- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.821
günaydın sabah sabah tahlile gittik doktor baya tahlil verdi bizim hastanede 600 kusur istediler tahlil için biz devlete gittik bu sefer kadın doğumda yer bulamadık ama bu tahlilleri enfeksiyon bölümü de yapıyormuş doktora rica ettik tek seferlik kabul etti tahlilleri yazmayı ama eksik oldu biraz cumarteside doktora göstermeye gideceğiz belki bu sefer kese harici bebe benzeri bişey görürüz
özdn hala şaka gibi senin hamileliğin bizi kandırmıyon di miiiii
valla senden hemen beklemediğim için çok şaşırmıştım ve tabi bi o kadar da sevindim
Hımm şu büyüme olayı nasıl oluyormuş, mesela basit bi idrar enfksynu bile hamilelikte çok önemli oluyor, bunun etkilerş nasıl olabilir hiç bilmediğim bi konu:44:
Idrar enfeksiyonu bile zarar veriyorsa bu daha cok zarar verir gibi geliyor.bu rahim agzinda bide...bi arkadasim gecen solemisti.ondada yara varken hamile kalmis dogurdu cocugunu...zaten ille olacak die birsey yok.ihtimal bu..
valla melis bişey kalmamış ayy heyecanlımısın
Idrar enfeksiyonu bile zarar veriyorsa bu daha cok zarar verir gibi geliyor.bu rahim agzinda bide...bi arkadasim gecen solemisti.ondada yara varken hamile kalmis dogurdu cocugunu...zaten ille olacak die birsey yok.ihtimal bu..
ee sen ne düşünüyorsun yaktıracak mısın
yakma dediği gerçekten yakıyor mu acaba
Yakmami dedim ben yok dondurma bu
kızlar gelmeyi çok istiyorum, gelememe sebebim yorgunluk değil,offf canım sıkkın zati bu konuda..
canın nie sıkkın nie gelemiyosun canım meraklandım
olayı tam bilmemekle birlikte, miracle mi böyle bişey yaptırmıştı..
Yaptırsan bile sana bebiş için zaman kaybı yaşatmaz gibime geliyor..
1 ay kaybetcem onemli diil o..ben ona diilde bu ay hamile kalma calismalarina devam etsemmi onu bilemedm.hamile kalirsam tedavi ertelenecek.bebege zarar verme riski cikti bide.her doktor yeni bisey soluyo.kafam allak bullak oldu..
Senin neyin var vafican?
mlscim heyecan yapıyosun normal olarak ben de olsam sabırsızlanırım baksana biz bile olmamış çocuğa don biçiyoruz neler bakıyoruz
ama yine de şöyle düşün odasını aldınız gerekli kıyafetlerini aldınız ilk etapta giyeceği bebek arabası seti filan da alındı fazla bşy yok bana kalırsa kalanlar ne bilmiyorum ama 1 günde halledersiniz sanırım tabi ki artık 2 ayınız kaldı iyici ağırlaşmadan gitseniz daha rahat olur senin için eşine öyle söyle biraz naz yap ben artık yürümekte zorlanmaya başladım biraz daha vakit geçerse istediğim gibi alışveriş yapamam çok yorulurum ilk çocuğum sonuçta heves edeiyorum de
Oynatmama az kaldı doktorum nerde
Perşembe günü mobilyalar gelebilirmiş daha duvar kağıdı yok meydanda
Doğru söylüyorsun canım heyecan yapıyorum sabırsızlanıyorum ama son zamanlarımı rahat geçirmek istediğimden, aklımda aa oda vardı alıncaktı olsun istemiyorum
Eşimde aslında üzülüyor elinde değil dün baya morali bozuktu, ailesine karşıda biz bunları bakıcaz işimiz var diyemiyor çnkü onlara göre o kadar önemli değil hani bi günde halledilir onlarda bilmiyor şimdiki zamanı
Eşime sayıyorum şu bu eksiğimiz diye onlar nerden çıktı şartmı şimdi diyor aslında oda bilmiyor uyaranı bi söyleyeni yokki sudan çıkmış balık gibi sonra ben çok bilmiş aceleci oluyorum bu beni çıldırtıyor
Bi günde halledilir doğru ama onu normal insan yapabilir benim gibi koca göbeklisi için zor, birde herşey tek yerde olsaydı daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?