- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.881
ayy çok heveslendim bi ben kaldım topicte baksanıza zahter bile karar vermiş yapacak
önümüzdeki aylarda similla speedy landfloves daphne chitlenbik haber verir artık
Eger benim bu ay olmazsa.2 ay ertelicez..falda kadin haziran demisti.bu gidisle oyle olacak heralde
Ceeeeee eeeeee
ne yaptırdın böyle balyaj mı oluyor bunun adı saçlarımı boyamaya boyamaya unutmuşum
speedy doğru söylüyosun aslında isteğim yılbaşına kadar beklemek ama ilk aydan olmaz diye düşündüğüm için riske atmasam eylülde çalışmalara başlasam diyorum eşim zaten ben ne zaman istersem o zaman hazır
Yok ayol ne balyaji..duz boya
Sen basla eylulde..ocaktan once olursada 2-3 ay max once olur.ondanda bisey olmaz nolcakkispeedy doğru söylüyosun aslında isteğim yılbaşına kadar beklemek ama ilk aydan olmaz diye düşündüğüm için riske atmasam eylülde çalışmalara başlasam diyorum eşim zaten ben ne zaman istersem o zaman hazır
Sen basla eylulde..ocaktan once olursada 2-3 ay max once olur.ondanda bisey olmaz nolcakki
Landfloves.eczanede yok sanirim.ben gittigidiyordan aldim.gunde 1 adetten 1 ayda 10 kere kullanirsn.ben bazen 2 yapiyrm bazi gunler..15 adet fln yeter 1 aylik..ucuzdu ben 50 lik aldim
bakır olmuş sanırsam rengi beğendim canım ama bebek düşünüyosun hala saç boyatıyosun ya hamileysen ya da hamile kalırsan napıcan diplerin gelecek uzayacak bşy yapamıcan
kızlar elemanıma sigorta evraklarını tamamlasın diye izin verdim halletmiş en son bankada hesap açtırırken düşmüş acilden gelip götürmüşler kalkamamış röntgen filan çekmişler boynunu incitmiş rapor vermişler şimdi aradı da 24 üne kadarmış rapor ama ben gelirim yine diyor
kızlar elemanıma sigorta evraklarını tamamlasın diye izin verdim halletmiş en son bankada hesap açtırırken düşmüş acilden gelip götürmüşler kalkamamış röntgen filan çekmişler boynunu incitmiş rapor vermişler şimdi aradı da 24 üne kadarmış rapor ama ben gelirim yine diyor
similla güzel olmuş,güle güle kullan :) Bende artık değişiklik yapmak istiyorum ama buradaki kuaförlere güvenmiyorum hiç bir konuda.Bir kere kaş aldırmaya gittimde birini aşağıda birini yukarda aldı gerizekalı.Hala kendine getiremedim.Bende sıkıldıkça yoluyorum,iyice incelttim.Şimdilik dokunmuyorum,cumartesi nişan var.Kuzenin oraya giderim artık kaşlarımı aldırmaya...
Ya benim saç derimde ara ara aşırı bir kaşıntıyla birlikte kızarıklık,kaşııncada kabuk bağlıyordu.Bu kez tam anlımın kenarında,görünür yerde.Kaşıdıkça kaşıyasım geliyor,kaşınıyor,saçlarımı yolacağım resmen.Doğal olarak kepek oluyor.Dün bi araştırayım dedim.Saç egzaması diye bişey varmış,belirtilerde aynen benimki gibi.Randevu alayım bi cildiyeye dedim,taaa 2 nisana randevu veriyolar...
canım geçmiş olsun saç egzamasına bi çare bulursan bana da haber ver eşimde de var yıllardır gitmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı ama yok ilaçları kullanınca biraz hafifliyo ama geçmiyo yine başlıyo bi kız arkadaşımda daha varmış geçenlerde öğrendim o da bi çözüm bulamamış ama en etkili ilaç dermovate diye bi merhem var o düzenli kullanınca biraz azaltıyo ama yine başlıyo dr.muhtemelen sana da onu verir
efteyacım ermeni bi doktor buldum ama eşimi götüremiyorum bi türlü fırsat bulup bazı tanıdıklarım gitti çok memnun kaldılar zaten cildiye üzerine en iyisi ermeni doktorlar normal ilaç vermiyolar bazı karışımlar veriyolar kesin çözüm oluyo eminim saç egzamasını da geçiriyolardır bu doktora git bi çözüm bulamazsan sana adresini öğrenir söylerim
bir de sivasa gidersen eğer balıklı göle git canım eğer yazın gidersek eşimi götürcem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?