- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.921
erişteyi çok severim ama yapmıcam iki çeşit yeter
buranın değilde köyün eriştesini seviyorum ama o da yok mecburen burdan alıyoruz inş.yazın annem gider de getirir
Sende oglen yap ye cnm nie yiyemeyesin
Ben hiç hazır erişte yemedim daha.Annem kesiyor,hatta beraber yapıyoruz.Ama eşim ne makarna ne mantı ne erişte hiç birini yemez.Hamur yiyoruz resmen diyo ama hamur işleride hergün olsun yer.Onun yüzünden bende yiyemiyorum en sevdiğim yiyecek olan makarnayı...
bende hamile olduğumdan beri eşimin sebze yiyesi tuttu
ıspanak yap diyor yermisin diyorum yerim diyor eee yapınca bana yediriyor tabi
ben yiyim diye kandırıyor beni
burda sohbet durunca şu topicte takıldım biraz
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/531369-populer-kk-replikleri-52.html
baya bi sayfa okudum bazılarına çok gülesim geldi müdür diyecek nooluyo bu kıza
Esin istemese yemicen yani :O
babam haftasonu çilek alıp gelmiş 29 yıllık babam ilkez bana bişi almışdün onu yedim öle bişiler istiyor canım kivi hurma falan ama hala hurma yiyemedim
Sende oglen yap ye cnm nie yiyemeyesin
selam kızlarrrr
evde canım sıkıldı avm ye gittim üff hiçbişey yok boş boş gittim geldim. Bi sürü kıyafet denedim denedim almadım. Eşimide aradım hadi gel yemek yiyelim diye işleri yoğunmuş akşama kadar takıl akşam gelim diyo delimi ne akşama kadar napcam ben ordaeve geldim boş boş takılıyorum. Akşama dünden kalan beşamel soslu sebze var yanınada değişik bi çorba yapim diyorum. Aş çorbası falan gibi...
hamişler zaman geçmeden pazı karnıbahar ıspanak ve kırmızı renkli sebzelerden yiyin
Öğle yemeği gibi bir alışkanlığım yok.Aslında kahvaltı olayını sevmem,ama saat 12 den sonra yaptığım için (mutlaka çay içmem gerek,yoksa başım ağrıyor) öğle yemeği yemiyorum.Akşam eşimin gelmesini bekliyorum.Tek başıma yemek yiyemiyorum.Öyle atıştırıyorum sadece...
Ay siyahdeniz,ne güzel tek başına çıkıp avmlere gidip dolaşıyorsun.Ben bu yaşıma kadar çıkıpta dolaşmamışımdır.Ne güzel vakit geçiriyorsun...
sen daha önce ortaköy gibi biyerde oturuyordun nasıl gezmezsin eftelyaaaavalla o konuda şanslıyım evime çok aykın 2 avm var eşim benimle sıkılıyor alışveriş yapmaya bende haftaiçi kendi başıma çıkıp geziyorum daha iyi
Valla özeniyorum böyle insanlara.Ben çıkıp markete bile gitmiyorum.İyice kapandım eve burada... Hangi avmlermiş onlar.Buranın dört bi yanı dağ bayır
Siyahdeniz tavuk corbasini nasil yapiyorsun?
İlla yanımda biri olmalı benim,tek çıkamıyorum işte.Birinide nerden bulayım buralarda :) Kursa gitmek çok istiyorum ama dediğim gibi işte,yanımda biri olsaaaa...
kız kursta yanında biri olsa naapcamvelinlemi gitcen kursa... Sen yazıl bak birsürü arkadaş edinirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?