- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.061
İnsan bunlara sardımı gece gündüz aklından çıkmıyor birde hamilelik duygusallığı olunca
Dediğin siteyede bir bakıyım tatlım saol:)
İlk başta kendim yapmaya heveslendim tasrımını baskını herşeyini sonra baktım ki hiç uğraşamıcam başka işler var burdan sipariş vermeyi düşündüm bir kaç haftaya netleştiririm öncesinde eminönünü aslında görmek istiyorum hazır kolonyalık süslü şişeler yazılar varsa diye
Kurabiye işi ayrıca çok güzel olur :)
melisciğim benim hazırlıklarıma gelenler bayılmıştı
ben hep eminönünden aldım malzemelerimi
aynen canım bununla uğraşmak senin için zor olabilir. bir başkası bu görevi üstlenmeli oda zor iş en güzeli sipariş vermek.
peki kendimiz yapsak stikeri nereye yaptırabiliriz acababunun için yer bulamadım.
bi gittiğinde eminönüne bunlara da bak bence belki farklı fikirler gelir
ocwnys eklediğinde link atar mısın merak ettim..
ay hanzade çok berbat bişi bu
Hıımm sticker lar için kırtasiye ofset baskı vs yazan yerlerde olabilir, hazır kalıplara basıyorlardı
Keşke birisi yardımcı olsa ama nerdee kuzenler desem onlarda anlamaz bilmezler böyle işleri
O yüzden olabildiğince hazıra kaçıyorum
Günaydın kızlar.. Dr geliyorum, kuzucuğumu gördüm yine yerinde durmuyorduKesin oğluşum olacakmışş
İşlerim çok yoğun, sohbete katılamıyorum..Yazıp kaçıyor gibi oluyorummazur görün beni
Maalesef gelemiyorum ben, artık fotolarınızı görüp iç çekicem
Günaydın kızlar.. Dr geliyorum, kuzucuğumu gördüm yine yerinde durmuyorduKesin oğluşum olacakmışş
İşlerim çok yoğun, sohbete katılamıyorum..Yazıp kaçıyor gibi oluyorummazur görün beni
Maalesef gelemiyorum ben, artık fotolarınızı görüp iç çekicem
Vallahi birinizle bir gün bir dr kontrolüne gitmek istiyorumÇok heveslendiriyorsunuz insanı...
Boyle bir oyuntumu var? Eger varsa kesinlikle super fikir..oraya stickerda kesin olmali :)similla dün paylaşamadım.
bizim çocuk odası olarak düşündüğümüz odada böyle yer var bu fikir hoşuma gitti ..
Eki Görüntüle 664032
Boyle bir oyuntumu var? Eger varsa kesinlikle super fikir..oraya stickerda kesin olmali :)
ekledim bloğa
şimdi kaçıyom kızlar
berra oyun istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?