- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.261
eee kızlar niye anlatmıyosunuz
Bizim patron buradaydı şimdi çıktı. Bu hafta bir daha da gelmez artıkHanzade al artık şu telefonu kuzum ya
özden sen bu haftasonu doktora gittin mi ?
Bende sordum ama cevap yok
geçen hafta gitti diyebiliyorum. ama emin olamadım bende bir daha soraıym dedim
ikiz olsa herhalde şimdiden belli olurdu dimi. bi ara sanki öyle bir muhabbet vardı ikiz mi acaba diyerekten bide özdn e süpriz İKİZ olurmuş
tmm inş.alıcam canım ya ben de sabırsızlanıyorum
dün eltimlerde toplandık eşimin laptop u vardı bekarken abisi hediye etmişti bağcılardaki dükkanı açarken abisi istemişti pek kullanmıyodu zaten eşim ama dükkanda da hiç kullanılmıyo lazım değil net yok sadece müzik dinliyo ordaki çocuk eltimin aklına gelmiş onu ordan alsanıza evde bilg.yok kullanın dedi unutulmuştu yani ben de şimdi eşime söyledim alacak
Bu hafta gezmeden önce doktor kontrolüne gidicekti bende öyle hatırlıyorum, gtmedmi acaba:44:
Daphne farkındayım ki bu aralar hiç yazmıyorsun
Kursun nasıl gidiyor?
Bu hafta gezmeden önce doktor kontrolüne gidicekti bende öyle hatırlıyorum, gtmedmi acaba:44:
Daphne farkındayım ki bu aralar hiç yazmıyorsun
Kursun nasıl gidiyor?
Bu bitecek yine vizelerim başlıyor ona çalışmaya başlayacağım. Ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum:26:
araya çocuğu da sığdır ama
zaten bugün mls speedy ben konuşuyoruz bi ara miracle geldi işte öyle...
Kursumu haftasonuna aldırdım yine. Bu hafta klavye sınavım var bir yandanda ona hazırlanıyorum. Onun dışında ingilizce çalışıyorum. Ofisteki işlerimde var. Yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum çoğu zaman.
Tabi onuda unuttum birde bu arada bebek yapacağız
Speedy bebek bakım işine iyice sardısayende bak öğreniyorum benimde aklımda kalan kardeşim doğduğunda ağlıyordum bu hep uyuyor uyansın oynayalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?