- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.781
Sordunuzmu?..........
test doğru ama yumurtlama testi mesela iki çizgi olunca yumurtlama günün bak son test daha koyu
valla ben bile kaldım ya bu cahillikle hamile bence herkes kalabilir
insan başına gelince anlıyor
şuan bebişle birlikte neler öğreniyorum
şimiden ne fedakarlıklar yapıyorum umarım anasının kıymeti bilir
hamile kalınca onuda özlersin valla ben şimdi çok korkuyorum mesela sürekli kaçıyorum bişey olucak diye zaten kasım annelerine bakıyorumda onların doktoru ilk 3 ay tehlikeli demiş benimki öle bişi demedi
Özden minnoşun fotosu nerde?? Nabtınız cumartesi günü?? Nasıldı??
İlişki durumuda doktorlar gerekli görürse diyor zaten bizdede yasak yoktu takılma onlara sen
Ben geldim hanımlar doktor kontrolünden, ahsenin doktoruna gidiyorum bu ikşncş gidişim ve dahada emin oldum inşallah bende onda doğurcam:)
Bizim minnoşa gelince sonunda dönebilmiş çok şükür kafa aşağıda popo yukarda kıpır kıpırdı, nazlandı suratınıda göstermedi
Artık 1550gr lık koca kız olmuşuz teyzeleri çok şükür keyfimiz yerinde
Ve 3 haftada 600gr almışım buda bana gaz oldu :)
Ama bunun dışında aslında kızlar çok ama çok sinirliyim aşırı hemde heryeri dağıtasım var, gelene kadar arabada söylenmemek için zor tuttum kendimi
Sebebi ise eşimin iş durumu, babası daha gitmeden başladı nerde kaldın diye söylenmeye telefonlar kırıldı resmen, eşimde heveslenmşti sonra ikea ya bakarız diye girmemizle çıkmamız bir oldu hiç birşey anlamadan koştura koştura geldik neymiş iş yoğunmuş o nerdeymiş çıldırmak üzereydim, kaynım arıyor yok abi ben hallediyorum sen işine bak diye ama yok illa gelicek arayan arayana ki eşim 3 haftayı geçmiştir bi gün evde durmadı birşey yapmadık, artık zaman yaklaşıyor hevesleniyoruz birşeyler bakalım alalım ortada bi kaç body den başka birşey yok anlamıyorum
Çok ama çok sinirliyim şu anda bile, eminim ki o dükkan o kadar yoğun değildi vede sırf kontrol içinde günü bile ayarlıyoruz saatlerini sabah gitti öğlen geldi 2 saat için burnumuzdan getirdiler çok öfkeliyim!
Kızlar ben kaçıyorum kocişimle kursun yanındaki muhallebicide buluşacağızİnşallah sınıfa giripte insanlara kendini tanıtmaz zaten fazla sosyal bir insan. Birde derslerime girmesini istemem. Git diyorum evede gitmiyor. Beni kaçıracaklar sanki Öptüm hepinizi...
bazen gelinlik yapmak lazım mls yüzünüzü yumuşak görmüşler sanırım.
burada teyzesi Eki Görüntüle 660902
burada teyzesi Eki Görüntüle 660902
Sanirim yumurtluyorum...gidaakk gidaakk :)
Daphne ve hanzade sizinkiler biraz fazla kiskanc galiba yaw.cocuk gibi seni sinifina yerlestirecek.etrafa kendini gosterecek.ben varim bakin imaji verecek heralde :)
haftasonu speedydeyiz gelemeyen var mıııı lütfen geliinnnn kalabalık olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?