- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.041
Ay nie gitmiyorsun hatun.kizlar senin icin ertelemedilermi bu haftaya..bebegi haftaya goruver.cik cik cikspeddy seni yakalamışken söyleyim ben buluşmaya gelemiyorum maalesef adapazarına bebek görmeye gidiyoruz siz bol bol eğlenip foto çekersiniz
Ay nie gitmiyorsun hatun.kizlar senin icin ertelemedilermi bu haftaya..bebegi haftaya goruver.cik cik cik
Daphne 85
Hanzade
Zahter
sizin bir planınız var mı kızlar ? Cumartesi geliyor musunuz ?
benim bi planım var c.tesi kk dan speedy diye bi arkadaşım var ona söz verdim şekerim
Melis ;
Daha sabah baktım bunlara teyzem için düşünüyorum. Gerçi nerdeyse önümüzde 8 ay var doğum için şeker hamuru ile kurabiye yapmak istiyorum. tabi önceden ön deneme yapmam lazım
yapyapıştır diye site var oradan da bakabilirsin istersen.
Bu etiketleri kürdanları sen evde kendin mi yapacaksın. o renkli kısmı nasıl yapacaksın merak ettim öyle şablon var mı elinde
Diğer kolonya çok güzel çok beğendimeminönünde böyle şişe vardır.
mls bence önce eminönüne bak çok çeşitli değişik güzel şeyler bulabilirsin sonra eksik kalan olursa netten sipariş verirsin
ahsenin yanına hastaneye gittiğimde çikolata topları yapmışlardı çubuklarıda pembe güllü bşylerlerle süsleyip toplara batırmışlardı yanında da ayaklı kadehlerle yine pembe süslü bi şekilde meyve sularımızı verdiler çok beğendim
pastanelerde de değişik şekerlemeler sepetler var bakabilirsin
oooo harikaymış:)
Çok güzel şeyler var insan bakarken kendinden geçiyorpastanede olan çikolata çeşitleri hep abartı fiyat gibi geldi bana
Ama bak iyi hatırlattın lohusa şerbeti bardaklarıda lazım :)
İnşallah yakın zamanda eminönüne sadece süsleme şeker işleri için annemle gitmek istiyrum bakalım:)
selam kızlaaaarrr
ben hastahane hazırlıklarımı yazı halinde hazırladım bloga koymak istiyorum fotolar da var
yalnız bana gönderdiğiniz maili silmişim
tekrar atar mısınız şifreyi falan
lohusa taçları var bebek isimleri yazan onlardan da yaptır
Eki Görüntüle 664016
bi de bunu yaptır bebişi görmeye gelenlere ikram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?