- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.841
Melis..bence sen kocanin pesini birak..anne kardes kuzen bi gibi akrabalarinla cik..rahat rahat gez..sonra gezemezsin
neler eksik melis yaz bende bileyim şimdiden hazırlayım eşimi cebimi:)
kız kıyafet alışverişini eminönünden havuzlu handan yapacağım hem çok uygun hem kaliteli imiş sende bir dolan istersen
Melis..bence sen kocanin pesini birak..anne kardes kuzen bi gibi akrabalarinla cik..rahat rahat gez..sonra gezemezsin
bencede meliscim, yatak araba gibi büyük alışverişler hariç eşimi hiç beklemiycem, annemle gidicem bende..Benim en iyi alışveriş arkadaşım annem, eşimle gidince sanki zamana karşı yarışıyoruz
meliscim iki ayın var sen 3 hafta daha ezersin sonra çok zor olur senin için
bence kocanı skıştırmaya devam et alsın götürsün seni duvar kağıdı hemen hallolur
onlarda biraz anlayışlı olsunlar sanki dükkanda kapıda kuyruk mu var
Sonrası yollarda yuvarlanma durumu:)
Srekli söylenme dır dır halindeyim öyle oluncada suratsızlık yapıyor bu sefer hevesimi kaçırıyor
Bende zaten işin o kısmını anlamadım kaynım 1 hafta yoktu sorun olmadı bizimki 2 saat yoktu dükkanda izdiham oldu töbe töbe böyle bir ortamda ağzımı açıp söylenesim var sabır diyorum dün yolda bile dalga geçiyordum trafik var aaa bak ne kadar yoğun hepsi bizm dükkana akın ediyor bence diye
ayy melis listeyi yazınca heyecanlı oldu bayaa eksik varmış canım ama 1 günde halledilecek şeyler takma fazla yok mu yakın bi arkadaşın filan gezebileceğin en azından yerleri belirlersin eşinle gidince çabucak halledersiniz
Meliscim aileyle ortak iş yapmak çok zor oluyor ben de çoğu zaman aynı şeyleri yaşıyorum.bizim ne zaman işimiz olsa dışarda binbir zahmetle çıkarız yok o gün olmaz yok bgn olmaz o gelsin öyle gidelim yok çok yoğunuz bla blaa blaaa...dışarda işimizi halleder koşa koşa yine geliriz.kardeşi iş olsa da olmasa da dükkanda alır başını çıkar yemeğe gider 2 saat 3 saat gelmez bizimki, çıldırır arar gel artık diye anca gelir çağırınca.yani zor aslında aile işi olması ama napıcan katlanıyosun
Melis zaten herseyi sen sececeksin onemli olan yanina bi arkadas.al kardesini ctesi gunu gidin.
kızlar dediğim kız bugün başladı, sabah geldim masama oturmuştu şaşırdım, masama mı geçtin dedim, masam derkeeen? diye salakça bi tepki verdi başka yer yoktu bende buraya oturdum dedi, gittim ona bi yer gösterdim başka odada neyseki
Aydasum sendemi yarayla hamile kaldin?
Ozaman ben bu ayda devam edeyim.hamile kalmazsam tedavi olayim.napim kismet
Kizlar ben kizil oldum :)
Hep diyorum keşke maaşlı çalışsaydı fazlada kazanmasaydı daha iyiydi hesabımı kitabı bilirdim
En son dellendirip öyle yaptırcak son bir iki hafta daha sabır diyorum gün paramı alcam 15 gün sonra elime geçsin o zaman hiç umrumda olmucaklar, tek pişmanlığım şu ana kadar internnette ne gördüysem alsaymışım hep erken alırız bakarızlara inandım
Özden vafi aydasu kızlar szie tavsiyem intterntte ne görürseniz hoşunuza giderse alın erken bakarım ederim demeyin ufak ufak her türlü başlayın
hemen foto istiyoruz o kadar çok saçı ne kadar boyattın similla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?