- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.941
Siyah deniz valla bende sana çok özeniyorum tam senin gibi ev hanımı olmak istiyorm çalışmadan gününü sıkılmadan geçirebilemeyi çok isterim.ohhh hem evinin işini yapıyosun keyif çıkartıyosun hem gezip tozuyosun yemek kursuna da gidip vaktini güzel şeyler öğrenmeye harcıyosun..ahhh ahhhh bi olamadım böyle bir ev hanımı
canım benim çok sağolasın, şuanda hayat bu şekilde ileride hayat ne getirir bilemem. Ama evde tüm gün tv seyrederek zaman geçmezki, kursa gidiyorum gelenim gidenim eksik olmaz çok şükür Allah misafiri eksik etmesin. Haftanın 1 günü annemdeyiz 1 günü kv de, çalışmayan arkadaşalrım çok onlarla görüşürüz sıksık vs
Keşke eftelya ile yakın olsak ben hergün eşlik ederdim ona
canım benim çok sağolasın, şuanda hayat bu şekilde ileride hayat ne getirir bilemem. Ama evde tüm gün tv seyrederek zaman geçmezki, kursa gidiyorum gelenim gidenim eksik olmaz çok şükür Allah misafiri eksik etmesin. Haftanın 1 günü annemdeyiz 1 günü kv de, çalışmayan arkadaşalrım çok onlarla görüşürüz sıksık vs
Keşke eftelya ile yakın olsak ben hergün eşlik ederdim ona
ne mutlu sana canım,keşke benmde öyle fırsatım olsa benim de arkadaşlarım kuzenlerim hepsi evli ya uzaktalar ya çalışıyorlar.hep dua ediyorum da kafa dengi bir komşum olsun hem arkadaş olur hem de yakın olur istediğimizi yaparız tabi ben hamile kalıpta işten çıkarsam
günaydınn
ev hanımlığımı hislerime tercüman olmuşsunuz valla tek isteğim diyebilirim ama sıkıntı çekmeyeceksem hiç denemedik ne olur bilmem
Gule gule kirletin mi denir :) parayi az bulduda daha fazla verenemi gitti napti hatungünaydın kızlaaarr..
malum dün temizlik günümdü ama sormayın başıma geleni
temizlik için ayarladığım bayan sabah gelmedi telefonlarımı da açmadı ortada kaldık öyle daha önce hiç böyle bişey duymamıştım delirecektim sinirden.
neyse canım anneciğim biz yapalım dedi tabii bana hiç bişey yaptırmadı camlar hariç bütün evi temizledi camları da cuma günü gelip silecek kıyamadım ama durduramadım da yarın başka birini alırız dedimse de bizim gibi temiz yapamaz boşver deyip deyip temizledi evimiz mis gibi oldu rabbim ona sağlıklı uzuuun uzun ömürler versin.
bende o kadına vereceğim paraya anneme güzel bir hediye alacağım inş.
bugün de mis gibi evimde oturacağım akşama 3 ay üzereine alışverişe gideceğiz ve dün aylar sonra ilk defa evimde yemek yaptım.
çok şükür kızlar 18. haftamda sıkıntılarım geçti.
bu arada artık erdem paşayı hissediyorum içeride kıpırdanıp duruyo hatta şuan açıktı galiba kıpır kıpır.
baya konuşmuşum ama dün çok sinirliydim hala kadına sinirim geçmedi.nasıl bi iştir bu ya ya da neden beni bulur böylesi ya hu?
Gunaydin kizlar..
Ben evlendigimden beri hic perde yikamadim katlamali die usendim ama bugun sokup yikicam..
Kac derece hangi devir ve programda yikiyosunuz?
Gule gule kirletin mi denir :) parayi az bulduda daha fazla verenemi gitti napti hatun
ohh miracle mis gibi evin tadını çıkar şimdi canım yakın olsa gelirdik misafirliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?