Eylül dostluğumuza burada devam (:

gerçekten öyle canım annelerin hakkı asla ödenmez bizimkinde maddi imkanları sınırlı olmasına rağmen hala bişler almaya çalışır hasta olsa bile nezaman ihtiyacım olsa hemen koşar gelir ahh ahhh inş..onlar gibi oluruz canım

Bende anneme bisey demeye korkuyorum.gecenlerde solemistim olesine.cicekli yatak ortusu alcam demistm.bana diyor bunu bana ver ben alayim sana istedigini..umreye giderken nevresim t geldi.pamuk saten.hemen bana verdi.banada senin pamuklulardan ver yeter dedi...offf uzuluyorum bolede

ahh anne demeyin bana canım annemmmmm 3 tane kızının peşinde dönüp duruyor. Geçenlerde keşkek yapmış telefonda ohh canım istedi dedim ertesi gün haşlamış paket paket getirdi buzluğuma yerleştirdi. Canım benimmm

akşama ne yemek var kızlar
bezelye havuç ve karnıbahar haşladım. Beşamel soslu kaşarlı fırınlayacağım. Yanınada tavuk suyuna çorba ve salata sonrasındada tatlı olarak kinder pinguyi... Güya az yemeye başladık beşamel soslar tavuksuyu çorbalarrrr

ah kızlar ah hele birde siz göbüşünüze bir ufaklık düştüğü zaman görün annenize karşı olan düşüncelerinizi.

dünyanın en harika insanı olduğu bir kez daha anlıyorsunuz zamanında eleştirdiğiniz yönlerini aslında sırf benim iyiyliğim için böyle yapmış diyorsunuz

rabbim önce annelerimize uzun uzuuuun sağlıklı ömürler versin sonra da bize en iyi anneler olabilmeyi nasip etsin.

şimdi 2 aydır yıkanmayan küçük balkonumu yıkamaya gideyim yarına hazır olsun gelince devam ederiiizzz

Selam kızlar... Dün koltuklarımızı aldığımız yere gittik.Koltuklar 1 sene dolmadan çökmüştü.Oturma odası olmadığından salonda oturduğumuz için... Birde biz yatak odasında yatmadık bu kış boyu,koltuklarıda yatak olabilen şekilde istemiştik.Oda çöktü hemen.Belim,sırtım ağrıyor,demirleri batıyor.Süngerini yumuşak yapmışlar...

Şimdi göndereceğiz koltukları,yeniden süngerini falan değiştirecekler.Birde siyah beyaz.Beyaz kısımlar deri.Gerçek değil tabii.Lekeler oldu falan.Dedik kumaşıda değiştirelim.Karar veremiyorum ne renk yaptıracağıma.Çünkü tv ünitesi ve masa sandalyelerde siyah beyaz...

Cumartesi günüde eşimin teyzesinin kızının nişanı var.Kıyafet derdindeyim.Dün kuzenede uğradık,ondanda aldım bikaç elbise ve ayakkabı.Allahım çok kilo aldım,nefret ediyorum kendimden...

Dideral bende kullandım.Kullandığım bir ilaçtan dolayıydı sanırım,zangır zangır titriyordum,çok garip birşeydi.Onun için vermişti doktor.İyide gelmişti.Umarım sana da istediğin faydayı sağlar canım...

Şu parke temizliği konusundada çamaşır suyu hiç kullanmadım ben.Sanki zarar verecekmiş gibi geliyor.Kullanılabilir mi diye düşünüyordum bende... Sıvı arap sabunu ve bingonun yüzey temizleyicisini kullanıyorum.Bayılıyorum onun kokusuna.Bulaşık deterjanımda aynı.Tozu da cam sil şişesine doldurduğum bingoyla alıyorum.Her yer aynı kokuyor

eeee test + değilmi yaw:26: iyiki dün ilaç içmişim daha testi bile tanımıyorum baksana...

Son düzenleme:
eeee test + değilmi yaw:26: iyiki tün ilaç içmişim daha testi bile tanımıyorum baksana...

test doğru ama yumurtlama testi mesela iki çizgi olunca yumurtlama günün bak son test daha koyu

valla ben bile kaldım ya bu cahillikle hamile bence herkes kalabilir

insan başına gelince anlıyor

şuan bebişle birlikte neler öğreniyorum

şimiden ne fedakarlıklar yapıyorum umarım anasının kıymeti bilir

Sanirim yumurtluyorum...gidaakk gidaakk :)

Oooo hadi kolay gelsin İnşallah bir kerede olur. Darısıda başımıza

Ay kızlar bu gün benim kursum başladı. Saat 10 a kadar. Eşimde beni bekleyecek. Sen eve git diyorum yok bende bekleyeceğim seni diyor. Hafta içi her gün birde. Gerçi ben salı ve perşembe günleri gitmeyeceğim ama yinede yazık kocişime. İki ay sürecek bu nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum...

ne kursu bu böyle 2 ay allah yardımcın olsun allahtan yaz başı bitiyor

ayyy o zaman bende alayım bu testlerden, spordan önce yaparım ki garantilemiş olayım yoksa 1,5 sene dikkat et ilk kaçak yumurtlama günü olsun. Adaletsizlik buuuu

Ya tabi hamilelikle ilgisi olmayanlar anlamiyor bu testi.bende anlamazdim ogrendim herseyi.bu testi hergun yapiysn.iki cizgide belirginse yumurta catliyor demek.yani hamile kalma olasiligin cok yuksek.of bugun 3.gun olacak.hergun hergun can dayanmiyor :)

hamile kalınca onuda özlersin valla ben şimdi çok korkuyorum mesela sürekli kaçıyorum bişey olucak diye zaten kasım annelerine bakıyorumda onların doktoru ilk 3 ay tehlikeli demiş benimki öle bişi demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…