Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yeni cikan kanunla esnaflar bile aramaya basladi artik.herkes risk analizi yaptirmak zorunda...
Citlenbik sizde yaptirmaniz lazim :) yaptirmaya karar verirseniZ bizi unutmayin ha :))

sofişşş geçmişi okurken gördüm ve şaşırdım aynı şeyleri yaşıyoruz canım yaaa ben sadece benim oğlum öyle sanardım. demekki kanında laz inadı war ikisininde uğraştıracaklar bizi

ben geldim ,

ne güzel sohbet etmişsiniz

bende yoğunum dün balık yedik eşim saolsun geç gelmesine rağmen balık alıp gelmiş bana elleriyle balık yapıp yedirdi ayıkladı saolsun .

bana masallah çok iyi bakıyor nazar değmesin sadece aş erdiğim meyveleri bulamıyor

bende öle bir ayda hamile oldumki yaz meyvesi çıkmadı kış meyvesi bitti

bugün canım istedikleri karpuz şeftali çiğköfte

çiğköfte hariç ötekiler için avucumu yalayacağım yine

Son düzenleme:
berra 3 aylıkmı oldu maşallah ya zaman nasıl geçiyor ahsen daha dün hamileydin ya

darısı bizim bebişlerin başına

f

Yeni cikan kanunla esnaflar bile aramaya basladi artik.herkes risk analizi yaptirmak zorunda...
Citlenbik sizde yaptirmaniz lazim :) yaptirmaya karar verirseniZ bizi unutmayin ha :))

sorumlu müdürümüz burdaydı ben de sabahtan beri ondan giremedim biraz abartmışlar türkiye için uygulaması şimdilik zor şeyler ve çok cezası var büyük şirketler tamam da küçük esnaf ne yapsın zavallı

açıköğretim harcımı yatırdım da geldim :))
kız yalancı özden aşerme daha şimdiden başlamaz sen adamcağıza eziyet etmek istiyon demi
benim de tek aşerdiğim şey mandalinaydı ve çıkmasına daha 3 ay vardı,
kocam bulmuştu sağolsun tabi yarım kilosuna 10 kasa mandalina parası ödedi

kuzu önceden azıcık tiyo ver ki başıma gelince depresyona girmeyeyim bu arada senin görümceler falan gelip kaldırlar mı hani hep gelen vardı ya

valla hamilelikte nasıl hormonlar kafayı yiyorsa lohusalık da öyle
yani bu lohusa depresyonu son yılların icadı değil, bilimsel bi gerçeklik
ben adet dönemimde de çok depresif olurum mesela bu da hormonlarla ilgili

lohusa depresyonu yaşadım hala da yaşıyorum
ilk hamileliklerde yaşanıyor genelde
hayatın tümden değişime uğruyor, kontrol artık senin elinden çıkıyor bunu kabullenmek zaten zor
bir de üstüne hormonlar manyaklaşınca ben girmeyeyim de dedem mi girsin depresyona

ilk 3 aydan sonrası düzene giriyormuş canım ya azcık daha sabret inş düzelir
bu erkek bebekler hep gazlı oluyor neden acaba
uyku konusunda da oğlunu iyi tanımaya bak, uykusu geldiğini anladığın anda yatır.
bebekler yetişkinlerin tam tersi gündüz ne kadar iyi uyurlarsa gece de o kadar iyi uyuyolar

yeni doğum yağtığımda geldi, 3-4 gün kalıp gitti
berra hastalandı hastahanelere düştü, benim sağlığım bozuldu, babam ameliyat oldugu için annem bana yardım edemedi iki arada bi derede kaldı annem koşturmaktan hastalandı
bu süre zarfında defalarca çağırdık gelmedi bacakları ağrıyomuş :)

Ahsen gobisinin fotosunu koysana cok ozel diilse :) merak ediyrm dikisini

yok kız nasıl koyayım tam şeyimin üst kısmında

Son düzenleme:

smillia bak ameliyattan sonraki hali bu
ama sonra o şişlik ve kızarıklık gidiyor

şuan benimki bir karıştan daha kısa kalem siliği şekilde

fotoyu internetten buldum bu arada:))

OCWMYS sezeryandan zaten korkuyorum bu resmi görünce daha çok korktum he
Bu çok derin ve yeni yara sanki baksana kırmızı çevresi

OCWMYS sezeryandan zaten korkuyorum bu resmi görünce daha çok korktum he
Bu çok derin ve yeni yara sanki baksana kırmızı çevresi

bu ameliyattan dakikalar sonra çekilmiş belli
dikiş ağrısı 2-3 gün sürüyor, ama o normal doğumda da oluyor hem de daha kötü bi yerde
sezeryan korkulacak bişey değil ki
kızımın doğduğu anı acısız sancısız stressiz olarak hatırlıyorum ne güzel :))

yok olmadım daha canım. akıntım var benm ya sürekli günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum. adet bakalım ne zaman olucaz. sofiş olmuş.

bende o da yok hiç hareket yok
benim annem 8-9 ay olmamış, sofiş hemencicik olmuş ya ne güzel

Biraz uzun degil mi? Korktu benim gozumde

benimki bundan da uzundu, bi de ilk günlerde böyle şişik bi garip oluyor yani
hiç korkulacakk bişey değil bee aman ne korkuyonuz
salak gibi ağlamıştım sezeryan olcam diye

anladım canım.
benim korkum kesilmek :18::18:

aman kızlar doğum hiiç korkulacak bişi değil. sonrasında aklınıza bile gelmiyo acısı ağrısı hiç yaşamamış gibi oluyosunuz. bebeğe bakmak daha zor dimi ahsen ama çoook güzel tarifsiz duygu.
bu sabah batuşu yanıma almıştım. 7:30 da uyandı tam ağlıyodu gözlerini açtı beni gördü başladı sırıtmaya gelde aşık olma şimdi yawruya

Ayyy kıyamam ben ona. Anneciginide taniyor artik kuzucuk :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…