Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kızlar bugün işe başladım bir hafta da burda eğitim var detayları akşam yazarım öptüm herkesi

ben son zamnlarda çoğu zaman tlfdan takip edebilmiştim sizleri, cvp yazmak istediğim şeylerin çoğuna yazamadım şimdi gidip gidip geçmişi tekrar okuyorum.

ahsencim öncelikle arkadaşının eşine çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, geride kalanlara bol sabır diliyorum çok zor bir durum. Düşmanımın başına bile gelmesini istemem..

bende bu yazıdğın kitapları not aldım şimdi, D&R'a gidersem aklımda bulunsun şimdiden alıp başlayayım birine. önce hangisini tavsiye edersin? veya hamilelik öncesi için var mı güzel bir kitap?

Evt o patateside yapicam.gecen gormustim rendeleyip sutle yapilmisti..
1.gun menusu; mantar corba.dalyan kofte.firinda patates...
Enginarda cikti onada bakayim pazardan.ama enginar bilmiyorlar begenmeyebilirler

Evt o patateside yapicam.gecen gormustim rendeleyip sutle yapilmisti..
1.gun menusu; mantar corba.dalyan kofte.firinda patates...
Enginarda cikti onada bakayim pazardan.ama enginar bilmiyorlar begenmeyebilirler

evet enginar çıktı şimdi tam zamanı kılçıksızdır, artık son zamanlarına doğru kılçıklanıyor. geçen yıl yapmıştım çok güzel olmuştu.. ama şimdide çok pahalı ben geçen gün sordum pazarda tanesi 5 tl demişti, 2-3 hafta oldu gerçi ilk çıktığı zamandı sanırım.. bu arada patlıcanı sormuştum bizim pazarda geçen hafta 4-5 tl arasıydı.

Hazir canak enginar bakarim soyamam ben o kadar duzgun..
Patlican olabilir o fiyat yeni yeni cikiyor.ama almam yuksek fiyati cok.onun yerine cokertme kebabida var patatesi kizartarak yaptigin ustune etli yogurtlu..ondanda vazgectim cunku 6 kisiye okadar patatesi kizartamam..fritoz almam lazim ya..vardi ama yaktik onu

bende hazır soyulmuşlardan alıyorum. diğerlerini hiç denemedim bile

fabrikadan arkadaş geldi yanıma oturdu büyük ihtimalle akşama kadar yanımda olacak
bugün kk da olamayacağım.

bende yarın büyük ihtimalle burda olamayacam yeni biri daha başlayacakmış yarın, stajdan tanıdığım biriydi ve yapışık ikiz gibi dibimde duruyordu zaten. inşallah yarın ve sonraki günlerde de aynı şeyi yaşamam

miracle merhaba nasılsın bebişin nasıl? bulantıların geçti mi biraz?

merhaba kuzum.iyiyim şükür malum yarın temizlik var yavaş yavaş evi topluyorum 2 iş yapıp 3 dinleniyorum malum hamilelik beni 70 lik nine gibi yaptı.sen nasılsın maşallah işinde rahatsın.kafanda hep rahat olur inş. o kadar bekledin işe girmek için.

smilla kuzum misafirlerin varmış

çorbalar
tavuk çorbası
mercimek çorbası
domates çorbası

ana yemekler
etli ve tavuklu fırın yemekleri
güvenç yemekleri
ve ızgara keyfi

pilav
püre

zeytinyağlılar da
karışık kızartma yoğurtlu ya da domates soslu
zeytinyağlı barbunya
börek
mercimek köftesi
rus salatası

işte sen bunlardan kafana ve mutfağına uyanlardan kombin yap kuzum valla aklıma gelenler bunlar oldu.

ben azıcık daha işe döneyim..

sizin patatesinizi pürenizene enginarına çanak enginarınıza mercimek köftenize başlayacağım az kaldı

bugün canım sabun bile yemek istedi nasıl bir gebeysem

özden canın istemezse bişey soracam..

parkelerinizi neyle temizliyorsunuz kızlar? pronto kullanan var mı? parlatıyor mu mesela. ben sıvı arap sabunu kullanıyordum ama mat mat oluyor temizlenmiş gibi durmuyor sinir oluyorum

aaaaaaaa pronto aslında sulandırılmış arap sabunumuymuş? biyerde okudum, doğru olabilir mi sizce?

kızlar yaşıyonuz mu bi ses verin?

özdencim canın yüzey temizleyici falan istemedi inşallah

kuzum senin evinde ahşap parke yokki laminant var onlarda genel temizleyiciyle çok güzel oluyor hatta ben multi cleaner diye golden sun ürününü kullanıyorum çoook menunum ve ya amwayin loc u da güzel yapıyor arapsabununa falan gerek yok laminant yıpranır bence hatta lamınantçılar saf su ile temizleyin diyorlar.

Son düzenleme:
Ben vileda suyuna biraz domestos biraz da dixi nin yüzey temizlicisinden koyuyorum tertemiz oluyor.

domestos her zaman koymuyorum ara sıra kullanıyorum. yüzey temizleyicilerde ıslak zeminleri güzel yapıyor ama parkeler parlamıyor, ben çok mu döküyorum acaba? gerçi normal suylada siliyorum arkasından birde mopumla kuruluyorum 3 iş birden oluyor yinede bişeye benzemiyor..

ay evet ben niye sabahtan beri parke diyorum.. doğru laminant olacaktı

deterjanı fazla kaçıyo olabilir ama suylada duruluyormuşsun bence sen fazla inceliyosun parlıyodur kesin bukadar uğraş sonuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…