Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar günaydın
bgn herkes dr.a gitmiş sanırsam.bende gittim sabahtan kan verdim öğleden sonra gidicem sonuçları almaya

Melis..bence sen kocanin pesini birak..anne kardes kuzen bi gibi akrabalarinla cik..rahat rahat gez..sonra gezemezsin

bencede meliscim, yatak araba gibi büyük alışverişler hariç eşimi hiç beklemiycem, annemle gidicem bende..Benim en iyi alışveriş arkadaşım annem, eşimle gidince sanki zamana karşı yarışıyoruz

kızlar gunaydın
bırazdan dısarı cıkcam cıkmadan bakayım sıze dedım gelınce ıns gec olmaz da sohbet edebılırız

landfloves ısın hayırlı olsun canım, ılk gunun de guzel gecmıs hep oyle olsun ınsallah...

hanzade elemandan memnunmussun bu defa yuzun guldu sanırım, hadı gozun aydın...

daphne, kursun baslıyormus ne guzel hem ıs hem kurs yorucu olur ama ben cok severım ıng derslerını...

ozden az kaldı canım 10. haftalarda baya baya bellı oluyor, ne kadar pahalı fıyat vermısler ya senın o dedıgın rakamla burda ozel hastanede krallar gıbı doğum yapılıyor, kucuk yerde yasamanın avantajları ıste...

mıraclem yatak ortun cok sıkmıs tam gunluk kullanıma uygun, gule gule kullan canım.
Ay benım ıcımde uhde kalcak ortu galıba var ama seremıyom kı
adamcagızım gunduzlerı de evde oldugundan canı sıkılınca gıdıp yatıyo hergun yatak ortusu sersem delı olur

zahter, ıse baslamıssın hayırlı olsun canım, senın ıcın de yorucu bır maroton baslamıs artık...

sımılla, mısafırlerın gelecekmıs cok ozenıyorum, yemek ıcın plan yapmak bıle guzeldır herhalde, onumuzdekı ay kayınvaldem gelecek sımdıden ay sunu yaparım bunu yaparım dıye heyecan yapıyorum
sen naptın baska bı kadın doğumcuya daha mı gıttın? ertılecın mı bebısı...
Valla benım burdakı doktora kalsa gebelıkten once yakalım gıtsın cok buyuk yaran dedıydı guvenemedım bılıyon, aysel hanım da asla doğumdan once yapmam engel de degıl zarar da vermez dıyınce vazgecmıstım, 6. ayımıza bıse kalmadı sımdılık onla ılıgı bı sorun gozukmuyor, ınsallah da olmaz...

melıscım, kıyamam dun hevesınız kursagınızda kalmıs, tamam halledılır de ıste gucun kuvvetın yerındeyken halletmek ıstıyorsun hemen, esınde bıter kuzum, sen desen de adımız gelın, esın dıcek gelemem sımdı ısımız var dıye...

ay kımseyı unuttum mu kı :26:

neler eksik melis yaz bende bileyim şimdiden hazırlayım eşimi cebimi:)

kız kıyafet alışverişini eminönünden havuzlu handan yapacağım hem çok uygun hem kaliteli imiş sende bir dolan istersen

Havuzluhan çıkartmamı nisanda yapıcam orası en büyük hedefim
Büyük eşyalardan sonra
Bebk iç zının alt üst takımlar bodyler bir iki tane güzel kıyafet
Ateşölçer
Biberon,emzik
Küvet maşrapa set
Havlusu bornozu
Bebek bakım kremleri
Bebek bakım çantası
Göğüs pedleri,kalkanı, pompası
Hastane çıkışı
Uyku seti, nevresim takımı
Anne bakım kremleri göğüs kremi yani
Geceliği

Bak ilk aklıma gelenler bunlar hani bunlarda özel keyfi değil kesinler, öyle süse püse sepete geçmedim

Melis..bence sen kocanin pesini birak..anne kardes kuzen bi gibi akrabalarinla cik..rahat rahat gez..sonra gezemezsin

Annem çalşıyor, kardeşim lisede, kuzenlere gelirsek çalışıyorlar en son ihtimal kvalide varonlada istemiyorum kasıyorum kendimi pöff

bencede meliscim, yatak araba gibi büyük alışverişler hariç eşimi hiç beklemiycem, annemle gidicem bende..Benim en iyi alışveriş arkadaşım annem, eşimle gidince sanki zamana karşı yarışıyoruz

Bizdeki mecburyet tatlım ahh annem çalışmasa peşine takılırdım haftasonları görşyruz o zamanda uzak yerlere gidemiyoruz ki kadın zaten yoğun hangi birine yetişsin ev işinemi kardeşimemi

Şimdi eşimi aradım duvar kağıdı nolcak diye sonra bakarız diyor farkında değilsin herhalde doğurcam artık diyorum duvar kağıdıylamı doğurcan diyor
kvalideme ulaşamıyorum ortada yok bari gelse odayı toparlasak ama sanırım perşnbe mevlüt olbalir nabıcam bilmiyorum koca göbeğimle bana kaldı işler

ayy ben size c.tesi akşam telden yazmıştım amcamlardayken ama kaydolmamış sanırım bugün geçmişe bakarken fark ettim
elemandan memnunum hani bazı kızlar memnun olduğunu çok iyi olduğunu söyleme filan demişler ama benim öyle bi korkum yok çıkarsalar işime gelir zaten smmm de görüyo yani gelince ben söylemesem de ama ona bile çıkmak istediğimi söyleyince bilen birini alın patronla sen de konuş deyince bana izin vermiyo istemiyo çıkmamı
hem de kız çok tecrübeli değil az çalışmış ama 1 kere gördüğü şeyi kapıyo zeki ama bi o kadar da çekingen ne iş versem yapıyo ama
hırslı derken o anlamda söylemedim tek çalışmaya cesaret edemez yapamaz zaten çalışkan aöf 4.sınıfta sonra smmm sınavlarına hazırlanıp smmm olmayı düşünüyo o yüzden

meliscim iki ayın var sen 3 hafta daha gezersin sonra çok zor olur senin için

bence kocanı skıştırmaya devam et alsın götürsün seni duvar kağıdı hemen hallolur

onlarda biraz anlayışlı olsunlar sanki dükkanda kapıda kuyruk mu var

Son düzenleme:

Sonrası yollarda yuvarlanma durumu:)
Srekli söylenme dır dır halindeyim öyle oluncada suratsızlık yapıyor bu sefer hevesimi kaçırıyor
Bende zaten işin o kısmını anlamadım kaynım 1 hafta yoktu sorun olmadı bizimki 2 saat yoktu dükkanda izdiham oldu töbe töbe böyle bir ortamda ağzımı açıp söylenesim var sabır diyorum dün yolda bile dalga geçiyordum trafik var aaa bak ne kadar yoğun hepsi bizm dükkana akın ediyor bence diye

ayy melis listeyi yazınca heyecanlı oldu bayaa eksik varmış canım ama 1 günde halledilecek şeyler takma fazla yok mu yakın bi arkadaşın filan gezebileceğin en azından yerleri belirlersin eşinle gidince çabucak halledersiniz

Meliscim aileyle ortak iş yapmak çok zor oluyor ben de çoğu zaman aynı şeyleri yaşıyorum.bizim ne zaman işimiz olsa dışarda binbir zahmetle çıkarız yok o gün olmaz yok bgn olmaz o gelsin öyle gidelim yok çok yoğunuz bla blaa blaaa...dışarda işimizi halleder koşa koşa yine geliriz.kardeşi iş olsa da olmasa da dükkanda alır başını çıkar yemeğe gider 2 saat 3 saat gelmez bizimki, çıldırır arar gel artık diye anca gelir çağırınca.yani zor aslında aile işi olması ama napıcan katlanıyosun

Oda yok
Kvalideme şükür 10 aramadan sonra ulaştım perşenbe günü mevlüd yapıyormuş hayırlı olsun, artık mobilyaları cumaya ertelemeye çalıştrcam

Asıl önemlisi noldu sesin moralsiz geliyor dedi, dedim daha ne olsun abarttım birazda doktor artık heran bekleriz bebeği dedi benim ortada birşey yok, herkes herşey halledilir diyorda ben artık dolanamıyorum bile kendi kendnze gezip halledrsiniz dedim
Bi günlük iş şu bu dedi he evet nevresimini diğer ihtiyaçları düşünen yok bi kaç kıyafetten ibaret değil alışveriş dedim
Söylendim baya ohh rahatladım biraz o strese girsin hava atması kolay

Canım annem bizden daha heycanlı bi sürü kıyafetler alıyor hem bebişe hem bana düşünün moralim bozulmasın diye sırf hatta geçen gün bebişin künyesini bile almış, biz ise tırt oturyoruz

kızlar dediğim kız bugün başladı, sabah geldim masama oturmuştu şaşırdım, masama mı geçtin dedim, masam derkeeen? diye salakça bi tepki verdi başka yer yoktu bende buraya oturdum dedi, gittim ona bi yer gösterdim başka odada neyseki

Hep diyorum keşke maaşlı çalışsaydı fazlada kazanmasaydı daha iyiydi hesabımı kitabı bilirdim

Melis zaten herseyi sen sececeksin onemli olan yanina bi arkadas.al kardesini ctesi gunu gidin.

En son dellendirip öyle yaptırcak son bir iki hafta daha sabır diyorum gün paramı alcam 15 gün sonra elime geçsin o zaman hiç umrumda olmucaklar, tek pişmanlığım şu ana kadar internnette ne gördüysem alsaymışım hep erken alırız bakarızlara inandım

Özden vafi aydasu kızlar szie tavsiyem intterntte ne görürseniz hoşunuza giderse alın erken bakarım ederim demeyin ufak ufak her türlü başlayın

Aydasum sendemi yarayla hamile kaldin?
Ozaman ben bu ayda devam edeyim.hamile kalmazsam tedavi olayim.napim kismet

Kizlar ben kizil oldum :)

Sana yapışık olan kız dimi, uzak dur canım bence, işte kendini hep seninle bir tutmaya çalışır, canın sıkılır boşuna..

Kendimi bi dışarı atsam, annemle buluşsam almaya başlıycam zaten..

Bugün çok kafanızı şişirdim çok saolun dinlediniz beni sizde olmasanız

Smilla foto bekliyoruz hemen:)

Landfloves o kızın apzına bi tane yapıltrasım geldi en iyisini yapmışsın uzak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…