- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.281
geldim geldimyok gitmedik hafta sonu sabah erken yola çıktık gitmedik doktora
bu hafta sonu göreceğiz inşallah
ama bu bebek sırtımda mı karnımda mı pek anlamıyorum sırtım ağrıyor sürekli
hala hurmada bulamadık o caponu aklıma hurma soktuğu için döveceğim cocuğum hurmaya benzeyecek
geldim geldimyok gitmedik hafta sonu sabah erken yola çıktık gitmedik doktora
bu hafta sonu göreceğiz inşallah
ama bu bebek sırtımda mı karnımda mı pek anlamıyorum sırtım ağrıyor sürekli
hala hurmada bulamadık o caponu aklıma hurma soktuğu için döveceğim cocuğum hurmaya benzeyecek
selam kızlar...topicte ölü toprağı mı var nedir...
herkeste herşey yolunda
ben pek iyi değilim..buaralar sebepsiz çok mutsuzum evde olduğumda resmen depresyonun dibindeyim perdeleri bile açasım yok..eşimle de tartıştık.arayıp duruyor konuşasım yok..
2 senedir evde olmayı kaldıramıyorum artık
Eminönünde vardır ben bu muhabbeti bilmiyordum bak. Buluruz sana hurma. Annem bazen buzluğa hurma koyuyor
ya varmıdır daphne sorsana annene hurma zamanı değilmiş şimdi bu hurma bide trabzonda yetişiyormuş biraz daha beni zorlarsa kocamın işi zor baya aradı ama bulamadı benimde durup durup aklıma geliyor ağzımın suyu akıyor
Kızlar merhaba
okuyorum sizi ama yazamıyorum
kendimden haber vereyim dedim,progesteron hormonum 6.9 çıktı dr.6 sınır kabul ediliyo çok sorun değil ama öncelikle tüplerine bakmalıyız dedi.adet bittikten bikaçgün sonra hsg çektir gel bakalım dedi.adet olmayı bekliyorum tahminimce buhafta adet olurum haftaya hsgyi çektiririm.ama nerede çektirceğimi bilmiyorum birde anestezili ve anestezisiz diye ayrılıyomuş karar veremedimkimleri çok acıyo diyo kimileri adet sancısı gibi diyo..off off şunu da bi atlatsak allahın izniyle..
çalışmadan ve başka ev almadan bebek düşünmüyorum canım..bebeği kaçış olarak görmek istemiyorum...
ben işe yaradığımı hissetmek istiyorum..evde olmanın sonu yok..hergün aynı..
Kızlar merhaba
kendimden haber vereyim dedim,progesteron hormonum 6.9 çıktı dr.6 sınır kabul ediliyo çok sorun değil ama öncelikle tüplerine bakmalıyız dedi.adet bittikten bikaçgün sonra hsg çektir gel bakalım dedi.adet olmayı bekliyorum tahminimce buhafta adet olurum haftaya hsgyi çektiririm.ama nerede çektirceğimi bilmiyorum birde anestezili ve anestezisiz diye ayrılıyomuş karar veremedimkimleri çok acıyo diyo kimileri adet sancısı gibi diyo..off off şunu da bi atlatsak allahın izniyle..
Kızlar merhaba
Hımm progestrn süt hormonu oluyordu sanıım, rahim filmide tatlım en son görümcem çekildi ama anestzli oldu yani öyle düşünüyrsan sakın korkma dayanıp dayanmama bünyeye bağlı en iyisini sen bilrsininşallah birşey çıkmaz hem çıkmasada çekildikten 6 ay sonra doktorlar hamile kalma olasılığı yüksek diyorlar, progestronda ilaçlarla düşürülür tatlım onuda hiç kafaya takma
Ozden hurma trabzondaı varmış sorıyım eşime bi ama rastlamadım hiç, hemde heryerde bulunur hurma ya aktar türü bahartçılarda fln hiç mi yok:44:
Teremcim sen kendini bunalıma soktukça dahada strese grersin aç o camları perdeleri kendine gel hemen kötüyüm deme öyle
Bu arada kafam patlıcak birazddan bi insan abartısız 2 saat ev süpürr mü yaalt komşum yine başladı çıldırtcak beni açıkçada uayrdım çok merak edşyorum küçück evin 2 saat neresni süpürüyorsun birgün açıp başında denicem dedim
kızlar benim istediğim hurma bu aktarda falan yok
güzelliğine bakın sunun
off offEki Görüntüle 667505
o ne oluyor rahim içi röntgen gibi bişey midir hiç bilmiyorum. forumlarda falan araştır istersen ona göre tericih edersin.
değerlerinin iyi çıkmasına sevindimç
Ozden mısır çarşısında dilediğin zaman gidip alabilirsin zamanını beklemeden sürekli var orada
bunu annem bana hamileyken çok aşermiş çokta yemiş ama ben hiç sevmem ne kokusunu ne tadınıkızlar benim istediğim hurma bu aktarda falan yok
güzelliğine bakın sunun
off offEki Görüntüle 667505
heeeeee sen bundan bahsediyorsun
bunun içinde taksime geleceksiniz balıkpazarının arasındaki yerde var canım.
bizim burada manavda falan da var bende seviyoum hiç almadım daha ama görmüştüm.
teremcim çok haklısın evde insan bazen işe yaramaz olarak görebiliyor kendini çalışmak gibisi yok ben bazen işlerden bunalıp keşke hiç sorumluluğum olmasa evde olsam diyorum benim işim çok yoğun ne cep telefonum susar ne ofis telefonum insanlar sürekli bir panik halinde bizim işte maalesef
bence bak etrafa herkese göre bir iş var sana görede vardır kendini daha iyi hissedersin emin ol
Hımm progestrn süt hormonu oluyordu sanıım, rahim filmide tatlım en son görümcem çekildi ama anestzli oldu yani öyle düşünüyrsan sakın korkma dayanıp dayanmama bünyeye bağlı en iyisini sen bilrsininşallah birşey çıkmaz hem çıkmasada çekildikten 6 ay sonra doktorlar hamile kalma olasılığı yüksek diyorlar, progestronda ilaçlarla düşürülür tatlım onuda hiç kafaya takma
Ozden hurma trabzondaı varmış sorıyım eşime bi ama rastlamadım hiç, hemde heryerde bulunur hurma ya aktar türü bahartçılarda fln hiç mi yok:44:
Teremcim sen kendini bunalıma soktukça dahada strese grersin aç o camları perdeleri kendine gel hemen kötüyüm deme öyle
Bu arada kafam patlıcak birazddan bi insan abartısız 2 saat ev süpürr mü yaalt komşum yine başladı çıldırtcak beni açıkçada uayrdım çok merak edşyorum küçück evin 2 saat neresni süpürüyorsun birgün açıp başında denicem dedim
evet canım rahim filmi istedi dr.rahim yapısına polip olup olmadığına tüplerde tıkanıklık yapışıklık olup olmadığına bakacakmış.eğer onlarda sorun yoksa yumurtlama üzerine tedavini başlatıcaz dedi.
[/I]
yakın zamanda gördün mü
evet canım rahim filmi istedi dr.rahim yapısına polip olup olmadığına tüplerde tıkanıklık yapışıklık olup olmadığına bakacakmış.eğer onlarda sorun yoksa yumurtlama üzerine tedavini başlatıcaz dedi.
bunu annem bana hamileyken çok aşermiş çokta yemiş ama ben hiç sevmem ne kokusunu ne tadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?