- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.141
ben düzen oturtamıyorum ahsen ya. canı nasıl isterse öyle dawranıyo. o kadar sinirli ki bide kendini bi geriyo sinirlenince şaşıyoruz. şuanda boyunlarım tırmık içinde uykusu bölündü ya sinirlendi. işe başlayınca annem nasıl hem işini yapıp hem bu yaramaza bakıcak bilmiyorum inan. dönencesi var beşiğinde onunla bikaç dk oyalanıyo ance tuvalete gidip geliyorum işte. sabahlarıda oyalanırken yatakları topğluyorum etrafı topluyorum çabucak sıkılıyo. şöyle uyanık kalıp bakınsa yorulmıycaak insan ama sürekli uğraşmak çok yorucu. bide bu güzel havalarda eve tıkılmak filan çok sıktı beni ahsen yaa sanırım depresyona giriyorummmmm
aynen ahsen sanki hep böyle gidecek. bide ne zaman sofra konsa uyanıyo yemeğim bölünüyo illa. yada ne zaman eşimle biraz koklaşalım mızırdanıyo sanki anlıyo bunlarıama çok tatlı oynaması gülmesi aguları o ayrı konu. işallah zamanla düzelir her bebek sakin değil tabi sakin bebeklerin anneleri çok şanslı.
uslu bebeklere ben de imreniyorum hele iştahlı olanlarına bayılıyorum
ben 50 cc süt verene kadar bazen 3 saat geciyor canım çıkıyor resmen açlığa direniyo ya
gündüz uykularında da hep sallanmak istiyo en fazla 20 dk uyuyo
allahdan gece salanmak istemiyo
elifciğim batu kolik mi?
aynı saatlerde mi ağlıyo
eger öyleyse 4. ayda tak diye kesiliyomuş ağlamalar
elifciğim batu kolik mi?
aynı saatlerde mi ağlıyo
eger öyleyse 4. ayda tak diye kesiliyomuş ağlamalar
özden sen bunları duyma canım
oooo iki anne konuşun benide alın aranıza anne yarısı sayılırım ben
hamileyede yer verin
HERKESE SELAM HANIMLAR sonunda doğurdum.bende bebişimde çok iyiyiz o uyuyor bende yeni ayaklandım.sezryan oldum kızlar 19.03.2013 de gece 00:40 doğdu bebişim. sezeryanın sıkıntısı çokmuş ama sağlıcakla geldi ya gözümde hiçi bişi yok.allahım herbirinize bu duyguyu yaşatsın inşallah.
caponn hoşgeldin tosunu gördük maşallah
sen nasılsın iyimisin
ben iyi sayılırım canım boğaz enfeksiyonu oluştu bugün öksürükle beraber ve tabiki öksürdükçe tüm organlarım 8 şiddetinde depreme uğruyor.yarın topuk kanı için hastaneye gidecez birde üfürüm çıktı kuzumda yarın ona bakılacak.dün gecemiz çok zordu.mem ucum yok ememiyordu ve kilolu bebek olduğu içinde kan şekerine önem veriyorlar mama takviyesi yap dedi doktor. kan şekeri düşmemeli dedi.gece alışsın göğüs ucum çıksın diye eşimle saat başı ayaktaydık. eşin desteği çok önemliymiş iyiki var kocacımmm.ama zafer bizim oldu sabah 5 ten beri iki göğsümüde tutuyor mama vermiyorum. inşallah yarın doktorda yeterli bulurda sadece anne sütüyle devam ederiz.mamaya alışacak diye çok korkuyorum
ben iyi sayılırım canım boğaz enfeksiyonu oluştu bugün öksürükle beraber ve tabiki öksürdükçe tüm organlarım 8 şiddetinde depreme uğruyor.yarın topuk kanı için hastaneye gidecez birde üfürüm çıktı kuzumda yarın ona bakılacak.dün gecemiz çok zordu.mem ucum yok ememiyordu ve kilolu bebek olduğu içinde kan şekerine önem veriyorlar mama takviyesi yap dedi doktor. kan şekeri düşmemeli dedi.gece alışsın göğüs ucum çıksın diye eşimle saat başı ayaktaydık. eşin desteği çok önemliymiş iyiki var kocacımmm.ama zafer bizim oldu sabah 5 ten beri iki göğsümüde tutuyor mama vermiyorum. inşallah yarın doktorda yeterli bulurda sadece anne sütüyle devam ederiz.mamaya alışacak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?