Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sezeryanda olsa normalde olsa hersey birkac gunde normale donuyor..
Onemli olan o gun diil bence.onemli olan; normal dogumda seyimizin yalnis dikimi yada sarkmasi..
Sezeryanda gobek kalmasi ve bebegin sarilik ihtimali olmasi...

ikisinin de zorlukları var illa bakalım piyangodan bize ne çıkacak

ayy dimi pinguş ya
benimki etrafa bakmaktan meme ememiyor ya otururken zaten emmiyor başından beri hep ayakta emziriyorum sallana sallana
gecen gün boynuma renkli ecifli bücüflü bi kolye taktım dikkatini bayagı çekti onunla oyalanırken bi güzel emdi
normalde 5 dk dan fazla kalmıyor mememde

ben emme konusunda çok çekiyorum elif ya benimkisi emmeyi hiç sevmiyo neler çekiyorum onu emziricem diye 2 aydır
saaatlerce aç kalmayı tercih ediyo bazen. Aç oldugu için uyuyamıyor biberon da almıyor bazen kaşıkla verdiğimizde tükürüyo
tahlil bile yapıldı hiçbişeyi çıkmadı
emzirme danışmanıyla görüştüm her yolu denedik
beni kim görse "böyle uğraşılmaz mama ver gitsin" diyo sinirlerim zıplıyo

Bebislerin fotograflarini eklesenize. Degismislerdir merak ediyorum...

bben şuan annemdeyim burdaa eski fotoları var

Sezeryanda olsa normalde olsa hersey birkac gunde normale donuyor..
Onemli olan o gun diil bence.onemli olan; normal dogumda seyimizin yalnis dikimi yada sarkmasi..
Sezeryanda gobek kalmasi ve bebegin sarilik ihtimali olmasi...

normal doğumda sarkma mı oluyormuş abooowww ben makatı yırtılanı biliyom da sarkanı duymamıştım

Allah hepimize kolay dogumlar saglikli bebisler nasip etsin :)

Evim sahane nin bugun yaptigi cocuk odasina faceten bakin.cok begendim ben

benimkide memede uzun süre kalmıyo ahsencim dikkati dağılıyo ve süt biraz az gelince sinir oluyo ama sık sık emziriyorum yeterli sütü alıyodur heralde. bizimki biberonsuz uyumuyo çok kötü alışkanlık oldu karnının aç olduğundan değil çoğu zaman sırf keyiften illa onu çekip uyucak.annelik şaklabanlık yaaa mis gibi tertemiz meme em işte. 2 memedede 10 dk emcek deyince ebeler küfredesim geliyo

totomadmı yırtılıyor

kızlar şaka yapıyorsunuz demi

Eltiminde sutu az geliyormus.geceleri saat kurup kalkip sagiyormus.boylece gunduz sutu yetiyormus.sut gelsin die yemedigi kalmamisti bu sekil ise yaradi.sutu bitince yada yetmezse buzluktakileri kullanacak

speddy seni yakalamışken söyleyim ben buluşmaya gelemiyorum maalesef adapazarına bebek görmeye gidiyoruz siz bol bol eğlenip foto çekersiniz

speddy seni yakalamışken söyleyim ben buluşmaya gelemiyorum maalesef adapazarına bebek görmeye gidiyoruz siz bol bol eğlenip foto çekersiniz

hadi canım.

eee biz sen doktroa gideceksin diye geçen hafta erteledik. zahterde eğitimde diye :2: yine kısmet olmadı

Ay ölüyorum az biraz iyi oldum güya bugün yine kötüyüm boğazlarım sis titriyorum resmen öyle gişe açtım ama fazla para almışım bulamadık üzüldüm ya acaba kimden aldım
akşam iyi bir çorba lazım bize kocamda hasta bu eğitim bize iyi gelmedi cumartesi iyi olurum inşallah hasta olmak istemiyorum

Capoon allah analı babalı büyütsün canımm

Hanzade prdelerimiz aynı..Mekanizmasını iyice anlatır mısın bana da? Nasıl cıkacak?
Ben de daha yıkamadım perdeyi akıl sır erdiremedim mekanizmasına...Anlarsam hemen yarın yıkarım

GÜNAYDIN HATUNLAR

şimdi gördüm canım anlatayım kruvaze tülerde ortan ayırıp toplanması için ip var onun ucunda ki düğümü açıp halkalardan çıkarıyosun tül serbest kalıyo sonra kornişin en kenarlarında cırt cırt var onları açıyosun normal kornişten çıkarıyosun tülü ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama özellikle boncukları varsa ucunda filan fileye at öyle yıka canım
bu arada biz senin evini görmüş müydük hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…