Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar, caponumun bebişi doğmul yumuk yumuk gözleri var, facede gördüm..

geçmişi tam okuyamadım, hanzade yanınızda çalışan kıza geçmiş olsun yazık üzüldüm. ben çıkıyorum

simillacım çok kolaymış takmak da ben çok sulu bırakmışım adam gerek yok dedi benim tülüm asla kırışmayacak esk tip tüllerden yumuşacık bi dahakine 1000 devirde sıktırıcam

kız 1000 devir çok olur 600 yeter bak ben sürekli yıkıyorum 600 de hem kuru hemde kırışık olmuyor yüksek devir perdeyi yıpratır.sen gel 600 devirde sıktır.

ne güzel daphne hep böyle birbiriniizin kıymetini bilin inş. canım.

valla ev hanımlığı konusuna gelince malum benim işim çok rahat ve çoğu zaman isteğe bağlı ama tamamen ev hanımlığı emin olun sıkar ama güzel aktiviteler bulursanız çok zevkli oh bide bebiş olunca daha keyifli olur heralde inş. herkese gönlüne göre bi hayat sürer arkadaşlar.

miraclecim onu lafın gelişi söyledim 1000 devir yapmaya kıyamam ama yine baya sıktırırım bşy olmaz yani adam da söyledi kumaşını görseniz anlarsınız asla kırışmaz zaten
benim de küçük odamdaki tülü yıkamam lazım katlamalı store onu hiç yıkamadım zaten onu sonradan yaptırmıştım ama çok kirlenmiş

ay iyi bari hanzade 600 yeterli oluyo benim perdelerde aynı öyle asla ütü istemiyor ama özellikle öyle aldım evlenmeden önce bıkmıştım annemle perde ütülemekten şimdi oh yıka yerine as

ben hiç bi yere katlamalı almadım storlarımı da buhar makinasıyla yıkıyorum çok kolay oluyor

3 ay once attigim tulu simdi attim makinaya 30 derece 15 dk 400 devir..kirli diildide kat izi vardi sinir oluyordum....dierlerinide oyle attarm sanirim.sigara icilmiyor hisey yapilmiyor.sadece toz var.15 dk yeter gibi geliyor bana.cani ne zaten incecik bisey katlamalilar

Walla storlari napcaz bilmem.silmek lazimda nasil silcezki asiliyken.sen yolunu bulmussun.ben bu gidisle seneye yaza dogru yikamaya veririm olmadi.

Acaba yazliga gotursem.yere sersem.sabunlu suyla fircalasam kirismadan..ama nerde kurucak...sizin planlariniz ne?

günaydın

caponun bebeğine bende gördüm

maşallah ne kadar büyük bir bebek doktorun dediği kadar varmış

kuzum 15 dk baya az 35-40 dk.lık yıkamaya at bence ister istemez içine kir emiyo perdelerimiz.

temizlik için yardımcı aldığın zaman o bayana sildiriver onlar usulünü öğrenmişler kolayca siliyorlar.buhatlı temizleyicilerle de çok kolay oluyor kızlar aklınızda bulunsun.

günaydın

caponun bebeğine bende gördüm

maşallah ne kadar büyük bir bebek doktorun dediği kadar varmış

günaydın kızlar..

hoş geldiniz güzel anneler ve kuzucuklarııı

hamileliğin en güzel ve keyifli zamanlarına gelmişsin canım tadını çıkar..

Yorgunluk ve bulantı geçince herşey daha bi güzel dimi

çok şkür vafim hep öyle kalacağım diye korkuyordum ama artık daha iyiyim şükür.

sen ne durumdasın kuzum bulantıların falan nasıl?

Ben geldim minnoşlaaaar
Dün biliyorsunuz burdada baya buhranlar stresler içindeydimki akşam şükür ki söylenmelerim sonucu eşimle alışverişe çıktık biberon emzik vs beslenme ve yıkama bakım ürünlerini halletmiş olduk tabi ben çok sevindirik ve rahatlamış halde geziniyorum şu an
Geriye anne ihtiyaçları, mevlüt takımı kıyafet türü şeyler kaldı
Ayrıca dün akşam duvar kağıtlarına baktık ama eşim bi tanesine taktı oda uymaz gibi öyle ayak üstü tam karar veremedim bugün tatlı tatlı konştum benimkiyle akşam inşallah yeniden bakıcaz oda hallolursa ohh ne ala :)

Miracle evi temizlemişsiniz ohh miss ne hoşuna gitmiştir şimdi yeni taşınmış gibş daha dinamik heyecanlı :)

Smilla tam yıkamaya karar vermişsin sular gitmiş şansa bak :)

Demek caponumm da dopurdu ohh inşallah darısı başımıza

Son düzenleme:
naber kızlar
yorgun hissediyorum bugün sabah sabah anneme geldim biraz berraya bakması için
ama birazdan çıkıp açıköğretim kaydını yaptırmam gerek

günaydın kızlarrr ...
geçen hafta kuzenim nişanlandı önce adapazarına gittim teyzemin yanına ertesi sabah nişan için ankaraya gittik..
aman Allahım nasıl kar vardı bolu da ve ankara girişinde

nişanı yaptık 2 saat sonra tekrar adapazarına döndük..ama nevrim döndü 8 saat sadece yolda geçti..
uzaklara evlenmemek lazım anacım

ohh temizlik konuşulmuş..miracle canım hakikatten şansına gelen insana bak daha doğrusu gelmeyen

neyseki annenin elleri dert görmesin yapmış..doğru söylemiş anacın siz daha güzel yaparsınız..

similla ben storlarımı yılda 3 kez yıkıyorum canım..benim balkonumun eni biraz geniş storu ene göre ayarlıyorum..sonra ıslatıyorum daha sonra beyaz kalıp sabunla lifle bir güzel yıkıyorum.2.ye de aspirin diye bir temizlik maddesi var onunla yıkıyorum..mükemmel oluyor..balkonunda rahatlıkla yıkayabilirsin canım..
kurutması da şöyle;yıkadıktan sonra kapatıyorsun storu dikle bir köşede süzülüyor hemen sonra da eşinle asın yerine tamamdır..

annemin mutfagının perdesi katlamalı..kat çubuklarını çıkarıyoruz makinede narin programda yıkıyoruz..
kırışmıyor fazla ama ütülenince havası değişiyor zaten 5 dk bile sürmüyor ütülemesi..böyle deneyebilirsiniz

Evet evet az kaldı
Kesin olarak lebriz hanıma doğuruyorum tatlım bu arada pazartsi yine kontroldeydim tamamdır budur dedik

okudum tatlışım çok sevindim
"seni çatır çatır doğurtcam" deyip durmuştu sonra ameliyathanede şebnem ferahın şarkısı eşliğinde kesip biçti beni

ama güzel dikti bak onu söyleyeyim, bir karıştan daha kısa kesmiş, dikişim de belli olmuyo hiç
iki hafta sonra kontrole gittiğimde hale hanım yoktu derya hanıma gösterdim "beni güzel dikmiş mi" dedim
o da "oo hale hanım diker de güzel olmaz mı" dedi

naber kızlar
yorgun hissediyorum bugün sabah sabah anneme geldim biraz berraya bakması için
ama birazdan çıkıp açıköğretim kaydını yaptırmam gerek

hoşgeldin kuzuuum alışabildin mi bebekle hayata ?

aynen öyle oldu meliscim.sizde aldığınız cicileri güle güle kullansın liva hanım herşey alınır canım hiç merak etme stres yapma bak 2 laf ettin hemen istediğin yapıldı boşver arada istediklerini söyle öyle gerekiyormuş baksana kuzum

ohh baya yoğun günler geçirmişsin nişanınız hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…