Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzade dapnhe kızlar bende unuttum gitti yani öyle yapmalıyım daha fazla takma ve sinir kendime zarar aklımama getrmemeye çalşıyorum

O zaman ilk görüntü kızımın odasından size gelsn

dün eşim teklif etti bana bizi de kk erkekleri diye buluşturun dedi biz de gelelim diyo

Hanzade, smilla yavru kuşlar eklicektim dolabıda ama dangalak mobilyacı monte yerini eksik getirmiş 2 kapak takılı değil o yzden foto bile çekmedim
Yamuk çekmedim ama buraya yükleyince yamulmuş :/

evet speedy herşey güzeldi evin de çok güzel resimlerdekinden daha büyükmüş güle güle oturun canım
mahalle hoşumuza gitti gerçekten eski yerleşim yerlerini seviyorum eski istanbul çok şirin

teşekkürler canım. 2 kişiye göre evet biraz büyük ileride çocuk oldu mu ideal olur sanırım
o zaman da sığamıyorum diye şikayet ederim artık

dün eşim teklif etti bana bizi de kk erkekleri diye buluşturun dedi biz de gelelim diyo

valla bize uyar benim eşimde arada söyler bizim canımız yok mu falan diye

hoşbuldum kuzum sende hoşgeldiiinnn

mlsvt kuzum hiiç takma kafana bak ne güzel içine sine sine kendin yapmışsın daha onlara çoook iş olacak sen şimdi kızınla yavaş yavaş kendini çok yormadan yapmaya çalış annenin de mutlaka mantıklı bi sebebi vardır sen çok iyi biliyorsun anne olmak hiç kolay değil çünkü.

kızlar evimi temizledim çamaşırlarımı astım geldim.

haftasonum harika demiştim ya cmt kızkıza grupondan aldığımız kahvaltıya gittik erdeme mothercare den öyle şık kırmızı bi mont hediye almışlar hamile olduğumdan beri unutuldum valla

ordan çarşıyı gezdik ve bana temizlik için gelmeye söz veripte gelmeyen kadın için ayırdığım parayla anneme harika bi eşarp aldım çook sevindi.

pazar günü de uzuuun süreden sonra kocama güzel bi kahvaltı hazırladıp yiyip termosumuza çayımızı koyup deniz kenarına gittik yürüyüş yaptık sonra kv ye yemeğe gittik ve evimize geldik

şu deniz sefalarınıza imreniyorum ben de antalya ya taşınmak istiyorum ya da izmir de olabilir

şu deniz sefalarınıza imreniyorum ben de antalya ya taşınmak istiyorum ya da izmir de olabilir

valla hanzade imrenilmeyecek gibi değil öyle güzeldi ki çayımızı içtik meyve yedik uzandık güneşin altında mayıştık yürüyüş yaptık paşa yı akülü araba alıp gezdireceğimiz günlerin hayalini kurduk.valla buyrun gelin antalyaya ben şu an balkon kapısı açık öyle oturuyorum evde.tam bahar geldi buraya.

bu arada kızlar dün zara nın çocuk bölümüne baktık ve benim koca herşeyi zara dan almaya karar verdi o 0-3 için olan pantolonları ayakkabıları trikoları gömlekleri bi görseniz önümüzdeki ay yavaş yavaş başlayalım dedik malum fiyatları biraz yüksek

miracle güzel olmaz mı ya bende kalkıp memleketim antalyaya mı göç etsem bilemedim
şimdi deniz sezonu açılmıştır artık.

Zara hem kız hem erkek inanılmaz güzel gerçekten ama fiyat olarakta öyle birazcık pahalı malesef

Hanzade ; bu akşam bazanın altındakileri çıkaracağım, bişey almam lazım arada bebek cicilerimizi de çıkartırım üşenmezsem

Son düzenleme:

Oohh valla deniz aşerdim denilebir sayende bide tv de sıcak olucak bunyaz diyip denizi gösterince mest oldum hemen yaza bizim minnoşla nasıl denize girebilir planları yapmaya başladım

Zarada çok tatlı şeyler var harika hatta sen bekleyblrsn aslında outlet sezonunu çnkü inanılmaz indirim oluyor o zman body lere açıkçası o kadar para vermeye gerek çnkü bol olması gerekicek evde bol yıkamalık kıyafetler elbisler takımlar harika onlar alınabilir gezmelik tam

Bende yazın bebişi arabasıyla geDrme hayalleri yapıyorum ohh akşam sahil gezintileri

Bu arada hanımlar dün akşam eşim telefonda söylemişti daha sonra heveslenmemek içinde geldiğinde konuyu açmadım

Sanırım eşim 2. Şubeyi açabilirmiş daha ortada brşey yokta sadece açıcağı yerle ilgili konuşmuştuk güzel bi yer buranın otomobil avm si, yerin sahibi tanıdık onla görüşmüşler

Bakalım hayırlısıysa olsun, çokta heycan yaptırmıyorum olursa çok güzel olur

Bizim kız kısmetiyle gelir

Son düzenleme:
eltim isyanlarda ilk çocuğu da temmuz sonun da doğmuştu bu da öyle olacak ve o sene de yaz çok sıcak geçmişti bu sene de çok sıcak olacağı söyleniyo hem diyo benim hamileliğime denk geliyo bu sıcaklar
çok zor ya özellikle hamileliğin son aylarının yaza gelmesi

Çok zor gerçekten ya ben bile bebişi düşünüyorum napıcaz pişicez çocuk bezle dolanır artık minnacık totosuyla ama hamile halle dahada çekilmez

Ben geldim acayip yoğunuz cumartesi çok güzeldi speedy bende evini sokağını çok begendim
dün optimuma gittik ama boşuna eziyet çektik hiç birşey bulamadık aradığımız ben bir iki şey begendim malum ne boy ne kol olmadı sinirlendim bıraktım akşam çığ köfte aldık oh kocamla yedik sonra dizi izledik koyun koyuna bu aralar benim kocam çok romantik oldu sürekli öpüyo okşuyo beni

Ohh maşallah size daha ne istiyorsun işte her an öyle davransa eşler yok demeyiz

Özden sesin çıkmıyor??

valla buyrun gelin burada toplaşalım plaj keyfi yaparız her beraber.

kocam diyor ki kendime alıyormuş gibi düşüneceğim ve bunları alacağım yani hem kendine hem bebeğe ayırılacak para sadece bebeğe alınacakmış.

ah hanzadem hiiç sorma benim 19 ağustos doğum tarihim birde ben sıcaktan nefret ederim ki antalyada yaşıyorum galiba klimayla kanka olacağız karşısında ayakları dikip yatacağım bebek eğer rahatsız olursa yaylaya gidebiliriz bi çare bulacağız yeterki o rahat etsin.

Çok zor gerçekten ya ben bile bebişi düşünüyorum napıcaz pişicez çocuk bezle dolanır artık minnacık totosuyla ama hamile halle dahada çekilmez

kuzum zaten gezmelikleri lırız yoksa bodyleri falan almam ordan gerek yok.

ayrıca kuzum senin doğum harika bi zamanda olacak bebişte sıcaklara kendini toparlamış olur ben nerelere gideyim doğum ağustosta

hoşgeldin canım haftasonunun güzel geçmesine çook sevindim eşinde hep öyle kalsın inş.

keşke diyeceğim ama önce ben yapamam herhalde başka yerde alışmışım buralara
artık öncelik bebek. ne alınıyrsa önce ona

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…