Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bizim patron buradaydı şimdi çıktı. Bu hafta bir daha da gelmez artık Hanzade al artık şu telefonu kuzum ya

Siz whatsuplarda konuşup yoksa burda yazmıyormusunuz?????
Olan var olmayan var

Ben car car konuşuyorum burda ama sarmıyorum pek onun farkındayım arsızmıyım Neyim

Şu bebiş kıyafet işine gelince geçen gün eşimle farkettik son 7 aydır kendimze doğru dzgn birşey almamışız heleki eşim dahada vahim birşey beğeniyoruz yok bebeişe alırız onun yerne diyip çıkıyoruz zor işler

Son düzenleme:
tmm inş.alıcam canım ya ben de sabırsızlanıyorum

dün eltimlerde toplandık eşimin laptop u vardı bekarken abisi hediye etmişti bağcılardaki dükkanı açarken abisi istemişti pek kullanmıyodu zaten eşim ama dükkanda da hiç kullanılmıyo lazım değil net yok sadece müzik dinliyo ordaki çocuk eltimin aklına gelmiş onu ordan alsanıza evde bilg.yok kullanın dedi unutulmuştu yani ben de şimdi eşime söyledim alacak

Bu hafta gezmeden önce doktor kontrolüne gidicekti bende öyle hatırlıyorum, gtmedmi acaba:44:

Daphne farkındayım ki bu aralar hiç yazmıyorsun
Kursun nasıl gidiyor?

süper akşamları girebileceksin alsın bide eve internet alın tamamdır yada üst komşuya sor belki ortak fikrine oda sıcak bakar

zaten bugün mls speedy ben konuşuyoruz bi ara miracle geldi işte öyle...

Bu hafta gezmeden önce doktor kontrolüne gidicekti bende öyle hatırlıyorum, gtmedmi acaba:44:

Daphne farkındayım ki bu aralar hiç yazmıyorsun
Kursun nasıl gidiyor?

Kursumu haftasonuna aldırdım yine. Bu hafta klavye sınavım var bir yandanda ona hazırlanıyorum. Onun dışında ingilizce çalışıyorum. Ofisteki işlerimde var. Yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum çoğu zaman.

Hanzade sende pc yi al hemde interneti bağlattır ohh hep burda ol
Bizde inşallah mayıstan sonra wifi durumuna geçicez herşeye ayrı para ödeyerek bol bol kazıklanıyoruz vınn ın sözleşmeşi mayısta bitiyormuş hoş oda evde değil kullanmadan para ödüyoruz

zaten bugün mls speedy ben konuşuyoruz bi ara miracle geldi işte öyle...

Hem koca göbekliyim hem gevezeyim

İnşallah bu çalışmalrının karşılğnı alırsın tatlım çok çalışıyorsun ya bi anda bu tempoyu düşündümde okul zamanı bile zor gelirdi şimdi ben hiç yapamazdım maşallah sana

Speedy bebek bakım işine iyice sardısayende bak öğreniyorum benimde aklımda kalan kardeşim doğduğunda ağlıyordum bu hep uyuyor uyansın oynayalım diye

Tabi onuda unuttum birde bu arada bebek yapacağız

şimdiden başla işte. baksana pat diye olmuyormuş, bende başlayınca öğrendim bi kaç ay da öyle geçse sınavı falan atlatırsın.
sınavına zaten son 1 hafta

Speedy bebek bakım işine iyice sardısayende bak öğreniyorum benimde aklımda kalan kardeşim doğduğunda ağlıyordum bu hep uyuyor uyansın oynayalım diye

Elimden geldiği kadar merakla inceliyorum işte
sizde paylaşın benden daha fazla bilgiye sahipsiniz sonuçta
bide çocuk oldu mu o zaman açık açık bilgilerimi öğreneceğim şimdi hep gizliden kitap falan okuyorum
aileye süpriz olacak diye

geldim geldim yok gitmedik hafta sonu sabah erken yola çıktık gitmedik doktora

bu hafta sonu göreceğiz inşallah

ama bu bebek sırtımda mı karnımda mı pek anlamıyorum sırtım ağrıyor sürekli

hala hurmada bulamadık o caponu aklıma hurma soktuğu için döveceğim cocuğum hurmaya benzeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…