- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.801
kızlar aranızda note2 kullanan var mıydı smilla sen mi almıştın sanki???
kızlar tel mevzusunu hala sonuca bağlayamadım çok kararsızım alsam mı almasam mı diye yurt dışından getirttme imkanım var 600 dolara ıraktan getirmiş note2 yi bizim sorumlu müdür sürekli gidip geliyo 1 haftaya kadar arkadaşı kanada dan gelecekmiş orası daha ucuzmuş alsam mı diye düşünüyorum eşim garantisi olmadığı için istemiyo ama bugüne kadar hiç bi telefon için servis kullanmadım hiç problem yaşamadım şimdi bunda bşy olursa eşimin dilinden kurtulamam ama fiyatı yarı yarıya farkediyo üstelik herkes y.dışından getirip kullanıyo
daphne özdnin mercimeğinden bahsediyosun di mi
evet ya 1 hafta erteledik herkes ona göre ayarlasın lütfenmezdeke falan oynarız
Hanzade note 2 benim..buyuk baya ona gore al.ben alistm memnunum.ama ilk gunler tel caldiginda kulagima 2 elle goturuyodum :) ozellik acisindan hemen hemen ayni s3 le..sadece bunun kalemi var..not fln aliyorum arada.takvimime not aliyrm fln...
Ben kuafordeym sira bekliyorum.hastaneyede gittim.
Durum su :
Kadin tatliydi.bakti etti yara olduguna ve tedavi edilmesi gerektigine karar verdi.hamilelikte bagisiklik dusuyor o yuzden enfeksiyon buyuyebilir dedi.bebege zarar verebilir dedi..sen karar ver ne yapacagimiza dedi..korunmadigimiz icin ilac vermedi.3 aydir ugrasiyoruz bebek icin dedim.dur yaa daha neyaptin 3 ay neki dedi :) bu ay gececek.dier hastaligim gececek sonra gidip dondurucam.ama calismalara devam edelimmi bilmiyorum acikcasi
günaydın sabah sabah tahlile gittik doktor baya tahlil verdi bizim hastanede 600 kusur istediler tahlil için biz devlete gittik bu sefer kadın doğumda yer bulamadık ama bu tahlilleri enfeksiyon bölümü de yapıyormuş doktora rica ettik tek seferlik kabul etti tahlilleri yazmayı ama eksik oldu biraz cumarteside doktora göstermeye gideceğiz belki bu sefer kese harici bebe benzeri bişey görürüz
Hanzade note 2 benim..buyuk baya ona gore al.ben alistm memnunum.ama ilk gunler tel caldiginda kulagima 2 elle goturuyodum :) ozellik acisindan hemen hemen ayni s3 le..sadece bunun kalemi var..not fln aliyorum arada.takvimime not aliyrm fln...
Ben kuafordeym sira bekliyorum.hastaneyede gittim.
Durum su :
Kadin tatliydi.bakti etti yara olduguna ve tedavi edilmesi gerektigine karar verdi.hamilelikte bagisiklik dusuyor o yuzden enfeksiyon buyuyebilir dedi.bebege zarar verebilir dedi..sen karar ver ne yapacagimiza dedi..korunmadigimiz icin ilac vermedi.3 aydir ugrasiyoruz bebek icin dedim.dur yaa daha neyaptin 3 ay neki dedi :) bu ay gececek.dier hastaligim gececek sonra gidip dondurucam.ama calismalara devam edelimmi bilmiyorum acikcasi
Artık 30 haftalık olduuuuuuuk
Geriye kaldı 8 hafta
:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?