Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok pahalı değil o merhemi kardeşime bebekliğinden beri kullanıyoruz sadece egzama için değil bi çok yaraya filan iyi gelir bi yerimize bşy olsa onu süreriz yani evde hep vardır
netten baktım 10 tl civarı yazıyo ama yeşil ve kahvrengi olarak iki ayrı paket var yeşili krem kahverengisi merhem biz kahverengi olanı kullanıyoruz yıllardır kaynanam her ne kadar yeşil olanı bildiği için sadece onun daha iyi olduğunu söylese de merhem kremden daha etkilidir ikisini de kullandık eşime çünkü istersen doktora gitmene çok varmış daha bugün dediğim merhemi al başla emin ol bi çok doktorbunu verecektir gittiğinde o zmana kadar geçer belki hergün 2-3 kez sür hatta saç losyonu da varmış onu da al bana güven canım
eşim resmen yoluyo elini çekmiyo her gün koltuğun tepeleri batıyo yaslandığı yerde kaşımaktan bembeyez oluyo bıktım yara yapıyo resmen kanıyo ama yine de elini çekmiyo allahtan bulaşıcı değil
ilacı düzenli kullanınca biraz geçiyo sonra ihmal ediyo sürekli kullansa bi dinlemiyo beni geçmiyo işte diyo

Çok sağol canım yaa,o zaman alayım ondan.Adınıda duydum araştırırken o merhemin.

Şampuan konusunda ne düşünüyorsun? Hangi şampuanları kullanıyorsunuz kızlar?
Ben Elseve kullanıyorum,kepeğe karşı etkili olan komple onarıcı.O şampuanı değiştirdiğim zamanda oluyor.Elidor mesela çok kaşıntı yapıyor kafamda.Bim de elseve'in farklı bir tanesini aldım,ondan sonra tekrarladı...

eşime hep ilaç siparişi veriyorum o da akmerkezde çalıştığı için ordaki eczaneye gidiyo ecz.girince arıyo şunun için ne alacaktım bunun için ne alacaktım sık sık oluyo bu durum eczacı dayanamamış sormuş eşime eşiniz ne iş yapıyo bu kadar çok ilaç biliyo diye ama ben bi de aldırırken telde soruyorum ben bu ilacı istiyorum ama daha etkilisi var mı diye yok zaten bu çok iyidir diyo anneme çekmişim kendisi hastalıklarla doktorlarla haşır neşir olduğu için ben de öğrendim ilaçların çoğunu annemde ki ecza dolabını bi açsanız eczane gibi her hastalığa ilaç mevcut

uzun zamandır dove kullanıyodum şu an kampanyada elseve gördüm onu kullanmaya başladım benim için çok farketmiyo hepsi aynı hemen hemen yaa ama bi tek pantane kullanmadım bugüne kadar diyebilirim dove dan önce uzun süre elidor kullanmış hepsinin de kremini mutlaka kullanırım h.sonu amcamlarda schwarzkopf gliss kırmızı vardı onu kullandım kokusu filan çok hoşuma gitti bi dahakine ondan alıcam
eftelyacım sen eczaneden al bence dermovate nin saç losyonu varmış onu kullan

Evet.Henüz haber kanallarında çıkmadı ama film gibiyi izliyordum o sırada,sesi kısıktı,bir hareketlenme oldu,canlı yayın oda.Ssesini açtım,deprem oldu diyorlardı onlarda.

Ya ben koltuğa yapışıp kalıyorum...

bizim burda her araba geçmesinde sallandığımız için o sırada kamyon geçiyodu sana öyle geldi dediler

melis sen şu küçük sepet gibi beşiklerden almıştın yanlış hatırlamıyosam nerden ve kaça almıştın canım resmi varmı yoksa hediye mi almışlardı eltim de almak istiyo da

Tatlım görmemişim hemen cevaplıyım ben daha doğrusu annemle babam
Haşim işcan alt geçidinden 350 tl ye almışlardı ben beğendim yanlarında
Kutuda veriyorlar kendin kuruyorsun aynı resmdeki gibi içinden tülü örtüsüde çıkıyor

teşekkürler canım zaten yazdığımda sen çıkmıştın yoktun görürsün diye yazdım

ee kızlar akşam yemekleriniz neler annem ankarada olduğu için babamı düşünüyorum o yüzden sallayamıyorum akşam sporum var diye dün hem ıspanak yaptım hem de pırasa bi de makarna yaptım eşim pırasa yedi ben ıspanak bugün babam geleck ıspanağı yeriz yanına pilav gitmiyo bi daha makarna yapmak da istemiyorum na yapsam acaba eşim kanat da istedi soslayıp kızartıcam acaba ikisi yeter mi bi de çorba yapsam yenir mi sizce

çorba yapma bir daha ıspanakta sulu çünkü bizde dün ıspanak yedik..
tavuk yap az gelir dersen yine makarna yap onu da soslu yapabilirsin.

akşam kv deyiz yarına eşime yemek ıspanak var onu götürür

o zaman ıspanakla kanat yeter zaten yabancı ve kalabalık kimse yok babam eşim ben hem spordan eve gelicem bi daha uğraşmam knatları eşim kızartır ben eve gidene kadar

Ispanakla çorba olmaz.Makarnayı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama erişte varsa,ya da yiyorsanız erişte olabilir... Bende hep ıspanakla makarna yaparım...

Benimde yemeğim yok.Zaten bir süredir doğru düzgün yemekte yapmıyorum.Eşim hep kahvaltılık şeyler seviyor diye çayın yanına birşeyler yapıyorum.Bugün ne yapayım bende bilmiyorum valla...

erişteyi çok severim ama yapmıcam iki çeşit yeter
buranın değilde köyün eriştesini seviyorum ama o da yok mecburen burdan alıyoruz inş.yazın annem gider de getirir

pırasayla ıspanağın yanına da makarnadan başka bşy gitmiyo zaten içinde pirinç olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…