Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hiç bir yerde yok mu hurma gidin Eminönüne orada heryerde sürüsü ile var
çocuğu şimdide hurmaya benzettin ya önce mandal şimdi hurma

selam kızlar...topicte ölü toprağı mı var nedir...
herkeste herşey yolunda

ben pek iyi değilim..buaralar sebepsiz çok mutsuzum evde olduğumda resmen depresyonun dibindeyim perdeleri bile açasım yok..eşimle de tartıştık.arayıp duruyor konuşasım yok..
2 senedir evde olmayı kaldıramıyorum artık

Kızlar merhaba
okuyorum sizi ama yazamıyorum
kendimden haber vereyim dedim,progesteron hormonum 6.9 çıktı dr.6 sınır kabul ediliyo çok sorun değil ama öncelikle tüplerine bakmalıyız dedi.adet bittikten bikaçgün sonra hsg çektir gel bakalım dedi.adet olmayı bekliyorum tahminimce buhafta adet olurum haftaya hsgyi çektiririm.ama nerede çektirceğimi bilmiyorum birde anestezili ve anestezisiz diye ayrılıyomuş karar veremedim kimleri çok acıyo diyo kimileri adet sancısı gibi diyo..off off şunu da bi atlatsak allahın izniyle..

Eminönünde vardır ben bu muhabbeti bilmiyordum bak. Buluruz sana hurma. Annem bazen buzluğa hurma koyuyor

Canım bebek yapmayı düşünmüyor musunuz? En azından evde bebeğinle ilgilenirken vaktin nasıl geçtiğini anlayamazsın.

çalışmadan ve başka ev almadan bebek düşünmüyorum canım..bebeği kaçış olarak görmek istemiyorum...
ben işe yaradığımı hissetmek istiyorum..evde olmanın sonu yok..hergün aynı..

çok şükür canım 0.9 önemli değildir zannımca..
hakkında herşeyin hayırlı rabbim tz zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..gönlünü ferah tut..

çalışmadan ve başka ev almadan bebek düşünmüyorum canım..bebeği kaçış olarak görmek istemiyorum...
ben işe yaradığımı hissetmek istiyorum..evde olmanın sonu yok..hergün aynı..

teremcim çok haklısın evde insan bazen işe yaramaz olarak görebiliyor kendini çalışmak gibisi yok ben bazen işlerden bunalıp keşke hiç sorumluluğum olmasa evde olsam diyorum benim işim çok yoğun ne cep telefonum susar ne ofis telefonum insanlar sürekli bir panik halinde bizim işte maalesef

bence bak etrafa herkese göre bir iş var sana görede vardır kendini daha iyi hissedersin emin ol

Hımm progestrn süt hormonu oluyordu sanıım, rahim filmide tatlım en son görümcem çekildi ama anestzli oldu yani öyle düşünüyrsan sakın korkma dayanıp dayanmama bünyeye bağlı en iyisini sen bilrsin inşallah birşey çıkmaz hem çıkmasada çekildikten 6 ay sonra doktorlar hamile kalma olasılığı yüksek diyorlar, progestronda ilaçlarla düşürülür tatlım onuda hiç kafaya takma

Ozden hurma trabzondaı varmış sorıyım eşime bi ama rastlamadım hiç, hemde heryerde bulunur hurma ya aktar türü bahartçılarda fln hiç mi yok:44:

Teremcim sen kendini bunalıma soktukça dahada strese grersin aç o camları perdeleri kendine gel hemen kötüyüm deme öyle

Bu arada kafam patlıcak birazddan bi insan abartısız 2 saat ev süpürr mü ya alt komşum yine başladı çıldırtcak beni açıkçada uayrdım çok merak edşyorum küçück evin 2 saat neresni süpürüyorsun birgün açıp başında denicem dedim

o ne oluyor rahim içi röntgen gibi bişey midir hiç bilmiyorum. forumlarda falan araştır istersen ona göre tericih edersin.
değerlerinin iyi çıkmasına sevindimç

Ozden mısır çarşısında dilediğin zaman gidip alabilirsin zamanını beklemeden sürekli var orada

Süt hormonu değil canım yumurtlama hormonu yani endüşük sınırı 6 mış bende snırdaymışım işte.benm acıya dayanma durumum vardır ama insanlar öyle yazınca nette falan napcağımı bilemedim :18:

evet canım rahim filmi istedi dr.rahim yapısına polip olup olmadığına tüplerde tıkanıklık yapışıklık olup olmadığına bakacakmış.eğer onlarda sorun yoksa yumurtlama üzerine tedavini başlatıcaz dedi.

kızlar benim istediğim hurma bu aktarda falan yok

güzelliğine bakın sunun

off offEki Görüntüle 667505
bunu annem bana hamileyken çok aşermiş çokta yemiş ama ben hiç sevmem ne kokusunu ne tadını

kesinlikle canım tempolu hayata alışanlar için daha da zor..bakmazmıyım canım benim içinde heryeri araştıran insanlar da var ama nasip olmayınca olmuyor..ben başörtülü olduğumdan heryerde olmuyor..
herşey şekilciliğe bağlı nefret ediyorum bu sistemden..

canımm hep içime attım attım artık patladım sanırım..camımı açmadan gün geçiremem ama kalkmakta bile zorlanıyorum..hergün geceden diyorum şunu yapıcam bunu yapıcam ama sabah olunca niye yapıcam moduna giriyorum böyle uzayıp gidiyor...
sizleri de şişirdim canlar sorry..

adet zamanı yaptıracaksın yani.inşallah bişey çıkmaz hemen gerekli tedavi yapılır canm

yakın zamanda gördün mü

Evet akşam giderken yine bakarım manava geçen hafta gördüm aylık alışveriş yaptığımız markette

chitlenbik dr.çok problem değil dediyse bildiği var tabi ki bütün testlerini yaptır bakalım inş.hemn herşey güzel sonuçlanır canım

hangi ay doğumlusun sen citlenbik ?

annenin hangi ay aş erdiğini hesaplayacağımda ben ne zaman yiyeceğim acaba

Özden ben sana hurma buldum kuzum. Annemi aradım bende yok dedi ama bir arkadaşına sordu onda varmış. Akşama getirecek. Annemde diyorki yoksa sen misin hamile sesi bir heyecanlandı ama kıymam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…