- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.121
daphne siz ne kadar çok eleman alıyosunuz öyle sen tam olarak ne iş yapıyosun canım işe alım uzmanı mısın
özdnin çocukluğunu merak ediyorum yaramaz mıydın kız bir sürü kaza geçirmişsin şans eseri hayattasın işte
şu an yaşaman sanırım mucize
ve o kadar kazadan sonra hala sağlam ve gayet zekisin maşallah
Evet çok doğru canım ben bi yazıda okumuştum
Çocuk her şeyi keşfetme aşamasında oluyor. Mesela cam bardağın kırıldığını görmek istiyor.Ve kırdıktan sonra kırıldığını fark ediyor.
Uzman diyordu ki çocuk bardağı size inat olsun diye kırmaz, merak eder. Ama sen kızarsan çocuğun merak duygusunu köreltirsin. Zaten bir daha kırmaz. Çocuk yoksa cam ve plastiği nasıl ayırt edecek? Gerçekten de etkilenmiştim...
Çocuklarımız zeki yaratıcı olsun istiyoruz.Ama ayaklanınca dur yapma ellleme sen dökersin diyoruz... Türk anneleri bunu cok yapıyor.
yorgunanne den selamlaroğlum inatlla omzumda uyumak istiyo bugün uyuduktan sonra yere yatırıyoeum ağlıyo 10dk da omuzda geze geze zor sakinleşip uyuyup kalıyo. şuanda omzumda yine. bu oğlan bizim canımıza okuyacak gibi bi his var içimdee
yorgunanne den selamlaroğlum inatlla omzumda uyumak istiyo bugün uyuduktan sonra yere yatırıyoeum ağlıyo 10dk da omuzda geze geze zor sakinleşip uyuyup kalıyo. şuanda omzumda yine. bu oğlan bizim canımıza okuyacak gibi bi his var içimdee
benimki de öyle şuanda bile kucakta
güven duygularını tatmin ediyolar canım ilk 3 ay böyle
4. aya girince bi çok şey değişiyomuş sabredicez
gece uykuları düzene girdi mi? kaçta uyuyor?
genelde 10:30 uyuyor canım ama düzensiz ya bi kere uyku saparsa bütün düzen gidiyo. 2 saatte uyanıyo emip uyuyo ama sabah 6da uykusu kaçıyo pışpış istiyo filan sürekli mecbur yanıma alıyorum. huysuzlanyo iyice. 7:30 tamamen uyanıyo 1 saat sonra tekrar uyuyo.akşamları çok huysuz ahsen yaa ağlayıp duruyo uykusu var ama uyumuyo. şaşırtıyo bu çocuk bizi
daphnecim 11 nisanda başlıycam işe.
genelde 10:30 uyuyor canım ama düzensiz ya bi kere uyku saparsa bütün düzen gidiyo. 2 saatte uyanıyo emip uyuyo ama sabah 6da uykusu kaçıyo pışpış istiyo filan sürekli mecbur yanıma alıyorum. huysuzlanyo iyice. 7:30 tamamen uyanıyo 1 saat sonra tekrar uyuyo.akşamları çok huysuz ahsen yaa ağlayıp duruyo uykusu var ama uyumuyo. şaşırtıyo bu çocuk bizi
daphnecim 11 nisanda başlıycam işe.
ben de uyku saatini öne çekmeye calışıyorum
saatler ileriye alınacak zaten iyice gec uyuyakcalar
kızlar ilk aylarda insan bütün hayatını bütün düzenii kaybetmiş gibi hissediyo. benim dünyam başıma yıkılmıştı sanki hep ağlıyodum bi daha eskisi gibi olmayacak diye ama herşy zamanla normale dönüyo, düzen oturuyo eşinizle vakit gecirmeye basliyosunuz
bebekler buyudukce cok zevkli oluyr
yan ilk aylar çok zorlu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?