Eylül dostluğumuza burada devam (:

hamile kalınca onuda özlersin valla ben şimdi çok korkuyorum mesela sürekli kaçıyorum bişey olucak diye zaten kasım annelerine bakıyorumda onların doktoru ilk 3 ay tehlikeli demiş benimki öle bişi demedi

Özden minnoşun fotosu nerde?? Nabtınız cumartesi günü?? Nasıldı??
İlişki durumuda doktorlar gerekli görürse diyor zaten bizdede yasak yoktu takılma onlara sen

Ben geldim hanımlar doktor kontrolünden, ahsenin doktoruna gidiyorum bu ikşncş gidişim ve dahada emin oldum inşallah bende onda doğurcam:)
Bizim minnoşa gelince sonunda dönebilmiş çok şükür kafa aşağıda popo yukarda kıpır kıpırdı, nazlandı suratınıda göstermedi
Artık 1550gr lık koca kız olmuşuz teyzeleri çok şükür keyfimiz yerinde
Ve 3 haftada 600gr almışım buda bana gaz oldu :)

Ama bunun dışında aslında kızlar çok ama çok sinirliyim aşırı hemde heryeri dağıtasım var, gelene kadar arabada söylenmemek için zor tuttum kendimi
Sebebi ise eşimin iş durumu, babası daha gitmeden başladı nerde kaldın diye söylenmeye telefonlar kırıldı resmen, eşimde heveslenmşti sonra ikea ya bakarız diye girmemizle çıkmamız bir oldu hiç birşey anlamadan koştura koştura geldik neymiş iş yoğunmuş o nerdeymiş çıldırmak üzereydim, kaynım arıyor yok abi ben hallediyorum sen işine bak diye ama yok illa gelicek arayan arayana ki eşim 3 haftayı geçmiştir bi gün evde durmadı birşey yapmadık, artık zaman yaklaşıyor hevesleniyoruz birşeyler bakalım alalım ortada bi kaç body den başka birşey yok anlamıyorum
Çok ama çok sinirliyim şu anda bile, eminim ki o dükkan o kadar yoğun değildi vede sırf kontrol içinde günü bile ayarlıyoruz saatlerini sabah gitti öğlen geldi 2 saat için burnumuzdan getirdiler çok öfkeliyim!

Yavrular ben geldim müşteriler gitti kaldık biz başbaşa :/ bu iş yerinde bebek problem olmuyormuş eşim derslerini vermişti kredili sisteme göre birde bahar dönemi çıkmış eğer onlarıda verirse ben yılbaşına artık bebek istiyorum böyle bir karar aldık hayırlısı :)

Kızlar ben kaçıyorum kocişimle kursun yanındaki muhallebicide buluşacağız İnşallah sınıfa giripte insanlara kendini tanıtmaz zaten fazla sosyal bir insan. Birde derslerime girmesini istemem. Git diyorum evede gitmiyor. Beni kaçıracaklar sanki Öptüm hepinizi...

burada teyzesi

KIZ AYNI BENİM Kİ DE ÖYLE NERDEYE GİDERSEM GİDEYİM İLLA KENDİNİ GELİP GÖSTRECEK TANITACAK BENİM EŞİM OLDUĞUNU HERKES BİLECEK BAZEN SİNİR OLUYORUM

ÖZDN BEBİŞİ NİHAYET GÖRDÜK

bazen gelinlik yapmak lazım mls yüzünüzü yumuşak görmüşler sanırım.

Bilmiyorum hala sinirliyim yok böyle birşey kolay kolay böyle sinirlenmem ben, laf mı sokmam lazım kvalideye fln beya ortalık yerde pat diye birşeyler mi demem gerek anlamıyorum
Heh gitti şimdi rahatlasınlar ne iş vardırki eminim otrrlar lak laka

Ahh onu yerim yerrr minik fındık
Hemencecik büyücek bu sefer bnm görüntüleri anlamıyordun kafa el kol ama profösör olucan şimdi

Son düzenleme:
Ah ozden insan sormazmi.sen diilde kocan sormaliydi.kv nizde girdiyse utanmisinizdir..ee nolcak simdi :)

Melis esinimi arayip gel dediler ben anlamadmki

Daphne ve hanzade sizinkiler biraz fazla kiskanc galiba yaw.cocuk gibi seni sinifina yerlestirecek.etrafa kendini gosterecek.ben varim bakin imaji verecek heralde :)

kızlar kimse yok mu sohbet edecek aaa...dün evlilik planları yapıyorduk şimdi bebek planları şaka gibi yaa..hayat çok garip gerçekten çabuk geçiyor..geçen günlerin kıymetini bilmemiz gerekiyor.

Günaydın kızlar sanırım bir süre sadece sabah akşam yazarım size gün içinde ortamı biraz tanımam gerekiyo cumartesi buluşuyoruz değil mi bir değişiklik yok ona göre akşamlardan temizlik yapıyorum :-D

günaydın kızlar.

Bugün bizimkilerin evlilik yıldönümü kp doğum günü. ikisi bir arada

cumartesi bekliyorum kızlar ona göre planlarınızı programlarınızı yapın

Sanirim yumurtluyorum...gidaakk gidaakk :)

oowwwwww süper canım gününüzü inşallah iyi değerlendirmişsindir bu ay daha yeni çift çizgi çıktı demi hadi bakalım hayırlısı

ozdn ; resmni paylaşmışsın
ben malesef haftasonu göremedim teyzeminkini de göremedim diyorum sizi kandırmşlar ne bebeği. artık bi yerlerde duruyordur....
büyüyordur büyüsün ama sabah kahvaltılarını falan güzel yap bebeğine bak ısıralım böyle doğdu mu şişko bişey olsun

günaydın kızlarr

Daphne ve hanzade sizinkiler biraz fazla kiskanc galiba yaw.cocuk gibi seni sinifina yerlestirecek.etrafa kendini gosterecek.ben varim bakin imaji verecek heralde :)

sorma kıskanç valla erkek sinek bile geçemez yanımdan şaka bi yana evet kıskançtır eşim ama yine de evlenmeden öncekine göre daha iyi bi de ortamına göre tabii valla şükür halime beterin beteri var en azından tatile gidebiliyoruz bi de tatile arkadaşlarla gidebiliyoruz ama bi grup arkdaşım var çok samimiyiz bizimle tatile gitmiyolar oysa ki gitsek süper geçer çok iyi anlaşıyoruz geyik makara ama kocası karısını karısı da kocasına kıskanıyo arkadaşlar onu çıplak görmemeliymiş tuhaf art niyet olan insana kıyafet neylesin...neyse zaten kalabalık bi çevre var hangisiyle gitceğimizi şaşırıyoruz bi de onlar olsa daha zor olurdu seçim yapması

haftasonu speedydeyiz gelemeyen var mıııı lütfen geliinnnn kalabalık olalım

kızlar aranızda note2 kullanan var mıydı smilla sen mi almıştın sanki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…