- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.981
hoşgeldin kuzuuum alışabildin mi bebekle hayata ?
hoşbulduk canım
berra bu hafta sonu 3. ayını doldurucak inş. zaman çok çabuk geçiyor
ben zaman geçtikçe daha da düzeleceğine inanıyorum, şuan tam alışabilmiş değilim açıkcası
bazen üstüme karabasanlar çökmüyo değil
ama mutlu muyum evet mutluyum hem de çok
okudum tatlışım çok sevindim
"seni çatır çatır doğurtcam" deyip durmuştu sonra ameliyathanede şebnem ferahın şarkısı eşliğinde kesip biçti beni
ama güzel dikti bak onu söyleyeyim, bir karıştan daha kısa kesmiş, dikişim de belli olmuyo hiç
iki hafta sonra kontrole gittiğimde hale hanım yoktu derya hanıma gösterdim "beni güzel dikmiş mi" dedim
o da "oo hale hanım diker de güzel olmaz mı" dedi
,Ahsenicim hg cnm..eltim bana artik dikmiyorlar yapistiriyolar demisti..varmi ole bisey?
maşallah koca kız oldu artık
evin düzeni yemek yapma durumu falan çok mu zorluyor?
şimdiden gözüm korkmuyor değil
rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım
Selam kızlar...
Bugün annemlere gideceğim.Eve doğalgaz bağlanıyormuş,temizliğe falan yardım ederim.Öğle arasında gelip eşim götürecek.Gitmeden önce bi eczaneye uğrayıp şu saç zımbırtılarını alayım.Kaşıntı fena...
Melis senin Fatma hanıma ne oldu,ona gidiyordun...
selam kızlar. geçmiş çok birikmiş okuyamadım. biz artık kendi evimizdeyiz ve eşimle çok çok iyiyiz maşallahbunalmış orda. Tamam yardım ediyolar haklısın ama annemler 10 gün burda durdular sen o kadarcıkla bile bunaldın bide beni düşünsene iyide söyleseler batmaya başladı dedi. biraz uzak durayım aramız soğumasın dedi. tamam dedim. gündüzleri ben anneme giderim yine akşamları eşimle oluruz diye karar verdik. dün akşam misafirlerim vardı p.tesi batuyu anneme bıraktım temizlik yaptım arada emzirmeye gittim. dün sabahtan annem geldi kahvaltı yaptık sonra misafir hazırlığı yaptım. bugünde sabahtan geldi. ben çamaşır yıkadım astım filan. şimdi gitti akşama kadar başbaşayız oğluşumla. akşamlarıda eşim ilgileniyo sağolsun. öyle bi kötü rüzgar esti geçti unuttuk gitti
selam kızlar. geçmiş çok birikmiş okuyamadım. biz artık kendi evimizdeyiz ve eşimle çok çok iyiyiz maşallahbunalmış orda. Tamam yardım ediyolar haklısın ama annemler 10 gün burda durdular sen o kadarcıkla bile bunaldın bide beni düşünsene iyide söyleseler batmaya başladı dedi. biraz uzak durayım aramız soğumasın dedi. tamam dedim. gündüzleri ben anneme giderim yine akşamları eşimle oluruz diye karar verdik. dün akşam misafirlerim vardı p.tesi batuyu anneme bıraktım temizlik yaptım arada emzirmeye gittim. dün sabahtan annem geldi kahvaltı yaptık sonra misafir hazırlığı yaptım. bugünde sabahtan geldi. ben çamaşır yıkadım astım filan. şimdi gitti akşama kadar başbaşayız oğluşumla. akşamlarıda eşim ilgileniyo sağolsun. öyle bi kötü rüzgar esti geçti unuttuk gitti
,
hoşbulduk tatlışım
evet artık öyle iğne iplik yok
estetik dikiş diye bişey var
lazerle kesiyolar yapıştırıyolar sadece uçları dikiyolar onlar da kendi kendine eriyor dikiş aldırmak yok
3 ay doldu bende iz falan kalmadı süper bişey yani
yine olsa yine sezeryana girerim heralde
onlardan şuan hiç bahsetmeyeyim canım:))
sen bir doğur, ben bol bol telefon açıp taktik vericem merak etme
hadi bakalım :))
ilk başbaşa kalınan günler çok zor geçiyor
bana hala ara ara fenalıklar çöküyo
zamanla gecermiş herkes öyle diyo
batu nasıl sağlığı falan?
Çok çok sevindim tatlım durumların düzelmesine demekki tahmin ettiğimiz durum ortaya çıktı olsun olur öyle şeyler geçti bitti evlilik işte siz aşk dolu yuvanıza bakın
Ahsen bu dogum sonrasi kv ile aran nasik oldu? Hamileyken aramicam artik fln diyordun?
Pingum esin hakli sanirsam.biz onlarin annesinden sikiliyoruz.esimiz kendi annemizden sikildiginda kiziyoruz.orta yolu bulmaniza sevindim..yahu siz nasil denk getiriyonuz hep ahsenle beraber girmeyi
Hosgeldiniz taze anneler. Ben cok giremiyorum bu ara cok yogunum. Caponun bebisi de olmus hayirli olsun. Similla benim evdeki tum perdelerim normal tul perde ve fon kalin perde. Temizligi zor olur diye hicte dusunmedim farkli model almayi. Simdi istedigim zaman yikayip asiyorum cama. Orada kuruyor hem evimde mis gibi kokuyor. Kizlar bu arda inanilmaz belim agriyor. Oturamiyorun bile. Dun gece sag bacagim agriyordu sabah kalktigimda belim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?