- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.761
ay bende onu izliyorum smilla ama kadının evi ne kadar büyük öyle ya ne evler var ya
teşekkür ederim canm hemde öyle uygun almış ki şok geçirdim fiyatını duyunca
ah anneler ah bende onun gibi anne olabilecek miyim diye kara kara düşünüyorum.
bu arada melis bugün doktora gidecekti nasıl geçti acaba prenses kocaman olmuştur kesin
ay bende onu izliyorum smilla ama kadının evi ne kadar büyük öyle ya ne evler var ya
teşekkür ederim canm hemde öyle uygun almış ki şok geçirdim fiyatını duyunca
ah anneler ah bende onun gibi anne olabilecek miyim diye kara kara düşünüyorum.
bu arada melis bugün doktora gidecekti nasıl geçti acaba prenses kocaman olmuştur kesin
gerçekten öyle canım annelerin hakkı asla ödenmez bizimkinde maddi imkanları sınırlı olmasına rağmen hala bişler almaya çalışır hasta olsa bile nezaman ihtiyacım olsa hemen koşar gelir ahh ahhh inş..onlar gibi oluruz canım
Bende anneme bisey demeye korkuyorum.gecenlerde solemistim olesine.cicekli yatak ortusu alcam demistm.bana diyor bunu bana ver ben alayim sana istedigini..umreye giderken nevresim t geldi.pamuk saten.hemen bana verdi.banada senin pamuklulardan ver yeter dedi...offf uzuluyorum bolede
ahh anne demeyin bana canım annemmmmm 3 tane kızının peşinde dönüp duruyor. Geçenlerde keşkek yapmış telefonda ohh canım istedi dedim ertesi gün haşlamış paket paket getirdi buzluğuma yerleştirdi. Canım benimmm
Bazen beni çok korkutuyorsun özden :26:
Ay landfloves koptumVallahi isteyebilir bu kızın canı
Ben domestos ve lavanta kokulu yüzey temizliyici ile temizliyorum. Pronto hiç kullanmadım...
Kızlar bu arada öğle arasında psikiyatriye gittim. Sınavda ellerin titrememesi için dideral diye bir ilaç verdi. Sınava girmeden bir saat önce bir tane alacakmışım. İnşallah işe yarar. Keşke geçen hafta gelseydin anti depresan tedavisi uygulardık dedi. Niyeyse gözüm korktu ama kesinlikle heyecanın hiç kalmazdı dedi. Dideralide okuyorum zaten arkadaşın babası dr oda diderali içmemi önermişti daha önce. Şimdi içim rahat rahat sınava girebilirim
Sanirim yumurtluyorum...gidaakk gidaakk :)
ses ver simillaaa
eeee test + değilmi yaw:26: iyiki tün ilaç içmişim daha testi bile tanımıyorum baksana...
Sanirim yumurtluyorum...gidaakk gidaakk :)
Oooo hadi kolay gelsinİnşallah bir kerede olur. Darısıda başımıza
Ay kızlar bu gün benim kursum başladı. Saat 10 a kadar. Eşimde beni bekleyecek. Sen eve git diyorum yok bende bekleyeceğim seni diyor. Hafta içi her gün birde. Gerçi ben salı ve perşembe günleri gitmeyeceğim ama yinede yazık kocişime. İki ay sürecek bu nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum...
test doğru ama yumurtlama testi mesela iki çizgi olunca yumurtlama günün bak son test daha koyu
valla ben bile kaldım ya bu cahillikle hamile bence herkes kalabilir
insan başına gelince anlıyor
şuan bebişle birlikte neler öğreniyorum
şimiden ne fedakarlıklar yapıyorum umarım anasının kıymeti bilir
ne kursu bu böyle 2 ay allah yardımcın olsun allahtan yaz başı bitiyor
Ya tabi hamilelikle ilgisi olmayanlar anlamiyor bu testi.bende anlamazdim ogrendim herseyi.bu testi hergun yapiysn.iki cizgide belirginse yumurta catliyor demek.yani hamile kalma olasiligin cok yuksek.of bugun 3.gun olacak.hergun hergun can dayanmiyor :)
hamile kalınca onuda özlersin valla ben şimdi çok korkuyorum mesela sürekli kaçıyorum bişey olucak diye zaten kasım annelerine bakıyorumda onların doktoru ilk 3 ay tehlikeli demiş benimki öle bişi demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?