Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar kimseler konuşmuyo ama ben bir mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorummm

ben uzun süre üzerine evimde yemek yaptım öyle özlemişim ki çok kolay bi menü seçtim ama benim için büyük başarı

mercimek çorbası
kuru fasulye
tavuklu pilav
yoğurt ve turşuyla kocacım çook sevineceeeekkk

ohh afiyet olsun miraclem. Süper menü hiçte basit falan değil padişah sofrası

Ben yola çıktım sanırım 2 saat sürecek :/ gelmeyenlere duyrulur en uzak benim ama maşallah geri kalmıyorum

Kızlar içinizde çevrenizde amway yapan varmi eşim bir şampuan beğenmiş onu almak istiyorum

gunaydın kızlar, nasıl gectı haftasonunuz? speddy bı resım paylasmıs ama devamını beklıyoruz kızlar...

gecmısı okuyım ben

Günaydın.

sabah gelince yazdım ama internetimiz sıkıntılı yine bi gidiyor bi geliyor

anway tanıdık yok ama bi kaç arkadaşım var Avon falan yapan bi onlarla konuşurum..

aydasu elimdeki resimleri paylaşacağım toparlanayım paylaşınca yazarım buradan

günaydın ,

ikizleri görmeye gittik adapazarına haftasonu maşallah mis gibiler ama tabi bir o kadarda zor biri uyuyor biri uyanıyor annenin kucağında sürekli bir bebek

biri çok uslu biri tam tersi çok yaramaz

ama ikiside çok tatlıydı

havada sansımıza çok güzeldi dönüşte de sapancaya gittik gece 10 da evimize geldik biraz yoruldum nasıl uyudum bilmiyorum

tabi bebekler yeni olunca konu hep doğum hamilelik üzerine oldu her kafadan farklı sesler çıkıyor ben artık kimseyi dinlememe kararı aldım herkes doktor herkes uzman maşallah

Son düzenleme:
Tamam speddycım...

kızlar nerdesınız saat kac oldu gelın ya

ekledim bakabilirsiniz

sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Haftasonu kuzende bizim konu da doğum bebek bakımı büyütmesi falan filandı valla içim şişti resmen
konuştuklarında abartma yada yalnış bişey yok ama sıkıldım onları dinlerken

Speddy sağol canım...
Masallah hepınız bırbırınızden fıstık cıkmıssınız... Harıka gozukuyorsunuz...

Ben ıyıyım canım cok sukur, elif hanım tekme attıkca daha mutlu oluyorum...
Sabah esım tras makınesını calıstırdı sesten korktu tekme attı kuzum cok guldum ya kıyamaz annesı ona...

Daphneee sacını yenı mı kestırdın, tıpkısının aynısını kestırmek ıstıyorum bayılıyorum o modele ama esım eve almaz benı, adama kuafore gırcem dıyom pazarlık yapıyor benle, ömür boyu uzun sacla mı gezcem ben yaa

sımılla canım kızıl sac yakısmıs, zaten ne yapsan yakısır sana...
daha once yaptırdın mı bılmıyorum ama kızılın kullanmı zor sureklı ıstıyor...

ozden aynen tıka kulagını mıllete, herkes bılır kısı masallah, mıllete kalsa doktora gıtmeye gerek yok

aydasu ; teşekkür ederiz canım

Elif hanım demek böyle seslere de tepki veriyor. hiç duymamıştım bak bunu da öğrendim
hamileliğin en güzel yanı sanırım tekme zamanları gibi geliyor bana

kahve saatimiz her sabah aynı saate içiyorum alıştım iyice

evet canım yuksek seslerden korkup tepkı verıyorlarmıs
mesela sınemaya gıdınce dört donuyormus kuzucuklar ıcerde yuksek sesten kıyamam ben onlara

ayy benım yerıme de ıc...
Hıc duskunlugum yoktu ama hamılelıkte canım asırı cay ve kahve cekıyor kı hıc sevmezdım

ay kıyamam ya ne kötü sinemaya gitmemek lazım o zaman
evde izlemek lazım ( bizde çok izliyoruz film sinemada falan korkak bişey olur )
pazar günü Sabit Kanca filmine gittik ama beğenmedik.

sonra Eve geldik Milyon dolarlık Bebek filmini izledik Daphne söylemişti güzeldi hoşumuza gitti.
1 günde 2 film birden

bende bayılıyorum. valla her gün mutlaka içiyoruz arkadaşlarla
annem haftasonu dua ediyor inşlla hamileyken Et aşerirsin diye

evet canım esım bunu duydu hıc gıtmez artık, bız de aynen evde ızlıyoruz bısuru fılm dızı...

valla annenın dedıgı tutabılır
cunku hamılelık cok enteresan bısey hıc sevmedıgın bıseyı ısteyebılıyorsun sevdıgınden nefret edebılıyorsun
cıkolatayı severdım sımdı esım kahvaltıda uzatıyor ekmege surup cek sunu dıye bagırıyorum kokusu bıle kotu gelıyor dusun

et sevme ıhtımalın yuksek speddy

destuuuurrrr erdem paşa ve validesi geliyooooooooorrrrr

günaydın kızlar muhteşem sülüman gibi girelim dedik keyfimiz ondan hallice çok şükür.

harika bi haftasonu geçirdik.detaylar az sonra

şimdi size bi günaydın deyip evimizi temizleceğiz sonra kahvaltı tepsimizi alıp hooop yanınıza geleceğiz.

herkese harika haberlerle dolu bir hafta olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…