Eylül dostluğumuza burada devam (:

nasıl giriyoduk nereye giriyoduk şifre neydi ya unuttum ben bunu mesaj atın ayol
yazıyı nasıl ekleyeceğimi zahter yazmış zaten ordan bakıp eklerim

aynen canım bununla uğraşmak senin için zor olabilir. bir başkası bu görevi üstlenmeli oda zor iş en güzeli sipariş vermek.
peki kendimiz yapsak stikeri nereye yaptırabiliriz acaba bunun için yer bulamadım.
bi gittiğinde eminönüne bunlara da bak bence belki farklı fikirler gelir

ocwnys eklediğinde link atar mısın merak ettim..

Son düzenleme:
melisciğim benim hazırlıklarıma gelenler bayılmıştı
ben hep eminönünden aldım malzemelerimi

Ama ne yaptın hiç söylemiyorsun ne hazırladın nerden aldın, banada fikir olsun :/

Hıımm sticker lar için kırtasiye ofset baskı vs yazan yerlerde olabilir, hazır kalıplara basıyorlardı
Keşke birisi yardımcı olsa ama nerdee kuzenler desem onlarda anlamaz bilmezler böyle işleri
O yüzden olabildiğince hazıra kaçıyorum

Günaydın kızlar.. Dr geliyorum, kuzucuğumu gördüm yine yerinde durmuyordu Kesin oğluşum olacakmışş

İşlerim çok yoğun, sohbete katılamıyorum..Yazıp kaçıyor gibi oluyorum mazur görün beni

Maalesef gelemiyorum ben, artık fotolarınızı görüp iç çekicem

tamam canım bunları bir araştıralım bakalım.
kendi doğumunda benimde hazır olur büyük ihtimalle ilkokul arkadaşım annesi yapar geçen bize geldiklerinde diyordu çünkü
ama teyzem için kendim bişeyler yapmak istiyorum. keşke yakın olsak valla yardım ederdim.. birlikte yapardık sen doğuma girerken ben süslerdim odanı tabi bunun için bide haftasonu doğurman lazım

Hoşgelsin paşa artık bebeğe alışverişler başlasın

ne güzel kıpır kıpır hareket ediyordur içeride

Vallahi birinizle bir gün bir dr kontrolüne gitmek istiyorum Çok heveslendiriyorsunuz insanı...

Melisss.bu konular tam benlik :)
Kurabiye fikri fln guzelde son hafta yapman lazim.karnin burnunda onlami ugrasacan.bana mantikli gelmiyor o..hazir alabilirsin tanesi 3 tl fln heralde.elinde hicbirsey yapma..hersey satiliyo.100 tl ye birsuru sey alirsin..sadece odaya ozel seyler alma.evdede kullanabilecegin seyler al.
Benim arkadasim sabun yapiyor.benim face imden bak.sabun adasi..ben ondan bebek mevludunde kesin yaptiricam..cok hos bir hatira.birde tum fikirlerini hastanede harcama.mevludede kalsin :)

similla dün paylaşamadım.
bizim çocuk odası olarak düşündüğümüz odada böyle yer var bu fikir hoşuma gitti ..

Boyle bir oyuntumu var? Eger varsa kesinlikle super fikir..oraya stickerda kesin olmali :)

Bizim ev alt kat ya merdiven geçişi canım
ama böyle yuvarlak yapılabilir yani alsında bundan daha fazla alan kalıyor bunda kafanı vuracak gibi bizimkisi biraz daha yüksek.
yada bulut gibi bişey düşünüyorum buu int buldum kaydetmiştim lazım olur belki diye

Melis.fotoyu ekleyemedim..esim almis dun..kucuk birer lokmalik eklerler..uzerinide renkli sekerle suslemisler.2 katli standa bol3 seyler koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…