Eylül dostluğumuza burada devam (:

denizcimmm şimdi aklıma geldi de sen evini paylaşmışmıydın bizle hatırlamıyorum beennn

denizcimmm şimdi aklıma geldi de sen evini paylaşmışmıydın bizle hatırlamıyorum beennn

evet şekerimmmm ilk evinin resmini paylaşanlardan biri bendimmm görmüşsündürde unutmuşsundur.
Hanzade ne kadar doğru bilmiyorum ama bana gelen bi temizlikçi bayan söylemişti domestosun içine başka madde karıştırılırsa etkisi ölüyormuş bende bi gün domestosla bigün kokulu temizleyici ile siliyorum. Ne bilim onların ihtisas alanı nede olsa

Son düzenleme:

Hmmm ben kaçırmışım ozaman anacım niye siliyonuzkii hemen

Domestosa ekleyin birsey olmaz.ben o temizlikciden daha iyi anlarim :)
Kuvvetli seyler eklemeyin sadece.cift te olmaz mesela..yuzey temizleyicisinden bisey olmaz

Domestosa ekleyin birsey olmaz.ben o temizlikciden daha iyi anlarim :)
Kuvvetli seyler eklemeyin sadece.cift te olmaz mesela..yuzey temizleyicisinden bisey olmaz

Ben çoğu şeye domestos kullanıyorum ya büyük kurtarıcı birde olmazsa olmaz cif tabiki kullanım alanları farklı

özel albümleri kimse görmüyo niye siliyosunuz ki benim ki dolmuş resimle ne ararsan var yine de silmiyorum arada bakıyoruz unutuyoruz
bak vafi hala eklemedi evini
siyehdeniz sen yüklemiştin hatırlıyorum
başka kimlerdi evini saklayan

Ay 1.5 sene oldu.hala koymayan varmi yahu

Valla ben yeni evimi paylaşmaya can atıyorum ama daha taşınamadıkk

Siyahdeniz hani bana yemek onerileri? Sende vardir degisik seyler

.: Et yemekleri
kızlar bu yeni blog adresim, fırsat buldukça yeni tarifler eklemeye çalışıyorum. Aslında daha yapım aşamasında sadece tarifler var süslemedim yani
smilla kursta onlarca tarif yapıp yiyoruz ama bazılarını hiç beğenmiyorum. Beğendiklerim ve denediklerimin resimlerini çekip bloga koydum. Mesela yufkalı köfte var muhteşemmmmm bi tarif, misafirlerime yaptım herkes bayıldı.

kızlar hatırlarsanız günlük yatak örtüsü istiyordum annem almış

ben yatak odamı eklememiştim diğer odalar vardı ama

şimdi hem örtüme yorum yapın ki değiştirebilme olasılığım var hala hemde yatak odamı görürsünüz

nasıl günlük kullanmaya yatak örtüm sizce?

Evim sahaneyi izliyrm.kadinin yatak odasina tabuttan dolap yapacaklardi.kadin istemem dedi.kovdu bunlari :) meger sakaymis

Örtün çok hoş canım çok beğendim iç açıcı bir rengi var.

Evim sahaneyi izliyrm.kadinin yatak odasina tabuttan dolap yapacaklardi.kadin istemem dedi.kovdu bunlari :) meger sakaymis

ay bende onu izliyorum smilla ama kadının evi ne kadar büyük öyle ya ne evler var ya

Örtün çok hoş canım çok beğendim iç açıcı bir rengi var.

teşekkür ederim canm hemde öyle uygun almış ki şok geçirdim fiyatını duyunca

ah anneler ah bende onun gibi anne olabilecek miyim diye kara kara düşünüyorum.

bu arada melis bugün doktora gidecekti nasıl geçti acaba prenses kocaman olmuştur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…