Eylül dostluğumuza burada devam (:

elif ben de öyleyim inan sıkıntıdan duvarlar çöküyo üstüme nefes alamıyorum eşim gelsin diye bekliyorum akşama kadar gözüm saatte
sürekli anneme gitmek istiyorum ya da annem burda olsun istiyorum
başbaşa kalınca kafayı yiyorum hatta nurturiada konu açtım ama herkes aynı şeyleri yaşıyormuş zaten kime sorsam öyle diyor

önyargı yapmayın, yardım edin nolur - Alışmak - Merhabalar.. Biraz Erken Anne Olduk Sanırım.. - Sayfa 1 - Nurturia

bak burda bana yazılanları oku, iyi gelecek
[/B]

uslu bebeklere ben de imreniyorum hele iştahlı olanlarına bayılıyorum
ben 50 cc süt verene kadar bazen 3 saat geciyor canım çıkıyor resmen açlığa direniyo ya
gündüz uykularında da hep sallanmak istiyo en fazla 20 dk uyuyo

allahdan gece salanmak istemiyo

aynen ahsen annem 3 gündür sabahları geliyo kahvaltı ediyoruz sonra gidiyo gitmese keşke diye içim içimi yiyo. sanki bişeyleri yanlış yapıcam gibi geliyo sürekli. sabrım tükeniyo. bazen sesimi yükseltiyorum yeter artık batu diye o da gerginliğimi anlıyo daha çok ağlıyo. akşam baba gelince tabi dinlenmiş ve kafası sakin babada stres yok onu anlıyo gülücükler saçıyo.hava güzel aslşında arabasına koyup gezmek istiyorum ama yollarda çığırırıda elimi ayağıma dolaştırır diye korkuyorum. arabasında uyumazki kesinliklee. geçen doktora gittik size söylemeyi unuttum. manisa merkeze gittik 2 saat mesafe burdan arabasına koyduk hadi marketi gezelim dedik dönüşte. heryer renkli bakınsana işte ama yok beyimiz çığlıklar attı kucağa alıdk bi zaman sonra kucaktanda sıkıldı hemen çıktık mecburen. bu yüzden gezmeyede çıkaramıyorum okucam gönderdiğin linki canım.

benimkinin iştahı iyi özelilikle biberonla yediğinde maşallah ne versen alıyo sonrada kusuyo. bugün direndim uyandıkça kucağımda gezerek uyuttum biberon vermedim en son sabah 11de aldı. aynen ahsen ya ayakta sallayarak uyuyo kımıldanınca sallanmak istiyo hemen. bırakamıyorum ya kucak ya ayak. kımıldanınca hemen sallarsam saatler ce uyuyo. uzun üsre uyanık yada uzun süre aç kalmıyo bizimki 1 saatte yoruluyo hemen. wet çok şükür gece sallamak istemiyo maşallah diyelim. ama sabaha karşı artık huysuzlanıyo çığıtıyo. uyumakla uyumamak arasında kalıyo o zaman bazen sallıyorum. nurturuia da yazdığın aynennn benim hislerim bu kadar iyi anlatılırdı. tamamen katılıyorum düşüncelerine.

elifciğim batu kolik mi?
aynı saatlerde mi ağlıyo
eger öyleyse 4. ayda tak diye kesiliyomuş ağlamalar

elifciğim batu kolik mi?
aynı saatlerde mi ağlıyo
eger öyleyse 4. ayda tak diye kesiliyomuş ağlamalar

her akşam mızmız işte. sabah ilk uyandığında 1 saat uyanık kalıyo sonra kısacık uyuyup 1 saat daha uyanık kalıyo sonra 4-5e kadar uyuyo. akşam uykusu geldiği halde uyumayıp sürekli ağlıyo ve kucak istiyo mızmız heleki 8:30 10 :30 arası hep mutsuz. kolik galiba. aslında gazınıda çıkarıyo ama. bide çok fazla kusuyo. ne çok şikayet ettim oğlumdan yaa suçlu hissettim bak kendimi. kızlarda sıkılıcak bizden kusura bakmayın kızlar napim evden çıktığım yok burda derdimden anmlayan birini bulunca konuşasım geliyo.

özden sen bunları duyma canım

yok okuyunca içinde kalsın daha iyi şimdi sesi soluğu çıkmıyor

valla korkmuyor değilim

ama başa gelen çekilir bebek kolay büyümüyor

şimdi bizim yeni evimizin alt katında iki köpek var evde üst kattada var baya köpek bunlar havlayıp bebeği uyandıracak sürekli kapıdan insan geçse bile havlıyorlar buna bir care bulmak lazım

ben binbir zorlukla uyutacağım sonra havlamaya uyanacak

HERKESE SELAM HANIMLAR sonunda doğurdum.bende bebişimde çok iyiyiz o uyuyor bende yeni ayaklandım.sezryan oldum kızlar 19.03.2013 de gece 00:40 doğdu bebişim. sezeryanın sıkıntısı çokmuş ama sağlıcakla geldi ya gözümde hiçi bişi yok.allahım herbirinize bu duyguyu yaşatsın inşallah.

güle güle büyüt canım tosununu maşallah çok tatlı
inşallah sende hemen iyileşirsin bebeğinle yaz geliyor artık güzel vakit geçirirsiniz

caponn hoşgeldin tosunu gördük maşallah

sen nasılsın iyimisin

ben iyi sayılırım canım boğaz enfeksiyonu oluştu bugün öksürükle beraber ve tabiki öksürdükçe tüm organlarım 8 şiddetinde depreme uğruyor.yarın topuk kanı için hastaneye gidecez birde üfürüm çıktı kuzumda yarın ona bakılacak.dün gecemiz çok zordu.mem ucum yok ememiyordu ve kilolu bebek olduğu içinde kan şekerine önem veriyorlar mama takviyesi yap dedi doktor. kan şekeri düşmemeli dedi.gece alışsın göğüs ucum çıksın diye eşimle saat başı ayaktaydık. eşin desteği çok önemliymiş iyiki var kocacımmm.ama zafer bizim oldu sabah 5 ten beri iki göğsümüde tutuyor mama vermiyorum. inşallah yarın doktorda yeterli bulurda sadece anne sütüyle devam ederiz.mamaya alışacak diye çok korkuyorum

maşallah cevat altay iyi olsunda bol bol emer

ayy sinirimden çatlicam şimdi ne biçim doktor o ya hayret ediyorum bu tiplere
daha bir haftalık bile değil nasıl mama ver der sana?
göğüs ucun yoksa bunun çaresi var
silikon başlıklardan kullan bir süre
yada emzirmeden önce sağma makinasıyla sağ ucun çıksın
hiç olmadı benim gibi enjektörle vakumla. çıksın meme ucu
bir kaç hafta sonra böyle bi sorun kalmayacak zaten

yani bu kadar basit çözümü olan bişey için mama mı verilir el kadar bebeye
hem şuan senin habire emzirmn lazım ki sütün gelsin
ne kadar emzirirsen beynin o kadar süt gerekli oldugunu komutluyor ve vücudda o kadar süt üretiyo
sakın mama falan verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…