- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.961
simillacım çok kolaymış takmak da ben çok sulu bırakmışım adam gerek yok dedi benim tülüm asla kırışmayacak esk tip tüllerden yumuşacık bi dahakine 1000 devirde sıktırıcam
Gunaydin hatunlar, bu kurs olayi beni cok yoruyor ama alti ustu iki ay sıkacağım dişimi. Esim beni aldi aksamda bana masa hazirladi. Kiyamam ona hic. Oda benimle birlikte yoruluyor. Aksam camasirlarida asti. Ev hanimligi konusunda da size katiliyorum. Ev hanimligi gibisi var mi? Mis gibi temiz temiz otur evinde. isim Allahtan rahat. Memur olmazsam bende cok calisabilecegimi dusunmuyorum oturup bebek bakarim.
miraclecim onu lafın gelişi söyledim 1000 devir yapmaya kıyamam ama yine baya sıktırırım bşy olmaz yani adam da söyledi kumaşını görseniz anlarsınız asla kırışmaz zaten
benim de küçük odamdaki tülü yıkamam lazım katlamalı store onu hiç yıkamadım zaten onu sonradan yaptırmıştım ama çok kirlenmiş
ay iyi bari hanzade 600 yeterli oluyo benim perdelerde aynı öyle asla ütü istemiyor ama özellikle öyle aldım evlenmeden önce bıkmıştım annemle perde ütülemekten şimdi oh yıka yerine as
ben hiç bi yere katlamalı almadım storlarımı da buhar makinasıyla yıkıyorum çok kolay oluyor
3 ay once attigim tulu simdi attim makinaya 30 derece 15 dk 400 devir..kirli diildide kat izi vardi sinir oluyordum....dierlerinide oyle attarm sanirim.sigara icilmiyor hisey yapilmiyor.sadece toz var.15 dk yeter gibi geliyor bana.cani ne zaten incecik bisey katlamalilar
Walla storlari napcaz bilmem.silmek lazimda nasil silcezki asiliyken.sen yolunu bulmussun.ben bu gidisle seneye yaza dogru yikamaya veririm olmadi.
Acaba yazliga gotursem.yere sersem.sabunlu suyla fircalasam kirismadan..ama nerde kurucak...sizin planlariniz ne?
günaydın
caponun bebeğine bende gördüm
maşallah ne kadar büyük bir bebek doktorun dediği kadar varmış
günaydın kızlar..
hoş geldiniz güzel anneler ve kuzucuklarııı
hamileliğin en güzel ve keyifli zamanlarına gelmişsin canım tadını çıkar..
Yorgunluk ve bulantı geçince herşey daha bi güzel dimi
capon doğurdu muuu
vay anasını hadi bakalım sıra meliste
Evet evet az kaldı
Kesin olarak lebriz hanıma doğuruyorum tatlım bu arada pazartsi yine kontroldeydim tamamdır budur dedik
naber kızlar
yorgun hissediyorum bugün sabah sabah anneme geldim biraz berraya bakması için
ama birazdan çıkıp açıköğretim kaydını yaptırmam gerek
Ben geldim minnoşlaaaar
Dün biliyorsunuz burdada baya buhranlar stresler içindeydimki akşam şükür ki söylenmelerim sonucu eşimle alışverişe çıktık biberon emzik vs beslenme ve yıkama bakım ürünlerini halletmiş olduk tabi ben çok sevindirik ve rahatlamış halde geziniyorum şu an
Geriye anne ihtiyaçları, mevlüt takımı kıyafet türü şeyler kaldı
Ayrıca dün akşam duvar kağıtlarına baktık ama eşim bi tanesine taktı oda uymaz gibi öyle ayak üstü tam karar veremedim bugün tatlı tatlı konştum benimkiyle akşam inşallah yeniden bakıcaz oda hallolursa ohh ne ala :)
Miracle evi temizlemişsiniz ohh miss ne hoşuna gitmiştir şimdi yeni taşınmış gibş daha dinamik heyecanlı :)
Smilla tam yıkamaya karar vermişsin sular gitmiş şansa bak :)
Demek caponumm da dopurdu ohh inşallah darısı başımıza
günaydın kızlarrr ...
geçen hafta kuzenim nişanlandı önce adapazarına gittim teyzemin yanına ertesi sabah nişan için ankaraya gittik..
aman Allahım nasıl kar vardı bolu da ve ankara girişinde
nişanı yaptık 2 saat sonra tekrar adapazarına döndük..ama nevrim döndü 8 saat sadece yolda geçti..
uzaklara evlenmemek lazım anacım
ohh temizlik konuşulmuş..miracle canım hakikatten şansına gelen insana bak daha doğrusu gelmeyen
neyseki annenin elleri dert görmesin yapmış..doğru söylemiş anacın siz daha güzel yaparsınız..
similla ben storlarımı yılda 3 kez yıkıyorum canım..benim balkonumun eni biraz geniş storu ene göre ayarlıyorum..sonra ıslatıyorum daha sonra beyaz kalıp sabunla lifle bir güzel yıkıyorum.2.ye de aspirin diye bir temizlik maddesi var onunla yıkıyorum..mükemmel oluyor..balkonunda rahatlıkla yıkayabilirsin canım..
kurutması da şöyle;yıkadıktan sonra kapatıyorsun storu dikle bir köşede süzülüyor hemen sonra da eşinle asın yerine tamamdır..
annemin mutfagının perdesi katlamalı..kat çubuklarını çıkarıyoruz makinede narin programda yıkıyoruz..
kırışmıyor fazla ama ütülenince havası değişiyor zaten 5 dk bile sürmüyor ütülemesi..böyle deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?