- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.001
HOŞGELDİNİZ ANNECİKLER.
bebeklerin iyi olmasına ve tabi sizlerinde eşlerinizle iyi olmanıza sevindim
dünyaya gelen ne güzel büyüyor
büyüyo speddycim valla. Allah hayırlı ömür versin. geçmişi okuyamadım sen adet oldunmu??
Yeni cikan kanunla esnaflar bile aramaya basladi artik.herkes risk analizi yaptirmak zorunda...
Citlenbik sizde yaptirmaniz lazim :) yaptirmaya karar verirseniZ bizi unutmayin ha :))
gunaydinla
2 gecedir uyku uyumuyoruz artik sinirlerim yiprandi. oglum ne gunduz uyuyo ne gece hadi gunduz annem war yardim ediyoda gece tekim emerken uyuyo yatiriyorum gozler aciliyo. ayagimda salliyorum eller ayaklar kipir kipir hele sıkılınca bi aglamasi var duyan cocuga iskence yapiyoruz sanar o derece yani.kakada yapamadi surekli ikinma halinde. of off annemin kiymetini simdi anladim
Yeni cikan kanunla esnaflar bile aramaya basladi artik.herkes risk analizi yaptirmak zorunda...
Citlenbik sizde yaptirmaniz lazim :) yaptirmaya karar verirseniZ bizi unutmayin ha :))
kuzu önceden azıcık tiyo ver ki başıma gelince depresyona girmeyeyim bu arada senin görümceler falan gelip kaldırlar mı hani hep gelen vardı ya
batunun sağlığı iyide akşamları çok huysuz oluyo ahsencim ya kucaktan kucağa bi babası bi ben avutup duruyoruz. misafirlere filan sevdirmiyo kendini. gündüz daha iyi ama sürekli ilgi isteyen, laf isteyen bi babak. bide çok zor uyuyo. uykusu var huysuzlanıyo ama canı bakınmak istiyo beyfendinin uykusu sapıncada daha zor uyuyo. ben h.sonu sinirimden ağladım. o kadar huysuzduki o gece eşimle ikimiz yorgunluktan mahvolduk ufacık adam bitirdi biziişallah geçecek zamanla. işe başlamama az kaldı. Annem yakınımda olmasa napardım bilmiyorum yükümü çook hafifletiyo Allah razı olsun. siz nasılsınız gelinim nasıl
Ahsen bu dogum sonrasi kv ile aran nasik oldu? Hamileyken aramicam artik fln diyordun?
Pingum esin hakli sanirsam.biz onlarin annesinden sikiliyoruz.esimiz kendi annemizden sikildiginda kiziyoruz.orta yolu bulmaniza sevindim..yahu siz nasil denk getiriyonuz hep ahsenle beraber girmeyi
Ahsen gobisinin fotosunu koysana cok ozel diilse :) merak ediyrm dikisini
ama ben girdiğimde hiç sohbet olmuyo yaaa
:))) sohbet olmuyorsa sen aç tatlım
ee söyle bakayım senin hormonlar ne durumda?
ben hala adet olmadım sen oldun mu
Eki Görüntüle 663189
smillia bak ameliyattan sonraki hali bu
ama sonra o şişlik ve kızarıklık gidiyor
şuan benimki bir karıştan daha kısa kalem siliği şekilde
fotoyu internetten buldum bu arada:))
OCWMYS sezeryandan zaten korkuyorum bu resmi görünce daha çok korktum he
Bu çok derin ve yeni yara sanki baksana kırmızı çevresi
yok olmadım daha canım. akıntım var benm ya sürekli günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum. adet bakalım ne zaman olucaz. sofiş olmuş.
Biraz uzun degil mi? Korktu benim gozumde
bu ameliyattan dakikalar sonra çekilmiş belli
dikiş ağrısı 2-3 gün sürüyor, ama o normal doğumda da oluyor hem de daha kötü bi yerde
sezeryan korkulacak bişey değil ki
kızımın doğduğu anı acısız sancısız stressiz olarak hatırlıyorum ne güzel :))
aman kızlar doğum hiiç korkulacak bişi değil. sonrasında aklınıza bile gelmiyo acısı ağrısı hiç yaşamamış gibi oluyosunuz. bebeğe bakmak daha zor dimi ahsenama çoook güzel tarifsiz duygu.
bu sabah batuşu yanıma almıştım. 7:30 da uyandı tam ağlıyodu gözlerini açtı beni gördü başladı sırıtmayagelde aşık olma şimdi yawruya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?