- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.021
aman kızlar doğum hiiç korkulacak bişi değil. sonrasında aklınıza bile gelmiyo acısı ağrısı hiç yaşamamış gibi oluyosunuz. bebeğe bakmak daha zor dimi ahsenama çoook güzel tarifsiz duygu.
bu sabah batuşu yanıma almıştım. 7:30 da uyandı tam ağlıyodu gözlerini açtı beni gördü başladı sırıtmayagelde aşık olma şimdi yawruya
Bebislerin fotograflarini eklesenize. Degismislerdir merak ediyorum...
Sezeryanda olsa normalde olsa hersey birkac gunde normale donuyor..
Onemli olan o gun diil bence.onemli olan; normal dogumda seyimizin yalnis dikimi yada sarkmasi..
Sezeryanda gobek kalmasi ve bebegin sarilik ihtimali olmasi...
Allah hepimize kolay dogumlar saglikli bebisler nasip etsin :)
Evim sahane nin bugun yaptigi cocuk odasina faceten bakin.cok begendim ben
ayy dimi pinguş ya
benimki etrafa bakmaktan meme ememiyor ya otururken zaten emmiyor başından beri hep ayakta emziriyorum sallana sallana
gecen gün boynuma renkli ecifli bücüflü bi kolye taktım dikkatini bayagı çekti onunla oyalanırken bi güzel emdi
normalde 5 dk dan fazla kalmıyor mememde
ben emme konusunda çok çekiyorum elif ya benimkisi emmeyi hiç sevmiyo neler çekiyorum onu emziricem diye 2 aydır
saaatlerce aç kalmayı tercih ediyo bazen. Aç oldugu için uyuyamıyor biberon da almıyor bazen kaşıkla verdiğimizde tükürüyo
tahlil bile yapıldı hiçbişeyi çıkmadı
emzirme danışmanıyla görüştüm her yolu denedik
beni kim görse "böyle uğraşılmaz mama ver gitsin" diyo sinirlerim zıplıyo
bben şuan annemdeyim burdaa eski fotoları var
normal doğumda sarkma mı oluyormuş abooowww ben makatı yırtılanı biliyom da sarkanı duymamıştım
şimdi telefondan baktım çok şirin hepsini göremedim ama korsan temalı olmuş kaydıraklı falan
totomadmı yırtılıyor
kızlar şaka yapıyorsunuz demi
Duvar stickerlari cok hos.vafinin albumundeki resmi yapcan duvara.hergun mutlu kalkarsin walla
speddy seni yakalamışken söyleyim ben buluşmaya gelemiyorum maalesef adapazarına bebek görmeye gidiyoruz siz bol bol eğlenip foto çekersiniz
Capoon allah analı babalı büyütsün canımm
Hanzade prdelerimiz aynı..Mekanizmasını iyice anlatır mısın bana da? Nasıl cıkacak?
Ben de daha yıkamadım perdeyiakıl sır erdiremedim mekanizmasına...Anlarsam hemen yarın yıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?