- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.241
bende seviyorum mahalleyi oturduğumuz yeri falan ulaşımımz da rahat bide o merdiven olmasa daha iyi olacak...
aynen ya harika olur valla aynı apartmanda düşünemiyorum bileeğlenceyi ..
bence biz bide eşli buluşma ayarlayalım :) onlarında anlaşacaklarını düşünüyorum.
Hanzade dapnhe kızlar bende unuttum gitti yani öyle yapmalıyım daha fazla takma ve sinir kendime zarar aklımama getrmemeye çalşıyorum
O zaman ilk görüntü kızımın odasından size gelsn
Eki Görüntüle 667343
evet speedy herşey güzeldi evin de çok güzel resimlerdekinden daha büyükmüş güle güle oturun canım
mahalle hoşumuza gitti gerçekten eski yerleşim yerlerini seviyorum eski istanbul çok şirin
dün eşim teklif etti bana bizi de kk erkekleri diye buluşturun dedibiz de gelelim diyo
Günaydın herkese, speddy bizi çok güzel ağırladı. Her şey çok güzeldi. Çok şirinde bir evi var. Hanzadeyle biz oturduğu mahalleye bayıldık.
Aydasu Saçlarımı yılbaşından bir kaç gün önce kestirdim. Geçen ay yine kestirdim. Çabuk uzuyor tatlım.
Melis anneni üzme bence bak sende anne olacaksın ne zorluklara katlanıldığını sadece hamileliğinde bile anlamış olman lazım. Hem bak sende yapamayacak durumda değilmişsinki dolapları temizlemişsin kendin
Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Ölüyorum uykusuzluktan. Akşam olsada eve gidip yemeğimi yiyip uzatsam ayaklarımı
Miracle hoşgeldiniz sizde
şu deniz sefalarınıza imreniyorum ben de antalya ya taşınmak istiyorum ya da izmir de olabilir
valla hanzade imrenilmeyecek gibi değil öyle güzeldi ki çayımızı içtik meyve yedik uzandık güneşin altında mayıştık yürüyüş yaptık paşa yı akülü araba alıp gezdireceğimiz günlerin hayalini kurduk.valla buyrun gelin antalyaya ben şu an balkon kapısı açık öyle oturuyorum evde.tam bahar geldi buraya.
bu arada kızlar dün zara nın çocuk bölümüne baktık ve benim koca herşeyi zara dan almaya karar verdi o 0-3 için olan pantolonları ayakkabıları trikoları gömlekleri bi görseniz önümüzdeki ay yavaş yavaş başlayalım dedik malum fiyatları biraz yüksek
eltim isyanlarda ilk çocuğu da temmuz sonun da doğmuştu bu da öyle olacak ve o sene de yaz çok sıcak geçmişti bu sene de çok sıcak olacağı söyleniyo hem diyo benim hamileliğime denk geliyo bu sıcaklar
çok zor ya özellikle hamileliğin son aylarının yaza gelmesi
Ben geldim acayip yoğunuz cumartesi çok güzeldi speedy bende evini sokağını çok begendim
dün optimuma gittik ama boşuna eziyet çektik hiç birşey bulamadık aradığımız ben bir iki şey begendim malum ne boy ne kol olmadı sinirlendim bıraktım akşam çığ köfte aldık oh kocamla yedik sonra dizi izledik koyun koyuna bu aralar benim kocam çok romantik oldu sürekli öpüyo okşuyo beni
miracle güzel olmaz mı ya bende kalkıp memleketim antalyaya mı göç etsem bilemedim
şimdi deniz sezonu açılmıştır artık.
Zara hem kız hem erkek inanılmaz güzel gerçekten ama fiyat olarakta öyle birazcık pahalı malesef
Hanzade ; bu akşam bazanın altındakileri çıkaracağım, bişey almam lazım arada bebek cicilerimizi de çıkartırım üşenmezsem
eltim isyanlarda ilk çocuğu da temmuz sonun da doğmuştu bu da öyle olacak ve o sene de yaz çok sıcak geçmişti bu sene de çok sıcak olacağı söyleniyo hem diyo benim hamileliğime denk geliyo bu sıcaklar
çok zor ya özellikle hamileliğin son aylarının yaza gelmesi
Çok zor gerçekten ya ben bile bebişi düşünüyorum napıcaz pişicez çocuk bezle dolanır artık minnacık totosuyla ama hamile halle dahada çekilmez
Ben geldim acayip yoğunuz cumartesi çok güzeldi speedy bende evini sokağını çok begendim
dün optimuma gittik ama boşuna eziyet çektik hiç birşey bulamadık aradığımız ben bir iki şey begendim malum ne boy ne kol olmadı sinirlendim bıraktım akşam çığ köfte aldık oh kocamla yedik sonra dizi izledik koyun koyuna bu aralar benim kocam çok romantik oldu sürekli öpüyo okşuyo beni
valla buyrun gelin burada toplaşalım plaj keyfi yaparız her beraber.
kocam diyor ki kendime alıyormuş gibi düşüneceğim ve bunları alacağım yani hem kendine hem bebeğe ayırılacak para sadece bebeğe alınacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?