Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ahsencim cok guzel olmus.dogum yapan birine hazirlasam cok guzel olurduda.ben dogum yapinca artik odayi kim ypar bilmem.liste yapar kocama veririm herlde.sezeryn olursa kolay.kendin gider hazirlarsin.en yakin arkadasimda hamile kalmayi dusunyyor.ayni ayna kalip dogurmazsak o yardim eder.e oda calisiyo.bak gene kizkardes eksikligi...

Eheh saol tatlım düşünmen yeter
Yardım edibilecek birlernin olması çok güzel birşey:)

Melis.fotoyu ekleyemedim..esim almis dun..kucuk birer lokmalik eklerler..uzerinide renkli sekerle suslemisler.2 katli standa bol3 seyler koyabilirsin

Tatlım zaten kurabiye fikrim yok onu speedy dedi benim uğraşcak halim olmaz
O zaman aynı fikirdeyiz yazdığım ilk yazıda bende standda ekler demiştim benimde en aklıma yatan ve hoş ikramlık o

Bu arada pek net çıkmasada kızımın odasının duvar kağıdı

İlk düşüncem daha country tarzı çiçeklerin olduğu duvar kağıtlarına bakıyordum sonra dedimki sonuçta burası bebek odası olucak bu kadar ağırlık yeter şirinliğide olsun buna karar verdik

Son düzenleme:

Güzel düşünmüşsün canım.
Odası nasıl bilmiyorum ama bi duvarı country diğer duvarı böyle şirin çiçekli böcekli bebekli bile yapabilirsin.
gerçi fikir verip kafanı da karıştırmayım.

Zaten mobilyalarin bebek odasi gibi diil.biyerde belli etmen lazimdi artik.bence dogru karar.cokta seker bu

Tatlım sipariş verdik bile bir duvar şatolu bir duvar kareli olucak, dediğin gibi emin ol çok denedim dün akşam hiç alakasız duruyor

Bence cocuk buyuyene kadar bu idare eder.buyuyunce degistirirsin..bakalim liva hanim country tarzini sevecekmi :) o simdi ergen olunca sevmicek cicegi bocegi.sonradan begeniyo insan bu tarzi.

Tatlım sipariş verdik bile bir duvar şatolu bir duvar kareli olucak, dediğin gibi emin ol çok denedim dün akşam hiç alakasız duruyor

ÇOK heycanlıdır ya böyle seçmek falan.
ve çoğu işinde artık halloldu fazla takma kafana erken doğum bile olsa önünde 6 haftan var
kalanları yavaştan yaparsınız ..
bebek kıyafetlerini yıkadın mı ? onları yıkaması bile keyifldir

Zaten mobilyalarin bebek odasi gibi diil.biyerde belli etmen lazimdi artik.bence dogru karar.cokta seker bu

Evet tatlım dediğin çok doğru eşimde başımda bunu söyleyip durdu hak verdim bende:) kardeşim bile Liva 3 yaşına geldiğinde çiçekleremi bakıcak yoksa prensesleremi diyince jeton düştü tam

büyüdükçe Liva hanım
duvarda kendi sanat eserlerini oluşturacak
bizim arkadaşın kızı öyle 2 yaşında şuanda sürekli duvarlara bişeyler çiziyor

Bence cocuk buyuyene kadar bu idare eder.buyuyunce degistirirsin..bakalim liva hanim country tarzini sevecekmi :) o simdi ergen olunca sevmicek cicegi bocegi.sonradan begeniyo insan bu tarzi.

Bizde öyle düşündük hep kendi zevkimize göre bakıyoruz bebek fikrinden uzak olunca insan garipsiyor :) ama onları görüncede kendinden geçiyor:) dün akşamda annem dediki merak etme çok değişir eline alır kalemleri güzel güzel boyar o zaman görürsün sen bu kadar seçmeyi annem seçti umursamıcak bile

Dün akşam oturdum kimse bana karışmasın hamile halimle zaten herşey zor skin sakin tadını çıkartarak bakıcam herşeye tribindeydim:)
Bekliyoruz artık inşallah bi süpriz yapmaz:)
Şimdi geriye oda perdesi, avizesi, uyku seti, süsü püsü vs vs aslında daha var bakalım inşallah önümüzdeki 1 ayda hallolur
Daha kıyafet yıkama işine malesef geçemedim daha erken diye düşündüm tozlanmasın hem tamamlasın herşey ama harika olur öncesinde bebek kokar heryer

aynen bak beğen beğendiklerinin üzerinle eşinle gider birlikte karar verirsiniz canım.
sağlıkla gelsin zamanına bundan sonra kendisi karar verecek iyi olsun da inşallah...
yıkamak için haklısın erken daha sanki 1 ay kala yıkarsın mis gibi kokar ev ne güzel hele doğduktan sonra harika oluyor
öle parfüm olsa keşke valla eve hergün sıkarım cennet kokuyorlar

Keşke çizse meraklı olsa sanata bayılırım
Şimdiki zaman pıt pıt elektronik oyuncaklar tabletler zamanı:/

İlk zamanlar yine yapar ya çok fazla teknoloji ile yakın olmazsa yapar mutlaka
Hele bir doğsun birlikte çizersiniz sen örnek olursun

Benim eşimin en büyük hayali mesela büyüyüp aklı erdiğinde kendi eli ile duvarları boyamak El izi yani

Bende öyle diyorum boyasın çizsn hemde şanslı annesiyle birlikte oturup boyama yapar kafa kafaya verip
Eşimde hep bi müzik aleti çalsın o tür şeylerle ilgilensin istiyor bakalım Allah neyi nasip ederse sağlıklı olsunda

çok keyifli bebek hazırlığı sabırsızlanıyorum artık ben de sizin yüzünüzden sabah buraya gelince gaza geliyorum ama akşam eve gidince vazgeçiyorum

Evet canım müzik aleti yada bale gibi faaliyetleri bende çok istiyorum inşallah bizim hayal ettiklerimiz de olur
Biz kendimiz plan yapıyoruz, ama bakalım onlar kendileri için neler isteyecekler
şimdiden sen bol bol anlat aklına gir ben hamile olsam deli gibi konuşurum herhalde geveze bişey çıkar ortaaya

çok keyifli bebek hazırlığı sabırsızlanıyorum artık ben de sizin yüzünüzden sabah buraya gelince gaza geliyorum ama akşam eve gidince vazgeçiyorum

o çok kötü ya canım
bende düşünmeden önce hergün eve daha girer girmez ne çocuğpu be git eve yat diyordum kendime
ama sabah buraya gelince planlar düşünmeleri cezbediyordu.
bazen vazgeçmekten korkmuyor değilim

Ahahaha asıl amacımıza ulaşıyoruz o zaman yakında alıcaz bi bebiş haberi daha
En doğurtkan topiğe çıkıcak adımız

Speedycim herşeyin hayırlısı bebişlerimiz için biz onlar için herşyini en güzelini isteriz Allah en güzellerini nasip etsin:)
İmkanlrım dahilinde neyle ilgilenmek istiyorsa imkan sunmaya çalşırım sonunda kararı kendi versin

O konuşma durumu ilk başta bir garip geliyor ama sonra çok alışıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…