Eylül dostluğumuza burada devam (:

erişteyi çok severim ama yapmıcam iki çeşit yeter
buranın değilde köyün eriştesini seviyorum ama o da yok mecburen burdan alıyoruz inş.yazın annem gider de getirir

Ben hiç hazır erişte yemedim daha.Annem kesiyor,hatta beraber yapıyoruz.Ama eşim ne makarna ne mantı ne erişte hiç birini yemez.Hamur yiyoruz resmen diyo ama hamur işleride hergün olsun yer.Onun yüzünden bende yiyemiyorum en sevdiğim yiyecek olan makarnayı...

Sende oglen yap ye cnm nie yiyemeyesin

bende hamile olduğumdan beri eşimin sebze yiyesi tuttu

ıspanak yap diyor yermisin diyorum yerim diyor eee yapınca bana yediriyor tabi

ben yiyim diye kandırıyor beni

selam kızlarrrr
evde canım sıkıldı avm ye gittim üff hiçbişey yok boş boş gittim geldim. Bi sürü kıyafet denedim denedim almadım. Eşimide aradım hadi gel yemek yiyelim diye işleri yoğunmuş akşama kadar takıl akşam gelim diyo delimi ne akşama kadar napcam ben orda eve geldim boş boş takılıyorum. Akşama dünden kalan beşamel soslu sebze var yanınada değişik bi çorba yapim diyorum. Aş çorbası falan gibi...
hamişler zaman geçmeden pazı karnıbahar ıspanak ve kırmızı renkli sebzelerden yiyin

Sende oglen yap ye cnm nie yiyemeyesin

Öğle yemeği gibi bir alışkanlığım yok.Aslında kahvaltı olayını sevmem,ama saat 12 den sonra yaptığım için (mutlaka çay içmem gerek,yoksa başım ağrıyor) öğle yemeği yemiyorum.Akşam eşimin gelmesini bekliyorum.Tek başıma yemek yiyemiyorum.Öyle atıştırıyorum sadece...

Ay siyahdeniz,ne güzel tek başına çıkıp avmlere gidip dolaşıyorsun.Ben bu yaşıma kadar çıkıpta dolaşmamışımdır.Ne güzel vakit geçiriyorsun...

sen daha önce ortaköy gibi biyerde oturuyordun nasıl gezmezsin eftelyaaaa valla o konuda şanslıyım evime çok aykın 2 avm var eşim benimle sıkılıyor alışveriş yapmaya bende haftaiçi kendi başıma çıkıp geziyorum daha iyi

Valla özeniyorum böyle insanlara.Ben çıkıp markete bile gitmiyorum.İyice kapandım eve burada... Hangi avmlermiş onlar.Buranın dört bi yanı dağ bayır

Benim karsimdada var kucukte olsa.koton defacto lcw marks&spencer vs gibi tukkanlar var.bi sorun gidiyomusun die.useniyorum ben :) ekmek almaya bile useniyrm bazen.carrefoura gir ekmek al kasaya git.alt tarafi ekmek..zaten buraya bakkal acmayi dusunmuyo diilim :)))

Valla özeniyorum böyle insanlara.Ben çıkıp markete bile gitmiyorum.İyice kapandım eve burada... Hangi avmlermiş onlar.Buranın dört bi yanı dağ bayır

illa avm olması şart değilki kuzum senin ordan çoğu yere otobüs vs var erken çıkıp erken dönebilirsin. Market alışverişini neden yapmıyorsun valla ben ennn kötü alttaki markete gidip çekirdek alır geri çıkarım eve ama illaki dışarı çıkarım. Mesela alışveriş yaparken çok yakın bi arkadaşım var aynı kafadayız (kararsız yaniii) ya onunla giderim yada yanlız. Eşim 10 kere arar ne yaptın nerdesin bi bişey dedimi off napim o bişey dicek diye eve kapanamamki. Kursa git oyalan nebilim hep evde sıkılır insan.

İlla yanımda biri olmalı benim,tek çıkamıyorum işte.Birinide nerden bulayım buralarda :) Kursa gitmek çok istiyorum ama dediğim gibi işte,yanımda biri olsaaaa...

biraz önce çorbamı yaptım. Yoğurt un ve yumurtayı çırptım su ekleyip kaynattım. Buzluğumda haşlanmış buğday ve nohut vardı onları ekledim. Üzerine treyağ nane ve pulbiber yakıp ekledim nefis oldu tam 2 kase içtim bloguma da eklicem.

Smilla eğer tavuksuyu çorbaysa sorduğun bagetleri haşlıyorum tencereden çıkartıp şehriye ekliyorum, pul biber karabiber ekliyip tavuklarıda didiyorum içine, yerkende bol limon sıkıp içiyoruz. Dün akşam 1 tencere içtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…