- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.741
Benim laminantlar 10 senelik, daha önce kiracıda kullandı ki çok pis bi kadındı. Yinede 1 çizik yok, okadar koltuk falan çekerim ederim çizilmiyor rengi falanda çok güzel. Pronto falanda hem pahalı hem gereksiz bence, bi domestosla bi yüzey temizleyici ile siliyorum pırıl pırıl oluyor.
Bidaha daha dikkatli olunnn :)smilla bu arada dün nöbetçi ecz. den aldım ilacı içtim, gece çok kötüydüm ya inanılmaz bir mide bulantısı yaptı. Şuanda iyiyim ama yan etkisi çokmuş.
denizcimmm şimdi aklıma geldi de sen evini paylaşmışmıydın bizle hatırlamıyorum beennn
evet şekerimmmm ilk evinin resmini paylaşanlardan biri bendimmmgörmüşsündürde unutmuşsundur.
Hanzade ne kadar doğru bilmiyorum ama bana gelen bi temizlikçi bayan söylemişti domestosun içine başka madde karıştırılırsa etkisi ölüyormuş bende bi gün domestosla bigün kokulu temizleyici ile siliyorum. Ne bilim onların ihtisas alanı nede olsa
evet şekerimmmm ilk evinin resmini paylaşanlardan biri bendimmmgörmüşsündürde unutmuşsundur.
Hanzade ne kadar doğru bilmiyorum ama bana gelen bi temizlikçi bayan söylemişti domestosun içine başka madde karıştırılırsa etkisi ölüyormuş bende bi gün domestosla bigün kokulu temizleyici ile siliyorum. Ne bilim onların ihtisas alanı nede olsa
Hmmm ben kaçırmışım ozaman anacım niye siliyonuzkii hemen
Domestosa ekleyin birsey olmaz.ben o temizlikciden daha iyi anlarim :)
Kuvvetli seyler eklemeyin sadece.cift te olmaz mesela..yuzey temizleyicisinden bisey olmaz
özel albümleri kimse görmüyo niye siliyosunuz ki benim ki dolmuş resimle ne ararsan var yine de silmiyorum arada bakıyoruz unutuyoruz
bak vafi hala eklemedi evini
siyehdeniz sen yüklemiştin hatırlıyorum
başka kimlerdi evini saklayan
özel albümleri kimse görmüyo niye siliyosunuz ki benim ki dolmuş resimle ne ararsan var yine de silmiyorum arada bakıyoruz unutuyoruz
bak vafi hala eklemedi evini
siyehdeniz sen yüklemiştin hatırlıyorum
başka kimlerdi evini saklayan
Valla ben yeni evimi paylaşmaya can atıyorum ama daha taşınamadıkk
Siyahdeniz hani bana yemek onerileri? Sende vardir degisik seyler
Sen evi bos koysanda olurdu :) yokmu netten fln
kızlar hatırlarsanız günlük yatak örtüsü istiyordum annem almış
ben yatak odamı eklememiştim diğer odalar vardı ama
şimdi hem örtüme yorum yapın ki değiştirebilme olasılığım var hala hemde yatak odamı görürsünüz
nasıl günlük kullanmaya yatak örtüm sizce?
Evim sahaneyi izliyrm.kadinin yatak odasina tabuttan dolap yapacaklardi.kadin istemem dedi.kovdu bunlari :) meger sakaymis
Örtün çok hoş canım çok beğendim iç açıcı bir rengi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?