Eylül dostluğumuza burada devam (:

ayy çok heveslendim bi ben kaldım topicte baksanıza zahter bile karar vermiş yapacak

SENDE yavaştan planlamaya başla baksana ilk ayda gelmiyır zaten tabi tek riski ilk aydan olabilir de

önümüzdeki aylarda similla speedy landfloves daphne chitlenbik haber verir artık

inşallah canım içimden bir ses mayıs diyor benim içinde nisan ayında olursa aralık doğumlu olacak ya hep olmasın diyorum kendi kendime olursa da istemem yan cebime koy misali

Eger benim bu ay olmazsa.2 ay ertelicez..falda kadin haziran demisti.bu gidisle oyle olacak heralde

bana fal bakan çocuk 5 yıl çocuğun olmayacak dedi .. inanmadığını biliyorum ama insanın kafası takılyor hiç ertelemeyin bence aynen devam çıktınız bir yola

speedy doğru söylüyosun aslında isteğim yılbaşına kadar beklemek ama ilk aydan olmaz diye düşündüğüm için riske atmasam eylülde çalışmalara başlasam diyorum eşim zaten ben ne zaman istersem o zaman hazır

bakır olmuş sanırsam rengi beğendim canım ama bebek düşünüyosun hala saç boyatıyosun ya hamileysen ya da hamile kalırsan napıcan diplerin gelecek uzayacak bşy yapamıcan

biliyorsun bizde öyle erteliyorduk sürekli 1. yıl dedik sonra eşimin doğum günü dedik hadi bir daha tatil yapalım dedik yani dedikte dedik.
bana kalırsa ay olarak bile şartlama kafana takılmasın bu sene yap tatilini sonra başla 1 ay önce 1 ay sonra çok fazla farketmiyor.
ama tatil yap et eylüle denk geliyorsa öyle olur zaten. Doktora git tahlillerini yaptır folik asite başla bunlar senin için önemli olmasa bile bebeğin için çok önemli aslında

Yok ayol ne balyaji..duz boya

uçları daha açık gibi sanki

Sen basla eylulde..ocaktan once olursada 2-3 ay max once olur.ondanda bisey olmaz nolcakki

Landfloves.eczanede yok sanirim.ben gittigidiyordan aldim.gunde 1 adetten 1 ayda 10 kere kullanirsn.ben bazen 2 yapiyrm bazi gunler..15 adet fln yeter 1 aylik..ucuzdu ben 50 lik aldim

smilla sıhhatler olsun güle güle kullan. bende hamilelik düşündüğüm için boyatmama kararı aldım, kendi saçım çıksın iyice, kendi saçımda çok koyu olmadığı için uçlardaki renk balyaj gibi duruyor bende

teşekkür ederim canım akşam bende bakayım int.den.

bakır olmuş sanırsam rengi beğendim canım ama bebek düşünüyosun hala saç boyatıyosun ya hamileysen ya da hamile kalırsan napıcan diplerin gelecek uzayacak bşy yapamıcan

Esimde ayni seyi soyledi.orjinal renge boyatcaktm vazgectim napim 15 yildir orjinalini unuttum zaten

kızlar elemanıma sigorta evraklarını tamamlasın diye izin verdim halletmiş en son bankada hesap açtırırken düşmüş acilden gelip götürmüşler kalkamamış röntgen filan çekmişler boynunu incitmiş rapor vermişler şimdi aradı da 24 üne kadarmış rapor ama ben gelirim yine diyor

similla güzel olmuş,güle güle kullan :) Bende artık değişiklik yapmak istiyorum ama buradaki kuaförlere güvenmiyorum hiç bir konuda.Bir kere kaş aldırmaya gittimde birini aşağıda birini yukarda aldı gerizekalı.Hala kendine getiremedim.Bende sıkıldıkça yoluyorum,iyice incelttim.Şimdilik dokunmuyorum,cumartesi nişan var.Kuzenin oraya giderim artık kaşlarımı aldırmaya...

Ya benim saç derimde ara ara aşırı bir kaşıntıyla birlikte kızarıklık,kaşııncada kabuk bağlıyordu.Bu kez tam anlımın kenarında,görünür yerde.Kaşıdıkça kaşıyasım geliyor,kaşınıyor,saçlarımı yolacağım resmen.Doğal olarak kepek oluyor.Dün bi araştırayım dedim.Saç egzaması diye bişey varmış,belirtilerde aynen benimki gibi.Randevu alayım bi cildiyeye dedim,taaa 2 nisana randevu veriyolar...

Çok yoğunum kızlar arada okuyorum yazdıklarınızı. Hanzade üzüldüm yanında çalışan arkadaşına. İnşallah bir an önce iyileşir.

Kıza nazar değdirdik desene... Kötü olmuş,inşallah toparlanır hemen...

kıza nazar değdi he geçmiş olsun

canım geçmiş olsun saç egzamasına bi çare bulursan bana da haber ver eşimde de var yıllardır gitmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı ama yok ilaçları kullanınca biraz hafifliyo ama geçmiyo yine başlıyo bi kız arkadaşımda daha varmış geçenlerde öğrendim o da bi çözüm bulamamış ama en etkili ilaç dermovate diye bi merhem var o düzenli kullanınca biraz azaltıyo ama yine başlıyo dr.muhtemelen sana da onu verir

efteyacım ermeni bi doktor buldum ama eşimi götüremiyorum bi türlü fırsat bulup bazı tanıdıklarım gitti çok memnun kaldılar zaten cildiye üzerine en iyisi ermeni doktorlar normal ilaç vermiyolar bazı karışımlar veriyolar kesin çözüm oluyo eminim saç egzamasını da geçiriyolardır bu doktora git bi çözüm bulamazsan sana adresini öğrenir söylerim
bir de sivasa gidersen eğer balıklı göle git canım eğer yazın gidersek eşimi götürcem ben

Tespitim doğru değil mi? Eşininde mi bu şekilde oluyor? Birde duramıyorum,dokunmayacağım diyorum ama akşama kadar elim durmuyor.Sürekli yoluyorum kabuğu,kanıyor belli.Saçlarımı şampuanlarken öyle yanıyorki oralar,yine de kaşıntıdan iyi :)

Çok pahalı ürünler yazıyolarmış galiba doktorlar.O merhem ne kadar?

Bizim Sivas'a gitmediğimiz zaman mı var.2 gün tatili olsun hemen Sivasa gider bizimki.Tatillerde Sivasta geçip gidecek........

Sağol canım.Biraz araştırayım bu konu üzerine.Arkadaşım eczanede çalışıyor.Onlarda bazı karışımlar falan hazırlıyorlardı,ne içindi bilmiyorum ama bir bilgisi vardır belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…