Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aydasum sendemi yarayla hamile kaldin?
Ozaman ben bu ayda devam edeyim.hamile kalmazsam tedavi olayim.napim kismet

Kizlar ben kizil oldum :)

evet sımıllam, hem de burdakının dedıgıne gore kocaman bı yara
aysel hanıma 30 ekımde gıtmıstım, zaten hemen o gunlerde de hamıle kalmısım
beım prensıbım degıl dedı kadın doğumdan sonra gelırsın hallederız dedı
ben cok guvendım ona

hanı saclar gorelım hemen cıkmadan hadı koy
cok fırtına var burda cesaret edemedım bı turlu

ya ben bugün çok üşüdüm, hafta sonu kısa kollu geziyordum şimdi üstümde kabanla oturuyorum. ne dengesiz bir hava

landloves iyi yapmışsın yüz verme o salağa insana bi yer gösterilmeden oturulmaz ne sanıyo kendini o zmaan sabah ilk giden istediği yere otursun okul mu bu canım

Bebek yapacağımızı duyan kk dan arkadaşım bize hediye almış daha önce de haklarım badisi ve patik almıştı. o zaman önemsemedim.
şimdi bu aldığuı daha bir anlamlı oldu sanki ..
Orta da bebek yok ufaklığa hediyeler geliyor şaka gibi çok mutlu oldum ya :2::2::2:

boyut büyük dedi böyle bakın
http://www.bidepo.com/images/2013031912.png

kızlar bu haber doğr mu acaba hindistanda bi gelenekmiş kadın 5 erkek kardeşle evli ve hergece biriyle oluyomuş çocuğunun kimden olduğunu da bilmiyomuş annesi de 3 erkek kardeşle evliymiş
bu ne yaaaaa oohhaaaa

çok tatlı canım, minnoşun bekletmeden hemen giysin

ayy ne iğrenç di mi bi de hepimiz aynı kadınla yatıyoruz ama kıskanmıyoruz diyolarmış
kadına ne demeli ilk başta tuhaftı ama şimdi alıştım hepsine birni birinden ayırmıyorum diyomş
hem her gün her gün olur mu ya

melis sen şu küçük sepet gibi beşiklerden almıştın yanlış hatırlamıyosam nerden ve kaça almıştın canım resmi varmı yoksa hediye mi almışlardı eltim de almak istiyo da

ayy çok heveslendim bi ben kaldım topicte baksanıza zahter bile karar vermiş yapacak

önümüzdeki aylarda similla speedy landfloves daphne chitlenbik haber verir artık

landloves iyi yapmışsın yüz verme o salağa insana bi yer gösterilmeden oturulmaz ne sanıyo kendini o zmaan sabah ilk giden istediği yere otursun okul mu bu canım

evet daha dakka bir gol bir.. stajda da hareketlerinden hiç hoşlanmamıştım aman 1 hafta nasılsa hemen bitecek deyip sabretmiştim. aşırı derecede kıskanç tuhaf biri. neyseki kalabalığız ben çok fazla muhattap olmak zorunda kalmayacağım.

21'inde de benim regl günüm.

bu ay hiç bişey olmadığına eminim. en azından farklı bir belirti olurdu kasıklarda ağrı, gögüslerde şişme vs.. bende regl belirtileri bile yok. bide o en önemli günlerde benim eşim istanbuldaydı gelincede küs kalmıştık falan o günlerde olmamıştı. diğer ay bende şu ovulasyon testinden almak istiyorum, smilla sen int.den mi almıştın? eczanelerde de oluyor mudur? birde her gün yapmak lazım kaç tane gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…