- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.701
bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim
hamilelere kitap tavsiyem var ama mutlaka alın bana çok dua edersiniz
bebek bakım sorunlarına mucize çözümler- tracy hogg mu öyle bişey yazarın ismi
çocuklarda uyku sorunları ve çözümleri- dr richard ferber
mahallenin en mutlu bebeği, yazarın ismini hatırlamıyorum
kızlar bu kitaplar sizin kurtarıcınız olacak ve bana her gün dua edeceksiniz
özellikle sonuncusu ilk 3 ay süper ötesi olacak zaman kaybetmeden alın ve okumaya başlayın
Evt o patateside yapicam.gecen gormustim rendeleyip sutle yapilmisti..
1.gun menusu; mantar corba.dalyan kofte.firinda patates...
Enginarda cikti onada bakayim pazardan.ama enginar bilmiyorlar begenmeyebilirler
evet enginar çıktı şimdi tam zamanı kılçıksızdır, artık son zamanlarına doğru kılçıklanıyor. geçen yıl yapmıştım çok güzel olmuştu.. ama şimdide çok pahalı ben geçen gün sordum pazarda tanesi 5 tl demişti, 2-3 hafta oldu gerçi ilk çıktığı zamandı sanırım.. bu arada patlıcanı sormuştum bizim pazarda geçen hafta 4-5 tl arasıydı.
Hazir canak enginar bakarim soyamam ben o kadar duzgun..
Patlican olabilir o fiyat yeni yeni cikiyor.ama almam yuksek fiyati cok.onun yerine cokertme kebabida var patatesi kizartarak yaptigin ustune etli yogurtlu..ondanda vazgectim cunku 6 kisiye okadar patatesi kizartamam..fritoz almam lazim ya..vardi ama yaktik onu
bende yarın büyük ihtimalle burda olamayacam yeni biri daha başlayacakmış yarın, stajdan tanıdığım biriydi ve yapışık ikiz gibi dibimde duruyordu zaten. inşallah yarın ve sonraki günlerde de aynı şeyi yaşamam
miracle merhaba nasılsın bebişin nasıl? bulantıların geçti mi biraz?
özden canın istemezse bişey soracam..
parkelerinizi neyle temizliyorsunuz kızlar? pronto kullanan var mı? parlatıyor mu mesela. ben sıvı arap sabunu kullanıyordum ama mat mat oluyor temizlenmiş gibi durmuyor sinir oluyorum
Ben vileda suyuna biraz domestos biraz da dixi nin yüzey temizlicisinden koyuyorum tertemiz oluyor.
kuzum senin evinde parke yokki laminant var onlarda genel temizleyiciyle çok güzel oluyor hatta ben multi cleaner diye golden sun ürününü kullanıyorum çoook menunum ve ya amwayin loc u da güzel yapıyor arapsabununa falan gerek yok laminant yıpranır bence hatta lamınantçılar saf su ile temizleyin diyorlar.
domestos her zaman koymuyorum ara sıra kullanıyorum. yüzey temizleyicilerde ıslak zeminleri güzel yapıyor ama parkeler parlamıyor, ben çok mu döküyorum acaba? gerçi normal suylada siliyorum arkasından birde mopumla kuruluyorum 3 iş birden oluyor yinede bişeye benzemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?