Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar benim istediğim hurma bu aktarda falan yok

güzelliğine bakın sunun

off offEki Görüntüle 667505

bundan babam çok alırdı çok sever ama ben hiç yemezdim domatese benzetirdim rengi soluk domates gibi kışın alırdı sanki bu mevsimde olması gerekiyo hatta şimdi aklıma geldi geçen gün bizim işyerinin burda bi markette görmüştüm akşam senin için bakıcam varsa alırım bi şekilde ulaştırırım sana canım

şimdi çıkabilsem bakardım akşam ararım seni özden ama kışın oluyo diye hatırlıyorum buzluğa koyduklarına göre şimdi mevsimi değil mi yoksa yaz için mi koyuyolar

kızlar sizden hurma için güzel haberler bekliyorum şuan çok mutluyum siz bulun ben arabayla gelir alırım sizden kargoyu falan bekleyemem

kızlar benim istediğim hurma bu aktarda falan yok

güzelliğine bakın sunun

off offEki Görüntüle 667505

Iyyy özden inanmıyorum sana aşere aşere bunu mu aşerdein nefret ederim
Biliyorum bunu evet var bizimkilerde ama sanırım zamanı geçti yinede bir sordurtrum bizimkilere

Chitlenbik anladım tatlım karıştrdım o zaman ben prolaktinle zaten fazlada yüksek çıkmamış değerin
Rahim filmine gelince dediğim gbi birşey diyemicem doktorunla bir konuş durmu
Ama bana sanki rahim filmi için erken gibi geldi normalde doktorlar 6 ay yumurtlamaya bakarlar yoksa bir durum rahim filmine giderler
Düşünki ben tedavi görüyordum Ama rahim filmi gerek görmedi hiç bir doktor, görümcemde çekildi ama ilk yumurtlama takibi oldu şimdi ise sürenin dolmasını bekliyor sonrasında aşılama düşünüyor

Tereemmm keserim kız seni yok öyle bunalım fln yaz geliyor onu düşün müzik aç son ses ohh bende değerlisi yok de kendine gel azcık hemde kafayı şişirmek ne demek o görev bana ait

trabzon hurması kasım aralık ayında olurmuş hala vardır o halde kış meyvesi yani

çokta yararı varmış hamişleree bakın okuyun kızlar
İçerisinde pekçok vitamin ve mineral bulunduran hurma hamileler açısından çok faydalı bir meyvedir. Sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, demir, kükürt, fosfor ve klor bakımından oldukça zengindir. Ayrıca içerisinde A, betakaroten,B1,B2 ve B6 vitaminlerini de barındırmaktadır.

Hamilelik açısından faydalarını değerlendirecek olursak başlıca yararları şunlardır:

1. Hamilelik döneminden üç ay önce başlanması ve tüm hamilelik boyunca alınması gereken folik asit bakımından da hurma oldukça zengin bir meyvedir. Folik asit yeni hücre yapımında ve hücre yenilenmesinde önemli rol oynar.

2. Potasyum vücutta su dengesinin de korunmasını sağlar. Potasyum bakımından oldukça zengin olan hurma bu anlamda da hamilelere çok faydalıdır.

3. İçerisinde demir barındıran hurma hamilelikte kansızlık sorununu açısından da faydalıdır. Hamileler hurma yiyerek de demir ihtiyaçlarının bir kısmını giderebilirler.

4. Hurmada bulunan kalsiyum iskelet yapısının şekillenmesi açısından da fayda sağlar.

5. İçerdiği magnezyumdan dolayı da böbrekler açısından çok önemli bir besin kaynağıdır.

6. A vitamini barındıran hurma özellikle hamilelik döneminde vücut direncinizi arttırmanızı sağlar.

burayı biliyorum ,

bir kere istedik ofisten hamile kıza gecen sene berbat geldi sadece buzdu seftali hurmada öle olursa

orasını bilemicem şekerim benim komşu başka bi meyve getirtti güzel görünüyodu

ay ben neden bişey aşermiyorum ya huu

citlenbikim inş en kısa sürede bebiş geliverir kuzum.

sniperelit hoşgeldin canımm.nasılsın ?

teremmmm bak o dediğin durumu yaklaşık 3 aydır yaşıyordum ama kendini zorlamadıkça üzerindeki kasveti atamazsın

melis ne kafa şişirmesi ya ben senin her yazdığını zevkle okuyorum bi kere

gittim baktım. ama yok istersen getiririm ama tadı falan olmaz dedi.
anneme de söyledim markete gidiyor bazen bi bak diye olmadı yarın taksime çıkacağım eşin bakamazsa bide ben bakarım oraya
beşiktaşta balık pazarı var orada da tam göbekte kocaman bir manav var oraya da bakabilirsin

merak etme özdn bulucaz bi bakıyosun herkes göndermiş yarın istemediğin kadar bi daha ömür boyu hurma görmek istemicen sonra

Canım benm 1buçuk yıl geçti zaten canım deneyerek yumurta takibi boşuna yaptırmak istemiyor benm dr.um tüplerde bir sorun varsa hemen çözelim dedi.o yaptrımasa ben isticektim zaten daha fazla beklemk istemiyorum oyalata oyalata buzamana kadar getirdi beni dr.lar bu dr. iyi halimden anladı çok şükür tek tek herşeyi inceliyor.

Özden eşimi aradım
trabzon hurması aşeriyormuş özden bulabilirmiyiz
Şimdi mevsimi değilki onun çok zor ama ben bi arıyım sorıyım trabzondakilere dedi

saol canım benim beniö için gittin sordun birde zan altında kaldın

valla bulucaz gibi geliyor

saol canım benim beniö için gittin sordun birde zan altında kaldın

valla bulucaz gibi geliyor

adam babamın arkadaşı beni hamile sandı ama dedim sen bana bul bunu valla bebekte gelecek ( yalan değil )

aynen bulucaz ama yollamak zor olabilir kargo da bozulur gelene kadar ona da buluruz bir çözüm

merak etme özdn bulucaz bi bakıyosun herkes göndermiş yarın istemediğin kadar bi daha ömür boyu hurma görmek istemicen sonra

valla bulalım da sabah akşam onu yerim gibime geliyor

herşey bebek için

o kadar uğraştırdınız sbebek doğunca bir kere ısırmanıza izin verebilirim ama bir kere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…