi ben sana kavakoglundan memnunum dedim.sende cagirdin.ama baska elemanlar geldi.sen memnun kalmayabilirsin.sans biraz..birde akin nakliyat var.onada iyi derler.birsuru varda.evtas guventas...eve gelip esyalara bakip fiyat veriyorlar

doğru söylüyosun birazda şans işi inş. biizmde şansımız yağver gider :)

Kizlar siz misafirlerinize hangi ana yemekleri yapiyosunuz?

bizim balığı çok sevdiğimizi ve yanına da güzel mezeler yaptığımı bildikleri için genelde bize aileler veya arkadaşlardan balık yemeye gelen çok olur :) önden sipariş alıyorum yani size gelelimde bi balık yapın gibi..

onun dışında bende etli ve patlıcanlı yemek yapıyorum genelde, islim kebabı mesela.. birde yaprak sarma yaparım ortaya genelde. sarmamı da herkes çok seviyor.

Dalyan kofte yapmaya karar verdim..1.yemegim tamam...yapragim yok annemde evde yok.olsaydi sarma yapardim

dalyan köftenin yanına patates püresi güzel olur... veya pirinç pilavı yapıp, pateteside ayrca halka halka doğrayıp borcama dizip üstüne krema döküp pişiriyoruz ya o da çok güzel olur. gelenler adanalıymış adanalılar etli yemek olmazda doymaz genelde
menün güzel oldu

Et sote çeşitleri, karnıyarık, tavuk dolma,fırında sebzeli tavuk çeşitleri, fırında domates soslu köfte aklıma bunlar geliyor. En çok bunları yapıyorum.

bende akşama patates yemeği yapacam dolapta bir sürü patates var.. üstüne de yuvarlak köfteler yapıp beraber pişirecem. ama kıymayı buzluktan çıkarmayı unuttum eve giderken alacam o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…