Eylül dostluğumuza burada devam (:

Siyah deniz valla bende sana çok özeniyorum tam senin gibi ev hanımı olmak istiyorm çalışmadan gününü sıkılmadan geçirebilemeyi çok isterim.ohhh hem evinin işini yapıyosun keyif çıkartıyosun hem gezip tozuyosun yemek kursuna da gidip vaktini güzel şeyler öğrenmeye harcıyosun..ahhh ahhhh bi olamadım böyle bir ev hanımı

canım benim çok sağolasın, şuanda hayat bu şekilde ileride hayat ne getirir bilemem. Ama evde tüm gün tv seyrederek zaman geçmezki, kursa gidiyorum gelenim gidenim eksik olmaz çok şükür Allah misafiri eksik etmesin. Haftanın 1 günü annemdeyiz 1 günü kv de, çalışmayan arkadaşalrım çok onlarla görüşürüz sıksık vs
Keşke eftelya ile yakın olsak ben hergün eşlik ederdim ona

Valla süper olurdu yaa

ne mutlu sana canım,keşke benmde öyle fırsatım olsa benim de arkadaşlarım kuzenlerim hepsi evli ya uzaktalar ya çalışıyorlar.hep dua ediyorum da kafa dengi bir komşum olsun hem arkadaş olur hem de yakın olur istediğimizi yaparız tabi ben hamile kalıpta işten çıkarsam

benimde komşum yok çok isterdim yakınımda olsun bi arkadaş vs ama yok.. Yeni taşındığın evinde olur inşallah canım.

Işin ikinci günü adet oldum of çok ağrım var hanzade senin elemana nazar değdi bizden :) geçmiş olsun simila saçın rengi çok güzel olmuş güle güle kullan tavuk çorbası tarifini deneyeceğim kocam çok hasta oldu ona yapayım

Günaydın ;

VALLA ev hanımlığı muhabbeti olmuş ev hanımı olayım yeter diyorum bazen böyle hiç bişey yapmadan evde oturabilirim..
genelde bunu her sabah söylüyorum ama hadi hayırlısı

günaydınn
ev hanımlığımı hislerime tercüman olmuşsunuz valla tek isteğim diyebilirim ama sıkıntı çekmeyeceksem hiç denemedik ne olur bilmem

günaydınn
ev hanımlığımı hislerime tercüman olmuşsunuz valla tek isteğim diyebilirim ama sıkıntı çekmeyeceksem hiç denemedik ne olur bilmem

aynen benimde öyle valla 17 yaşımda başladım burada işe hala yılda sadece 15 gün izin ile çalışıyorum. :26:
böyle evde olmak yatmak aman çalışmasam da olur demek istiyorum. eşimin aldığı kıta kıt yetse inan biraz evde yatmak istiyorum
sıkılır mıyım ? Elbette boş boş durmak beni zamanla mutlaka sıkar alışmışım tempolu hayata :26:

belki bi gün bizde rahatça yatarız napalım

Gunaydin kizlar..
Ben evlendigimden beri hic perde yikamadim katlamali die usendim ama bugun sokup yikicam..
Kac derece hangi devir ve programda yikiyosunuz?

günaydın kızlaaarr..

malum dün temizlik günümdü ama sormayın başıma geleni

temizlik için ayarladığım bayan sabah gelmedi telefonlarımı da açmadı ortada kaldık öyle daha önce hiç böyle bişey duymamıştım delirecektim sinirden.

neyse canım anneciğim biz yapalım dedi tabii bana hiç bişey yaptırmadı camlar hariç bütün evi temizledi camları da cuma günü gelip silecek kıyamadım ama durduramadım da yarın başka birini alırız dedimse de bizim gibi temiz yapamaz boşver deyip deyip temizledi evimiz mis gibi oldu rabbim ona sağlıklı uzuuun uzun ömürler versin.

bende o kadına vereceğim paraya anneme güzel bir hediye alacağım inş.

bugün de mis gibi evimde oturacağım akşama 3 ay üzereine alışverişe gideceğiz ve dün aylar sonra ilk defa evimde yemek yaptım.

çok şükür kızlar 18. haftamda sıkıntılarım geçti.

bu arada artık erdem paşayı hissediyorum içeride kıpırdanıp duruyo hatta şuan açıktı galiba kıpır kıpır.

baya konuşmuşum ama dün çok sinirliydim hala kadına sinirim geçmedi.nasıl bi iştir bu ya ya da neden beni bulur böylesi ya hu?

Gule gule kirletin mi denir :) parayi az bulduda daha fazla verenemi gitti napti hatun

simillacım ben tülümü 30 ya da 40 derecede yıkadım ama fazla sıktırmadım genelde öyle yıkar herkes zaten sulu bıraktım hem incileri zarar görmesin hem de kırışmasın diye ama sulu kaldığı için asamadım su ağırlık yaptığı için asarken düğmeleri hep koptu annem eşim eltim ben saatlerce uğraşmıştık gece yarısı sinirden birbirimize girecektik evde yani ne maceraydı sonra pes ettik kapının üstüne attım sabah kalkıp perdeciyi aradım geldi taktı ıslak bırakma perden zaten ağır asamazsın tabi dedi sabaha kadar biraz kurumuştu hatta bizim kızların geldiği güne denk geldi elim ayağıma dolanmıştı (bi de mekanizmalı cırt cırta yapışsın kenarları diye 1.ye takmaya çalışıyorum mekanizmadan dolayı elim oraya zaten zor giriyo eşim 2. tak diye çok ısrar etti yok olmaz dedim dinlemedim perdeci geldi nereye taktı 2. yeeee)

ohh miracle mis gibi evin tadını çıkar şimdi canım yakın olsa gelirdik misafirliğe

Gunaydin kizlar..
Ben evlendigimden beri hic perde yikamadim katlamali die usendim ama bugun sokup yikicam..
Kac derece hangi devir ve programda yikiyosunuz?

günaydın canım daha dün yıkadık ki bu 3. yıkayışım benim baya öğrendim yani bende hassas narin programı var onda ön yıkamalı olarak yıkıyorum

Gule gule kirletin mi denir :) parayi az bulduda daha fazla verenemi gitti napti hatun

saol smilla ama zaten ücretini kendisi söyledi 80 lira dedi tamam dedim bende daha ne vereyim ki valla karşıma çıkmasın bi daha bana güvenilir temizlik için bayan lazım yaaa

Gece rüyamda bakın ne gördüm ( hayır olsun ) biraz karışık ama.

Doktora gidiyorum ama kadın doğum günü alttan muayene edecek. Yatıyorum sedyeye diyorum ki doktora ama ben Regl im sorun olur mu . ? Doktor bakıyor bana gülüyor , olmaz olmaz diyor.
sonra arkama bir dönüyorum bütün amcamın erkek çocukları oturmuş beni bekliyor çok utanıyorum.

Bide eski evimizdeyiz amcamın baldızı bana bi çocuğunu bırakıyor 6*7 aylık erkek ve sarışın bir çocuk
ama diyorum ben dışarı çıkacağım. yarım saate geleceğim söz diyor bide içi börek dolu poşet bırakıyor bunlarla pazara gitmeyim diyor.
Çocuğa bakıyorum ama annesi gelmiyor. sonra diyorum yazık uyutayım bari çocuk kendine gelsin

böyle saçma sapan bişeydi işte

Katlamalilari utulerim zaten.ama tulu asarim hemen.katlamalinin mekanizmasina daha bakmadim.ustten cirtcirtli olsa gerek.onu tek basima takamam.aksam kocamla takariz ins

ohh miracle mis gibi evin tadını çıkar şimdi canım yakın olsa gelirdik misafirliğe

ne güzel olurdu hanzade yapardık bi kısır yanına turşusu acılısı ohh demeyin keyfimize (nedense direk kısır geldi pasta börek çörek varken ama canım onu çekti galiba böreğim falan var zaten siz yeterki gelecek olun :))

simillacım çok kolaymış takmak da ben çok sulu bırakmışım adam gerek yok dedi benim tülüm asla kırışmayacak esk tip tüllerden yumuşacık bi dahakine 1000 devirde sıktırıcam

Gunaydin hatunlar, bu kurs olayi beni cok yoruyor ama alti ustu iki ay sıkacağım dişimi. Esim beni aldi aksamda bana masa hazirladi. Kiyamam ona hic. Oda benimle birlikte yoruluyor. Aksam camasirlarida asti. Ev hanimligi konusunda da size katiliyorum. Ev hanimligi gibisi var mi? Mis gibi temiz temiz otur evinde. isim Allahtan rahat. Memur olmazsam bende cok calisabilecegimi dusunmuyorum oturup bebek bakarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…