Eylül dostluğumuza burada devam (:

niye öyle dedin ya bebek olmama gibi durum mu varmış ta :2::2::2:

özdn hala şaka gibi senin hamileliğin bizi kandırmıyon di miiiii
valla senden hemen beklemediğim için çok şaşırmıştım ve tabi bi o kadar da sevindim

ben bile inanmıyorum ki şimdi kesenin içindede göremedim ya görene kadar inanmayacağım sanırım

Hımm şu büyüme olayı nasıl oluyormuş, mesela basit bi idrar enfksynu bile hamilelikte çok önemli oluyor, bunun etkilerş nasıl olabilir hiç bilmediğim bi konu:44:

Idrar enfeksiyonu bile zarar veriyorsa bu daha cok zarar verir gibi geliyor.bu rahim agzinda bide...bi arkadasim gecen solemisti.ondada yara varken hamile kalmis dogurdu cocugunu...zaten ille olacak die birsey yok.ihtimal bu..

Idrar enfeksiyonu bile zarar veriyorsa bu daha cok zarar verir gibi geliyor.bu rahim agzinda bide...bi arkadasim gecen solemisti.ondada yara varken hamile kalmis dogurdu cocugunu...zaten ille olacak die birsey yok.ihtimal bu..

ee sen ne düşünüyorsun yaktıracak mısın

yakma dediği gerçekten yakıyor mu acaba

valla melis bişey kalmamış ayy heyecanlımısın

Hem heycanlı hem stresim bebemin bi iki don dışında birşeyi yok benmi çok takılıyorum bilmiyorum ama stresim kendimi alışverişe veresim var, son haftalara kalırsam alışveriş yaparken doğurabilirim

Şans işi yani doktorun nasıl konuştu çok korkuttumu ne biliyim asla olmaz fln gibi

mlscim heyecan yapıyosun normal olarak ben de olsam sabırsızlanırım baksana biz bile olmamış çocuğa don biçiyoruz neler bakıyoruz
ama yine de şöyle düşün odasını aldınız gerekli kıyafetlerini aldınız ilk etapta giyeceği bebek arabası seti filan da alındı fazla bşy yok bana kalırsa kalanlar ne bilmiyorum ama 1 günde halledersiniz sanırım tabi ki artık 2 ayınız kaldı iyici ağırlaşmadan gitseniz daha rahat olur senin için eşine öyle söyle biraz naz yap ben artık yürümekte zorlanmaya başladım biraz daha vakit geçerse istediğim gibi alışveriş yapamam çok yorulurum ilk çocuğum sonuçta heves edeiyorum de

olayı tam bilmemekle birlikte, miracle mi böyle bişey yaptırmıştı..

Yaptırsan bile sana bebiş için zaman kaybı yaşatmaz gibime geliyor..

1 ay kaybetcem onemli diil o..ben ona diilde bu ay hamile kalma calismalarina devam etsemmi onu bilemedm.hamile kalirsam tedavi ertelenecek.bebege zarar verme riski cikti bide.her doktor yeni bisey soluyo.kafam allak bullak oldu..

Senin neyin var vafican?

ocak bebişi olur seninkide

Oynatmama az kaldı doktorum nerde
Perşembe günü mobilyalar gelebilirmiş daha duvar kağıdı yok meydanda

Doğru söylüyorsun canım heyecan yapıyorum sabırsızlanıyorum ama son zamanlarımı rahat geçirmek istediğimden, aklımda aa oda vardı alıncaktı olsun istemiyorum
Eşimde aslında üzülüyor elinde değil dün baya morali bozuktu, ailesine karşıda biz bunları bakıcaz işimiz var diyemiyor çnkü onlara göre o kadar önemli değil hani bi günde halledilir onlarda bilmiyor şimdiki zamanı
Eşime sayıyorum şu bu eksiğimiz diye onlar nerden çıktı şartmı şimdi diyor aslında oda bilmiyor uyaranı bi söyleyeni yokki sudan çıkmış balık gibi sonra ben çok bilmiş aceleci oluyorum bu beni çıldırtıyor
Bi günde halledilir doğru ama onu normal insan yapabilir benim gibi koca göbeklisi için zor, birde herşey tek yerde olsaydı daha iyiydi

neler eksik melis yaz bende bileyim şimdiden hazırlayım eşimi cebimi:)

kız kıyafet alışverişini eminönünden havuzlu handan yapacağım hem çok uygun hem kaliteli imiş sende bir dolan istersen

Melis..bence sen kocanin pesini birak..anne kardes kuzen bi gibi akrabalarinla cik..rahat rahat gez..sonra gezemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…