Eylül dostluğumuza burada devam (:

sizin patatesinizi pürenizene enginarına çanak enginarınıza mercimek köftenize başlayacağım az kaldı

bugün canım sabun bile yemek istedi nasıl bir gebeysem

Bazen beni çok korkutuyorsun özden :26:

Ay landfloves koptum Vallahi isteyebilir bu kızın canı

Ben domestos ve lavanta kokulu yüzey temizliyici ile temizliyorum. Pronto hiç kullanmadım...

Kızlar bu arada öğle arasında psikiyatriye gittim. Sınavda ellerin titrememesi için dideral diye bir ilaç verdi. Sınava girmeden bir saat önce bir tane alacakmışım. İnşallah işe yarar. Keşke geçen hafta gelseydin anti depresan tedavisi uygulardık dedi. Niyeyse gözüm korktu ama kesinlikle heyecanın hiç kalmazdı dedi. Dideralide okuyorum zaten arkadaşın babası dr oda diderali içmemi önermişti daha önce. Şimdi içim rahat rahat sınava girebilirim

Laminant parlamazki zaten ben anlamadim seninki parlakmi? Ben kipa marka yuzey temizleyicisi koyuyorum ocean.kokusunu seviyorum.birdaha duru suylada gecmiyorum..temiz olsun yeter :)

ya ama bizim apt.da bir arkadaş var, aynı marka aynı ev sahibinin evi sonuçta, sadece onun laminantlar biraz daha koyu. o kadar güzel parlıyor ki tertemiz görünüyor, hep soracam unutuyorum. benimkilerin rengi çok açık renk, albümümde de var görmüşsünüzdür, açık renk ama mat mat duruyor. neden? anneminkilerde koyu kahveydi silince tertemiz görünürdü parlardı resmen.

Bukadar heyecanlaniyomusun gercekten..diyorumki su diderali bi denesen bi gun.ters tepki fln olmasin.uyumayasin sinavda..benim dayim bir psikiyatri hastasi.oda kullaniyo dideral :) ondan dedim temkinli olmak lazim

Bukadar heyecanlaniyomusun gercekten..diyorumki su diderali bi denesen bi gun.ters tepki fln olmasin.uyumayasin sinavda..benim dayim bir psikiyatri hastasi.oda kullaniyo dideral :) ondan dedim temkinli olmak lazim

Haftaya 2 gün üst üste deneyeceğim. Pazartesi salı. Zaten cumarteside sınavım var. Tansiyonun düşerse yarım alırsın dedi.

kuzum sen böyle deyince benim laminatlarında mat olduğunu fark ettim nette baktım mat ve ya parlak olarak değişiyormuş yani üzerine cila atmazlarsa bizimki gibi oluyor mat görünüyo demekki komşun cilalı yaptırmış benimkilere ne yapsam da parlamaz bence

Son düzenleme:

hadi yaa, demekki o yüzden... acaba bu cila sonradan yaptırılabilir mi kaç paradır ne kadar bir maliyet olur ve kendimiz yapabiliyormuyuzdur bi yerde satılıyormudur. hiç üşenmem oturur cilalarım eğer çok maliyetli bişey değilse. en azından salonumu yapmak isterim mat mat uyuz oluyorum bide kafama taktım ya resmen gözüme batıyor

Parlak herzaman gosterisli fakat zordur.benim eski evdeki fayanslarim parlakti sahane duruyodu ama temizligi cinnetlikti.

Parlak herzaman gosterisli fakat zordur.benim eski evdeki fayanslarim parlakti sahane duruyodu ama temizligi cinnetlikti.

Benim şimdiki oturduğum evdeki banyo fayansları mat temizliği okdar kolayki ama parlak fayansı temziledikten sonraki havası olmuyor tabii..şimdi yeni aldığımız evdeki de parlak ama allahtan koyu renk değil koyu renkler özellikle siyahlar çok zor oluyo temizliği

oy kuzum hayranım snein şu azmine benim hiiiç aklıma bile gelmemişti ki mat olsun daha az kir leke gösteriyo işime geliyo yani.valla bilen birine sormak lazım.

herkese çoook güzel bir hafta diliyorum kızlar...

hoşgeldin kuzummmm

bu arada kızlar bizim bıdığın ki ismimiz belli artık erdem olucak inş.

yani erdem paşanın ilk hediyesini aldık benim en yakın arkadaşım ve eşi saolsun bu 13 cm boyundaki ayakkabıyı görünce dayanamayıp almışlar bakıp bakıp mutlu oluyorum

Kızlar c.tesi yoktum ya bugün işler yoğun fatura kesme günümüz bi de sohbete dahil olamıyorum yaa yarın burdayım inş.bugün de fırsat buldukça bakarım
ben de laminantlarımın parlamasını istiyorummm parlamıyo fotolara bakabilir siniz sizin ki daha mı mat benimkinden

buda benim laminant parkem, daha az önce sildim domestos ve yüzel temizleyicisi ile... Kurulamadım sildim kendi kendine kurudu
istediğim parlaklıkta ama

Bildiğim kadarıyla lamaniantlara bşy yapılıyo ahşap olanlar cilalanıyo arkadaşımın eşi parkeci annemin evini yapmıştı o söylemişti o zaman aklımda öyle kaldı

Buda benimki..mattir kendisi rengindende kullanimindanda cok memnunum

Eklentiler

• $20130318_152043.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 32
Benim laminantlar 10 senelik, daha önce kiracıda kullandı ki çok pis bi kadındı. Yinede 1 çizik yok, okadar koltuk falan çekerim ederim çizilmiyor rengi falanda çok güzel. Pronto falanda hem pahalı hem gereksiz bence, bi domestosla bi yüzey temizleyici ile siliyorum pırıl pırıl oluyor.

smilla bu arada dün nöbetçi ecz. den aldım ilacı içtim, gece çok kötüydüm ya inanılmaz bir mide bulantısı yaptı. Şuanda iyiyim ama yan etkisi çokmuş.

Ben de her silmemde domestos ve yüzey temizleyici karıştırıp silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…