Eylül dostluğumuza burada devam (:

benim oğluşda reflü var galiba yenidoğan reflüsü çabuk geçermiş işallah bakalım. sürekli kusuyo. görseniz üstüm başım berbat. yeni giyiyorum kıyafeti hoop kusmuk. doktor kilo alımı iyiyse kusmaları dert etme dedi ama aşırı kusuyo. 2 doktorda aynı şeyi söylüyo. bakalım ne zaman geçecek. sürekli yan yatırıyorum. büyüdükçe kundakta istemiyo artık. hareketlendide. kendisini düz çevirip kusmuğunu yutacak diye korkuyorum Allah korusun.

ay ins. ahsen kuzum fena aci cekiyo o an ne yapacagimi sasiriyorum. berra alisti mi biberon aliyo mu

insan çaresizce bakıyo dimi sofiş bizde öyleyiz ama artık biraz daha rahat çıkarıyo gazını. karnıo dewamlı gurgur sesler geliyo bacaklarını bi çekiyo karnını toparlacık oluyo. ayy boyundan büyük ses çıkarıyo bıcırık

melisciğim şuan hamileliğinin en rahat dönemindesin, edebildiğin kadar hareket et ama çok da zorlama tabi
37.. haftadan sonra zor oluyor hareketler, ben 37 ye kadar zıp zıp zıpladım

Ceylan gibi sekme durumundaydım dün son sekişim oldu
Yoruldum ama bugün toparlarım yine iyi sayılırım günlük yürüyüşler iyi geliyor, son hafatda gelsin biran önce doğurıyım şu yaramazın bi tipini göriyim

Ohh taze anneler siz paylaşın böyle bilgileriniz ben yararlanıyım hemde gelicekti durumum gözümde canlasın
Ee bana önerileriniz varmı hanımlar? Bugün yarın bakın doğururum

Hayırlı cumalar tatlım
Erdem paşa ve sen nasılsın?
Bak ilk onu soruyorum artık sen 2. Plan

paşa iyidir heralde yeri geniş karnı tok

bende iyiyim kuzum komşuma kahvaltıya gittim şimdi de tembel tembel oturuyorum

zaten öyle bundan sonra galiba

ama benim koca şimdiden kıskanıyo oğlunu biliyo musunuz kızlar?

koca daha önemli unutma sakın demeye başladı 2. kızımız olsunda görürsün o zaman sen diyip duruyo

kuzum dün sana hastane ve mevlüt ikramı için çeşmeli damacana tavsiye etmiştim gördün mü onu çok güzel oluyo meyve suyu yada lohusa şerbeti konuluyo

Oh maşallah ona içerde şimdi böyledir
Keyfin yerinde artık o zor günleri geçirdin şimdi tadını çıkarma zamanı:)
Eşinin kıskanma durumuna hiç şaşırmadım çünkü bi tanede bende var geçen akşam yanaştı hadi sev beni dedi kaldım çaktırmıyorumda ooo bel gel koca bebek unutmadım seni ddim
Erkeklerde şey var sanırım kız olursa bana düşkün olur bnm eşimde hep o havadaydı ama son yaklaştıkça bişi farketmediğini anladı
Fikrin önerin içinde saol tatlım oda aklımda olucak bi liste hazırlmam gerekli eminönüne gidince hepsine bakmam gerekicek

aynen ya karnindan sesler geliyo top gibi oluyo oglum. benim oglumda kusuyo bazen cok kusuyo bazende az belli olmuyo. ve oglum yuzustu yatiyo sirtustu yatirinca uyaniyo artik geceleride yuzustu yatiyo ancak oyle rahat uyuyo. ama tedirgin oluyorum..
melis sanada az kaldi sende deneyimlerini yakinda paylasirsin. ne heyecanlisindir sen simdi :)

evet kuzum kabus gbi günler geçti artık çok şükür.

ooo kedi gibi gelip yanaşmaların haddi hesabı yok bildiğin bebek oldu koca adamlar.

valla benim ki öyle düşünüyo kızıyla beni kıskandıracakmış sen bizi oğlumla bi gör dedim bende

rica ederim canım aklıma geldikçe yine yazarım canım ne güzel sizin eminönüne gidip herşeyi alma imkanınız var bizim burda sayılı yerlerde var...

benim oglum uyandi. altini temizleyı karnini doyurup disari cikcaz oglumla ya bismillah diyip. hava cok guzel insallah huysuzluk yapmaz. tirsiyorum biraz

slm kızlar yine geldim
şu protein meselesine pek inanmıyorum daha önce de konuşmuştuk hatta burdaki hamilelere hep sormuştum ne yiyosunuz diye ama yok tutmuyo anladığım kadarıyla yoksa bizim bütün çocuklar sıra sıra erkek olur hep et protein ağırlıklı şeyler tüketiyoruz

Son düzenleme:
Isler neden bitmiyor yahu.tatli yaptim.patlican kozledim..balkonu yikicam birazdan

keşke ben de evde olsam sabah kahvaltımı yapıp ardından temizliğimi ve sonra yemeğimi yapsam komşularla arkadaşlarla ev oturmaları çay kahve keyfi....

tatlışım ben de bilmiyorum espiri yaptım ama bu tarz kürlerle bitkilerle vs uğraşan bi arkadaşım öyle söylemişti
cinsiyeti erkek belirliyo, belki etkisi vardır gerçekten bilemiyorum

[/B]

anladım canım bende sen öyle yazınca hemen internete baktım bulamadım bilgi falan
seninle konuşurken hep aklıma son hanzadelerde görüştüğümüzdeki halin geliyor minibüse falan koşarak gidiyordum ya
kendi kendime dedim kız hiç hamile gibi değil maşallah gerçekten de öyleydin

kızlar albume saçımı ekledim.gözüm alışamadı sevmedim galiba bilmiyorum..sizden objektif yorumlar bekliyorum...

smillia saçların gayet güzel olmuş tatlım

ay ins. ahsen kuzum fena aci cekiyo o an ne yapacagimi sasiriyorum. berra alisti mi biberon aliyo mu

benim kızım bi garip ya
almadığı zamanlarda ne memeyi ne de biberonu alıyor
bazen de tak diye alıyor
keyfi takılıyo yani. Dün doğru düzgün hiç emmedi mesela ama gayet keyifliydi. Halbuki aç olan bebek mızmız olur.

evham yapma annesi henüz dönemez o kadar sadece ufak tefek hareket edip yuvarlanır gibi olur ama dönemez sağına soluna
kusmaya gelince, şimdi tam sindirim sorunun oldugu zamanlardaymışız bu yüzden sık kusma oluyormuş

ama batuda reflü yoktur zannetmiyorum çünkü reflüsü olan bebek 30-40 saniyeden fazla ememez ve çığlık çığlığa memeyi bırakır yutkunurken canı yanar çünkü
ve bu teşhisi çocuk gastronolojisi bazı tetkikler yaparak koyabiliyor, normal bir çocuk doktoru koyamıyor
sadece kusuyor diye reflü vardır diye düşünüp üzme kendini. Bütün bebekler kusar bazen az bazen çok. Kokulu olmadıgı sürece sıkıntı yok
anne olmak sürekli endişe hali dimi, "çocugumda şu mu var bu mu var" dye düşünüyo insan sürekli

sana şmdilik tek tavsiyem bol bol uyu
ilk bir ay pek uyku yüzü görmüyor insan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…