Eylül dostluğumuza burada devam (:

mıracleeee bırak temızlıgı hemen kahvaltını yap once doyur pasanı, bak sehzadene sıkayet ederım senı

Benim eşim duysa şimdiden gitmez herhalde çünkü doktor rutin testler için gittiğimizde.
bağışıklığımın düşük olduğunu bu nedenle kedi ve çiğ tavuğa elimi sürmemem gerektiğini söyledi bizimki şimdiden başladı
doktor ise hamileliği kastetmişti

inşallah çok isterim oturur yerim valla ama şimdi düşününce bile midem bulanıoyr :2:

açın yolları

Ooooo tüm gebeşler erkenci demek yesinler sizi

Haftasonu hanımlar resimlerden gördüğüm kadarıyla harika geçmiş bol bol dedikodu muhabbet ohh

Ozden bebişleri gördün, doktorada gittin sanırım senin fındık ne durumda

Bizde bugün yarın bebiş görmeye gideriz komşununki dopuvakta seeryan olunca gününü bekliyoruz

sakın milletin anlttıklarınada takılmayın kızlar ben hem yaşım hemde yapı itibaryle bebk durumunda acayip bilgisizim ama yuvarlana yuvarlana büyütcem bi şekilde hiç takmıyorum

Elif hanımla erdem beyi yeriz sıkıştırrrz kenara görürsünüz: benim kız içimden çıkcak tibi artık eller ayaklar bariz belli bazen korkuyorum sıçrıyorum yerimden

Benm haftasonum kendi başıma geçti idare eder biraz huysuz moralsizdim, cuma akşamı bebişin odası geldi kuruldu duvar kağıdımız daha olmadı oda bi kaç güne halolur ama asıl sıkıntım bebeğin mobilyaları silincekti annemle konuştuk o gün bugün dedik en sonunda hiç gelme dedim gelmedi nasıl sinir oldum anltamam, kalktım 2 kere komple sildim anca kokusu hafifledi yoksa daha fena olurdu

Ne biliyim hanımlar çok bozuldum anneme ben bu zamana kadar kimseye minnet etmeden birşekilde işlerimi hallettim, annemin ise sadece bu zamnımda bana yardımcı olucağı tek şeydi saolsun gelmedi, hadi trip attım kızdı desem ki biliyor beni bu durumda anne olarak nası içi rahat etti gelmemeye

Cuma akşmıda kvalidem gelmişti oda sağolsun hooop kurulur kurulmaz baban çağırıyor diye gitti ortalık çamur bana kaldı bide o akşam o temizliği yaptım onada sinirlendim o snrle annemi çağırmıştım
Ama annem gelmezken kvalidme sinirlenmek anlamsız onada sinirim geçti

Bilmiyorum dahada sinirliydim saolsun eşim sakinleştrdi hiç konşmadı bile konuyu görüyor herşeyi
Yani koca göbeğimle yine kendi işlerim bana bakıyor saolsun kızım üzmüyor beni hallediyoruz

spedyy o zaman sımdılık esıne soleme bunu canım

sımılla naber canım gıttı mı mısafırlerın?

melıss, alısverısın epey kısmını halletmıssın, ne alemdesın canım?

melisss ağırmı konuştunda gelemdi kadın.yoksa gelirdi ya insan kızına yardım etmezmi hiç.

aydasum misafirlerle güzel geçti..yemek yapmaktan erken kalkmaktan yeğenimizin peşinde koşturmaktan pelt oldum..bir süre misafir almayacağım..2 günde tertemiz yaptığım evim eskisindende pis şu an :)
olacak okadar sonuçta yatılı misafir..3 aylık bebişi nezaman kucağıma alsam ağladı velet.sevmedi beni hiç :) bende korktum heralde ben çocuğa bakamıyorum henüz

Off karışık yazmışım :)

Olay şu cuma akşamı kvalidem hemencik gidince annemi aradım bana gel diye
Oda tamam dedi yarın gelirim
Sonra eşim aradı pzar gelsinler mobilyacı gelicek senin yanında dururar benimde aklıma yattı burda pzar pzarı var baya büyük hem ona gideriz diye
Nys aradım annem pazar günü öğleden sonra gelirim o zaman dedi
Bende öğleden sonra bi anlamı kalmaz hem silcez etcez hemde pazardan bakıcaklarım var dedim
Erken gelsen olmazmı dedim nasıl geliyim cart curt ayak yaptı taksiye binse 20 dk buraya bende bozuldum tabi
O zaman pazar akşamı odayı görmeye gelin zahmet etme sen birşeye dedim

Sonra cumartesi akşam aradı napyon diye kendisi ananemde keyif yapıyor
Sildim hallettim ben dedim aa olmaz pazar ben öğleyi bulmadan gelicem dedi iyi dedim
Pazar sabahı birşey lazım oldu getirmesi için aradım aaa biz akşam gelmiyormuyuz dedi
Bende he öylemi o zaman hiç gelme saol ben hallediyorum herşeyi diyip kapadım

Oda sağolsun gelmedi

bundan sonra sadece kendimi düşüncem bunu anladım
Heleki olurda birşey duyarım trip atar bana veya babama söylemiştir o bozuk konuşur o zman görün bendeki cıngar çıkarmayı

Bundan sonra herkes sadece bebek görmeye sevmeye gelsin yeterli

MLSVT ; iki anne de seni tek bırakmış. ama bak sen kızınla halletmişsin tüm işlerini takma kafana canım.
sağlıklı ol iyi ol yavaş yavaş yapıyorsun
ikisin de o gün için işi olmuş olmasın ertesi gün falan gelselerdi keşke son aylarda bence hiç yorma kendini bırak evinde kirlensin.
olmadı doğuma yakın gelir temizlerler

aydasu ; asla söylemem zaten şuanda ileride söylerim şimdiden kendimi de sıkıntıya sokmayım.

Moderatör blogta Kim Kardashian gördüm hamile stiliymiş çok kötü.. maşallah duba gibi kadın denizin ortasına koy asla batmaz

melis şimdi o mobilya kokusu geçmez baya bir süre..çekmeceleri kapakları fln aç pencereyide aç havalansın sürekli..koku gitmedende bebişin giysilerini yerleştirme.

benim fındıkzade tatlısı eltime acayip süt yaptı haberiniz olsun :) habire yiyip durdu bu yüzden.tarifinide aldı.fındık yüzünden heralde.belkide hindistan cevizi.çözemedik..

dün gece ruyamda habire manyak manyak şeyler gördüm cinsellik üzerine :) eşim beni aldatmış onu böyle kadınların geceliklerle alkollü kendilerinden geçmiş bir vaziyette dans ettikleri bir partide buluyorum...geçmişte 1 kere aldatmış beni onu anlatıyor fln..off can sıkıcı çok sinirle uyandım.

spedyy o zaman sımdılık esıne soleme bunu canım

sımılla naber canım gıttı mı mısafırlerın?

melıss, alısverısın epey kısmını halletmıssın, ne alemdesın canım?

Tatlım bbek bakım ürünlerini hallettim çok şükür sırada benim ihtiyaçlarım ve uyku seti nevresim takımı işleri kaldı
İnşallah bakalım onlarıda halledrz yavaştan bir kaç haftaya

Sanada bak önerim başla şimdiden ufak tefek almaya bi anda alınca daha göze batıyor
Hemde cebe zarar

Yok tatlım o benim huyumu çok iyi biliyor ağırda konuşmadım telefondada hani annemde birşey söylemedi nasıl içi rahat etti oturdu yerinde ona sinir oldum zaten çalışıyor tek yardım ediceği buydu ondada kendim hallettim:)

Habire ağladı demeek ufaklık yengesini ilk gördüyse çocuk yabancılamış olabilir olur o kadar korkma hemen evde kirlenmiş ama yorma kendini hemen temizlicem diye bırak biraz daha kirletrsin temizlersin:)

Pazar günü trump towers taki E bebek mağazısını gezdik. arkadaşın oğluna bişey baktık arabalara falan
çok pahalılar ya eşim diyo biz battık büyük ihtimalle bi bebek arabası 1800 TL 300 TL de var ama görüntüsü bile rahatsız.

Similla ; ilk gördüğü için öyle huysuzluk yapmıştır, devamlı bir arada olsanız alışırdı.
senden çok iyi bir anne olur iyi bakacağını düşünüyorum

aslında şu hamilelere bi anket yapmak lazım. neler aldı neler kullandı falan filan diye bununla ilgili konu bile açılabilir bizlere de fikir olur şimdiden alınanlar falan bile olabilir

Son düzenleme:
Speedycim artık geliceklerş birşey kalamdı temizliğim yapılcak ondada temizlikçiler gelicek aslında dersimi aldım beklenti içinde olmamak lazımmış öyle böyle yapıyorsun birşekilde

Smilla inanılmaz bir koku vardı çok şükür sirkeli karbonatlı hatta mobilyacının tavsiyesyle soğanda katıp sildim çok şükür çok azaldı yoksa mümkün değil 2 haftada bile geçmezdi bu koku, cam sürekli açık beklicem 1 hafta daha

O zaman sein tatlı benimde alımda olsun gakın zamanda çok çok ihtiyacım olabilir
O rüyalar çok fena demekki ikimzde huysuz uyanmışız bende sabah sabh kocamı parçalayacak gibi uyandım, nerden çıktı bu rüyalar hiç anlamadım

Daha kahvaltı yapmadım hanımlar kahvaltımı yapıyım birde internetim bitcek galiba kaybolursam anlarsınız

sirkeli karbonatlı soğanlı formul enteresanmış.aklımızda bulunsun

selam kzılar

mlscim takma boşver annenin de bi sebebi vardır belki konuşur halledersiniz

speedy öyle bi konu vardı kk da daha önce okuduğumu hatırlıyorum bi bakiim bulursam söylerim

iki tarafta anlar hatasını merak etme canım.
sakin ol canım takma git güzelce kahvaltını yap kızını besle onunla konuş

Günaydın herkese, speddy bizi çok güzel ağırladı. Her şey çok güzeldi. Çok şirinde bir evi var. Hanzadeyle biz oturduğu mahalleye bayıldık.
Aydasu Saçlarımı yılbaşından bir kaç gün önce kestirdim. Geçen ay yine kestirdim. Çabuk uzuyor tatlım.

Melis anneni üzme bence bak sende anne olacaksın ne zorluklara katlanıldığını sadece hamileliğinde bile anlamış olman lazım. Hem bak sende yapamayacak durumda değilmişsinki dolapları temizlemişsin kendin

Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Ölüyorum uykusuzluktan. Akşam olsada eve gidip yemeğimi yiyip uzatsam ayaklarımı

Miracle hoşgeldiniz sizde

Vallaha diyorum zaten herkesi bir apartmana toplamak lazım. Artık eğlenceyi düşünün

bende seviyorum mahalleyi oturduğumuz yeri falan ulaşımımz da rahat bide o merdiven olmasa daha iyi olacak...
aynen ya harika olur valla aynı apartmanda düşünemiyorum bile eğlenceyi ..

bence biz bide eşli buluşma ayarlayalım :) onlarında anlaşacaklarını düşünüyorum.

Son düzenleme:
valla insanın oturduğu sokak çok önemli ne güel speedy sokağı sıcacık bir sokak sanırım

benim şimdiki sokağım çok sessiz sakin yaş ortalaması 70 zaten

ama taşınacağımız yer tam sosyete sokağı hiç samimi bir sokak değil maalesef

evet speedy herşey güzeldi evin de çok güzel resimlerdekinden daha büyükmüş güle güle oturun canım
mahalle hoşumuza gitti gerçekten eski yerleşim yerlerini seviyorum eski istanbul çok şirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…