- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #28.301
kızlar benim istediğim hurma bu aktarda falan yok
güzelliğine bakın sunun
off offEki Görüntüle 667505
hangi ay doğumlusun sen citlenbik ?
annenin hangi ay aş erdiğini hesaplayacağımda ben ne zaman yiyeceğim acaba
kızlar sizden hurma için güzel haberler bekliyorum şuan çok mutluyum siz bulun ben arabayla gelir alırım sizden kargoyu falan bekleyemem
kızlar benim istediğim hurma bu aktarda falan yok
güzelliğine bakın sunun
off offEki Görüntüle 667505
burayı biliyorum ,
bir kere istedik ofisten hamile kıza gecen sene berbat geldi sadece buzdu seftali hurmada öle olursa
Iyyy özden inanmıyorum sana aşere aşere bunu mu aşerdein nefret ederim
Biliyorum bunu evet var bizimkilerde ama sanırım zamanı geçti yinede bir sordurtrum bizimkilere
Chitlenbik anladım tatlım karıştrdım o zaman ben prolaktinlezaten fazlada yüksek çıkmamış değerin
Rahim filmine gelince dediğim gbi birşey diyemicem doktorunla bir konuş durmu
Ama bana sanki rahim filmi için erken gibi geldi normalde doktorlar 6 ay yumurtlamaya bakarlar yoksa bir durum rahim filmine giderler
Düşünki ben tedavi görüyordum Ama rahim filmi gerek görmedi hiç bir doktor, görümcemde çekildi ama ilk yumurtlama takibi oldu şimdi ise sürenin dolmasını bekliyor sonrasında aşılama düşünüyor
Tereemmm keserim kız seni yok öyle bunalım fln yaz geliyor onu düşün müzik aç son ses ohh bende değerlisi yok de kendine gel azcık hemde kafayı şişirmek ne demek o görev bana ait[/B]
gittim baktım. ama yok istersen getiririm ama tadı falan olmaz dedi.
anneme de söyledim markete gidiyor bazen bi bak diye olmadı yarın taksime çıkacağım eşin bakamazsa bide ben bakarım oraya
beşiktaşta balık pazarı var orada da tam göbekte kocaman bir manav var oraya da bakabilirsin
saol canım benim beniö için gittin sordun birde zan altında kaldın
valla bulucaz gibi geliyor
merak etme özdn bulucaz bi bakıyosun herkes göndermiş yarın istemediğin kadar bi daha ömür boyu hurma görmek istemicen sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?