- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.161
Günaydı kızlar
günaydinlaaar
oglusumu emZiriyorum suan tam uyanmadan aldim hemen insallah uyanmazda rahat rahat kahvalti yaparim.
bugun carsiya cikicam hem kendime hemogluma ust bas almam lazim. ben ankaradan gelirken sadece 0 3 aylik kiyafetlerini getirmistim kaganin onlarda zaten olmuyo artik.hamisler 0 3 aylik kiyafetleri cok abartmayin benim bi bavuldu ha hepsini giydirdim ama sorunki kac defa hemen kuculduler ozellikle erkek anneleri alttan citcitli bodyleri buyuk almaya bakin cunku sıkmamasi lazimmis. ben bi iki kez bilmeden tost etmistim oglumun pipisini
onun disinda patikli tulumlar ilk gunler cok kullaniliyo ama bebek birdn buyudugu ve kolunu bacagini hareket ettirip gernestigi icin olabildigince genis olmasinda fayda var. benim oglum 2 dk durmaz el kol hareket halinde surekli suanda 6 9 aylik tulum giyiyo. bi de benim kurtaricim babyjemin reflu ve güvenli yatis yastigi burda hala onda yatiriyorum oglumu. oy ne cok yazdim sabah sabah..
merhaba kizlar
gunduz sohbetinizi takip ettim yazacak oldum ki hamsi diye bekledigim ama jaws cikan oglum uyandi cigliklarla cunku pasam cook acikmis acliga hic tahammulumuz yok.. onu emzirdim ama kolik saatimiz geldi catti oglumun gazdan aglama krizleriyle ugrastik maaile. ah bu gaz sorunumuz bi gecseydi..
pingu yakin seyler yasiyoruz senle. benimki de hep birileri konussun pispislasin istiyo. kucakta geziyoruz ondanda sıkiliyo. tek sıkılmadigi yer var o da benim gogsum. tok olsada surekli orda olacak. karni toksa iki emiyo hop uyuyo orda dalana kadar bi iki cekiyo keyif yapiyo beni emzik gibi kullaniyo yani. emzikte almiyo iki gundur annemle inat ettik aldirmaya calisiyoruz ama ne mumkun ortaligi yikiyo. bu yuzdn ewden disari cikamiyoruz cunku agladiginda sadece memede sakinlesiyo gecen kaynim bizi almaya geldi eltimle arabada feryat figan emzik almiyo pispis fayda etmiyogidene kadar emzirdim mecburen. bu sorunumu cozmem gerek ama nasil.
ahsen o sitede yazdiklarini okudum bicok kisi ayni banada moral oldu. ben suana kadar iki kere agladim o da caresizlikten oglumum gazdan dolayi kiwranip aglamasi bi yandanda beni emmek istemesi beni cok uzmustu elimden bise gelmiyo oglum kivraniyo agliyo bende onla aglamistim. bu hep boyle olursa ben naparim diye. suana kadar boyle rahat olmamin sebebi canim annem bakiyorum darlanmisim hemen anneme veriyorum cocugu biseler yapiyorum hatta bi kac gece sutumu sagip birakip 8 de yatmisligim bile war. sonucta bebegimiz icin bizim ruh sagligimiz cok daha onemli. simdilik burda keyfim cok yerinde ama nisandaewime donecem orda tek basimayim kocam iste olcak o zaman napcm bilmiyorum.. artik oglumun gulucukleriyle avunup duracam. herseye ragmen iyikide yapmisim sanki 40 yildir benle herseyim askim o benimmm
günaydinlaaar
oglusumu emZiriyorum suan tam uyanmadan aldim hemen insallah uyanmazda rahat rahat kahvalti yaparim.
bugun carsiya cikicam hem kendime hemogluma ust bas almam lazim. ben ankaradan gelirken sadece 0 3 aylik kiyafetlerini getirmistim kaganin onlarda zaten olmuyo artik.hamisler 0 3 aylik kiyafetleri cok abartmayin benim bi bavuldu ha hepsini giydirdim ama sorunki kac defa hemen kuculduler ozellikle erkek anneleri alttan citcitli bodyleri buyuk almaya bakin cunku sıkmamasi lazimmis. ben bi iki kez bilmeden tost etmistim oglumun pipisini
onun disinda patikli tulumlar ilk gunler cok kullaniliyo ama bebek birdn buyudugu ve kolunu bacagini hareket ettirip gernestigi icin olabildigince genis olmasinda fayda var. benim oglum 2 dk durmaz el kol hareket halinde surekli suanda 6 9 aylik tulum giyiyo. bi de benim kurtaricim babyjemin reflu ve güvenli yatis yastigi burda hala onda yatiriyorum oglumu. oy ne cok yazdim sabah sabah..
OCWNYS ;
neden protein yemesinler internetten baktım ama sebebine ulaşamadım merak ettim.
benim eşim deli gibi yumurta yer bıraksan her gün bile yiyebilir o derrece
bu ay ovulasyon testi mi alsak diye düşündük dün hatta eşim bugün eczaneye soracak faydasını ve fiyatını falan.
sizinkilerde öyle mi bilmiyorum ama eşim bu konularda hiç utanmıyor benim testlerimi falan hep o doktora götürdü gösterdi
genelde çekinir diye düşünmüştüm hep
landfloves canim yeni dogmus bebegin demirbasi bez zaten 2 ayda kac paket bez harcadik sayamadim. bi de benimki gibi temiz beze yapma meraklisiysa ohoo
ahsencim yani reflusu yok ama egimli yerde yatirmak tedbir amacli ona yan yatirinca icim rahat ediyo kusarwdiye cok korkuyorum. su kolik bi bitse ama iste ne zaman bitcek esimde daha dayanamiyorum diyo bi gidiyim basedemezsem annemi cagiririm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?