- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.081
bana gelebilirsiniz zaten cumartesi günleri gidiyorum biraz büyüsün ikimiz gideriz
tamam canım bunları bir araştıralım bakalım.
kendi doğumunda benimde hazır olur büyük ihtimalle ilkokul arkadaşım annesi yapar geçen bize geldiklerinde diyordu çünkü
ama teyzem için kendim bişeyler yapmak istiyorum. keşke yakın olsak valla yardım ederdim.. birlikte yapardık sen doğuma girerken ben süslerdim odanı tabi bunun için bide haftasonu doğurman lazım
Melisss.bu konular tam benlik :)
Kurabiye fikri fln guzelde son hafta yapman lazim.karnin burnunda onlami ugrasacan.bana mantikli gelmiyor o..hazir alabilirsin tanesi 3 tl fln heralde.elinde hicbirsey yapma..hersey satiliyo.100 tl ye birsuru sey alirsin..sadece odaya ozel seyler alma.evdede kullanabilecegin seyler al.
Benim arkadasim sabun yapiyor.benim face imden bak.sabun adasi..ben ondan bebek mevludunde kesin yaptiricam..cok hos bir hatira.birde tum fikirlerini hastanede harcama.mevludede kalsin :)
Melis.fotoyu ekleyemedim..esim almis dun..kucuk birer lokmalik eklerler..uzerinide renkli sekerle suslemisler.2 katli standa bol3 seyler koyabilirsin
Eheh saol tatlım düşünmen yeter
Yardım edibilecek birlernin olması çok güzel birşey:)
Bu arada pek net çıkmasada kızımın odasının duvar kağıdı
İlk düşüncem daha country tarzı çiçeklerin olduğu duvar kağıtlarına bakıyordum sonra dedimki sonuçta burası bebek odası olucak bu kadar ağırlık yeter şirinliğide olsun buna karar verdik
Eki Görüntüle 664050
İlk düşüncem daha country tarzı çiçeklerin olduğu duvar kağıtlarına bakıyordum sonra dedimki sonuçta burası bebek odası olucak bu kadar ağırlık yeter şirinliğide olsun buna karar verdik
Eki Görüntüle 664058
Güzel düşünmüşsün canım.
Odası nasıl bilmiyorum ama bi duvarı country diğer duvarı böyle şirin çiçekli böcekli bebekli bile yapabilirsin.
gerçi fikir verip kafanı da karıştırmayım.
Eki Görüntüle 664058
Güzel düşünmüşsün canım.
Odası nasıl bilmiyorum ama bi duvarı country diğer duvarı böyle şirin çiçekli böcekli bebekli bile yapabilirsin.
gerçi fikir verip kafanı da karıştırmayım.
Tatlım sipariş verdik bile bir duvar şatolu bir duvar kareli olucak, dediğin gibi emin ol çok denedim dün akşam hiç alakasız duruyor
Zaten mobilyalarin bebek odasi gibi diil.biyerde belli etmen lazimdi artik.bence dogru karar.cokta seker bu
Bence cocuk buyuyene kadar bu idare eder.buyuyunce degistirirsin..bakalim liva hanim country tarzini sevecekmi :) o simdi ergen olunca sevmicek cicegi bocegi.sonradan begeniyo insan bu tarzi.
ÇOK heycanlıdır ya böyle seçmek falan.
ve çoğu işinde artık halloldu fazla takma kafana erken doğum bile olsa önünde 6 haftan var
kalanları yavaştan yaparsınız ..
bebek kıyafetlerini yıkadın mı ? onları yıkaması bile keyifldir
büyüdükçe Liva hanım
duvarda kendi sanat eserlerini oluşturacak
bizim arkadaşın kızı öyle 2 yaşında şuanda sürekli duvarlara bişeyler çiziyor
Bizde öyle düşündük hep kendi zevkimize göre bakıyoruz bebek fikrinden uzak olunca insan garipsiyor :) ama onları görüncede kendinden geçiyor:) dün akşamda annem dediki merak etme çok değişir eline alır kalemleri güzel güzel boyar o zaman görürsün sen bu kadar seçmeyi annem seçti umursamıcak bile
Dün akşam oturdum kimse bana karışmasın hamile halimle zaten herşey zor skin sakin tadını çıkartarak bakıcam herşeye tribindeydim:)
Bekliyoruz artık inşallah bi süpriz yapmaz:)
Şimdi geriye oda perdesi, avizesi, uyku seti, süsü püsü vs vs aslında daha var bakalım inşallah önümüzdeki 1 ayda hallolur
Daha kıyafet yıkama işine malesef geçemedim daha erken diye düşündüm tozlanmasın hem tamamlasın herşey ama harika olur öncesinde bebek kokar heryer
Keşke çizse meraklı olsa sanata bayılırım
Şimdiki zaman pıt pıt elektronik oyuncaklar tabletler zamanı:/
aynen bak beğen beğendiklerinin üzerinle eşinle gider birlikte karar verirsiniz canım.
sağlıkla gelsin zamanına bundan sonra kendisi karar verecek iyi olsun dainşallah...
yıkamak için haklısın erken daha sanki 1 ay kala yıkarsın mis gibi kokar ev ne güzel hele doğduktan sonra harika oluyor
öle parfüm olsa keşke valla eve hergün sıkarım cennet kokuyorlar
İlk zamanlar yine yapar ya çok fazla teknoloji ile yakın olmazsa yapar mutlaka
Hele bir doğsun birlikte çizersiniz sen örnek olursun
Benim eşimin en büyük hayali mesela büyüyüp aklı erdiğinde kendi eli ile duvarları boyamak El izi yani
Bende öyle diyorum boyasın çizsn hemde şanslı annesiyle birlikte oturup boyama yapar kafa kafaya verip
Eşimde hep bi müzik aleti çalsın o tür şeylerle ilgilensin istiyor bakalım Allah neyi nasip ederse sağlıklı olsunda
çok keyifli bebek hazırlığı sabırsızlanıyorum artık ben de sizin yüzünüzden sabah buraya gelince gaza geliyorum ama akşam eve gidince vazgeçiyorum
çok keyifli bebek hazırlığı sabırsızlanıyorum artık ben de sizin yüzünüzden sabah buraya gelince gaza geliyorum ama akşam eve gidince vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?