Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne siz ne kadar çok eleman alıyosunuz öyle sen tam olarak ne iş yapıyosun canım işe alım uzmanı mısın

Bende yaramaz diilmisim ama sakarmisim.duz yolda dusermisim.sadece yuzumde 20 dikis vardir..
Altima cisimi yaparmisim.ic camasirimu cikarir kirlendi die sallaya sallaya eve gidermisim.ama yas 2-3 fln..
Bir gun legene oturmusum tum margarin ve yagla vicik vicik banya yapmisim :)))
Camurlada cok oynardim.canak comlek yapardim..
Oyuncakciya gittigimizde annem doktor seti almak icin direnirdi.ben makyaj malz
Setini isterdim illa :)

yorgunanne den selamlar oğlum inatlla omzumda uyumak istiyo bugün uyuduktan sonra yere yatırıyoeum ağlıyo 10dk da omuzda geze geze zor sakinleşip uyuyup kalıyo. şuanda omzumda yine. bu oğlan bizim canımıza okuyacak gibi bi his var içimdee

ÇOCUKLUKTAN konuşmuşsunuz

abim benden betermiş annem çöp at içinde cam var dermiş gider bacağını kesrmiş poşeti sürte sürte gidip
iki kapı arasına tırmanırken ağzına sırt kaşıma sopası girmiş.

ama ben 1 kez kaza geçirdim abimin hepsine bedel diyebilirim. sağ kolum kesildi boydan boya 100 den fazla dikiş var
demirlerin üstüne çıktım arka tarafa geçerken kot montum yırtıldı sandım o derece ses çıktı hatırlşayınca bile ürperiyorum.
bunun dışında hep diyorumö bebekten çok ağlarmışım sebepsiz yere

valla öle çok usluymuşum aslında ama ne kadar kötü olay varsa hep benim başıma gelmiş

ama bu camdan balkondan düşmelerimi geçirdiğim kazayı ameliyat çıkışlarımı dün gibi hatırlıyorum

insan unutmuyor işte

allah herkesi coluğunu cocuğunu korusun insallah

hanzade senin zaten çok uysal uyumlu bir yapın var. Çocukken de öyle olmana şaşırmadım
ben de çok yaramaz değilmişim kendimden başka çocukları da hep dövüyomuşum sadece
hatta bir kere adamın biri kapıya gelmiş anneme "abla senin kızın benim oğlanı dövmüş, o da korkusundan dışarı çıkamıyo camdan bile bakmıyo" demiş
annemin de gülesi gelmiş çocuk benden 5 yaş büyükmüş nasıl psikolojk baskı uyguladıysam artık

her çocuk farklıdır. Kimisi tencereye çeliğe merak salar (ses çıkardıkları için) kimisi de eline kalem alıp çizip boyamayı sever
bir de yaşları ilerledikçe ilgileri farklı yönlere kayıyor

evet ama orta yolu tutturmak gerek
kırdıgında kızmak kesinlikle doğru değil ama "amaann canım boşver canın sağolsun sen üzülme" demek de doğru değil bence
yani kaybettiği şeyin değerini de bilmesi gerekir yoksa çok saldırgan oluyo çocuklar, kibarca uyarmak lazım işte

ben yaramaz değilmişim annemin sözünü çok dinllermişim. yakın çewremiz hala anlatır. sokakta çok oynardım ama akşam ezanı başlayınca bitene kadar ewde olucaz illa hemen oyunu bırakır koşardım öle kuralımız vardı.kardeşim büyüyünce onu da alırdım beraber koşar gelirdik eve çok meraklı konuşkan bi kızmışım annem her soruma sabırla cevap verirmiş. bişey yerken illa önüme bez serermiş annem hiç kalkmadan yermişim. gezmeye gittiğimizde sürekli annemin yanına gelip anne şımarmadım dimi diye sorarmışım aferin bana bi kere köyde bi akrabada yemek yerken önüme damlatmışım annem bana kızar diye ağlamışım

Pingum senin yaramaz anneyi biraz yoruyor. Allah kolaylık versin canım. Ne zaman çalışmaya başlayacaksın?

Similla o zamanlardan belliymiş kokoş olacağın

benimki de öyle şuanda bile kucakta
güven duygularını tatmin ediyolar canım ilk 3 ay böyle
4. aya girince bi çok şey değişiyomuş sabredicez
gece uykuları düzene girdi mi? kaçta uyuyor?

benimki de öyle şuanda bile kucakta
güven duygularını tatmin ediyolar canım ilk 3 ay böyle
4. aya girince bi çok şey değişiyomuş sabredicez
gece uykuları düzene girdi mi? kaçta uyuyor?

genelde 10:30 uyuyor canım ama düzensiz ya bi kere uyku saparsa bütün düzen gidiyo. 2 saatte uyanıyo emip uyuyo ama sabah 6da uykusu kaçıyo pışpış istiyo filan sürekli mecbur yanıma alıyorum. huysuzlanyo iyice. 7:30 tamamen uyanıyo 1 saat sonra tekrar uyuyo.akşamları çok huysuz ahsen yaa ağlayıp duruyo uykusu var ama uyumuyo. şaşırtıyo bu çocuk bizi

daphnecim 11 nisanda başlıycam işe.

elif allah kolaylık versin canım

işe başlayınca daha zor olacak gece uyumayacak sen zombi gibi işe gideceksin

ama ahsenin dediği gibi bir iki aya büyür

zaten yakında abi olucak kuzu o zaman sen rahatlıyacaksın biz başlayacağız bebek uyutmadı demeye

ben de uyku saatini öne çekmeye calışıyorum
saatler ileriye alınacak zaten iyice gec uyuyakcalar

kızlar ilk aylarda insan bütün hayatını bütün düzenii kaybetmiş gibi hissediyo. benim dünyam başıma yıkılmıştı sanki hep ağlıyodum bi daha eskisi gibi olmayacak diye ama herşy zamanla normale dönüyo, düzen oturuyo eşinizle vakit gecirmeye basliyosunuz
bebekler buyudukce cok zevkli oluyr

yan ilk aylar çok zorlu bence

similla senin bu süs püs merakın küçüklükten geliyo desene

ahsencim teşekkürler canım

benim de küçükken bi kötü huyum vardı hatırlıyorum çünkü kazık kadar olana dek devam etmişti annemler hala anlatır yola çıktığımızda mesafe ne olursa olsun illa kucakta gidicem babamın önüne dikilirdim yürümezdim adam kucağında taşırdı hep aslında hala öyleyim eşim hep kucağına alır evde ya da eltimlerde filan döndürür oynaşır boğuşuruz eltim gülüyo bize hatta evlenmeden önce eşimle iddiaya girmiştik niye bilmiyorum beni şişli taraflarında bi yerde semtin adını hatırlamıyorum şimdi uzun bi yokuş vardı üstelik bildiğin ana cadde kucağında taşımıştı beni herkes bize bakıyodu ama umrumda mı çok güzeldi adamı fıtık edicem sonunda yaa

ben de uyku saatini öne çekmeye calışıyorum
saatler ileriye alınacak zaten iyice gec uyuyakcalar

ben düzen oturtamıyorum ahsen ya. canı nasıl isterse öyle dawranıyo. o kadar sinirli ki bide kendini bi geriyo sinirlenince şaşıyoruz. şuanda boyunlarım tırmık içinde uykusu bölündü ya sinirlendi. işe başlayınca annem nasıl hem işini yapıp hem bu yaramaza bakıcak bilmiyorum inan. dönencesi var beşiğinde onunla bikaç dk oyalanıyo ance tuvalete gidip geliyorum işte. sabahlarıda oyalanırken yatakları topğluyorum etrafı topluyorum çabucak sıkılıyo. şöyle uyanık kalıp bakınsa yorulmıycaak insan ama sürekli uğraşmak çok yorucu. bide bu güzel havalarda eve tıkılmak filan çok sıktı beni ahsen yaa sanırım depresyona giriyorummmmm

aynen

ama sen şanslı annelerdensin evindesin bide çalışanlar var tam düzeni oturtuyor insanlar sonra izinleri bitiyor haydi baştan bebekte sende yeni düzene alışmaya çalışıyorsunuz alışana kadar da 1 2 ay geçer puffffffff çok gözümde büyüyor ahsen

Son düzenleme:
evet özdn çok haklısın tam alışıp sonra işe başlamak çok zor olmalı muhtemelen ben de öyle olacağım

aynen ahsen sanki hep böyle gidecek. bide ne zaman sofra konsa uyanıyo yemeğim bölünüyo illa. yada ne zaman eşimle biraz koklaşalım mızırdanıyo sanki anlıyo bunları ama çok tatlı oynaması gülmesi aguları o ayrı konu. işallah zamanla düzelir her bebek sakin değil tabi sakin bebeklerin anneleri çok şanslı.

bebeğin en huysuz zamanı izinli oluyosun tam oynaşıp eğlenclei vvakit geçireceğin dönemler bütün gün işte geçiyo. çok özlerim ben kuzumu ama küçük şehirde olmanın avantajı öğle arası gelicem eve çıkıştada erken çıkıcam süt izni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…