- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.901
Tespitim doğru değil mi? Eşininde mi bu şekilde oluyor? Birde duramıyorum,dokunmayacağım diyorum ama akşama kadar elim durmuyor.Sürekli yoluyorum kabuğu,kanıyor belli.Saçlarımı şampuanlarken öyle yanıyorki oralar,yine de kaşıntıdan iyi :)
Çok pahalı ürünler yazıyolarmış galiba doktorlar.O merhem ne kadar?
çok pahalı değil o merhemi kardeşime bebekliğinden beri kullanıyoruz sadece egzama için değil bi çok yaraya filan iyi gelir bi yerimize bşy olsa onu süreriz yani evde hep vardır
netten baktım 10 tl civarı yazıyo ama yeşil ve kahvrengi olarak iki ayrı paket var yeşili krem kahverengisi merhem biz kahverengi olanı kullanıyoruz yıllardır kaynanam her ne kadar yeşil olanı bildiği için sadece onun daha iyi olduğunu söylese de merhem kremden daha etkilidir ikisini de kullandık eşime çünkü istersen doktora gitmene çok varmış daha bugün dediğim merhemi al başla emin ol bi çok doktorbunu verecektir gittiğinde o zmana kadar geçer belki hergün 2-3 kez sür hatta saç losyonu da varmış onu da al bana güven canım
eşim resmen yoluyo elini çekmiyo her gün koltuğun tepeleri batıyo yaslandığı yerde kaşımaktan bembeyez oluyo bıktım yara yapıyo resmen kanıyo ama yine de elini çekmiyo allahtan bulaşıcı değil
ilacı düzenli kullanınca biraz geçiyo sonra ihmal ediyo sürekli kullansa bi dinlemiyo beni geçmiyo işte diyo
ben de burdakilere deprem mi oldu diyorum yooo diyolar oldu mu gerçektenDeprem olduuuuu :18:
Deprem olduuuuu :18:
melis sen şu küçük sepet gibi beşiklerden almıştın yanlış hatırlamıyosam nerden ve kaça almıştın canım resmi varmı yoksa hediye mi almışlardı eltim de almak istiyo da
Tatlım görmemişim hemen cevaplıyım ben daha doğrusu annemle babam
Haşim işcan alt geçidinden 350 tl ye almışlardı ben beğendim yanlarında
Kutuda veriyorlar kendin kuruyorsun aynı resmdeki gibi içinden tülü örtüsüde çıkıyor
Eki Görüntüle 662011
ee kızlar akşam yemekleriniz neler annem ankarada olduğu için babamı düşünüyorum o yüzden sallayamıyorum akşam sporum var diye dün hem ıspanak yaptım hem de pırasa bi de makarna yaptım eşim pırasa yedi ben ıspanak bugün babam geleck ıspanağı yeriz yanına pilav gitmiyo bi daha makarna yapmak da istemiyorum na yapsam acaba eşim kanat da istedi soslayıp kızartıcam acaba ikisi yeter mi bi de çorba yapsam yenir mi sizce
ee kızlar akşam yemekleriniz neler annem ankarada olduğu için babamı düşünüyorum o yüzden sallayamıyorum akşam sporum var diye dün hem ıspanak yaptım hem de pırasa bi de makarna yaptım eşim pırasa yedi ben ıspanak bugün babam geleck ıspanağı yeriz yanına pilav gitmiyo bi daha makarna yapmak da istemiyorum na yapsam acaba eşim kanat da istedi soslayıp kızartıcam acaba ikisi yeter mi bi de çorba yapsam yenir mi sizce
Ispanakla çorba olmaz.Makarnayı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama erişte varsa,ya da yiyorsanız erişte olabilir... Bende hep ıspanakla makarna yaparım...
Benimde yemeğim yok.Zaten bir süredir doğru düzgün yemekte yapmıyorum.Eşim hep kahvaltılık şeyler seviyor diye çayın yanına birşeyler yapıyorum.Bugün ne yapayım bende bilmiyorum valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?