Eylül dostluğumuza burada devam (:

Benim salon perdeside devasal.iple yanlara toplayip sekil vermeside zor olacak.seneye artik ins..

Bugun temizlik yapicam.aksamustude anneme gidicem sarma sarcaz.yemegide orda yeriz

Ay nie gitmiyorsun hatun.kizlar senin icin ertelemedilermi bu haftaya..bebegi haftaya goruver.cik cik cik

valla artık benim haftasonlarım eskisi gibi serbest olmayacak gibi duruyor cumartesi doktora sonrada yola çıkacağız eşim esnaf ben kendimi ona göre ayarlıyorum o bana göre ayarlamıyor maalesef

ben perdeyi sanırım 30 dereceydi ama 40 da olabilir yarım saatlik kısa programda sıkma olmadan yıkadım sonra tekrar başlattım 2 defa yıkansın diye çünkü 1 sene boyunca kullandık temiz olsun diye

zahter valla h.sonuna kadar iyileş ona göre sen de geleceksin keşke vafi de gelebilse bi konuşsa arkadaşlara önceden söz vermiştim gün yapıyoruz ayıp olur filan dese ben olsam söylerim

Günaydın şekerler
Ne var ne yok?

Bugün eşimin babaannesinin mevlüdü var ben oturuyorum herkes ortalığı toparlıyor:)
Kaç gündür buhranlar halindeydim çok şükür dün akşam bebişin odasının duvar kağıdınıda hallettik, artık yarın ve cumartesi günü nasipse odanın işleriyle uğraşcaz
Anladımki eşime baskı isyan durumları yapmam gerekiyormuş işe yaradı kaç gündür çok şükür

Şimdide size birşey sormak istiyorum hastane odası için süsleme ve ikram fikirlerim var
İlk olarak ikram için iki katlı kurabiyeliklere renkli ekler alıp koymak üzerlerinede burdaki gibi kürdanlar düşündüm
Ve yine burdaki gibi en sondaki resimde olan hoşgeldin yatak başı süsü
MAYA’nın Etiket , Kürdan ve Hastane Odası İsim Yazısı |

Birde hediyelik olarak farklı birşey bakınıyordum bu hoş gibi geldi
Hoşgeldin Bebek Hediyelik Kolonya |

Yine hediyelik uygun fiyata düşürürsem bulursam çubuklu süsler oluyor şekerli belki artı olarak onlardanda yine olabilir

Hatta büyük 2 cam kavonozlara jelibon, bonibon düşündüm üstünde etiketler ama onlada uğraşamam gibi geldi sona bırakırıım onu

Sizce teyzeciklirimiz benim güzellerim nasıl olur?
Sizdende fikir almak istiyorum

Son düzenleme:
Melis ;

Daha sabah baktım bunlara teyzem için düşünüyorum. Gerçi nerdeyse önümüzde 8 ay var doğum için şeker hamuru ile kurabiye yapmak istiyorum. tabi önceden ön deneme yapmam lazım
yapyapıştır diye site var oradan da bakabilirsin istersen.

Bu etiketleri kürdanları sen evde kendin mi yapacaksın. o renkli kısmı nasıl yapacaksın merak ettim öyle şablon var mı elinde

Diğer kolonya çok güzel çok beğendim eminönünde böyle şişe vardır.

Son düzenleme:

İnsan bunlara sardımı gece gündüz aklından çıkmıyor birde hamilelik duygusallığı olunca
Dediğin siteyede bir bakıyım tatlım saol:)
İlk başta kendim yapmaya heveslendim tasrımını baskını herşeyini sonra baktım ki hiç uğraşamıcam başka işler var burdan sipariş vermeyi düşündüm bir kaç haftaya netleştiririm öncesinde eminönünü aslında görmek istiyorum hazır kolonyalık süslü şişeler yazılar varsa diye
Kurabiye işi ayrıca çok güzel olur :)

mls bence önce eminönüne bak çok çeşitli değişik güzel şeyler bulabilirsin sonra eksik kalan olursa netten sipariş verirsin
ahsenin yanına hastaneye gittiğimde çikolata topları yapmışlardı çubuklarıda pembe güllü bşylerlerle süsleyip toplara batırmışlardı yanında da ayaklı kadehlerle yine pembe süslü bi şekilde meyve sularımızı verdiler çok beğendim
pastanelerde de değişik şekerlemeler sepetler var bakabilirsin

oooo harikaymış:)
Çok güzel şeyler var insan bakarken kendinden geçiyor pastanede olan çikolata çeşitleri hep abartı fiyat gibi geldi bana
Ama bak iyi hatırlattın lohusa şerbeti bardaklarıda lazım :)
İnşallah yakın zamanda eminönüne sadece süsleme şeker işleri için annemle gitmek istiyrum bakalım:)

selam kızlaaaarrr
ben hastahane hazırlıklarımı yazı halinde hazırladım bloga koymak istiyorum fotolar da var
yalnız bana gönderdiğiniz maili silmişim
tekrar atar mısınız şifreyi falan

lohusa taçları var bebek isimleri yazan onlardan da yaptır

bi de bunu yaptır bebişi görmeye gelenlere ikram

evet pastaneler pahalı oluyo ama fikir olabilir ordan esinlenerek farklı şeyler ortaya çıkabilir ya da tanıdığınız pastanesi varsa yardımcı olabilir

selam kızlaaaarrr
ben hastahane hazırlıklarımı yazı halinde hazırladım bloga koymak istiyorum fotolar da var
yalnız bana gönderdiğiniz maili silmişim
tekrar atar mısınız şifreyi falan

Hadi hadi bekliyoruuum
Asıl deneyimli sen ama sesin çıkmıyor ahsen hani yardım nerde fikir

Böööö hanzade iğrençsin
Lohusa tacını hep unutuyorum sanırım hastanedede unutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…