- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.221
evet canım esım bunu duydu hıc gıtmez artık, bız de aynen evde ızlıyoruz bısuru fılm dızı...
valla annenın dedıgı tutabılır
cunku hamılelık cok enteresan bısey hıc sevmedıgın bıseyı ısteyebılıyorsun sevdıgınden nefret edebılıyorsun
cıkolatayı severdım sımdı esım kahvaltıda uzatıyor ekmege surup cek sunu dıye bagırıyorum kokusu bıle kotu gelıyor dusun
et sevme ıhtımalın yuksek speddy
destuuuurrrr erdem paşa ve validesi geliyooooooooorrrrr
günaydın kızlar muhteşem sülüman gibi girelim dedik keyfimiz ondan hallice çok şükür.
harika bi haftasonu geçirdik.detaylar az sonra
şimdi size bi günaydın deyip evimizi temizleceğiz sonra kahvaltı tepsimizi alıp hooop yanınıza geleceğiz.
herkese harika haberlerle dolu bir hafta olsun
spedyy o zaman sımdılık esıne soleme bunu canım
sımılla naber canım gıttı mı mısafırlerın?
melıss, alısverısın epey kısmını halletmıssın, ne alemdesın canım?
melisss ağırmı konuştunda gelemdi kadın.yoksa gelirdi ya insan kızına yardım etmezmi hiç.
aydasum misafirlerle güzel geçti..yemek yapmaktan erken kalkmaktan yeğenimizin peşinde koşturmaktan pelt oldum..bir süre misafir almayacağım..2 günde tertemiz yaptığım evim eskisindende pis şu an :)
olacak okadar sonuçta yatılı misafir..3 aylık bebişi nezaman kucağıma alsam ağladı velet.sevmedi beni hiç :) bende korktum heralde ben çocuğa bakamıyorum henüz
Speedycim artık geliceklerş birşey kalamdı temizliğim yapılcak ondada temizlikçiler gelicekaslında dersimi aldım beklenti içinde olmamak lazımmış öyle böyle yapıyorsun birşekilde
Smilla inanılmaz bir koku vardı çok şükür sirkeli karbonatlı hatta mobilyacının tavsiyesyle soğanda katıp sildim çok şükür çok azaldı yoksa mümkün değil 2 haftada bile geçmezdi bu koku, cam sürekli açık beklicem 1 hafta daha
O zaman sein tatlı benimde alımda olsun gakın zamanda çok çok ihtiyacım olabilir
O rüyalar çok fena demekki ikimzde huysuz uyanmışız bende sabah sabh kocamı parçalayacak gibi uyandım, nerden çıktı bu rüyalar hiç anlamadım
Daha kahvaltı yapmadım hanımlar kahvaltımı yapıyım birde internetim bitcek galiba kaybolursam anlarsınız
Speedycim artık geliceklerş birşey kalamdı temizliğim yapılcak ondada temizlikçiler gelicekaslında dersimi aldım beklenti içinde olmamak lazımmış öyle böyle yapıyorsun birşekilde
Smilla inanılmaz bir koku vardı çok şükür sirkeli karbonatlı hatta mobilyacının tavsiyesyle soğanda katıp sildim çok şükür çok azaldı yoksa mümkün değil 2 haftada bile geçmezdi bu koku, cam sürekli açık beklicem 1 hafta daha
O zaman sein tatlı benimde alımda olsun gakın zamanda çok çok ihtiyacım olabilir
O rüyalar çok fena demekki ikimzde huysuz uyanmışız bende sabah sabh kocamı parçalayacak gibi uyandım, nerden çıktı bu rüyalar hiç anlamadım
Daha kahvaltı yapmadım hanımlar kahvaltımı yapıyım birde internetim bitcek galiba kaybolursam anlarsınız
Daphne ve Hanzade madem sevdiniz mahallemizi buyrun gelin bana komşu olun valla ne güzel olur he
Vallaha diyorum zaten herkesi bir apartmana toplamak lazım. Artık eğlenceyi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?